stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Κατι μου λεει οτι θα ερθει ο Τασος Μαγουλας μονος του την Κυριακη....ο σκουντης εχει αρπαξει φαπες μια φορα στο σεφ..ηρθε η ωρα για την δευτερη
Κατι μου λεει οτι θα ερθει ο Τασος Μαγουλας μονος του την Κυριακη....ο σκουντης εχει αρπαξει φαπες μια φορα στο σεφ..ηρθε η ωρα για την δευτερη
ελα μενιο κοιτα τι σου εχω...χαχαχα καραγκιοζακο σε βουλωσα και το γυρισες τωρα εεε?ετσι ειστε ρε ολοι οι γαυροι κωλοτουμπες!λαγοι!...αντε βλακακο σε περιμενει ο λιλας και η ...κιβωτος του!!!χαχαχαχαχαχα....και του χρονου πρωταθλημα γαυρακι πελατηηηηη!
χαχαχα καραγκιοζακο σε βουλωσα και το γυρισες τωρα εεε?ετσι ειστε ρε ολοι οι γαυροι κωλοτουμπες!λαγοι!...αντε βλακακο σε περιμενει ο λιλας και η ...κιβωτος του!!!χαχαχαχαχαχα....και του χρονου πρωταθλημα γαυρακι πελατηηηηη!
παραληρεις;;;;;;;; παλι ανεβασες πυρετο που σου θυμισα τον κουκοτς;;;εσύ πιο έξυπνος. αφού αντί για φύλλο αγώνα, σου έδιναν και υπέγραφες κάρτες στατιστικής. καλά ρε, 11 χρόνια δεν το είχες πάρει μυρωδιά;;;
κατσε ησυχα λιλα γιατι θα φερω τον σισε και θα τον ξεζουμησεις ...δε θα μπορει να παιξει και στο μουντιαλ το παιδι...ελα μενιο κοιτα τι σου εχω...
ας το τσεκαρουμε να ειμαστε σιγουροι...ποτε δεν ξερεις....μπορει να κατσει το τζοκερ..Κατι μου λεει οτι θα ερθει ο Τασος Μαγουλας μονος του την Κυριακη....
σεβασμός ρε. ξέρεις σε ποιον μιλάς; στον διάδοχο του... Κώστα Ρήγα
ξερεις ολους τους αραπηδες της ομαδας... σε γλεντανε....κατσε ησυχα λιλα γιατι θα φερω τον σισε και θα τον ξεζουμησεις ...δε θα μπορει να παιξει και στο μουντιαλ το παιδι...
αφου ειναι ψυχακιας ρε.....τον διαβασα...στην καρακοσμαρα του....το μονο σωστο που ειπε για τα τσαλιμακια του τεο με το χταποδι της πουτσας....γαμω τα κολλητιλικια τους και τις φιλανθρωπιες τους...θα εχουμε γελιο την κυριακηΓαμησε τα αδερφε!!!! Πλακα στην πλακα τετοια νευρα δεν εχω ξανακανει εδω και χρονια!!!!
Τα καθηκια!!!! Τους τα λεω απο χτες, και εχεις και τον μαλακα τον πλεζουρα, να μου λεει μονο για τον Γιαννακη...
ετσι γι να μην ξεχνιομαστε....σεβασμός ρε. ξέρεις σε ποιον μιλάς; στον διάδοχο του... Κώστα Ρήγα
παραληρεις;;;;;;;; παλι ανεβασες πυρετο που σου θυμισα τον κουκοτς;;;
ετσι γι να μην ξεχνιομαστε....
κλαψε οσο θες ρε μαλακοπιτουρα..Γαμησε τα αδερφε!!!! Πλακα στην πλακα τετοια νευρα δεν εχω ξανακανει εδω και χρονια!!!!
Τα καθηκια!!!! Τους τα λεω απο χτες, και εχεις και τον μαλακα τον πλεζουρα, να μου λεει μονο για τον Γιαννακη...
καλα ειναι προφανες οτι ο τυπος ειναι εντελως ανιδεος με το αθλημα!στρατευμενο τσιρακι του κοκκαλη θα ειναι κι αυτο...οποτε ας του μιλησουμε στη γλωσσα του...ουγκ ουγκ!!χαχαχαχα. είσαι για τον πούτσο εντελώς.
η σούπερ στατιστική τού Κούκοτς στο τελικό του '91:
0/0 βολές
4/11 δίποντα
0/3 τρίποντα
και λέει εμένα ''μυρωδιά''
χαχαχαχα σούργελοοοοοοοο. διαιτητή της πούτσας
τα ειπες ολα λεμε.......... και μετα λες γιατι σε λεω μυρωδια...κοιτα ρε σουργελο ποσοι απο αυτη την ομαδα επαιξαν Ν.Β.Α, κοιτα τα ριμπαουντ του κουκοτς και τους ποντους που εβαλαν οι παιχτες που μαρκαρε στο παιγχνιδι...αντε σε πηραν χαμπαρι και οι πετρες, ειναι δυνατον να παει στους μπουλς, να παιζει βασικος και να ειναι ρουκι της χρονιας στο .Ν.Β.Α αν δεν ηταν παιχταρας, τα θες και τα λες;;;χαχαχαχα. είσαι για τον πούτσο εντελώς.
η σούπερ στατιστική τού Κούκοτς στο τελικό του '91:
0/0 βολές
4/11 δίποντα
0/3 τρίποντα
και λέει εμένα ''μυρωδιά''
χαχαχαχα σούργελοοοοοοοο. διαιτητή της πούτσας
για την διαιτησια κλαινε ΜΟΝΟ τα στρακια..αφου ειναι ψυχακιας ρε.....τον διαβασα...στην καρακοσμαρα του....το μονο σωστο που ειπε για τα τσαλιμακια του τεο με το χταποδι της πουτσας....γαμω τα κολλητιλικια τους και τις φιλανθρωπιες τους...θα εχουμε γελιο την κυριακη
το βλεπω καραΔελταρα το ματς....τα αδερφια λυπαμαι αλλα ας προσεχαν κιαυτοι...το πολυ το κυριλικι.... ;) ;) ;) ;)
και πότε έγραψα εγώ ότι ΔΕΝ ήταν παιχταράς;;;τα ειπες ολα λεμε.......... και μετα λες γιατι σε λεω μυρωδια...κοιτα ρε σουργελο ποσοι απο αυτη την ομαδα επαιξαν Ν.Β.Α, κοιτα τα ριμπαουντ του κουκοτς και τους ποντους που εβαλαν οι παιχτες που μαρκαρε στο παιγχνιδι...αντε σε πηραν χαμπαρι και οι πετρες, ειναι δυνατον να παει στους μπουλς, να παιζει βασικος και να ειναι ρουκι της χρονιας στο .Ν.Β.Α [size=15pt]αν δεν ηταν παιχταρας[/size], τα θες και τα λες;;;
εεετσιιιιιι κλααααψεεεεεεεεε
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ.....