kostas1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2009
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ευγε!!και γαμω τις απαντησεις!
το χει κάνει η ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ και έχει χύσει ένα ολόκληρο εθνος γιατί κέρδισε στο σκουντούφλημα.....
Το συγκεκριμένο χρυσό που είναι και το πρώτο στο στίβο για την ελλάδα δηλεί πασιφανώς τη νοοτροπία του Ελληνα.
Δε γουστάρω να γίνω ο καλύτερος, γουστάρω να φάει τα μούτρα του ο καλύτερος και να πάρω τη θέση του.
τη βαλανε,αλλα οχι στη θεση που ηθελε τυπε...παντως ηταν εκλογιμη η θεση που της προσεφερε το γκιωργκο...ναι τη θυμήθηκα την ώρα που το έγραφα Στις τελευταίες εκλογές έκλαιγε που τη βάλανε να παραιτηθεί από το στρατό και δε τη βάλανε στη λίστα μετά οι πασόκοι
τη βαλανε,αλλα οχι στη θεση που ηθελε τυπε...παντως ηταν εκλογιμη η θεση που της προσεφερε το γκιωργκο...
ρε μαλέα, μηπως δεν είσαι ο πλέζουρας;;;τα εχω παρει στην κρανα γιατι δεν θα κανω το τρεμπλ γαμω τους ακανεδες..
Καλημερα, προσπαθουν να μαντεψουν απο ποια ομαδα θα φανε τα λιγοτερα.Διαβάζω, κι απορώ... Είστε βέβαιοι ότι θέλετε τη Bordeaux?
Διαβάζω, κι απορώ... Είστε βέβαιοι ότι θέλετε τη Bordeaux?
αααααααααααχααχχααχαχχα....ναι..ειναι στα μετρα τους...Διαβάζω, κι απορώ... Είστε βέβαιοι ότι θέλετε τη Bordeaux?
μα ρε μαλάκα.....μπορεί κανείς στη Φλωρεντία να κάνει επεισόδια;; σε τέτοια πόλη δεν σου κουλαίνεται το χερι;τραγουδα..
επαναλαμβανω..
αλλο τορινο,που & παλι περιμενες με τις ωρες μεσα στο πουλμαν σαν μαλακας & αλλο φλωρεντια..
οποιος κουνηθει θα τον φαει το μαυρο σκοταδι..
οι ιταλοι δεν παιζουν με την βιομηχανια τους..
η πολη ειναι ζωντανο μουσειο..
ξεκολλατε & αφηστε τις παπαριες για αλλου..
παίζεται αυτό ρε φίλε...θέλουν όποια ομάδα θα πάθει τύφο όλη η βασική ενδεκάδα πριν το παιχνίδι και ο μισός πάγκος αναπληρωματικούς. Ας τη λένε και bleu black στο φινάλε
ρε μαλέα, μηπως δεν είσαι ο πλέζουρας;;;
δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μετάλλαξη. Πέρσι και πρόπερσι που τα έβλεπα με πιο αντικειμενικό μάτι και μιλούσα για το ρόστερ μου τα έχωνες. Φέτος τα κάνεις εσύ;;; Μυστήρια πράγματα.
σαμπως την έχουνε δει πώς παίζει; μόνο λόγω ονόματος....Διαβάζω, κι απορώ... Είστε βέβαιοι ότι θέλετε τη Bordeaux?
αυτες ειναι δευτερες...Πάντως μια Ιντερ την καλόβλεπα από τις ιταλικές. Ή μια Στουτγκάρδη
εγώ την ΑΕΚ πάντως θα ήθελα...αααααααααααχααχχααχαχχα....ναι..ειναι στα μετρα τους...
τα περσινα απο την 17η τα ξεχασανε...θελουν την 1η...
ναι, δυστυχώς ομωςαυτες ειναι δευτερες...
Σωστόσαμπως την έχουνε δει πώς παίζει; μόνο λόγω ονόματος....
Ωστόσο, αυτό δεν το θεωρώ κακό. Από το να είμαστε φαβορι και να τον παίρνουμε, προτιμώ να παίζουμε με ομάδα καλύτερη-πιο ονομα κλπ και να το παλεύουμε.
Και πλήρεις, δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος για κανένα. Μπορεί να είναι εξαιρετικά απίθανο να περάσουμε στους 8, αλλά θα φτύσουνε αίμα για να μας αποκλείσουνε πιστεύω.
και αλλος πρεσβης μας βρηκε..εγώ την ΑΕΚ πάντως θα ήθελα...
ουπς ξεχάστηκα...
δεν είναι ομάδα του τσου-λου, είναι ομάδα του κώ-λου