Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χαχαχα καραγκιοζακο σε βουλωσα και το γυρισες τωρα εεε?ετσι ειστε ρε ολοι οι γαυροι κωλοτουμπες!λαγοι!...αντε βλακακο σε περιμενει ο λιλας και η ...κιβωτος του!!!χαχαχαχαχαχα....και του χρονου πρωταθλημα γαυρακι πελατηηηηη!
ελα μενιο κοιτα τι σου εχω...

Συνημμένα

• bcedf85519fce8692de50366cb2ad634_L.jpg
    bcedf85519fce8692de50366cb2ad634_L.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 11

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χαχαχα καραγκιοζακο σε βουλωσα και το γυρισες τωρα εεε?ετσι ειστε ρε ολοι οι γαυροι κωλοτουμπες!λαγοι!...αντε βλακακο σε περιμενει ο λιλας και η ...κιβωτος του!!!χαχαχαχαχαχα....και του χρονου πρωταθλημα γαυρακι πελατηηηηη!

σεβασμός ρε. ξέρεις σε ποιον μιλάς; στον διάδοχο του... Κώστα Ρήγα

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
εσύ πιο έξυπνος. αφού αντί για φύλλο αγώνα, σου έδιναν και υπέγραφες κάρτες στατιστικής. καλά ρε, 11 χρόνια δεν το είχες πάρει μυρωδιά;;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
παραληρεις;;;;;;;; παλι ανεβασες πυρετο που σου θυμισα τον κουκοτς;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
κατσε ησυχα λιλα γιατι θα φερω τον σισε και θα τον ξεζουμησεις ...δε θα μπορει να παιξει και στο μουντιαλ το παιδι...
ξερεις ολους τους αραπηδες της ομαδας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: σε γλεντανε....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γαμησε τα αδερφε!!!!  Πλακα στην πλακα τετοια νευρα δεν εχω ξανακανει εδω και χρονια!!!!  

Τα καθηκια!!!!   Τους τα λεω απο χτες, και εχεις και τον μαλακα τον πλεζουρα, να μου λεει μονο για τον Γιαννακη...  
αφου ειναι ψυχακιας ρε.....τον διαβασα...στην καρακοσμαρα του....το μονο σωστο που ειπε για τα τσαλιμακια του τεο με το χταποδι της πουτσας....γαμω τα κολλητιλικια τους και τις φιλανθρωπιες τους...θα εχουμε γελιο την κυριακη
το βλεπω καραΔελταρα το ματς....τα αδερφια λυπαμαι αλλα ας προσεχαν κιαυτοι...το πολυ το κυριλικι.... ;) ;) ;) ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
παραληρεις;;;;;;;; παλι ανεβασες πυρετο που σου θυμισα τον κουκοτς;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαχαχα. είσαι για τον πούτσο εντελώς.
η σούπερ στατιστική τού Κούκοτς στο τελικό του '91:
0/0 βολές
4/11 δίποντα
0/3 τρίποντα

και λέει εμένα ''μυρωδιά''

χαχαχαχα σούργελοοοοοοοο. διαιτητή της πούτσας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ετσι γι να μην ξεχνιομαστε....

χαχαχαχα. την ποστάρει κιόλας.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έχω τρελαθεί στο γέλιο.
erasitexnis, πάρε μάτι τη φοβερή στατιστική τού Κούκοτς. τύφλα να έχει ο Ντράζεν Πέτροβιτς

Επισκέπτης
Γαμησε τα αδερφε!!!!  Πλακα στην πλακα τετοια νευρα δεν εχω ξανακανει εδω και χρονια!!!!  

Τα καθηκια!!!!   Τους τα λεω απο χτες, και εχεις και τον μαλακα τον πλεζουρα, να μου λεει μονο για τον Γιαννακη...  
κλαψε οσο θες ρε μαλακοπιτουρα..
η κοντρα διαιτησια ειναι μεσα στο παιχνιδι..
αμα εισαι προπονητης,βρισκεις λυσεις & γι΄αυτο το προβλημα..
τους δινεις το σακκακι σου οπως ο ιωαννιδης..
κανεις πουτανα το ματς(που ουτως ή αλλως χανεις),τιμωρειται η εδρα του αντιπαλου(& εσυ,αλλα μικρο το κακο),κερδιζεις το 4ο & πας για 5ο χωρις οπαδους..
στην χειροτερη ζητας ταιμ αουτ ρε παλιομαλακα..
Υ.Γ συνεχισε να κλαψομουνιαζεις..
ως γνωστον δεν γαμαω στρακια..

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
0/0 βολές
4/11 δίποντα
0/3 τρίποντα

καλα ειναι προφανες οτι  ο τυπος ειναι εντελως ανιδεος με το αθλημα!στρατευμενο τσιρακι του κοκκαλη θα ειναι κι αυτο...οποτε ας του μιλησουμε στη γλωσσα του...ουγκ ουγκ!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
0/0 βολές
4/11 δίποντα
0/3 τρίποντα

τα ειπες ολα λεμε.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα λες γιατι σε λεω μυρωδια...κοιτα ρε σουργελο ποσοι απο αυτη την ομαδα επαιξαν Ν.Β.Α, κοιτα τα ριμπαουντ του κουκοτς και τους ποντους που εβαλαν οι παιχτες που μαρκαρε στο παιγχνιδι...αντε σε πηραν χαμπαρι και οι πετρες, ειναι δυνατον να παει στους μπουλς, να παιζει βασικος και να ειναι ρουκι της χρονιας στο .Ν.Β.Α αν δεν ηταν παιχταρας, τα θες και τα λες;;;

Επισκέπτης
αφου ειναι ψυχακιας ρε.....τον διαβασα...στην καρακοσμαρα του....το μονο σωστο που ειπε για τα τσαλιμακια του τεο με το χταποδι της πουτσας....γαμω τα κολλητιλικια τους και τις φιλανθρωπιες τους...θα εχουμε γελιο την κυριακη
το βλεπω καραΔελταρα το ματς....τα αδερφια λυπαμαι αλλα ας προσεχαν κιαυτοι...το πολυ το κυριλικι.... ;) ;) ;) ;)
για την διαιτησια κλαινε ΜΟΝΟ τα στρακια..
οι ΓΑΥΡΟΙ βλεπουν τα στραβα της ομαδας τους & αυτα σχολιαζουν..
συνεχισε με τον αλλον παπαριδη..
& την κυριακη μαλακιστειτε οπως νομιζετε..
εγω δεν βγαζω φυλακη για τον γιαννακη..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
χαχαχαχα. μιλάει για έναν από τους καλύτερους ευρωπαίους παίχτες ever και για να αποδείξει την αξία του ποστάρει μια μέτρια (για σούπερσταρ) στατιστική. και λέει ότι ήταν ΚΑΙ διαιτητής. κάτσε να βρω και το ποστ όπου την κάρτα της στατιστικής την αποκαλεί ''φύλλο αγώνα''

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ.....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τα ειπες ολα λεμε.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και μετα λες γιατι σε λεω μυρωδια...κοιτα ρε σουργελο ποσοι απο αυτη την ομαδα επαιξαν Ν.Β.Α, κοιτα τα ριμπαουντ του κουκοτς και τους ποντους που εβαλαν οι παιχτες που μαρκαρε στο παιγχνιδι...αντε σε πηραν χαμπαρι και οι πετρες, ειναι δυνατον να παει στους μπουλς, να παιζει βασικος και να ειναι ρουκι της χρονιας στο .Ν.Β.Α [size=15pt]αν δεν ηταν παιχταρας[/size], τα θες και τα λες;;;
και πότε έγραψα εγώ ότι ΔΕΝ ήταν παιχταράς;;;
είσαι για τον πούτσο
είσαι για τον πούτσο
είσαι για τον πούτσο
είσαι για τον πούτσο
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom