Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τι λες τώρα?καλα ...ψηθειτε μεταξυ σας
το καβλι δεν το γλιτωνετε με τιποτα....
ριερα ρομενταλ ιμπαγασα ....
εγώ ήθελα να περάσει ο γάβρος
τι λες τώρα?καλα ...ψηθειτε μεταξυ σας
το καβλι δεν το γλιτωνετε με τιποτα....
ριερα ρομενταλ ιμπαγασα ....
ακριβως αυτο ξερω κι εγω...2μιση βια 3...Για τους ομιλους του Γιουροπα? Δεν υπαρχει περιπτωση, μαλακιες λες!!!!
Κοντα στο δυαρακι ειναι και αυτο σκαρτο...
ο τζίγγερ έχει φάει όμως ισόβια στον βάζελο.πιτσιρικο ο τζίγγερ μετά τη ριζούπολη διάλυσε την ομάδα που πήρε το euro toy 2004 και πήρε μόνο 3 μύρια από τον Σειταρίδη.
Γι αυτό μετά τον πήγε πίπα κώλο ο κρόκους.
ομάδα που με κολντ μπλάντ μπορούσε να φέρει καμμιά 20αρα στα ταμεία σκόπρισε στους 5 ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
σου περασε απο το ακατοικητο οτι απλα δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου???δεν μπορειτε να το αντικρουσετε (και δεν αναφερομαι αποκλειστικα για το ποδοσφαιρο)
θα σου στειλω ρε μαλακα φωτο το καβλι μου και δεν θα πηγαινεις απο την ντροπη σου ουτε για κατουρημα....νομιζεις οτι ειμαι κλωνος?
δες το προφιλ μου.
το οτι μιλαω σπανια στα θρεντ ειναι αλλο θεμα μου την σπαει οταν δεν σας αρεσει κατι και δεν μπορειτε να το αντικρουσετε (και δεν αναφερομαι αποκλειστικα για το ποδοσφαιρο)
το πιο ευκολο ειναι να αποκαλειται τον αλλο κλωνο
οσο για τον συναγωνιστη που μιλησε για το τι γινετε στον Παναθηναικο σου λεω ενα μονο πραγμα ο Βωκολος καθεται προσοχη στον Ροτσα .
Εσεις εχετε κατι γιουγκους που περνουν γραμμη, και δινουν αντιστοιχα ....
και αν δεν ξερεις μη μιλας
ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
δεν παίζει κάτι τέτοιο, αυτούς δεν μπορεί να παίξει ούτε το fifa του 2000Αν τον διώξει, πραγματικά θέλω να πάει στο βάζελο και να μας το φερμάρει.
αχχ πάω ναγαμήσω κανα μουνάκιγλειψω καμια πουτσα ΓΑΥΡΟΥ,πρέπει να γιοτάσω το θρίαμβο του Ολυμπιακού και σήμερα...
πάντα τέτοιατιποτένιοι...κορόιδααιωνιοι γαμιαδες μου...........
τι να γαμησεις ρε μαλακα με το γαριδακι που μοστραρισες στη φωτο...αχχ πάω να γαμήσω κανα μουνάκι πρέπει να γιοτάσω το θρίαμβο του Ολυμπιακού και σήμερα...
πάντα τέτοια τιποτένιοι...κορόιδα...........
θα σου στειλω ρε μαλακα φωτο το καβλι μου και δεν θα πηγαινεις απο την ντροπη σου ουτε για κατουρημα....
3 7
ΚΟΖΑΡΕΙς ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ;;;;;
για το πρωταθλημα λεω....τι λες τώρα?
εγώ ήθελα να περάσει ο γάβρος
τα πρωταθληματα ρε ειναι ....Σιγά μην τον έχεις και 1 μέτρο!!!
Axa χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!τι να γαμησεις ρε μαλακα με το γαριδακι που μοστραρισες στη φωτο...
τοσο τον ειχα ρε νουμερο στα βαφτισια μου ...
θες να σου στειλω φωτο απο την τελετη ;;;;
Τρόμαξα για μια στιγμή!!!τα πρωταθληματα ρε ειναι ....
ε τι ρε στρατηγε...δεν βλεπεις που μας κανει πασαρελα το γαριδακι και περνιεται οτι ειναι κανα εργαλειο....Axa χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!
Εισαι τεραστιος ρε πουστη!!!!αχα χα χα χα!!!
τρομαξες;;;;Τρόμαξα για μια στιγμή!!!
Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, [size=14pt]τότε τα οφέλη θα είναι πολλαπλά για τον σύλλογο διότι θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό γύρω στα πέντε εκατ. ευρώ από τη συμμετοχή στα πλέι οφ, από τα εισιτήρια αλλά και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στους οποίους εξασφαλίζει τη συμμετοχή του. [/size]Επίσης, θα πείσει και τους ιδιαίτερα απαιτητικούς οπαδούς που ζητούν σαν «τρελοί» τη πρόκριση.Για τους ομιλους του Γιουροπα? Δεν υπαρχει περιπτωση, μαλακιες λες!!!!
Κοντα στο δυαρακι ειναι και αυτο σκαρτο...
Ρε μαλακα, του γαμια του ειναι... και δεν ειναι ικανοποιημενος!!!!ε τι ρε στρατηγε...δεν βλεπεις που μας κανει πασαρελα το γαριδακι και περνιεται οτι ειναι κανα εργαλειο....