Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τα ειπες ολα λεμε.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα λες γιατι σε λεω μυρωδια...κοιτα ρε σουργελο ποσοι απο αυτη την ομαδα επαιξαν Ν.Β.Α, [size=15pt]κοιτα τα ριμπαουντ του κουκοτς[/size] και τους ποντους που εβαλαν οι παιχτες που μαρκαρε στο παιγχνιδι...αντε σε πηραν χαμπαρι και οι πετρες, ειναι δυνατον να παει στους μπουλς, να παιζει βασικος και να ειναι ρουκι της χρονιας στο .Ν.Β.Α αν δεν ηταν παιχταρας, τα θες και τα λες;;;

μουαχαχαχαχαχα... ο σούπερσταρ φαίνεται από τα ριμπάουντ ε;
αχαχαχαχαα τι παπάρααααααααας
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εεετσιιιιιι κλααααψεεεεεεεεε
ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ δεν βλεπω κλαμματα αλλα κατι σαν να φτυνει  το διαμαντι σας γαμω τη καστορια του να ψοφησει στο σεφ ενω θα κανει λει απ απο κροτιδα

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Στο μπασκετ παντως 35 αρα δεν εχετε ουτε 42 αρα οπως σημερα που εχουμε επετειο

ουτε βεβαια εμεις οταν πηραμε ευρωπαικο μας ζητησε συγγνωμη καμια ευρωπαικη αρχη ουτε βεβαια πηραμε ευρωπαικο με διαιρεμενο το ευρωπαικο μπασκετ

και οταν τα πραγματα ηταν νορμαλ και οχι χουντα οπως τωρα 13 χρονια

σας γαζωσαμε 49-69 μεσα στο μπουρδελο σας και πηραμε το ευρωπαικο μετα

Ενας που εχιε παιξει μπασκετ μπορει να μας πει

ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΣΚΡΙΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ???

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ????

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΙΚΑΝΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ(ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ Η ΤΣΣΚΑ ΕΧΑΣΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙα ΠΟΥ  ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ βαλτικανο μομολο ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΣΙ ΤΟ 2010 ) ?????

ρητορικα ερωτηματα για οποιον εχει παιξει μπασκετ και οχι εχει δει απο το καναπε του οακα...

Πάρε το χαμπάρι ρε σούργελο, δεν θέλω να σου ρίξω 50 στο κεφάλι. Θέλω αν σου ρίχνω από 20 έως 30 και να πανηγυρίζεις που δεν έσπασα το ρεκόρ. Να σε πατάω και να χαίρεσαι. Τα χρόνια να περνάνε και το 2050 να λες πάλι τα ίδια κι ως τότε έγώ να έχω άλλα 10 τριπλ κράουν και 40 πρωταθλήματα. Σε έχω σβήσει από τον χάρτι του αθλήματος ρε. Από το 1928 έως το 1994 ΠΟΤΕ δεν είχες δύο σερί πρωταθλήματα! ΠΟΤΕ δεν υπήρξες αντάξιος αντίπαλος, ΠΟΤΕ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
για την διαιτησια κλαινε ΜΟΝΟ τα στρακια..
οι ΓΑΥΡΟΙ βλεπουν τα στραβα της ομαδας τους & αυτα σχολιαζουν..
συνεχισε με τον αλλον παπαριδη..
& την κυριακη μαλακιστειτε οπως νομιζετε..
εγω δεν βγαζω φυλακη για τον γιαννακη..
δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις;;;;ποια ειναι τα χαλια σου;;;;οτι δεν μπορουσες οχι ουτε σουτ να κανεις αλλα ουτε καν να αλλαξεις την μπαλλα επειδη οι αλλοι παιζανε κατς με χερια ποδια και κορμια ;;;;δεν καταλαβαινεις οτι το φαουλ ειναι κανονισμος που εγινε για να παιζεται το μπασκετ οπως πρεπει;;;;και εγω ο τσολιας αμα με βαλεις να μαρκαρω τον λεμπρον χωρις να μου σφυρας φαουλ αποντο θα τον αφησω...(λεμε τωρα...)δες το βιντεο με προσοχη και θα αταλαβεις πωε εγινε το καμ μπακ ....ολοι ξερουν να παιζουν αμυνα ,το θεμα ειναι ποσο επιτρεπουν το ξυλο οι διαιτητες.....
οποιος και να επαιζε χτες με τη διαιτησια του 4ου δεκαλεπτου θα εχανε...ο προπονητης φταιει;;;;

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ΡΕ ΛΑΚΑΜΑ δεν βλεπω κλαμματα αλλα κατι σαν να φτυνει  το διαμαντι σας γαμω τη καστορια του να ψοφησει στο σεφ ενω θα κανει λει απ απο κροτιδα
ειναι πιστη αντιγραφη μπουρουση καραγκιοζακο...η μηπως ξεχνας ευκολα?τσουζειειειειεει πελατεεεες!....ααα και παρτε φορα μουνια να του κλασετε τ'αρχιδια μεσα στο σεφ...

Επισκέπτης
δηλαδη τι δεν καταλαβαινεις;;;;ποια ειναι τα χαλια σου;;;;οτι δεν μπορουσες οχι ουτε σουτ να κανεις αλλα ουτε καν να αλλαξεις την μπαλλα επειδη οι αλλοι παιζανε κατς με χερια ποδια και κορμια ;;;;δεν καταλαβαινεις οτι το φαουλ ειναι κανονισμος που εγινε για να παιζεται το μπασκετ οπως πρεπει;;;;και εγω ο τσολιας αμα με βαλεις να μαρκαρω τον λεμπρον χωρις να μου σφυρας φαουλ αποντο θα τον αφησω...(λεμε τωρα...)δες το βιντεο με προσοχη και θα αταλαβεις πωε εγινε το καμ μπακ ....ολοι ξερουν να παιζουν αμυνα ,το θεμα ειναι ποσο επιτρεπουν το ξυλο οι διαιτητες.....
οποιος και να επαιζε χτες με τη διαιτησια του 4ου δεκαλεπτου θα εχανε...ο προπονητης φταιει;;;;
αντε παλι..
η κοντρα διαιτησια ειναι μεσα στο παιχνιδι..
αμα εισαι προπονητης,βρισκεις λυσεις & γι΄αυτο το προβλημα..
τους δινεις το σακκακι σου οπως ο ιωαννιδης..
κανεις πουτανα το ματς(που ουτως ή αλλως χανεις),τιμωρειται η εδρα του αντιπαλου(& εσυ,αλλα μικρο το κακο),κερδιζεις το 4ο & πας για 5ο χωρις οπαδους..
στην χειροτερη ζητας ταιμ αουτ ρε παλιομαλακα..
Υ.Γ συνεχισε να κλαψομουνιαζεις..

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Πάρε το χαμπάρι ρε σούργελο, δεν θέλω να σου ρίξω 50 στο κεφάλι. Θέλω αν σου ρίχνω από 20 έως 30 και να πανηγυρίζεις που δεν έσπασα το ρεκόρ. Να σε πατάω και να χαίρεσαι. Τα χρόνια να περνάνε και το 2050 να λες πάλι τα ίδια κι ως τότε έγώ να έχω άλλα 10 τριπλ κράουν και 40 πρωταθλήματα. Σε έχω σβήσει από τον χάρτι του αθλήματος ρε. Από το 1928 έως το 1994 ΠΟΤΕ δεν είχες δύο σερί πρωταθλήματα! ΠΟΤΕ δεν υπήρξες αντάξιος αντίπαλος, ΠΟΤΕ.
+10000000

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

Ξεραν πως Νικη μας εκει στο τριτο ματς θα τελειωνε για παντα την ΓΚΡΙΖΟ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ  και για αυτο εβαλαν λυτους και δεμενους τουιυακιες και πουτανατζηδες να μας σφαξουν οχι με το βαμβακι οπως στο πρωτο ματς αλλα με τη χατζαρα του τριου

λαρι προσεχε τι θα βλεπεις στο σεφ , προσεχε καλα , δεν ειναι οακα το σεφ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε παλι..
η κοντρα διαιτησια ειναι μεσα στο παιχνιδι..
αμα εισαι προπονητης,βρισκεις λυσεις & γι΄αυτο το προβλημα..
τους δινεις το σακκακι σου οπως ο ιωαννιδης..
κανεις πουτανα το ματς(που ουτως ή αλλως χανεις),τιμωρειται η εδρα του αντιπαλου(& εσυ,αλλα μικρο το κακο),κερδιζεις το 4ο & πας για 5ο χωρις οπαδους..
στην χειροτερη ζητας ταιμ αουτ ρε παλιομαλακα..
Υ.Γ συνεχισε να κλαψομουνιαζεις..
σε αυτο που λες συμφωνω...επρεπε να κανουν προβοκατσια ,να γαμισουν το ματς...αν και αμφιβαλλω οτι θα γινοταν κατι με την επισημη αγαπημενη των σκουντοσυριγοβασιλακοπουλαιων....

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Ξεραν πως Νικη μας εκει στο τριτο ματς θα τελειωνε για παντα την ΓΚΡΙΖΟ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ  και για αυτο εβαλαν λυτους και δεμενους τουιυακιες και πουτανατζηδες να μας σφαξουν οχι με το βαμβακι οπως στο πρωτο ματς αλλα με τη χατζαρα του τριου

λαρι προσεχε τι θα βλεπεις στο σεφ , προσεχε καλα , δεν ειναι οακα το σεφ
κανε την ομαδα παλι πρωτη παναγιωτη-παναγιωτη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο σκουντης εχει αρπαξει φαπες μια φορα στο σεφ..ηρθε η ωρα για την δευτερη

νομιζω τον νοεμβριο του 2006 με την μαλακια του μουλαομεροβιτς, που μετα απο 2 μερες παιζαμε στην ρωμη... τα τασακια και τις καρεκλες που απογειωνοντουσαν ακομα πρεπει να τα βλεπει στον υπνο του

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάρε το χαμπάρι ρε σούργελο, δεν θέλω να σου ρίξω 50 στο κεφάλι. Θέλω αν σου ρίχνω από 20 έως 30 και να πανηγυρίζεις που δεν έσπασα το ρεκόρ.

το ειδαμε αν θελατε η οχι, με την γαμιολαρα τον αλβερτη να σκυλιαζει και να γαμωσταυριζει για να το σπασει καθε φορα που πλησιαζε

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
το ειδαμε αν θελατε η οχι, με την γαμιολαρα τον αλβερτη να σκυλιαζει και να γαμωσταυριζει για να το σπασει καθε φορα που πλησιαζε
xa XA XA XA XA!!!!!  Tα οργια, τα θυμαμαι πριν 5-6 χρονια που παλευαμε να μπουμε στα play off, οταν δεν υπηρχαμε...  Και θυμαμαι ακομα τον Λακοβιτς να απορει ενω το ματς ηταν στους 25, εβλεπε και πιεζαν σαν τρελλοι!!!!  Και του εξηγουσαν τι ακριβως γινεται....

Κατα τα αλλα μπορουν και 50 και δεν θελουν...!!!

Κλασε μας μια μαντρα ρε στεφανακο...!!!!

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
την αγκωνια που χωνει ο τεοντοσιτς την βλεπεις?καλα τοτε μπορει να φταιει η ροχαλα που χασατε κ οχι το ταιμ ουτ που δεν ηρθε ποτε......με 3 βοηθους στον παγκο μαρμαρινο τομιτς μανουσελη

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ο Κ ΣΧΙΝΑΣ (Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ , ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ??? ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ (ΑΝΩ ΤΩΝ 15000 ΕΥΡΩ). ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΤΥΧΑΙΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Κ ΣΧΙΝΑΣ (Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΓΩΝΑ)ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟ , ΟΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ??? ΣΩΣΤΑ ΜΑΝΤΕΨΑΤΕ! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!! Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ (ΑΝΩ ΤΩΝ 15000 ΕΥΡΩ). ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ?ΤΥΧΑΙΟ????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!

αν δεν πεις ποιο ήταν το δώρο και σε τι χαρτί το είχε τυλίξει, είσαι απλός συκοφάντης

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Πες τα ρε Πλέζουρα , επιτέλους ! Αν και από ότι κατάλαβα πρέπει να έπαιξαν έδρα οι διαιτητές και στα επίμαχα σφυρίγματα να είχε δίκιο ο Ολυμπιακός, η εμφάνιση στο 4ο δεκάλεπτο είναι απαράδεκτη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom