Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1..το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομη..
2..θα εχουμε γλεντια(ΜΕΓΑΛΑ)..
3..ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ αχρηστε γκαλιτσιο,αν ξαναφωναξεις σε πιτσιρικα για να δικαιολογησεις την δικη σου αμπαλοσυνη,θα φας το ξυλο της αρκουδας..
4..ζικο ασε τα πειραματα & βαλε επιτελους τον παντουρου που ειναι ψυχαρα..
5..οποιος βριζει-φωναζει για τις μαλακιες που κανουν οι πιτσιρικαδες(ακομη & ο μητρογλου),καλο ειναι να κατσει σπιτι του,γιατι θα πεσουν πολλα μαπιδια λεμε..
6..θυμιζω οτι ειμαστε στο +1 απο τα ζελια..
7..η κατασταση τεινει να ξεφυγει απο καθε ελεγχο..99% θα εχουμε νεους νεκρους..
γραψτε οτι παπαρια σας καυλωνει..στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ασε των ΑΝΤΙΠΑΛΟ και ασχολησου με την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ομαδα,η ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ εχει να κανει με την δικια μας ΟΜΑΔΑ και ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,και πανω σε αυτο δεν εχει καμια σχεση ο ΒΑΖΕΛΟΣ,ο υπαιτιος στα ΜΑΤΙΑ του κοσμου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ειναι γνωστος για αυτο και το ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ το ΣΑΒΑΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ

Καλημερα [glow=red,2,300]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ[/glow]

[size=20pt]ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ ΧΘΕΣ απο ΟΛΟΥΣ Διοικηση(Καλοκαιρινα)- Παιχτες (Καποιοι Φανερα ΕΚΤΟΣ κλιματος) και Προπονητη(5 αμυντικους στο Καραισκακη εχω να δω 20 Χρονια)[/size]Παρ ολα Αυτα ομως η ΕΔΡΑ η ΦΑΝΕΛΑ και η ΨΥΧΗ εφταναν για να Δωσουν την ΝΙΚΗ!!!
ΝΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ αυτην που στα "ΧΑΡΤΙΑ" εκλεψε ο διαιτητης και τα υπολοιπα ΚΟΡΑΚΙΑ.....
το λεμε απο το καλοκαιρι για να παρει το Φετινο ο ΘΡΥΛΟΣ θα επρεπε να ειναι 3 Κλασεις Ανωτερος των ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ του Ποδοσφαιρου.....
Δυστηχως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......
Παρ ολα αυτα ομως ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!

Συνηθως ειμαι εναντια στην Βια......Αυτα που βλεπω ξυπνουν Μνημες Πετρινων Χρονων ομως.....και ΟΧΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ......

απο εδω και στο εξης ΠΟΛΕΜΟΣ....
η Ριζουπολη ηταν Σχολικη εκδρομη μπροστα σε αυτα που σας περιμενουν.....

ΚΑΤΣΙΑΜΠΗ ΜΠΙΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ.....
Απ οτι βλεπεις ΠΡΩΤΑ μιλησα για την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ομαδα και μετα για τους αλλους.......
αυτο ομως δεν εχει να κανει με την ΑΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Απ οτι βλεπεις ΠΡΩΤΑ μιλησα για την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ομαδα και μετα για τους αλλους.......
αυτο ομως δεν εχει να κανει με την ΑΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ......

κλάψε.....
ο γάβρος είναι ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΣ εδώ και χρόνια.....

Τώρα κάτσε και απόλαυσε τη μπόχα που καλλιέργησες μουνάκι.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ... ATTACK NOW!!!!

Έχει παραγίνει το κακό αδέρφια μου, δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα, θα μας βάλουν σε μπελάδες .
Είδατε όλοι σας τι κάνανε πάλι, άσε που το Καραϊσκάκη δεν το υπολογίζουν σαν έδρα πια, και σε αυτό φταίμε όλοι μας, πρώτα ο πρόεδρος η διοίκηση και μετά εμείς όλοι η ΘΥΡΑ 7 έχουμε χαλαρώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρονιά.
Δεν λέω να κάνουμε επεισόδια είμαι κατά αυτόν, αλλά με αυτά που γίνονται σε εμάς φέτος, έχω σαλτάρει τελείως!!
Έφτασα σε σημείο την ώρα που μπήκε το γκολ του Ηρακλή και μετά σφύριξε το λαμόγιο το κοράκι την λήξη του ματς, είχαν το θράσος οι παίκτες του Ηρακλή μπροστά στο πέταλο μας να κάνουν χειρονομίες στον κόσμο μας.
Ανέβηκα στα πλέξι γκλάς και ήμουν έτοιμος να πηδήξω μέσα !! Και να τους ξηγηθώ ανάλογα! Άλλα σκέφτηκα το τι θα μου έλεγαν από την ΠΑΕ !! Να σας πω όμως την αλήθεια το μετάνιωσα πικρά που δεν μπήκα και κρατήθηκα.
Ρε λαμογια να μας πείτε ποιοι δημιουργούν την βία στα γήπεδα !! Εσείς τα κάνετε όλα αυτά, και μετά μας λέτε αλήτες!! Οι αλήτες όμως είσαστε εσείς όλοι!! Έχω αγανακτήσει με όλα αυτά και σκέφτομαι διάφορα στο κεφάλι μου, δεν μασάω να τα πω γιατί είμαι αληθινός και ντόμπρος, και θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι !! Πειράζετε άσχημα κάτι που αγαπώ πάρα πολύ ! Κάτι που το έχω σαν την οικογένεια μου, και είναι λόγος αυτός για να τρελαθώ και να μην ξέρω το πώς θα λειτουργήσω!
Με αυτά που σας λέω δεν θέλω να υποκινήσω κανέναν! Απλά λέω αυτά που με κάνετε και νιώθω και επειδή κουβαλάω μεγάλη τρέλα στο κεφάλι μου, δεν ξέρω και που θα ξεσπάσω για όλα αυτά !!
Θέλω να τα βγάλω από μέσα μου, και αρχίζω από εσένα πρώτα πρόεδρε !!
ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ !! ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ… ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ !! ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ … ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΟΙ ΠΩΣ ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ….
ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΥΠΝΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Αρρωστήσαμε… Τόσο πολύ φοβούνται τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ακόμα και με τους πιτσιρικάδες όταν παίζει στήνουν διαιτητές … και εμείς για μια ακόμη φορά κρατήσαμε χαρακτήρα … αλλά ως πότε … κάποια στιγμή τελειώνουν αυτά …ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ… ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!
Ήρθε η ώρα για το δικό μας ATTACK NOW !!!! Ρε λαμογια, δεν θα ανεχτούμε ξανά να ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ….
Κανονίστε γιατί θα αρχίσουν τα παλιά … και όπου παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ … !!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 22 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ !!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ .
Τα λέω όπως τα νιώθω και όπως την βλέπω την δουλειά να γίνεται !! Αλλά να μου πεις ρε Γιάννη μας σφάζουν σε άλλα παιχνίδια με το γάντι τα λαμογια του Πατέρα !!! Το είπε και ο ίδιος στην αρχή του πρωταθλήματος αλλάξανε τα κόζια φέτος εεεε !!!

Υ.Γ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ << ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ >>

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εμάς να δεις....
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

και όσο το πάτε έτσι ετοιμαστείτε με τις παπαριές που κάνετε να ξεκινήσετε εμφύλιο......
μια χαρα το κοζάρω.......

ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Η ΧΑΝΟΥΜΑ.......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
κλάψε.....
ο γάβρος είναι ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΣ εδώ και χρόνια.....

Τώρα κάτσε και απόλαυσε τη μπόχα που καλλιέργησες μουνάκι.
Πρωτο....Αλλοιωμενη ειναι η μουρη σου....
Δευτερον..Μετα το παιχνιδι στο Καραισκακη θα μιλας για βια κτλ
Τριτον το Μαιο παλι θα κωλοτριβεσε.....

Επισκέπτης
μην ασχολεισαι..αστους να τραγουδανε..ξερουμε εμεις τι πρεπει να γινει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τέταρτον:
τομπούλο τώρα και ραντεβού το Μάη για το παρτούζωμα που αναβάλλεις τόσα χρόνια....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην ασχολεισαι..αστους να τραγουδανε..ξερουμε εμεις τι πρεπει να γινει..

άργησες... το Σεπτέμβρη έλεγες πώς φέτο απ το Νιόβρη θα το πάρεις....
μην αργείς άλλο.
μη μας κρατάς σε αγωνία......

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαζέλια ξεσπάτε... πείτε τα... βρίστε όσο θέλετε.

εγώ αν ήμουν 13 χρόνια άσφαιρος θα έκανα χειρότερα.

η κλειμακτήριος σας χτυπάει τώρα που είστε πρώτοι. . . θα σας ισιώσουμε σε 2 βδομάδες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα πάρετε την φυσική σας θέση και θα πορευτείτε για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.
ξεσπάστε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καιρός γαρ εγγύς  :grin:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Xέστηκε η Φατμέ στο Γεντί Κουλέ. Πως κάνετε έτσι?
Ενα απόγευμα υπόθεση είναι, να βρεί χρόνο και διάθεση ο Θείος και να ασχοληθεί με την ομάδα. 

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Καλημερα [glow=red,2,300]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!![/glow]

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή. “Ροζ φανέλα, η πρώτη σου βαζέλα”, αναφέρει σε ένα σημείο του το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού για τον αιώνιο αντίπαλο. Το φετινό φάρδος του πελάτη δεν έχει προηγούμενο. Αυτή τη φορά χρειάστηκε τη βοήθεια του τερματοφύλακα με τη ροζ φανέλα. Ο Λεβαδειακός έχασε τα… άχαστα, οι επόπτες είχαν σηκωμένη τη σημαία στις επιθέσεις των Βοιωτών και ο γκολκίπερ ονόματι Νίκος Καρακώστας άνοιξε το δρόμο της νίκης για τους πράσινους, πετυχαίνοντας ένα θαυμαστό αυτογκόλ. Το φάρδος, όμως, στις 29 Νοέμβρη θα μείνει έξω από το “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Εκεί, στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, θα μιλήσει η πειραιώτικη μαγκιά. Η Ολυμπιακή καρδιά θα δώσει τέλος στο φετινό πράσινο παραμύθι.
ψευτοπρωταθλητες της παραγκας κ ευρωπουτανες ([size=30pt]7-0[/size]), σε μερικες μερες θα καθεστε πανω στο εργαλειο του ΣΙΣΕ

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλημερα συγαυροι μην μασατες μια το μαη η κουπα θα ειναι εκει που πρεπει ειτε με το καλο ειτε με το κακο
λυπαμαι τους διαιτητες που θα παιξουν με το βαζελο και ειδικα αν κανουν περιεργα λαθη

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ψευτοπρωταθλητες της παραγκας κ ευρωπουτανες ([size=30pt]7-0[/size]), σε μερικες μερες θα καθεστε πανω στο εργαλειο του ΣΙΣΕ
εσυ καθεσε 85 χρονια πανω στο καυλι του εφηβου

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ... ATTACK NOW!!!!

Έχει παραγίνει το κακό αδέρφια μου, δεν σέβονται και δεν υπολογίζουν κανέναν και τίποτα, θα μας βάλουν σε μπελάδες .
Είδατε όλοι σας τι κάνανε πάλι, άσε που το Καραϊσκάκη δεν το υπολογίζουν σαν έδρα πια, και σε αυτό φταίμε όλοι μας, πρώτα ο πρόεδρος η διοίκηση και μετά εμείς όλοι η ΘΥΡΑ 7 έχουμε χαλαρώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρονιά.
Δεν λέω να κάνουμε επεισόδια είμαι κατά αυτόν, αλλά με αυτά που γίνονται σε εμάς φέτος, έχω σαλτάρει τελείως!!
Έφτασα σε σημείο την ώρα που μπήκε το γκολ του Ηρακλή και μετά σφύριξε το λαμόγιο το κοράκι την λήξη του ματς, είχαν το θράσος οι παίκτες του Ηρακλή μπροστά στο πέταλο μας να κάνουν χειρονομίες στον κόσμο μας.
Ανέβηκα στα πλέξι γκλάς και ήμουν έτοιμος να πηδήξω μέσα !! Και να τους ξηγηθώ ανάλογα! Άλλα σκέφτηκα το τι θα μου έλεγαν από την ΠΑΕ !! Να σας πω όμως την αλήθεια το μετάνιωσα πικρά που δεν μπήκα και κρατήθηκα.
Ρε λαμογια να μας πείτε ποιοι δημιουργούν την βία στα γήπεδα !! Εσείς τα κάνετε όλα αυτά, και μετά μας λέτε αλήτες!! Οι αλήτες όμως είσαστε εσείς όλοι!! Έχω αγανακτήσει με όλα αυτά και σκέφτομαι διάφορα στο κεφάλι μου, δεν μασάω να τα πω γιατί είμαι αληθινός και ντόμπρος, και θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι !! Πειράζετε άσχημα κάτι που αγαπώ πάρα πολύ ! Κάτι που το έχω σαν την οικογένεια μου, και είναι λόγος αυτός για να τρελαθώ και να μην ξέρω το πώς θα λειτουργήσω!
Με αυτά που σας λέω δεν θέλω να υποκινήσω κανέναν! Απλά λέω αυτά που με κάνετε και νιώθω και επειδή κουβαλάω μεγάλη τρέλα στο κεφάλι μου, δεν ξέρω και που θα ξεσπάσω για όλα αυτά !!
Θέλω να τα βγάλω από μέσα μου, και αρχίζω από εσένα πρώτα πρόεδρε !!
ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ !! ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ… ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ !! ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ … ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΟΙ ΠΩΣ ΑΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ…ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ….
ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΞΥΠΝΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!
Αρρωστήσαμε… Τόσο πολύ φοβούνται τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που ακόμα και με τους πιτσιρικάδες όταν παίζει στήνουν διαιτητές … και εμείς για μια ακόμη φορά κρατήσαμε χαρακτήρα … αλλά ως πότε … κάποια στιγμή τελειώνουν αυτά …ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ… ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!!
Ήρθε η ώρα για το δικό μας ATTACK NOW !!!! Ρε λαμογια, δεν θα ανεχτούμε ξανά να ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ…. ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ….
Κανονίστε γιατί θα αρχίσουν τα παλιά … και όπου παίζει ο ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ … !!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ 22 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ !!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ .
Τα λέω όπως τα νιώθω και όπως την βλέπω την δουλειά να γίνεται !! Αλλά να μου πεις ρε Γιάννη μας σφάζουν σε άλλα παιχνίδια με το γάντι τα λαμογια του Πατέρα !!! Το είπε και ο ίδιος στην αρχή του πρωταθλήματος αλλάξανε τα κόζια φέτος εεεε !!!

Υ.Γ. ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ << ΝΤΑΡΙ ΝΤΑΡΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ >>

φίλε γιά νά γράφεις αυτά δέν είσαι ολυμπιακός..
θές νά φύγει ο κόκαλης καί νάρθει ο βαρδινογιαννης μάλλόν..
πόσα πρωταθλή ματα έχει πάρει ο κόκαλης.....???
καί μήν μού πείς ότι δέν έχουν αδικειθεί άλλες ομάδες από τήν διαιτησία..όταν παίξαν μέ τόν ολυμπιακό..
μάλλον γιά οπαδό σέ κόβω πάρα φίλαθλο μέ αυτά πού γράφεις..
βρέ ηλίθιοι πού χτυπιέστε στό γήπεδο γι'α 'ενα χρώμα σκοτώνεστε,,οί παίκτες γιά τά φράγκα παίζουν γιά σας νομίζετε ότι παιζουν ..ένας κροίσος θά μπορούσε νά αγόραζε όλους τούς παιχτες τού ολυμιακου καί θά πανηγυρίζαν εάν σάς είχαν ρίξει τεσσάρα...όπως καί μ'ε οποιαδήποτε ομάδα...
τέλος θεωρώ παιδική τήν αντιδρασή σου στίς χειρωνομίες τών παιχτών τού ηρακλή...πόσα βρισίδια ακούσαν από τήν εξέδρα από εσάς καί από άλλους..κάποια στιγμή τά νεύρα σπανε όταν σού βρίζουν τήν μαννούλα..
όχι πώς έπεσε νά αντιδράσουν έτσι..αλλά έλεος όποιος είναι άνδρας καί αυτό ισχύει γιά όλους τούς οπαδούς άς πάει νά βρίσει ένα παίχτη στά ίσα καί όχι από τήν μάζα ..αλλά είστε όλοι κουραδόμαγκες...
έχετε μάθει νά κρύβεστε πίσω από τά νικ ναμε

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
φίλε γιά νά γράφεις αυτά δέν είσαι ολυμπιακός..
θές νά φύγει ο κόκαλης καί νάρθει ο βαρδινογιαννης μάλλόν..
πόσα πρωταθλή ματα έχει πάρει ο κόκαλης.....???
καί μήν μού πείς ότι δέν έχουν αδικειθεί άλλες ομάδες από τήν διαιτησία..όταν παίξαν μέ τόν ολυμπιακό..
μάλλον γιά οπαδό σέ κόβω πάρα φίλαθλο μέ αυτά πού γράφεις..
βρέ ηλίθιοι πού χτυπιέστε στό γήπεδο γι'α 'ενα χρώμα σκοτώνεστε,,οί παίκτες γιά τά φράγκα παίζουν γιά σας νομίζετε ότι παιζουν ..ένας κροίσος θά μπορούσε νά αγόραζε όλους τούς παιχτες τού ολυμιακου καί θά πανηγυρίζαν εάν σάς είχαν ρίξει τεσσάρα...όπως καί μ'ε οποιαδήποτε ομάδα...
τέλος θεωρώ παιδική τήν αντιδρασή σου στίς χειρωνομίες τών παιχτών τού ηρακλή...πόσα βρισίδια ακούσαν από τήν εξέδρα από εσάς καί από άλλους..κάποια στιγμή τά νεύρα σπανε όταν σού βρίζουν τήν μαννούλα..
όχι πώς έπεσε νά αντιδράσουν έτσι..αλλά έλεος όποιος είναι άνδρας καί αυτό ισχύει γιά όλους τούς οπαδούς άς πάει νά βρίσει ένα παίχτη στά ίσα καί όχι από τήν μάζα ..αλλά είστε όλοι κουραδόμαγκες...
έχετε μάθει νά κρύβεστε πίσω από τά νικ ναμε
Tο κειμενο ΔΕΝ ειναι δικο μου ειναι του Χαρου 7 υπαρχει υπογραφη......
Σε καποια απο αυτα που λες συμφωνω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom