Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο μετεγραφες τι λετε...

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
:grin:

Συνημμένα

• e2590c752faa1ec93ad13e7a009fcad4_L.jpg
    e2590c752faa1ec93ad13e7a009fcad4_L.jpg
    32 KB · Εμφανίσεις: 18

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
εύχομαι να κληρωθείτε με Τσέλσι ή Μπάρτσα και να ξανάχουμε δοξασμένες στιγμές με 5αρες και 7αρες.

Φέρατε ένα Χ με την Αλκμάρ,νικήσατε τη Χαζο Σταντάρ και τα δευτεροτρίτα της Άρσεναλ και βγάλατε γλωσσίτσα.

Ήρθε η ώρα να θυμηθείτε ποιοί είστε στην Ευρώπη.

10 αρνιά θα φάω το βράδυ του γαύρου που θα τρώει τις 7αρες.... :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
και για να μη ξεχνιόμαστε ποιοί είστε όποτε παίζετε με σοβαρές ομάδες......

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Έλα ρε Αβράαμ αλάνι, μοιάζει πολύ με Βασιλική Τσεκούρα η τύπισσα.

Τρέλα το Καραισκάκη τις προάλλες, κακό το ματς αλλά σημαντικότατη η νίκη. Δεν έχω διαβάσει τι γράφτηκε μέχρι στιγμής για Άρσεναλ αλλά οι τύποι στον τακτικό τομέα δεν παίζονταν. Τι αλληλοκαλύψεις, τι ανοίγματα, τι κινήσεις στο χώρο, δεν έχω ξαναδεί ποιο προσεγμένο σύστημα. Οι παίχτες τους κινούνταν σαν να έβλεπες παρέλαση, ειδικά στο 1ο ημίχρονο ήταν ένα σύνολο που απλά πήγαινε ενιαίο & αδιαίρετο πάνω-κάτω-δεξιά-αριστερά στο γήπεδο. Από εμάς πολύ καλοί οι Μέλμπεργκ & Γκαλέτι ενώ ο Λεονάρντο πάλι καλά που σκόραρε. Για κλήρωση ελπίζω σε καμια Φιορεντίνα ή Μπορντό αλλιώς τα πράγματα παραδυσκολεύουν. Τέλος, κάνουν λόγο για 4 μεταγραφές μέσα στο Γενάρη οπότε για να δούμε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τύπε όντως της μοιάζει πολύ αλλά δεν είμαι και σίγουρος.
Απ' ότι θυμάμαι ήταν με τον Παπαλουκά αυτή.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα [glow=red,2,300]Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Ε Σ[/glow] !!!!!!!!

Για τους Αλλους απλα

ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια "μακάρι να κληρωθούμε με τον τάδε" "μακάρι να κάτσει έτσι" κτλ. Να το λέει η διοίκηση μιας ομάδας το καταλαβαίνω, να το λέει ένας οπαδός το θεωρώ κακομοιριά, να βρίσκει ικανοποίηση να ανέβει ένα σκαλάκι παραπάνω σε ένα θεσμό με τη κωλοφαρδία ή με κουτσουρεμένο αντίπαλο. Δηλαδή αν έτρεχε ο αθλητής σου διακοσάρι και σκόνταφταν στα μούτρα τους δυο τρεις αθλητές και ανέβαινες βάθρο, θα σε γέμιζε ενθουσιασμό και καμάρι?
Κακομοιριά του Έλληνα, ρε μάθε να παίζεις με τα θηρία και να χάνεις από θηρία να γουστάρεις στα ίσια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Απόλυτα συμπνέω με τον περσόνα σαν οπαδός, ακόμα και 4 μπαλάκια να ρίξει στο δεύτερο παιχνίδι ο βάζελος ή να πάρει κούπα τις εξετάσεις που έπρεπε να δώσει όταν έπρεπε τις πάτωσε. Win big or lose big ρε, τινάχτε τη κακομοιριά κάποτε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έχω βαρεθεί να ακούω συνέχεια "μακάρι να κληρωθούμε με τον τάδε" "μακάρι να κάτσει έτσι" κτλ. Να το λέει η διοίκηση μιας ομάδας το καταλαβαίνω, να το λέει ένας οπαδός το θεωρώ κακομοιριά, να βρίσκει ικανοποίηση να ανέβει ένα σκαλάκι παραπάνω σε ένα θεσμό με τη κωλοφαρδία ή με κουτσουρεμένο αντίπαλο. [size=14pt]Δηλαδή αν έτρεχε ο αθλητής σου διακοσάρι και σκόνταφταν στα μούτρα τους δυο τρεις αθλητές και ανέβαινες βάθρο, θα σε γέμιζε ενθουσιασμό και καμάρι? [/size]
Κακομοιριά του Έλληνα, ρε μάθε να παίζεις με τα θηρία και να χάνεις από θηρία να γουστάρεις στα ίσια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Απόλυτα συμπνέω με τον περσόνα σαν οπαδός, ακόμα και 4 μπαλάκια να ρίξει στο δεύτερο παιχνίδι ο βάζελος ή να πάρει κούπα τις εξετάσεις που έπρεπε να δώσει όταν έπρεπε τις πάτωσε. Win big or lose big ρε, τινάχτε τη κακομοιριά κάποτε...

το χει κάνει η ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ και έχει χύσει ένα ολόκληρο εθνος γιατί κέρδισε στο σκουντούφλημα.....

Το συγκεκριμένο χρυσό που είναι και το πρώτο στο στίβο για την ελλάδα δηλεί πασιφανώς τη νοοτροπία του Ελληνα.
Δε γουστάρω να γίνω ο καλύτερος, γουστάρω να φάει τα μούτρα του ο καλύτερος και να πάρω τη θέση του.

kostas1978

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2009
Like
6
Πόντοι
1
πες μου και εσυ τωρα για τα γκολ που τρωει ο ολυμπιακος στην ευρωπη

Stories

Νέο!

Stories