δεν σου την σπαω ρε φιλε,απλα προσπαθω να σε κανω να μην φαινεσαι τοσο μαλακας.κριμα εισαι.
Σ'ευχαριστώ που με σκέφτεσαι...δεν γαμιέσαι λέω εγώ παπάρα...
δεν σου την σπαω ρε φιλε,απλα προσπαθω να σε κανω να μην φαινεσαι τοσο μαλακας.κριμα εισαι.
εγω ρε φιλε δεν κανω ονειρα για παιχταραδες και ονοματα στην ομαδα μου ενω δεν εχει μια..οποτε δεν ξερω ποιος ειναι απο τους δυο μας ο παπαρας.καλιτερα πιστευω για σενα ειναι να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα,οπως τα αλλα παιδια.Σ'ευχαριστώ που με σκέφτεσαι...δεν γαμιέσαι λέω εγώ παπάρα...
εγω ρε φιλε δεν κανω ονειρα για παιχταραδες και ονοματα στην ομαδα μου ενω δεν εχει μια..οποτε δεν ξερω ποιος ειναι απο τους δυο μας ο παπαρας.καλιτερα πιστευω για σενα ειναι να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα,οπως τα αλλα παιδια.
ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες φιλε.και μας φουσκωνουν τα μυαλα,τουλαχιστον σε οσους δεν διαθετουν και πολυ στην κεφαλα τους.εχω σταματησει πολλα χρονια να περνω τις διαφορες κωλοφυλαδες τυπου ωρα,και ενωσιτη και σκορ που ολο μαλακιες ελεγαν.και υπαρχουν καποιοι,λιγοι ευτυχως,που θεωρουν δημοσιογραφαρα τον νικολακοπουλο και εχουν για ευαγγελια φυλαδα τυπου πρωταθλητη.φιλε master21,
οπως στην πολιτικη εχουμε τους πολιτικους, και τη μοιρα, που μας αξιζει, ετσι και στον ΟΣΦΠ εχουμε την διοικηση που μας αξιζει
Οταν οι οπαδοι, συλλογων (και οχι Ελληνικων..καφενειων) οπως η Man United, διαμαρτυρονται για τον υπερβολικο δανεισμο(high leverage) της ομαδας του απο την οικογενεια Glazer και απαιτουν αξιοκρατια ή οι οπαδοι της Barca, για την οποια τυγχανει να εχω ιδια πληροφορηση, ειναι πληρως ενημερωμενοι απο την διοικηση και δινουν προτεραιοτητα στην, σε βα8ος χρονου, αναπτυξη της ομαδας τους, οι εδω Εληνναραδες (τσαμπα μαγκες παντου γιατι οχι και στην μπαλα) 8εωρουν μαγκια την υπερχρεωση της ομαδας (χωρις λογο και αιτια), την ελλειψη κα8ε στρατηγικης/marketing/χρηστης διοικησης στο βωμο ενος αμφιλεγομενου πρωτα8λητισμου και της...απαραιτητης 'τονωσης' του εγω τους απο τα γνωστα σκουπιδια που υποδυονται τους αντικειμενικους δημοσιογραφους/παραγοντες....
Για τη Ρεάλ τί έχεις να μας πεις ?
Καλά λες... Γι'αυτό όταν υπερχρεώθηκε με δάνεια η ,ήδη υπερχρεωμένη, Ρεάλ πέρσι για τις μεταγραφές του Κριστιάνο και του Κακά ξεσηκώθηκε ο κόσμος και γιουχάρανε τον Πέρεθφιλε, εχω μεινει στην Ισπανια (Βαρκελωνη) για 2 χρονια
εχω παρακολου8ησει αγωνες σχεδον παντου
οπως, σχεδον, σε ολους τους τομεις, ετσι και στην μπαλλα, η Ισπανια ειναι μερικες δεκαδες ετη φωτος μπροστα
αα...και ο μεσος φιλα8λος δεν εχει σχεση με τον, κατα κανονα, παραφρονα ημιμα8η τσαμπα μαγκα που παει στα, κατ εφημισμο, Ελληνικα γηπεδα, αφου εχει κανει τις...γιορτες του πρωτα
αληθεια ρε σεις,με αυτην την υποθεση τι γινεται?πως μπορει μια τοσο υπερχερωμενη ομαδα να κανει τετοιες μεταγραφες?που ειναι ο νομος σε αυτες τις περιπτωσεις?Καλά λες... Γι'αυτό όταν υπερχρεώθηκε με δάνεια η ,ήδη υπερχρεωμένη, Ρεάλ πέρσι για τις μεταγραφές του Κριστιάνο και του Κακά ξεσηκώθηκε ο κόσμος και γιουχάρανε τον Πέρεθ
Δεν υπάρχει νόμος ρε Μάστερ , όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες ... Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ? Καλώς ή κακώς οι μεγάλες ομάδες έχουν άλλη αντιμετώπιση από εμένα και εσένααληθεια ρε σεις,με αυτην την υποθεση τι γινεται?πως μπορει μια τοσο υπερχερωμενη ομαδα να κανει τετοιες μεταγραφες?που ειναι ο νομος σε αυτες τις περιπτωσεις?
Καλά λες... Γι'αυτό όταν υπερχρεώθηκε με δάνεια η ,ήδη υπερχρεωμένη, Ρεάλ πέρσι για τις μεταγραφές του Κριστιάνο και του Κακά ξεσηκώθηκε ο κόσμος και γιουχάρανε τον Πέρεθ
αληθεια ρε σεις,με αυτην την υποθεση τι γινεται?πως μπορει μια τοσο υπερχερωμενη ομαδα να κανει τετοιες μεταγραφες?που ειναι ο νομος σε αυτες τις περιπτωσεις?
Οταν δεις ολο το Camp Nou ορ8ιο πριν και στο τελος κα8ε αγωνα να τραγουδα τον Ε8νικο Υμνο της Καταλωνιας 8α καταλαβεις και τα του Perez - αυτος ειναι και ο λογος της..ανοχης των Μαδριλενων (αυτο μου λενε και φιλοι Μαδριλενοι)
Μισό γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις...ο ισολογισμος της Ρεαλ ειναι απολυτα υγιης σε επιπεδο cash flow κλπ
το leverage δεν εχει τοσο σημασια, αν μελλοντικες εισροες απο τηλεοπτικα/διαφημηστικα/Branding ειναι εγγυημενες με μακροχρονια συμβολαια κλπ
Μισό γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις...
Οι Μαδριλένοι ανέχονται τα του Πέρεθ για τους λόγους που λες στο πρώτο ποστ(άρα κάτι αρνητικό συμβαίνει) ή η Ρεάλ έχει υγιή ισολογισμό όπως λες στο 2ο ποστ (οπότε είναι όλα φυσιολογικά) ?
έχει τσακωθεί το πληκτρολόγιό σου με το Θήτα;κοιταξε, δεν ειμαστε στο forum του Yale και 8α κουρασουμε τους φιλους....
Εν ταχει, αυτο που ισως να μην διατυπωσα κα8αρα ειναι οτι ο ισολογισμος της Ρεαλ ειναι υγιης με την εννοια οτι οι οποιες εκροες καλυπτονται απο τις μελλοντικες εισροες οπως αυτες παρουσιαζονται σε παροντα χρονο - δλδ, η Man United δεν 8α μπορουσε να προβλεψει οτι το subprime crisis 8α αναγκασει την AIG να αποσυρ8ει απο την χορηγια της φανελας της (και αρα πο σημαντικες απωλειες εσοδων) ή, πχ, οτι η ισοτιμια EURGBP, το λεγομενο hedging, 8α συμπαρασυρει τα επιτοκια δανεισμου της (ελεω Glazer)
το αυτο ισχυει και για την Ρεαλ, προφανως η απωλεια πχ του πρωτα8ληματος ή μιας ακομη καλυτερης πορειας στο CL (και αρα μεγαλυτερων εισροων) 8α εχει καποιες επιπτωσεις στην κα8αρη της 8εση
Αυτο ομως λιγη σημασια εχει, εφοσον αξιολογουνται και αλλα στοχεια (παγια, brand name, διοικηση κλπ)
Τελος, η ανοχη των Μαδριλενων αφορα οχι τοσο το spending spree του Περε8, αλλα τον φοβο επαναληψης της παρακμης των Galacticos
κυριοι συναγωνιστες, για φετο ........τον ΠΟΥΛΟ από του χρονου και βλεπουμε.....έχει τσακωθεί το πληκτρολόγιό σου με το Θήτα;
Μια πενταετία χαλαρά βλέπω εγώ...κυριοι συναγωνιστες, για φετο ........τον ΠΟΥΛΟ από του χρονου και βλεπουμε.....
Θέλω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις για τον νέο-ποδοσφαιρικό-Θρύλο:
εννοείται πως είναι ευκαιρία να αλλάξουν όλα....
τερματοφύλακες:Ξένος όνομα-Σήφης Δασκαλάκης-Παναγόπουλος
δεξί μπάκ:Τοροσίδης-Γκαλίτσιος
αριστερό μπάκ:Μπράβο-Τζαβέλλας
Σέντερ μπάκ:Μέλμπεργκ-Αβραάμ-Κυριάκος-Μώρας
δεξί χάφ:απόντος του Γκαλέτι αγορά νέου παιχταρά-Ζαϊρι-Νικλητσίωτης
αριστερό χάφ:αγορά νέου παιχταρά-Ζαϊρί-Σοϊλέδη
αμυντικό χάφ:Ντουντού-ξένος-Κουμορτζί-Ναφτί (ίσως)
επιθετικό χάφ:ξένος παιχταράς-Φετφατζίδης
επιθετικοί:Μήτρογλου-Ντάρμπισιρ-ξένος στύλ Κοβάσεβιτς-περιφερειακός κυνηγός
Ντιόγκο δανεικός σε ομάδα της Βραζιλίας...
όσοι δεν διάβασαν το όνομα τους...τους ευχαριστούμε αλλά δεν....
σύνολο παιχτών:26
έλληνες:12
ξένοι:14
αν και ήθελα πιο πολλούς έλληνες...και αυτή η αναλογία δεν είναι άσχημη...
περιμένω (σοβαρά) σχόλια....
εγώ πάντως βλέπω Ζεβλάκοφ να μένει ακόμα 1 χρόνο!