Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΝΕΙΣ. Στο Ειδικό Δικαστήριο αυτός που έπαιζε τον άρρωστο με το περιλαίμιο ??? Πως τον έλεγαν???Πως τον έλεγαν ????? Τον φίλο του Κουτσόγιωργα??? Κοίτα να δεις που ξεχνάω.......Ο άλλος ? Αυτός που ήταν πράκτωρας? Ποιός ήταν ? Ο άλλος ??? με τα διαμάντια??? Ο άλλος??? Με τις 24 ώρες?????

Καταλαβαίνεις τι γράφω??? Ή είσαι πολύ μικρός να γνωρίζεις ?

ΥΓ Τον Μπαλλή τον θυμάσαι ? Τον Θεολόγη???? Τον ήρωά σας που παίζει σε όλα τα ματς των παλαιμάχων κάτω από τα δοκάρια και φώναζε μετά το πέναλτυ του συγχωρεμένου, ΤΟΥΣ ΕΧΩΣΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΡΟΕΔΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! Τους θυμάσαι ????????????

ΥΓ2 Άστο...είναι ατέρμωνη η κουβέντα στο ποιός είναι πιο βρώμικος.....εσύ γράφεις ένα κάρο μαλακίες για SS και Χούντες επειδή στα είπε κάποιος πονεμένος γέρος σε ένα καφενείο και εγώ αναφέρομαι σε γεγονότα που ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. Γράψε άλλο θέμα. Γράψε για το παληκάρι στο άβατάρ σου. Πόσο καλός είναι κλπ. και αν θα περνάει εύκολα φετος μέσα στην ρακέτα από τον Χοντρό πουτάνας γιό που έφαγε όοοοοολο τον Σκλαβενίτη!!!!!!!!!!Γούστο θά χει φέτος.

ρε λαγε μιλας μιλας μιλας εγω εχω ντοκουμεντα για να δω μια δικη σου εικονα με κουτσογιωργα ????

εδω υπαρχουν εικονες...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Συνημμένα

• oikon-8anas.jpg
    oikon-8anas.jpg
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 26

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΕΣΑΚΕ ΕΟΚ ΚΕΔ ΕΛ.ΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΕ
(ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ??? )

Συνημμένα

• autourgoi.jpg
    autourgoi.jpg
    62,7 KB · Εμφανίσεις: 24

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αληθεια ο ΣΑΤΟ που τον ειχατε σιγουρο τη εγινε και πηγε στην παναθα;δεν ειχατε λεφτα να του δωσετε;αληθεια ετσι και χασετε τον σχορτσιανιτη τη θα κανετε;ειστε πολλοι μικροι ακομα για να τα βαλετε αγγελοπουλοι με τον παυλαρα.για να δειτε τη αρχιδια εχει, τρεχοντας ηρθε ο σπανουλης να υπογραψει πισω σε εμας μολις εβλεπε οτι οι αγγελοπουλοι μπορει να εκαναν πισω αλλα ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ειχε τα αρχιδια να τον στειλει στο διαολο διοτι αχαριστοι και φιλοχρηματοι δεν χωρανε στην οικογενεια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.1 ζωη θα σας πηδαμε στο σπιτι μας και στο εξοχικο μας και εσεις θα βλεπεται και θα καιτε τα εξοχικα μας και θα τα πληρωνετε για ανακατασκευη.ααα και κατι ακομα θα τριβετε τα ματια σας με τον σχοτσιανιτη ετσι και ερθει στην παναθα ο ΖΟΤΣ θα τον κανει μεγαλο σεντερ.

Γλυφετε γλυφετε τον καταδικο αγνοωντας το περιβαλλον που κερδιζει δηλαδη την ευνοια και την σκανδαλωδη ατιμωρησια - ασυλια της ομαδας που προπονει...Και ο Φουφουτος με διαιτησια εσακε εοκ να τον σπρωχνουν και παιχτες αμπαλους στυλ τεπιτς καλαθη σερπαντινι θα επαιρνε τιτλους...

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
ρε λαγε μιλας μιλας μιλας εγω εχω ντοκουμεντα για να δω μια δικη σου εικονα με κουτσογιωργα ????

εδω υπαρχουν εικονες...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Είναι η τελευταία απάντησή μου, γιατί με κουράζει να ασχολούμαι με ανόητα πιτσιρίκια. Όχι δεν έχω φωτογραφίες να δείχνουν τον Φασούλα (δήμαρχο Πειραιώς) να κάθεται στα επίσημα του ΣΕΦ και να συνομιλεί με τον Αγγελόπουλο. Έχω ΒΙΝΤΕΟ.

Όπως επίσης έχω ΒΙΝΤΕΟ όχι λεπτών, ούτε ωρών, όυτε καν εβδομάδων αλλά μηνών από το Ειδικό Δικαστήριο, όπου δικάζεται για συνεργια σε απάτη και πολλά άλλα ο μετέπειτα Γενικός Αρχηγός της ομάδας σου Γ. Λούβαρης μαζί με τον πρόεδρό σου Γ. Κοσκωτά για την υπόθεση με τα πάμπερς και τον συγχωρεμένο Κουτσιόγιωργα.

Αυτά τα ολίγα.

ΥΓ Άστο..βρες κανένα αμόρφωτο ή ανενημέρωτο πιτσιρίκι να τα λες. Πιο πολύ με ενοχλεί σε εσένα το ό,τι είσαι αμόρφωτος παρά το ό,τι είσαι ολυμπιακός και μονίμως το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να κατεβάζεις το επίπεδο. Πάρε κανένα τηλέφωνο το Ματζικ να τα πεις με τον Τσουκαλά. Εγώ πλεόν παραδίδομαι. Άλλωστε αν δεν το κάνω θα χάσω. Στην μαλακία το είδος που εκπροσωπείς είναι ΑΝΙΚΗΤΟ.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ο Φασουλας ειναι δημαρχος ΠΕΙΡΑΙΑ και πρωην αθλητης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΟς ΑΓΩΝΑ ΑΣΧΕΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΟ...  ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ???? Ο ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΙΜΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ-ΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ????

ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΕΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.....

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Ναι ο Φασουλας ειναι δημαρχος ΠΕΙΡΑΙΑ και πρωην αθλητης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΝΟς ΑΓΩΝΑ ΑΣΧΕΤΕ ΠΕΛΑΤΑΚΟ...  ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ???? Ο ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΕΙΜΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟ-ΠΟΥΛΩΝ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ????

ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ , ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΚΕΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.....

ΑΝΙΚΗΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΝΙΚΗΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ανίκητοι είστε και οι δύο
είναι εντελώς ηλίθιο να ψάχνετε να βρείτε ποιος από τους δύο είναι περισσότερο βρώμικος
η ουσία είναι απλούστατη
όλος ο ελληνικός αθλητισμός είναι κρατημένος από την πολιτική.
και όχι μία ομάδα ή δύο μόνο.
ΟΛΕΣ
και όταν το παραδεχτούνε ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, τότε ίσως να φτιάξει κάτι.
Αλλά αυτό είναι τόσο πιθανό όσο πιθανό είναι να πουν μαζί ένας ΝΔκράτης και ένας ΠΑΣΟΚτζής (και οι υπόλοιπες "δημοκρατικές" δυνάμεις του τόπου αυτού) πως φταίνε όλοι τους για την κατάντια του τόπου.

Είναι απίθανο.
οπότε η συζήτηση είναι ατέρμονη και εντελώς ανούσια.

Έλεος πια
Αει σιχτήρια κατακάθια όλοι σας....

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
ανίκητοι είστε και οι δύο
είναι εντελώς ηλίθιο να ψάχνετε να βρείτε ποιος από τους δύο είναι περισσότερο βρώμικος
η ουσία είναι απλούστατη
όλος ο ελληνικός αθλητισμός είναι κρατημένος από την πολιτική.
και όχι μία ομάδα ή δύο μόνο.
ΟΛΕΣ
και όταν το παραδεχτούνε ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, τότε ίσως να φτιάξει κάτι.
Αλλά αυτό είναι τόσο πιθανό όσο πιθανό είναι να πουν μαζί ένας ΝΔκράτης και ένας ΠΑΣΟΚτζής (και οι υπόλοιπες "δημοκρατικές" δυνάμεις του τόπου αυτού) πως φταίνε όλοι τους για την κατάντια του τόπου.

Είναι απίθανο.
οπότε η συζήτηση είναι ατέρμονη και εντελώς ανούσια.

Έλεος πια
Αει σιχτήρια κατακάθια όλοι σας....

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

χαχαχαχαχα...αστονε ρε τον καραγκιοζη....εχει μπερδευτει...περασε τον οικονομιδη για τον κακλαμανη....
για'υτο σου λεει για δημαρχους....σου λεει οπως εβαλες εσυ τον κακλαμανη με τον μπολεκ θα βαλω και εγω τον φασουλα...ειναι ασχετος...δεν ξερει οτι εσυ ποσταρες τον προεδρο του εσακε  :2funny: :2funny: :2funny:
να τα εξηγεις αλλη φορα γιατι απο μαλακες εχουμε περισεμα εδω.... :2funny: :2funny:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χαχαχαχαχα...αστονε ρε τον καραγκιοζη....εχει μπερδευτει...περασε τον οικονομιδη για τον κακλαμανη....
για'υτο σου λεει για δημαρχους....σου λεει οπως εβαλες εσυ τον κακλαμανη με τον μπολεκ θα βαλω και εγω τον φασουλα...ειναι ασχετος...δεν ξερει οτι εσυ ποσταρες τον προεδρο του εσακε  :2funny: :2funny: :2funny:
να τα εξηγεις αλλη φορα γιατι απο μαλακες εχουμε περισεμα εδω.... :2funny: :2funny:
xaxaxaxaxaxaxa

πο πο τι βομβα ειναι αυτη ο ΜΟΥ - ΜΟΥ αντικαθισταει το ρεντ σπαν!!!! τρομος στο Πειραιαααα ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΛΠΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ποιος ειναι ο μουμου??

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, τον πήρε ο ΠΑΟ;....
και νομίζεις πως είναι λάθος επιλογή ή νομίζεις πως είναι φτηνή επιλογή;
Γιατί λάθος δεν τη θεωρώ...δεν μπορεί να είναι λάθος όταν την κάνει ο αντίπαλος και σωστή όταν την κάνεις εσύ.
προσωπικά θεωρώ πως είναι καλός παίκτης
αλλά δείχνει πως τα αδέρφια θα σκάσουνε σε δύο θέσεις τα γκαφρά και όχι όπως σε παλαιότερες εποχές σε όλες...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
oti φτυνουμε ημεις το αγοραζει ο παο βουγιουκλανο , επιπλα σαττο , πρωην δικος μας μου - μου και ισως και ο ειναι χοντρος ειναι και πουτανας γιος τρωει πολυ τον λενε σοφοκλη

ενω εμεις πηραμε κατι που ηθελαν οι λαγοι τελευταιε μη ικανε  :knockinb: :zfuck: :lheel: :s&m_1:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
oti φτυνουμε ημεις το αγοραζει ο παο βουγιουκλανο , επιπλα σαττο , πρωην δικος μας μου - μου και ισως και ο ειναι χοντρος ειναι και πουτανας γιος τρωει πολυ τον λενε σοφοκλη

ενω εμεις πηραμε κατι που ηθελαν οι λαγοι τελευταιε μη ικανε  :knockinb: :zfuck: :lheel: :s&m_1:
μπαρμπούτσαλα
σου πήρε το Σάτο είτε το θες είτε όχι.
Αν σου πάρει το Χοντρό θα σε πονέσει γιατί κατά βάθος ξέρεις πως μπορεί να τον κάνει παίκτη ο Ζοτς
κατά τα άλλα...δες τα κενά σου και κλάψε (τουλάχιστον προς το παρόν)
Κλειζα έφυγε και άλλος δεν ήρθε
Βούισιτς έφυγε και ήρθε Νίλσεν
Χοντρός έφυγε και δεν ήρθε ούτε μύγα μαύρη
Χαλπερίν έφυγε και πήρε σπιν σπαν
Αφάνας έφυγε και 3άρι ακόμα δεν πήρες
Με τον μπετόβλακα τον Μπουρούση που στα κρίσιμα χάνεται και τον Φλυνιαδάκη-φύσα με να μη πέσω δεν τη βγάζεις

Αυτό ανατρέπεται
αν πάρεις Μπιέλιτσα (εδώ στη Σερβίά όλοι τον έχουνε κλεισμένο)
αν πάρεις Κελάτι ή άλλο δυάρι που να χώνει τρίποντο όσο πετυχημένα τραβάει μαλακία
αν πάρεις 3άρι και όχι κριάρι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να συμπληρώσω πως ούτε φέτος θα παίξει ο Παναής ελέω μέσης
αυτ΄ςο ο παίκτης τελείωσε...

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
νομιζα οτι ημουν ο μονος που το κανει τοσο καλα  :rockon:
jim-carrey.gif

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μου λες για βουισιτς και χαλπεριν που δυο χρονια ελαχιστα προσεφεραν στην ομαδα και να πω οτι ειναι απωλειες αυτοι ???

ο κλειζα τωρα... καλος αγιος ομως στα δυσκολα που ηταν οπως και ο τσιλντρες οφ δε σκαι ???
χαμμενοι στο διαστημα και οι δυο

ο σχορτιανιτης πες μου ενα παιχνιδι που κερδισε μονος του ??? βολες βαραει χειροτερα και απο μενα

αρα γιατι λες πως γκρεμιζεται κατι μεγαλο για κατι μικροτερο αφου πλεον εχουμε παγκο με @@ και οχι ατομο που κοιμαται ορθιος

για μενα δεν ειναι τοσο θεμα παιχτων οσο χημειας ομαδας και ομοιογενειας

δηλαδη μπορει πχ να παρουμε το λακοβιτς που θα μεινει φρι απο τον πασκουαλ και μαζι με τον σπανουλη και το τεοντοσιτς να κανουν παπαδες λεω για λακοβιτς επειδη δεν ειχε τη χρονια του Κελατι

ο σατο τωρα καλος παιχτης πρωταθλητης Ιταλιας αλλα μου θυμιζει τον Ιβανοβιτς της Ταουγκρες παντα φθανει στη πηγη αλλα ποτε δεν πινει νερο δηαλδη δεν εχει ευρωπαικη διακριση ΠΟΤΕ

ΕΓΩ ΘΕΛΩ αντερσεν ντονγκ μπουρουχα γλυνιαδακη νιλσεν λου ως 4-5 αρια
3 παπανικολαου να παρει χρονο πελεκανο βασιλοπουλο
1-2 λακοβιτς σπανουλη τεοντοσιτς μπιβερλει να μεινει σλουκα να παρει ευκαιριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom