οχι ρε φιλε ετσι χαβαλες να γινετε
ανησυχητικο που συζητατε για το πως ειναι ο ριερα αντι για το ποση μπαλα ξερει....
εγω το ξεκηνησα με τη φαση οτι το μοναδικο που μπορουν να μας πικαρουν για τον ριερα οι βαζελοι ειναι επειδη ειναι ασχημος
οχι ρε φιλε ετσι χαβαλες να γινετε
ανησυχητικο που συζητατε για το πως ειναι ο ριερα αντι για το ποση μπαλα ξερει....
πού είδατε την ανακοίνωση;Ε ρε και κατσει καμια κεντα και με τον Ιταλο.....
[move]Μαρινακη και Σωκρατη, μεγαλωστε κι αλλο το Καραισκακη
Να 'χει απλα και αερα, να χωρανε τα αρχιδια του Ριερα !!!![/move]
ποιο νουμερο ειπαμε φοραγε στο Μουντιαλ ο Ριερα????
το ίδιο που φόραγε και ο Ιμπαγάσα...ποιο νουμερο ειπαμε φοραγε στο Μουντιαλ ο Ριερα????
αν εννοεις το επισημο σαιτ ποτε δε μιλανε για προφορικες συμφωνιες αλλα μονο για υπογραφεςπού είδατε την ανακοίνωση;
στο σάιτ δεν την γράφει.... (???)
ποιο νουμερο ειπαμε φοραγε στο Μουντιαλ ο Ριερα????
ξέχασα να του απαντήσω το ίδιο που φόραγε και ο Λέτο για τον οποίο χαλάσανε τον κόσμο περσι...Η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα ετρωγε τη θεση του Ινιεστα..
αλλα μη στεναχωριεσαι γιατι αν ειναι να δεις ποτε τον Ινιεστα στην Ελλαδα κι αυτον στον Ολυμπιακο θα τον δεις..
η Ισπανια ηταν η μοναδικη ομαδα που δεν ειχε αναπληρωματικους εννοεις???Η αληθεια ειναι οτι δυσκολα θα ετρωγε τη θεση του Ινιεστα..
αλλα μη στεναχωριεσαι γιατι αν ειναι να δεις ποτε τον Ινιεστα στην Ελλαδα κι αυτον στον Ολυμπιακο θα τον δεις..
όχι...η αργεντινή ήταν που δεν πήρε μαζί της παίκτες για την εξέδρα....η Ισπανια ηταν η μοναδικη ομαδα που δεν ειχε αναπληρωματικους εννοεις???
η Ισπανια ηταν η μοναδικη ομαδα που δεν ειχε αναπληρωματικους εννοεις???
μια και δεν ειμαι Ελλάδα...πού ακούστηκε η "προφορική συμφωνία"?
που το έγραψαν?
Τι μου τον θύμησες ακομα θυμάμαι την φάση που έχασε με τον Παναθηναικο και κλαιωτον όσκαρ πότε θα τον δώσουμε;
How funny- Liverpool fans wanting Riera out ASAP, Olympiakos fans desperately hoping to sign him One man's trash is another man's treasure, eh?