Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σ'ευχαριστώ που με σκέφτεσαι...δεν γαμιέσαι λέω εγώ παπάρα...
εγω ρε φιλε δεν κανω ονειρα για παιχταραδες και ονοματα στην ομαδα μου ενω δεν εχει μια..οποτε δεν ξερω ποιος ειναι απο τους δυο μας ο παπαρας.καλιτερα πιστευω για σενα ειναι να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα,οπως τα αλλα παιδια.

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγω ρε φιλε δεν κανω ονειρα για παιχταραδες και ονοματα στην ομαδα μου ενω δεν εχει μια..οποτε δεν ξερω ποιος ειναι απο τους δυο μας ο παπαρας.καλιτερα πιστευω για σενα ειναι να προσγειωθεις στην πραγματικοτητα,οπως τα αλλα παιδια.

φτού ρε πούστη μου :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ρε ασχολείσου με κανέναν άλλο...τί τσιμπούρι είσαι... :headbang: :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε master21,

οπως στην πολιτικη εχουμε τους πολιτικους, και τη μοιρα, που μας αξιζει, ετσι και στον ΟΣΦΠ εχουμε την διοικηση που μας αξιζει

Οταν οι οπαδοι, συλλογων (και οχι Ελληνικων..καφενειων) οπως η Man United, διαμαρτυρονται για τον υπερβολικο δανεισμο(high leverage) της ομαδας του απο την οικογενεια Glazer και απαιτουν αξιοκρατια ή οι οπαδοι της Barca, για την οποια τυγχανει να εχω ιδια πληροφορηση, ειναι πληρως ενημερωμενοι απο την διοικηση και δινουν προτεραιοτητα στην, σε βα8ος χρονου, αναπτυξη της ομαδας τους, οι εδω Εληνναραδες (τσαμπα μαγκες παντου γιατι οχι και στην μπαλα) 8εωρουν μαγκια την υπερχρεωση της ομαδας (χωρις λογο και αιτια), την ελλειψη κα8ε στρατηγικης/marketing/χρηστης διοικησης στο βωμο ενος αμφιλεγομενου πρωτα8λητισμου και της...απαραιτητης 'τονωσης' του εγω τους απο τα γνωστα σκουπιδια που υποδυονται τους αντικειμενικους δημοσιογραφους/παραγοντες....
ετσι ειναι ακριβως οπως τα λες φιλε.και μας φουσκωνουν τα μυαλα,τουλαχιστον σε οσους δεν διαθετουν και πολυ στην κεφαλα τους.εχω σταματησει πολλα χρονια να περνω τις διαφορες κωλοφυλαδες τυπου ωρα,και ενωσιτη και σκορ που ολο μαλακιες ελεγαν.και υπαρχουν καποιοι,λιγοι ευτυχως,που θεωρουν δημοσιογραφαρα τον νικολακοπουλο και εχουν για ευαγγελια φυλαδα τυπου πρωταθλητη.

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Για τη Ρεάλ τί έχεις να μας πεις ?

φιλε, εχω μεινει στην Ισπανια (Βαρκελωνη) για 2 χρονια

εχω παρακολου8ησει αγωνες σχεδον παντου

οπως, σχεδον, σε ολους τους τομεις, ετσι και στην μπαλλα, η Ισπανια ειναι μερικες δεκαδες ετη φωτος μπροστα

αα...και ο μεσος φιλα8λος δεν εχει σχεση με τον, κατα κανονα, παραφρονα ημιμα8η τσαμπα μαγκα που παει στα, κατ εφημισμο, Ελληνικα γηπεδα, αφου εχει κανει τις...γιορτες του πρωτα

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
φιλε, εχω μεινει στην Ισπανια (Βαρκελωνη) για 2 χρονια

εχω παρακολου8ησει αγωνες σχεδον παντου

οπως, σχεδον, σε ολους τους τομεις, ετσι και στην μπαλλα, η Ισπανια ειναι μερικες δεκαδες ετη φωτος μπροστα

αα...και ο μεσος φιλα8λος δεν εχει σχεση με τον, κατα κανονα, παραφρονα ημιμα8η τσαμπα μαγκα που παει στα, κατ εφημισμο, Ελληνικα γηπεδα, αφου εχει κανει τις...γιορτες του πρωτα
Καλά λες... Γι'αυτό όταν υπερχρεώθηκε με δάνεια η ,ήδη υπερχρεωμένη, Ρεάλ πέρσι για τις μεταγραφές του Κριστιάνο και του Κακά ξεσηκώθηκε ο κόσμος και γιουχάρανε τον Πέρεθ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλά λες... Γι'αυτό όταν υπερχρεώθηκε με δάνεια η ,ήδη υπερχρεωμένη, Ρεάλ πέρσι για τις μεταγραφές του Κριστιάνο και του Κακά ξεσηκώθηκε ο κόσμος και γιουχάρανε τον Πέρεθ
αληθεια ρε σεις,με αυτην την υποθεση τι γινεται?πως μπορει μια τοσο υπερχερωμενη ομαδα να κανει τετοιες μεταγραφες?που ειναι ο νομος σε αυτες τις περιπτωσεις?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
αληθεια ρε σεις,με αυτην την υποθεση τι γινεται?πως μπορει μια τοσο υπερχερωμενη ομαδα να κανει τετοιες μεταγραφες?που ειναι ο νομος σε αυτες τις περιπτωσεις?
Δεν υπάρχει νόμος ρε Μάστερ , όταν μιλάμε για μεγάλες ομάδες ... Δεν το έχεις πάρει χαμπάρι ? Καλώς ή κακώς οι μεγάλες ομάδες έχουν άλλη αντιμετώπιση από εμένα και εσένα
Τί νομίζεις, ότι αυτά γίνονται..."μόνο στην Ελλάδα" ?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

καταρχας, ειρωνια στα φιλαρακια σου

σου γραφω σοβαρα, περιμενω το ιδιο

την αντιπαλοτητα Ρεαλ - Μπαρτσα δεν μπορεις να την καταλαβεις αν δεν την ζησεις

Οταν δεις ολο το Camp Nou ορ8ιο πριν και στο τελος κα8ε αγωνα να τραγουδα τον Ε8νικο Υμνο της Καταλωνιας 8α καταλαβεις και τα του Perez - αυτος ειναι και ο λογος της..ανοχης των Μαδριλενων (αυτο μου λενε και φιλοι Μαδριλενοι)

Τελος, ποτε ηταν η τελευταια φορα που Ισπανος οπαδος εσπασε κα8ισμα, προπηλακισε, εφ8ειρε δημοσια περιουσια;;  

τι σχεση εχει ο Ευρωπαιος οπαδος με τον Ελληνα ξερολα που πριν καν ξεκινησει ο αγωνας ξεκιναει χριστο-παναγιες στο διατητη, τους αντιπαλους κοκ....

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

ο ισολογισμος της Ρεαλ ειναι απολυτα υγιης σε επιπεδο cash flow κλπ

το leverage δεν εχει τοσο σημασια, αν μελλοντικες εισροες απο τηλεοπτικα/διαφημηστικα/Branding ειναι εγγυημενες με μακροχρονια συμβολαια κλπ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Οταν δεις ολο το Camp Nou ορ8ιο πριν και στο τελος κα8ε αγωνα να τραγουδα τον Ε8νικο Υμνο της Καταλωνιας 8α καταλαβεις και τα του Perez - αυτος ειναι και ο λογος της..ανοχης των Μαδριλενων (αυτο μου λενε και φιλοι Μαδριλενοι)
ο ισολογισμος της Ρεαλ ειναι απολυτα υγιης σε επιπεδο cash flow κλπ

το leverage δεν εχει τοσο σημασια, αν μελλοντικες εισροες απο τηλεοπτικα/διαφημηστικα/Branding ειναι εγγυημενες με μακροχρονια συμβολαια κλπ
Μισό γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις...
Οι Μαδριλένοι ανέχονται τα του Πέρεθ για τους λόγους που λες στο πρώτο ποστ(άρα κάτι αρνητικό συμβαίνει) ή η Ρεάλ έχει υγιή ισολογισμό όπως λες στο 2ο ποστ (οπότε είναι όλα φυσιολογικά) ?

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Μισό γιατί φάσκεις και αντιφάσκεις...
Οι Μαδριλένοι ανέχονται τα του Πέρεθ για τους λόγους που λες στο πρώτο ποστ(άρα κάτι αρνητικό συμβαίνει) ή η Ρεάλ έχει υγιή ισολογισμό όπως λες στο 2ο ποστ (οπότε είναι όλα φυσιολογικά) ?

κοιταξε, δεν ειμαστε στο forum του Yale και 8α κουρασουμε τους φιλους....

Εν ταχει, αυτο που ισως να μην διατυπωσα κα8αρα ειναι οτι ο ισολογισμος της Ρεαλ ειναι υγιης με την εννοια οτι οι οποιες εκροες καλυπτονται απο τις μελλοντικες εισροες οπως αυτες παρουσιαζονται σε παροντα χρονο - δλδ, η Man United δεν 8α μπορουσε να προβλεψει οτι το subprime crisis 8α αναγκασει την AIG να αποσυρ8ει απο την χορηγια της φανελας της (και αρα πο σημαντικες απωλειες εσοδων) ή, πχ, οτι η ισοτιμια EURGBP, το λεγομενο hedging, 8α συμπαρασυρει τα επιτοκια δανεισμου της (ελεω Glazer)

το αυτο ισχυει και για την Ρεαλ, προφανως η απωλεια πχ του πρωτα8ληματος ή μιας ακομη καλυτερης πορειας στο CL (και αρα μεγαλυτερων εισροων) 8α εχει καποιες επιπτωσεις στην κα8αρη της 8εση

Αυτο ομως λιγη σημασια εχει, εφοσον αξιολογουνται και αλλα στοχεια (παγια, brand name, διοικηση κλπ)

Τελος, η ανοχη των Μαδριλενων αφορα οχι τοσο το spending spree του Περε8, αλλα τον φοβο επαναληψης της παρακμης των Galacticos

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
κοιταξε, δεν ειμαστε στο forum του Yale και 8α κουρασουμε τους φιλους....

Εν ταχει, αυτο που ισως να μην διατυπωσα κα8αρα ειναι οτι ο ισολογισμος της Ρεαλ ειναι υγιης με την εννοια οτι οι οποιες εκροες καλυπτονται απο τις μελλοντικες εισροες οπως αυτες παρουσιαζονται σε παροντα χρονο - δλδ, η Man United δεν 8α μπορουσε να προβλεψει οτι το subprime crisis 8α αναγκασει την AIG να αποσυρ8ει απο την χορηγια της φανελας της (και αρα πο σημαντικες απωλειες εσοδων) ή, πχ, οτι η ισοτιμια EURGBP, το λεγομενο hedging, 8α συμπαρασυρει τα επιτοκια δανεισμου της (ελεω Glazer)

το αυτο ισχυει και για την Ρεαλ, προφανως η απωλεια πχ του πρωτα8ληματος ή μιας ακομη καλυτερης πορειας στο CL (και αρα μεγαλυτερων εισροων) 8α εχει καποιες επιπτωσεις στην κα8αρη της 8εση

Αυτο ομως λιγη σημασια εχει, εφοσον αξιολογουνται και αλλα στοχεια (παγια, brand name, διοικηση κλπ)

Τελος, η ανοχη των Μαδριλενων αφορα οχι τοσο το spending spree του Περε8, αλλα τον φοβο επαναληψης της παρακμης των Galacticos
έχει τσακωθεί το πληκτρολόγιό σου με το Θήτα;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
κυριοι συναγωνιστες, για φετο ........τον ΠΟΥΛΟ :pipa3: από του χρονου και βλεπουμε.....
Μια πενταετία χαλαρά βλέπω εγώ...
Ντάξει μωρέ, έχει ο καιρός γυρίσματα. Ας χαρούν και οι άλλοι. Καλό είναι για το ποδόσφαιρο αυτό

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Θέλω να μοιραστώ κάποιες σκέψεις για τον νέο-ποδοσφαιρικό-Θρύλο:

εννοείται πως είναι ευκαιρία να αλλάξουν όλα....

τερματοφύλακες:Ξένος όνομα-Σήφης Δασκαλάκης-Παναγόπουλος
δεξί μπάκ:Τοροσίδης-Γκαλίτσιος
αριστερό μπάκ:Μπράβο-Τζαβέλλας
Σέντερ μπάκ:Μέλμπεργκ-Αβραάμ-Κυριάκος-Μώρας
δεξί χάφ:απόντος του Γκαλέτι αγορά νέου παιχταρά-Ζαϊρι-Νικλητσίωτης
αριστερό χάφ:αγορά νέου παιχταρά-Ζαϊρί-Σοϊλέδη
αμυντικό χάφ:Ντουντού-ξένος-Κουμορτζί-Ναφτί (ίσως)
επιθετικό χάφ:ξένος παιχταράς-Φετφατζίδης
επιθετικοί:Μήτρογλου-Ντάρμπισιρ-ξένος στύλ Κοβάσεβιτς-περιφερειακός κυνηγός

Ντιόγκο δανεικός σε ομάδα της Βραζιλίας...
όσοι δεν διάβασαν το όνομα τους...τους ευχαριστούμε αλλά δεν....

σύνολο παιχτών:26
έλληνες:12
ξένοι:14

αν και ήθελα πιο πολλούς έλληνες...και αυτή η αναλογία δεν είναι άσχημη...

περιμένω (σοβαρά) σχόλια....

Σε συνέχεια του παραπάνω σας παραθέρω και το φετινό ρόστερ:

21 Αβραάμ Παπαδόπουλος         Αμυντικός   3/12/1984 Ελλάδα
20 Ντουντού Σεαρένσε         Μέσος           15/4/1983 Βραζιλία
17 Ανδρέας Βασιλόγιαννης         Μέσος           21/2/1991 Ελλάδα
71 Αντώνης Νικοπολίδης         Τερματοφύλακας   14/1/1971 Ελλάδα
31 Αριστείδης Σοϊλέδης         Μέσος           8/2/1991 Ελλάδα
35 Βασίλης Τοροσίδης         Αμυντικός   10/6/1985 Ελλάδα
33 Γιάννης Παπαδόπουλος         Μέσος           9/3/1989 Ελλάδα
5 Γιώργος Γκαλίτσιος         Αμυντικός   6/7/1986 Ελλάδα
88 Γιώργος Κατσικογιάννης         Μέσος           5/9/1988 Ελλάδα
23 Γιώργος Νικλητσιώτης         Mέσος           23/3/1991 Ελλάδα
25 Έντζο Μαρέσκα                 Μέσος           10/2/1980 Ιταλία
11 Ζαουάντ Ζαϊρί                 Μέσος           14/4/1982 Μαρόκο
6 Ιεροκλής Στολτίδης         Μέσος           2/2/1975 Ελλάδα
28 Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα Μέσος           29/11/1978 Αργεντινή
2 Κυριάκος Παπαδόπουλος         Αμυντικός   23/2/1992 Ελλάδα
22 Κωνσταντίνος Μήτρογλου         Επιθετικός   12/3/1988 Ελλάδα
1 Λεωνίδας Παναγόπουλος         Τερματοφύλακας   3/1/1987 Ελλάδα
7 Λουτσιάνο Μαρτίν Γκαλέτι Μέσος           9/4/1980 Αργεντινή
9 Ματ Ντάρμπισαϊρ         Επιθετικός   14/4/1986 Αγγλία
14 Μίχαλ Ζεβλάκοβ                 Αμυντικός   22/4/1976 Πολωνία
4 Ντε Ζίσους Ζεράλντο Λεονάρντο Αμυντικός   4/8/1985 Βραζιλία
3 Ντιντιέ Ντομί                 Αμυντικός   2/5/1978 Γαλλία
10 Ντιόγκο Λουΐς Σάντο         Επιθετικός   26/5/1987 Βραζιλία
4 Όλοφ Μέλμπεργκ                 Αμυντικός   3/9/1977 Σουηδία
8 Όσκαρ Γκονθάλεθ         Επιθετικός   12/11/1982 Ισπανία
50 Πάβελ Κόβατς                 Τερματοφύλακας   12/8/1974 Σλοβακία
15 Ραούλ Μπράβο                 Αμυντικός   14/4/1981 Ισπανία
78 Ραφαέλ Ούρκο Πάρντο         Τερματοφύλακας   28/1/1983 Ισπανία
30 Τάσος Πάντος                 Αμυντικός   5/5/1976 Ελλάδα

Απο τους παραπάνω που έχουν διαγραφεί:

Νικοπολίδης έχει συμβόλαιο 700.000 €
Γιάννης Παπαδόπουλος 150.000 €
Κατσικογιάννης 100.000 €
Μαρέσκα 2.000.000 €
Στολτίδης 500.000 €
Λεντέσμα 1.000.000 €
Γκαλέτι (αν σταματήσει) 1.500.000 €
Ζεβλάκοφ 450.000 €
Λεονάρντο 450.000 €
Ντομί 300.000 €
Ντιόγκο 1.200.000 €
Όσκαρ 800.000 €
Κόβατς 250.000 €
Πάρντο 400.000 €
Πάντος 300.000 €

Ακούστηκε για ανταλλαγή Μαρέσκα-Μώρα με Μπολόνια...άρα απο εκεί κερδίζεις (μαζί με το συμβόλαιο του Μώρα 1.000.000 € περίπου και ίσως και παραπάνω)
Ο Λεντέσμα ίσως να πουληθεί με σκάρτο 1.000.000 €...αλλά ακόμα και ελεύθερος κερδίζεις τις απολαβές του...
Ο Λεονάρντο 1.500.000 € μπορεί να πουληθεί...άρα μαζί με τις αποδοχές του κερδίζεις 2.000.000 €...
Ο Ντιόγκο μάλλον πάει για δανεικός...οι ομάδες της Βραζιλίας δεν μπορούν να καλύψουν το συμβόλαιό του...άρα ή θα βάλει και ο Ολυμπιακός ή θα πουληθεί...που αν πουληθεί πάνω απο 2.000.000 € θα είναι θαύμα!!!
Απο τους υπόλοιπους που δεν έχω αναφέρει...κερδίζεις μόνο απο τα συμβόλαιά τους που δεν θα ανανεώσεις ή θα αφήσεις ελεύθερους...περίπου 5.500.000 €...

ΥΓ--->Όταν εννοώ ''παιχταρά'' δεν εννοώ τον Ροναλντίνιο...για παράδειγμα ο Γκαλέτι αγοράσθηκε με 2.500.000 €...αν υπάρχει το σωστό τμήμα σκάουτινγκ...μπορείς να κάνεις ''έξυπνες αγορές''...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
εγώ πάντως βλέπω Ζεβλάκοφ να μένει ακόμα 1 χρόνο!

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
εγώ πάντως βλέπω Ζεβλάκοφ να μένει ακόμα 1 χρόνο!

Και εγώ αυτό βλέπω...αν και προτιμώ να έχουμε περισσότερους έλληνες μέσα όπως ο Μώρας για παράδειγμα...θέλει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα η ομάδα...πολλά σαπάκια...φυσικά πρώτα απ'όλα προπονητή-ιατρικό και προπονητικό τήμ...και φυσικά τεχνικό διευθυντή!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Γαύροι,

τι θα κάνετε με τον Άρη ρε σεις? Χ? :S

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Κράτα και μια πισινή για Όσκαρ,έτρεξε αρκετά φέτος,μπορεί να μην είναι μπαλαδόρος αλλά τακτικά έκανε καλά την δουλειά του!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom