Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση δεν έχει κλείσει κανεις!εγω εχω ΡΙΕΡΑ.μολις εκλεισε παιδια
Αν δεν βγει επίσημη ανακοίνωση δεν έχει κλείσει κανεις!εγω εχω ΡΙΕΡΑ.μολις εκλεισε παιδια
Που το διάβασες-άκουσες?4 εκατομμυρια για το 50 τοις εκατο του Ριερα με οψιον αγορας του χρονου
δεχτηκε η Λιβερπουλ φιλε
Καλη μεταγραφη. Αν και στην Λιβερπουλ τον ψιλοεπαιζε.
Για Ελλαδα ειναι αρκετα καλος.
απο διοικηση μεσα το εμαθα παιδιαΠου το διάβασες-άκουσες?
Το Σπορτ24 λέει ότι υπάρχει διαφορά.απο διοικηση μεσα το εμαθα παιδια
γιατι εισαι μαλακας ρε....Σόρρυ, αλλά από τις τόσες πούτσες έχουν χαθεί ονόματα και μέτρημα.. Μπέρδεψα τα ονόματα.
ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ!!!!!!!!!!!!!
ψες είδα το μαγαζί..Το Σπορτ24 λέει ότι υπάρχει διαφορά.
Α ρε Τζόλε, ποιός να συγκριθεί μαζί σου...
η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει ο γάβρος ήταν ο Λίνεν για να φτιάξει κάτι από την αρχή.Να δω πειθαρχημένο Ολυμπιακό και σοβαρό και τι στον κόσμο
Το Σπορτ24 λέει ότι υπάρχει διαφορά.
Α ρε Τζόλε, ποιός να συγκριθεί μαζί σου...
φαντασου τον ζεττερμπερκ με περισσοτερο ταλεντο πιο ομαδικο και με μεγαλυτερες επιθετικες αρετες στην ιδια ηλικια ακριβως φιλεΡόμενταλ μ αρέσει.Ιμπαγάσα περιμένω να δω πρώτα
καλη επιλογη ομως δεν ξερω αν θα αντεξει στη πιεση και αν θα εχει τον απολυτο ελεγχο γιατι αν ο Μαρινακης ας πουμε πηρε το ριερα και ο λινεν ηθελε τον τζαβελλα λεω ενα ονομα υποθετικα μου βρωμαει εποχη κοκκαλη οπου ο κοουτς ηθελε τσιαρτα και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ μας κουφανε και εφερε ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΒΙΤΟΡ ΜΠΡΟΜΠΑ ΦΕΡΕΙΡΡΑη καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει ο γάβρος ήταν ο Λίνεν για να φτιάξει κάτι από την αρχή.
στον πανιώνιο είχε κάνει θαύματα. επί λίνεν ο πανιώνιος έπαιζε για ένα διάστημα την καλύτερη μπάλλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.
ο κωσταντοπουλιακός θα γίνει η νέα ρεάλ της Ελλάδας.
αφήστε τον να δουλέψει και κόφτε τα καφριλίκια.καλη επιλογη ομως δεν ξερω αν θα αντεξει στη πιεση και αν θα εχει τον απολυτο ελεγχο γιατι αν ο Μαρινακης ας πουμε πηρε το ριερα και ο λινεν ηθελε τον τζαβελλα λεω ενα ονομα υποθετικα μου βρωμαει εποχη κοκκαλη οπου ο κοουτς ηθελε τσιαρτα και ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ μας κουφανε και εφερε ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΒΙΤΟΡ ΜΠΡΟΜΠΑ ΦΕΡΕΙΡΡΑ