Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Όταν διαβάσεις αυτό κάπου....έλα να το ποστάρεις...

"Ο Ρομέιν Σάτο είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ ανακοινώθηκε από την πράσινη ΚΑΕ και δήλωσε τυχερός που θα φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος."

Προς τα παρόν σε δημοσιεύματα και ματιές, έχετε πάρει Ροναλντίνιο, Τρεζεγκέ, Γιοβάνοβιτς και άλλους......
στο λαγο θρεντ σου να γραφεις οτι θελεις εμεις εδω γραφουμε οτι γουσταρουμε και στα αρχιδια μιας αν αλλαξετε τα επιπλα στο οακα και βαλετε καναπε σαττο για να βλεπετε το φαιναλ φορ απο εκει οπως και περσι στρακια  :rockon: :rockon: :rockon:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ?????

Ο ΛΕΤΤΟ Η Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ???????????

Ο ΛΕΤΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΝΤΡΙΜΠΛΑΔΟΡΟΣ

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
στο λαγο θρεντ σου να γραφεις οτι θελεις εμεις εδω γραφουμε οτι γουσταρουμε και στα αρχιδια μιας αν αλλαξετε τα επιπλα στο οακα και βαλετε καναπε σαττο για να βλεπετε το φαιναλ φορ απο εκει οπως και περσι στρακια  :rockon: :rockon: :rockon:

Και βέβαια na γράφετε ό,τι γουστάρετε....όπως και οι εφημερίδες σας, που έχουν φέρει στο επίνειο* των Αθηνών την μικτή κόσμου και τους αναπληρωματικούς της.

Εμείς σεβόμαστε το κουτόχορτο που σας ταϊζουν και δεν μας ενοχλεί καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Με τον όρο Επίνειο χαρακτηρίζεται παράλια πόλη ή οικισμός με λιμάνι ή όρμο που εξυπηρετεί την εγγύτερη ηπειρωτική, συνήθως μεγαλύτερη, πόλη. Για παράδειγμα επίνειο της Αθήνας είναι ο Πειραιάς, της Λαμίας η Στυλίδα, του Πύργου Ηλείας το Κατάκολο κ.λπ. Στις εξυπηρετήσεις συμπεριλαμβάνονται το ακάποτο, το πρωκτικό, το τελείωμα στο στόμα και άλλα.

KEEP WRITING.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
στο λαγο θρεντ σου να γραφεις οτι θελεις εμεις εδω γραφουμε οτι γουσταρουμε και στα αρχιδια μιας αν αλλαξετε τα επιπλα στο οακα και βαλετε καναπε σαττο για να βλεπετε το φαιναλ φορ απο εκει οπως και περσι στρακια  :rockon: :rockon: :rockon:

Ανταποκρινόμενοι πάντα στις απαιτήσεις της αγοράς και στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η ΚΑΕ ΠΑΟ και ο Sato, πρωτοπόρος στο χώρο της τάπας και του ριμπάουντ, εγκαινιάζουν το νέο ολοκληρωμένο μπασκετικό τους κατάστημα τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και στα εξοχικά.

Μέσα από μία απλή, εύχρηστη και λειτουργική μαυριδερή πούτσα, η νέα ηλεκτρονική σελίδα δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εύκολης πλοήγησης, ώστε να βρίσκουν και να επιλέγουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα της αρεσκείας τους. Το online κατάστημα προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα (Διαμαντίδης, Μπατίστ, Περπέρογλου, κ.α.) από όλες τις κατηγορίες και στάσεις σεξουλικής πράξης και σε τιμές χαμηλότερες του καταστήματος. Επιπλέον, με την παραγγελία μέσω internet και με παράδοση στις περιοχές ΟΑΚΑ και εξοχικών,  παρέχονται δωρεάν οι κορνέδες και λοιπά είδη ζαχαροπλαστικής.

Τώρα οι κώλοι σας γίνονται παιχνίδι! Μέσα από το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΑΕ, επιλέξτε και εσείς τον αράπη που επιθυμείτε για το κρεβάτι σας με ευκολία και αποκτήστε τον στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και σε σύντομο χρόνο παράδοσης!

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τραβα το πουλακι σου λαλακα και πες μου ποιοι ειναι και τι λενε οι κυριοι στη φωτογραφια ???  :jerking: :jerking: :jerking: λαλακα βλακακο λαγε

Συνημμένα

• oikon-8anas.jpg
    oikon-8anas.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Τραβα το πουλακι σου λαλακα και πες μου ποιοι ειναι και τι λενε οι κυριοι στη φωτογραφια ???  :jerking: :jerking: :jerking: λαλακα βλακακο λαγε

Γκαγκάτσης69 rulezzzzzzzzzzzzzzzz. Είσαι άπαιχτος. Είσαι πανμέγιστος. Είσαι τρομερός. Σε τόσα και τόσα ποστς που έχεις φάει στον κώλο....η μόνη σου απάντηση είναι μία φωτό που επαναλαμβάνεις.

Καλά...με έσκισες.......παραδίνομαι γιατί είσαι πραγματικά ανώτερος........πανέξυπνος και δεν ξέρω και εγω τι άλλο....πρόσθεσε από κάτω ό,τι άλλο νιώθεις για τον εαυτό σου και θα συμφωνήσω.

ΥΓ Κάτι τέτοιες στιγμές, πραγματικά θέλω να αναθεωρήσω που είμαι άθεος. Νιώθω μία τεράστια ανάγκη να περάσω το κατώφλι μίας εκκλησίας και να μακαρίσω την χάρη του, ανάβοντας ένα κερί, που δεν έγινα Γαύρος.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια εικονα χιλιες λεξεις

Συνημμένα

• _.jpg
    _.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 11

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ βλακακο gaganis δεν καταλαβαινεις με αυτα που παιρνεις!Αυτος στην φωτογραφια ο τυφωνας Θανασης σου εχει κανει το σβερκο κατακοκινο απο τις φαπες που τρως τοσα χρονια Αυτος εφυγε τον πρακτορα σπιτι του και Αυτος θα συνεχισει να σε φαπωνει οσο θελει και γουσταρει!ΕΚΕΙ ΗΜΟΥΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΑ!

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μη τους ξυπνάτε από το όνειρο ρε μλκς!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ρε θα πει καποιος ποιοι ειναι οι κυριοι της φωτογραφιας?

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Γαυρακια παει και ο ΣΑΤΟ επελεξε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ τυχαιο;δεν νομιζω,επελεξε την καλυτερη ομαδα στη ευρωπη αλλα και στην ελλαδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και βέβαια na γράφετε ό,τι γουστάρετε....όπως και οι εφημερίδες σας, που έχουν φέρει στο επίνειο* των Αθηνών την μικτή κόσμου και τους αναπληρωματικούς της.

Εμείς σεβόμαστε το κουτόχορτο που σας ταϊζουν και δεν μας ενοχλεί καθόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*Με τον όρο Επίνειο χαρακτηρίζεται παράλια πόλη ή οικισμός με λιμάνι ή όρμο που εξυπηρετεί την εγγύτερη ηπειρωτική, συνήθως μεγαλύτερη, πόλη. Για παράδειγμα επίνειο της Αθήνας είναι ο Πειραιάς, της Λαμίας η Στυλίδα, του Πύργου Ηλείας το Κατάκολο κ.λπ. Στις εξυπηρετήσεις συμπεριλαμβάνονται το ακάποτο, το πρωκτικό, το τελείωμα στο στόμα και άλλα.

KEEP WRITING.
δεν θα διαφωνούσα μαζί σου αν το ίδιο τάισμα δεν τρώτε κι εσείς και όλοι οι λοιποί από τις εφημερίδες κάθε χρόνο τέτοια περίοδο.
αλλά από την άλλη...
το ξέρω σε πονάει κιόλας
αλλά πρέπει να παραδεχτείς πως έχουμε κάνει μεταγραφές και μάλιστα καλές μεταγραφές
Δεν πήραμε ένα μαρέσκα ενώ διώξαμε τον Μπελού φέτος, σωστά;;;
φέτος έχουμε πάρει Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ (δεν ξέρω κιόλας αν ανακοινώθηκε ο Ριερα), μοντεστό

και σόρρυ που στο χαλάω αλλά είναι καλοί παίκτες
για τον Χολέμπας δεν τον ξέρω τον τύπο μπιτ για μπιτ

προφανώς επίσης όταν πάς να κάνεις μεταγραφές θα πας για πολλά ονόματα και αρκετά από αυτά δεν θα κάτσουν είτε λόγω οικονομικού είτε λόγω άλλου λόγου....
μήπως διαφωνείς; Μήπως θες να σου αραδιάσουμε εμείς τους αμυντικούς που αναρτήθηκαν από τις εφημερίδες σου τόσα χρόνια;;; ή ακόμα και μόνο φέτος;;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πηρατε τον καζαμπουμπου τον ζουγκιαρη το σαττο αλλα πρεπει να αγορασετε και μπανανουλες να τρωει να μεγαλωσει ο πιθηκος    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
xaxaxaxxaxaxaaxa
ακου καζαμπούμπυ....χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σκέψου να πάρουνε και το Σοφοκλή....
θα πεσει έξω η βιομηχανία φαρμάκων και θα το γυρίσουνε σε μπανάνες ταμταμταμ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τέλος πάντων...επί της ουσίας είναι απλά τα πράγματα
ο ΠΑΟ έχασε σε σχέση με πέρσι ένα παίκτη - το Σπανούλη
ενδεχομένως να χάσει και το Σάρας (με το χάσει εννοώ πως βγαίνει από το ρόστερ του)
και αυτή τη στιγμή έχει +3 παίκτες
και πάει για +1 ακόμα

εμείς απέχουμε ακόμα...
αλλά στο τέλος ξυρίζουνε το γαμπρό βρε αλάνια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom