- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.165
- Πόντοι
- 42.697
το τι μαλακια γραφετε δεν λεγεται..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
ρε μαλάκα εσύ το ήξερες οτι υπάρχει ληγμένη ΚΟυμανταρία?
το τι μαλακια γραφετε δεν λεγεται..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..
εχει ρεψει στην μαλακια λεμε..ρε μαλάκα εσύ το ήξερες οτι υπάρχει ληγμένη ΚΟυμανταρία?
Μας έχτισαν τζάπα το Καραϊσκάκη;
Τόσα ξέρεις τόσα λες φίλε!
Σε άλλους πάνε να φτιάξουν τζάπα γήπεδο και πηγαίνουν να το περάσουν στο ντούκου!
που είναι το κλάψε μωρή λούγκρα ζιρούλα;
που είναι ο θείος;
που είναι ο Γκαγκάτσης;
που είναι ο Σπάθας;
που είναι ο θρύλος;
[move][size=38pt]ΟΕΟ;[/size][/move]
Πεστα ρε φιλε..Μας έχτισαν τζάπα το Καραϊσκάκη;
Σε άλλους πάνε να φτιάξουν τζάπα γήπεδο και πηγαίνουν να το περάσουν στο ντούκου!
To γνωρίζω οτι σου αρέσει όποτε σε βιάζω.
και επειδή πλησιάζει το ραντεβού για τον επόμενο βιασμό ισχύει το ρητό "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"...
όλα θα γίνουν στην ώρα τους γλυκιά μου... :-*
ρε φιλε μπορεις να μου πεις πως ακριβως θα νικησεις τον βαζελο και εισαι τοσο αισιοδοξος?με ποιον?με τον οσκαρ και τον μητρογλου θα νικησεις σισε κατσουρανη και ζιλμπερτο?ημαρτον ρε παιδια ηρεμηστε.εχετε καταλαβει οτι αγωνιστικα εισαστε κατι σαν τον λεβαδειακο?To γνωρίζω οτι σου αρέσει όποτε σε βιάζω.
και επειδή πλησιάζει το ραντεβού για τον επόμενο βιασμό ισχύει το ρητό "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"...
όλα θα γίνουν στην ώρα τους γλυκιά μου... :-*
γιαννακη που εχεις χαθει ρεεχει ρεψει στην μαλακια λεμε..
Υ.Γ.Ο φιλιπας ο συριγος σιγουρα θα προσυπογραφει ολα τα παραπανω..
Κλάααααααααααψεεεεεεεεε!!!!! :'( :'( :'( :'(τι εγινε βαζεις τα φιλαρακια σου να σβησουν τα ποστ?
ναι ρε φιλε οταν λενε αληθειες εχουν εμπαθεια...O Συριγος ακομα κι οταν λεει ματσακι του γαυρου στη nova ειναι τοσο προκατειλημενος που καταλαθος πανηγυριζει οταν βαζει ο αντιπαλος καλαθι και οταν βαζουμε εμεις υποτονικα το διευκρινιζει. Ειναι γνωστο στο πανελληνιο το λαμογιο Συριγος που οταν καποιοι παιχτες της Εθνικης τον εβριζαν και απαιτησαν να φυγει τον κραταγανε κατι Βασιλακοπουλοι...
Μωρε καλα του κανανε . Απλα επρεπε να του χωσουν και κανα κοκκινο για να στανιαρει.. ο υπαλληλακος που τον αφησαν στην απ'εξω και τον εχει μαζεψει ο Βαρδινογιαννης στη nova. Ουστ καρεκλοκενταυρε , εμπαθη κονομισακια..
ναι ρε φιλε οταν λενε αληθειες εχουν εμπαθεια...
μαλλον εχεις ξεχασει το γνωστο συνθημα που λεγαμε ολοι οι παναθηναικοι στο μπασκετ δεκαετια 90συνεχως εμπαθης με μια ομαδα...
αλλα με την ομαδα του εργοδοτη ποτε....ποτε γιατι θα τον κανει ντα και θα χασει το γυαλι το μεγα Συριγο...ΟΥΣΤ ....
εισαι πολυ μικρος αγορι μουσυνεχως εμπαθης με μια ομαδα...
αλλα με την ομαδα του εργοδοτη ποτε....ποτε γιατι θα τον κανει ντα και θα χασει το γυαλι το μεγα Συριγο...ΟΥΣΤ ....
εισαι πολυ μικρος αγορι μου
μαλακιες λες ειναι γνωστο πως ξεκινησε να μεταδιδει παιχνιδια μπασκετ του ολυμπιακου ειδικα οταν περνατε τα σερι πρωταθληματαΕχω παει σαραγο-τελ αβιβ και ειμαι μικρος....
Τον βριζατε γιατι συγκεκριμενη περιοδο δεν ηταν στα πραγματα. Τον βαλαν μετα τα αφεντικα σας μεσα ,λίγδωσε το αντερακι του και αρχισε τις εμπαθειες πολυ πριν το 2004.Πολυ πριν λεμε...Δεν ξεχναω που ουρλιαζε οταν εχασε ο γαυρος το πρωταθλημα απο την Αεκ στο μπασκετ λες και τον σκιζαν απο πισω με ροπαλα. Ασε σου λεω γιατι εκεινη τη περιοδο εκανε μεροκαματα ενα φιλαρακι στο μπασκετ και επειδη δουλευε στην εξεδρα των vip οποτε ερχοταν τον πεταγαν εξω γιατι ολη η κερκιδα του την επεφτε.......
Ποιο Καραϊσκάκη, ποιος Βοτανικός και ποιο [glow=black,2,300]άρθρο 44[/glow];;;;Μας έχτισαν τζάπα το Καραϊσκάκη;
Καλά ας μην ήταν το κράτος που χάρισε δεκάδες εκατομμύρια στον ΟΣΦΠ,τις εγκαταστάσεις του Ρέντη,[size=12pt]το πανάκριβο τότε πούλμαν[/size] και θα σου έλεγα αν ο Κρόκους τον έσωνε...