gaganis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΚΑΝΕΙΣ. Στο Ειδικό Δικαστήριο αυτός που έπαιζε τον άρρωστο με το περιλαίμιο ??? Πως τον έλεγαν???Πως τον έλεγαν ????? Τον φίλο του Κουτσόγιωργα??? Κοίτα να δεις που ξεχνάω.......Ο άλλος ? Αυτός που ήταν πράκτωρας? Ποιός ήταν ? Ο άλλος ??? με τα διαμάντια??? Ο άλλος??? Με τις 24 ώρες?????
Καταλαβαίνεις τι γράφω??? Ή είσαι πολύ μικρός να γνωρίζεις ?
ΥΓ Τον Μπαλλή τον θυμάσαι ? Τον Θεολόγη???? Τον ήρωά σας που παίζει σε όλα τα ματς των παλαιμάχων κάτω από τα δοκάρια και φώναζε μετά το πέναλτυ του συγχωρεμένου, ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! Τους θυμάσαι ????????????
ΥΓ2 Άστο...είναι ατέρμωνη η κουβέντα στο ποιός είναι πιο βρώμικος.....εσύ γράφεις ένα κάρο μαλακίες για SS και Χούντες επειδή στα είπε κάποιος πονεμένος γέρος σε ένα καφενείο και εγώ αναφέρομαι σε γεγονότα που ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. Γράψε άλλο θέμα. Γράψε για το παληκάρι στο άβατάρ σου. Πόσο καλός είναι κλπ. και αν θα περνάει εύκολα φετος μέσα στην ρακέτα από τον Χοντρό πουτάνας γιό που έφαγε όοοοοολο τον Σκλαβενίτη!!!!!!!!!!Γούστο θά χει φέτος.
ρε λαγε μιλας μιλας μιλας εγω εχω ντοκουμεντα για να δω μια δικη σου εικονα με κουτσογιωργα ????
εδω υπαρχουν εικονες...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ