Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πως να απαλαγεί κανείς από βρωμερούς γαύρους

Χτες μου φορτώσαν  2 γαύρους (ο ένας αρρωστός) 65άρηδες στα πρόθυρα του αλσχαίμερ. Αφού μου τα έπρηξαν σε όλο το 1ο ημίχρονο για το πόσο κάλα παίζει ο ολυμπιακός, τον Οσκαρ και τον Ζικο, στο ημίχρονο πάω να ξυριστώ και τους βάζω να δουν σνούκερ. Αργησα 2-3 λέπτα και όταν το γύρισα για το 2ο ημίχρονο είχε μπει το γκολ και αυτοί τραβούσαν τα μουστάκια τους...Α-Π-Ο-Λ-Α-Υ-Σ-Η  :rockon:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Capacity: 47,282... ενα 5χιλιαρο πιστευω να το παρουμε. μακαρι να κληρωθουμε μαζι τους

Ενα πεντοχιλιαρο θα ειναι οι Ιταλοι που θα αφησουμε να μπουνε μεσα, οι υπολοιποι θα ειμαστε εμεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ενα πεντοχιλιαρο θα ειναι οι Ιταλοι που θα αφησουμε να μπουνε μεσα, οι υπολοιποι θα ειμαστε εμεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τραγουδα..
επαναλαμβανω..
αλλο τορινο,που & παλι περιμενες με τις ωρες μεσα στο πουλμαν σαν μαλακας & αλλο φλωρεντια..
οποιος κουνηθει θα τον φαει το μαυρο σκοταδι..
οι ιταλοι δεν παιζουν με την βιομηχανια τους..
η πολη ειναι ζωντανο μουσειο..
ξεκολλατε & αφηστε τις παπαριες για αλλου..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Πρωτα απο ολα το αποκλειω να χωραει 47 χιλαρικα το Αρτεμιο φρανκι...

Πριν δυο χρονια ειχα παει και ειχα δει ματσιδιο με την Μιλαν

Για τον Μπουτσο γηπεδο ειναι... Παλιο και πρεπει να χωραει κανα 35αρι

Την του Τουμπα μου θυμιζει λιγο απο Ελληνικα γηπεδα.

Και η Φλωρεντια σαν εκδρομη δεν αντεχεται... Τραγικη πολη πανω απο δυο μερες δεν καθεσαι με τπτ!!  Χα χα χα χα χα χα!!  Μουχλα και ηρεμια ρε πουστη μου πολυ!!

Για αυτο διαλεξτε κατι αλλο!!  Α χα χα χα χα χα χα!

Επισκέπτης
Πρωτα απο ολα το αποκλειω να χωραει 47 χιλαρικα το Αρτεμιο φρανκι...

Πριν δυο χρονια ειχα παει και ειχα δει ματσιδιο με την Μιλαν

Για τον Μπουτσο γηπεδο ειναι... Παλιο και πρεπει να χωραει κανα 35αρι

Την του Τουμπα μου θυμιζει λιγο απο Ελληνικα γηπεδα.

Και η Φλωρεντια σαν εκδρομη δεν αντεχεται... Τραγικη πολη πανω απο δυο μερες δεν καθεσαι με τπτ!!  Χα χα χα χα χα χα!!   Μουχλα και ηρεμια ρε πουστη μου πολυ!!

Για αυτο διαλεξτε κατι αλλο!!   Α χα χα χα χα χα χα!
3 ημερες θελεις μονο για τα μουσεια    
Galleria degli Uffizi  
 Galleria dell'Accademia  
 Cappelle Medicee  
 Museo di San Marco  
 Opificio delle Pietre Dure  
 Museo Nazionale del Bargello  
 Galleria Palatina
with Galleria d'Arte Moderna
and Appartamenti Reali  
 Giardino di Boboli
with Museo degli Argenti
Galleria del Costume
and Museo delle Porcellane
ασε που η ευρυτερη περιοχη ειναι η ομορφοτερη της χωρας..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι ρε συ αν θα παμε στην Φλωρεντια για τα μουσεια θα παμε... Α ΧΑχα χα χα χα!!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
«Βολές» κατά του Αρσέν Βενγκέρ έριξε ο γενικός αρχηγός της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ματίας Ζάμερ. Ο Γερμανός τόνισε με δηλώσεις του ότι ο Αρσέν Βενγκέρ έπρεπε να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ και να μη χρησιμοποιήσει το «νηπιαγωγείο», εννοώντας τη δεύτερη ομάδα που κατέβασε, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

«Είμαι απογοητευμένος με αυτό που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ. Είναι Τσάμπιονς Λιγκ, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στον κόσμο και έπαιξε με παίκτες του νηπιαγωγείου.

Οι κανονισμοί της UEFA το επιτρέπουν αυτό, αλλά εγώ δεν μπορώ να το σεβαστώ. Πρέπει να σεβόμαστε λίγο περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Ζάμερ.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σιγά μην κάτσει η Φιορεντίνα. Αποκλείεται. Ούτε η Μπορντό.
Στον βάζελο σίγουρα μια από αυτές θα τύχαινε. Στον Ολυμπιακό προβλέπω καμιά Μάντσεστερ ή Μπάρτσα ή Ρεάλ κλπ.

Επισκέπτης
Ναι ρε συ αν θα παμε στην Φλωρεντια για τα μουσεια θα παμε... Α ΧΑχα χα χα χα!!
επειδη λοιπον δεν θα πατε για τα μουσεια,τα χοιρινα θα σας ξεκωλιασουν μολις πεταξετε εστω & ενα αποτσιγαρο κατω..
δεν κανετε ουτε για την τρουμπα λεμε..

Επισκέπτης
«Βολές» κατά του Αρσέν Βενγκέρ έριξε ο γενικός αρχηγός της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ματίας Ζάμερ. Ο Γερμανός τόνισε με δηλώσεις του ότι ο Αρσέν Βενγκέρ έπρεπε να δείξει μεγαλύτερο σεβασμό απέναντι στο θεσμό του Τσάμπιονς Λιγκ και να μη χρησιμοποιήσει το «νηπιαγωγείο», εννοώντας τη δεύτερη ομάδα που κατέβασε, για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

«Είμαι απογοητευμένος με αυτό που έκανε ο Αρσέν Βενγκέρ. Είναι Τσάμπιονς Λιγκ, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στον κόσμο και έπαιξε με παίκτες του νηπιαγωγείου.

Οι κανονισμοί της UEFA το επιτρέπουν αυτό, αλλά εγώ δεν μπορώ να το σεβαστώ. Πρέπει να σεβόμαστε λίγο περισσότερο το Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Ζάμερ.
ωραια..μειον αλλη μια διεκδικητρια για τον τιτλο..πιπα-κωλο & ο αλσατος πλεον..φατους ολους θειε..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Κλαψε πουστη φριτς!!  Αχα χα χα χα χα χα χα χα!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
επειδη λοιπον δεν θα πατε για τα μουσεια,τα χοιρινα θα σας ξεκωλιασουν μολις πεταξετε εστω & ενα αποτσιγαρο κατω..
δεν κανετε ουτε για την τρουμπα λεμε..
Εχω παει λεμε ρε παπαρα ξερω...

Και στην Ρωμη που καναμε το διπλο τα ειδα, και στην Λυων που ειχα παει τα ιδια και χειροτερα γινονται, τον κωλο σου να κουνησεις δεν μπορεις και για ποτε εχεις βρεθει με ενα λυκοσκυλο αγκαλια δεν το εχεις καταλαβει!!  Α χα χα χα χα χα!!

Επισκέπτης
Εχω παει λεμε ρε παπαρα ξερω...

Και στην Ρωμη που καναμε το διπλο τα ειδα, και στην Λυων που ειχα παει τα ιδια και χειροτερα γινονται, τον κωλο σου να κουνησεις δεν μπορεις και για ποτε εχεις βρεθει με ενα λυκοσκυλο αγκαλια δεν το εχεις καταλαβει!!   Α χα χα χα χα χα!!
μονο στο μονακο μας περνει που ειναι για πριγκηποπουλα οπως η 7..

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

αρχιδια καπαμα..
αν θελουν να σεβονται ολοι το θεσμο,ας επιβαλλουν αυτο το σεβασμο..
ας απαγορευσουν στις ομαδες παραπανω απο 5 αλλαγες απο την αρχικη εντεκαδα του τελευταιου τους παιχνιδιου πρωταθληματος και παπαλα..
τα αλλα ειναι για να γελαει ο κοσμος..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Ο Καθε μαλακας λεει οτι να ναι.....Μια Ζωη Μαλακας ο Ζαμερ.....
Οριστε η Αξια μερικων απο τα "Δευτερα" της Αρσεναλ.....

Alexandre Song 
Mittelfeld (DA),  7.500.000 €

Aaron Ramsey 
Mittelfeld (ZM),  5.000.000 €

Theo Walcott 
Sturm (OA),      13.000.000 €

Carlos Vela 
Sturm (OA),      6.000.000 €

Jack Wilshere 
Mittelfeld (OM),  3.000.000 €

Περιπου Στα 35 Μυρια.... οσο κανει η Αεκ......

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Γεια σου ρε Χριστόφορε μπαλαδόρε. Πως σου φαίνεται που είσαι στους καλύτερους 16 αλλά θα χάσεις σε λίγες μέρες στη Σαλόνικα?  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom