Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (7 μέλη και 33 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
το τι μαλακια γραφετε δεν λεγεται..
συνεχιστε να μας διασκεδαζετε..

ρε μαλάκα εσύ το ήξερες οτι υπάρχει ληγμένη ΚΟυμανταρία?
URL]]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μας έχτισαν τζάπα το Καραϊσκάκη;
Τόσα ξέρεις τόσα λες φίλε!
Σε άλλους πάνε να φτιάξουν τζάπα γήπεδο και πηγαίνουν να το περάσουν στο ντούκου!

άλλη μια λαμπρή ιστορία του θρύλου γράφτηκε...
Πάλι ο τεράστιος αυτός σύλλογος τα έκανε όλα με το σπαθί του και μόνος του....

Υ.Γ.
θυμισέ μου γιατί μαχαίρωσαν το Συρίγο...... εχω ξεχάσει ρε ανεξάρτητε σύλλογε...... Αυτόχθονε......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
που είναι το κλάψε μωρή λούγκρα ζιρούλα;
που είναι ο θείος;
που είναι ο Γκαγκάτσης;
που είναι ο Σπάθας;
που είναι ο θρύλος;

[move][size=38pt]ΟΕΟ;[/size][/move]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
που είναι το κλάψε μωρή λούγκρα ζιρούλα;
που είναι ο θείος;
που είναι ο Γκαγκάτσης;
που είναι ο Σπάθας;
που είναι ο θρύλος;

[move][size=38pt]ΟΕΟ;[/size][/move]

To γνωρίζω οτι σου αρέσει όποτε σε βιάζω.
:fuck1:και επειδή πλησιάζει το ραντεβού για τον επόμενο βιασμό ισχύει το ρητό "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"... :2on1:
όλα θα γίνουν στην ώρα τους γλυκιά μου... :-*
tsonos.bmp_url

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξεθάψτε ό,τι κλωνάρι με λήγοντα το 7 έχετε μετά το τηγάνι...
θα σας χρειαστεί
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σε άλλους πάνε να φτιάξουν τζάπα γήπεδο και πηγαίνουν να το περάσουν στο ντούκου!
Πεστα ρε φιλε..
Αυτοχθονε συλλογε....
Δημοσια εκταση σε ιδιωτη??
Μισθωση για 50???
Εισοδος στα ολυμπιακα με εξοδος αλλου γηπεδου που προηγουταν??

Υ.Γ.Ο φιλιπας ο συριγος σιγουρα θα προσυπογραφει ολα τα παραπανω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:fuck1:και επειδή πλησιάζει το ραντεβού για τον επόμενο βιασμό ισχύει το ρητό "θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει"... :2on1:
tsonos.bmp_url

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
tsonos.bmp_url
ρε φιλε μπορεις να μου πεις πως ακριβως θα νικησεις τον βαζελο και εισαι τοσο αισιοδοξος?με ποιον?με τον οσκαρ και τον μητρογλου θα νικησεις σισε κατσουρανη και ζιλμπερτο?ημαρτον ρε παιδια ηρεμηστε.εχετε καταλαβει οτι αγωνιστικα εισαστε κατι σαν τον λεβαδειακο?

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Υ.Γ.Ο φιλιπας ο συριγος σιγουρα θα προσυπογραφει ολα τα παραπανω..

O Συριγος ακομα κι οταν λεει ματσακι του γαυρου στη nova ειναι τοσο προκατειλημενος που καταλαθος πανηγυριζει οταν βαζει ο αντιπαλος καλαθι και οταν βαζουμε εμεις υποτονικα το διευκρινιζει. Ειναι γνωστο στο πανελληνιο το λαμογιο Συριγος που οταν καποιοι παιχτες της Εθνικης τον εβριζαν και απαιτησαν να φυγει τον κραταγανε κατι Βασιλακοπουλοι...
Μωρε καλα του  :s&m_1: κανανε . Απλα επρεπε να του χωσουν και κανα κοκκινο  :fuck1: για να στανιαρει.. ο υπαλληλακος που τον αφησαν στην απ'εξω και τον εχει μαζεψει ο Βαρδινογιαννης στη nova. Ουστ καρεκλοκενταυρε , εμπαθη κονομισακια..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
O Συριγος ακομα κι οταν λεει ματσακι του γαυρου στη nova ειναι τοσο προκατειλημενος που καταλαθος πανηγυριζει οταν βαζει ο αντιπαλος καλαθι και οταν βαζουμε εμεις υποτονικα το διευκρινιζει. Ειναι γνωστο στο πανελληνιο το λαμογιο Συριγος που οταν καποιοι παιχτες της Εθνικης τον εβριζαν και απαιτησαν να φυγει τον κραταγανε κατι Βασιλακοπουλοι...
Μωρε καλα του   :s&m_1: κανανε . Απλα επρεπε να του χωσουν και κανα κοκκινο  :fuck1: για να στανιαρει.. ο υπαλληλακος που τον αφησαν στην απ'εξω και τον εχει μαζεψει ο Βαρδινογιαννης στη nova. Ουστ καρεκλοκενταυρε , εμπαθη κονομισακια..
ναι ρε φιλε οταν λενε αληθειες εχουν εμπαθεια...

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
ναι ρε φιλε οταν λενε αληθειες εχουν εμπαθεια...

συνεχως εμπαθης με μια ομαδα...
αλλα με την ομαδα του εργοδοτη ποτε....ποτε γιατι θα τον κανει ντα και θα χασει το γυαλι το μεγα Συριγο...ΟΥΣΤ ....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
αλλα με την ομαδα του εργοδοτη ποτε....ποτε γιατι θα τον κανει ντα και θα χασει το γυαλι το μεγα Συριγο...ΟΥΣΤ ....
μαλλον εχεις ξεχασει το γνωστο συνθημα που λεγαμε ολοι οι παναθηναικοι στο μπασκετ δεκαετια 90
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΣΥΡΙΓΟΣΣ

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εισαι πολυ μικρος αγορι μου
γαμιεται ο θρυλος και ο φιλιππος συριγος λεγανε οι παναθηναικοι δεκαετια 90 στους αγωνες μπασκετ
απλα ο συγκεκριμενος ηταν κατα των ολυμπιακων αγωνων το 2004 και οταν επιασε στο στομα του το θεμα του καραισκακη εγιναν τα γνωστα μετα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτη ισως ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια ενως δημοσιογραφου...
Να τον βριζουν και οι μεν και οι δε...
Παντως ειναι λογικο ολοι οι μπασκετικοι να ειναι φιλοβαζελοι...
Μην ξεχνατε οτι οι παυλοθανασιδες τους κρατησαν στη ζωη οταν το αθλημα φυτοζωουσε....

agnostos_athens

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
1
εισαι πολυ μικρος αγορι μου

Εχω παει σαραγο-τελ αβιβ και ειμαι μικρος.... :2funny: :2funny:
Τον βριζατε γιατι συγκεκριμενη περιοδο δεν ηταν στα πραγματα. Τον βαλαν μετα τα αφεντικα σας  μεσα ,λίγδωσε το αντερακι του και αρχισε τις εμπαθειες πολυ πριν το 2004.Πολυ πριν λεμε...Δεν ξεχναω που ουρλιαζε οταν εχασε ο γαυρος το πρωταθλημα απο την Αεκ στο μπασκετ λες και τον σκιζαν απο πισω με ροπαλα. Ασε σου λεω γιατι εκεινη τη περιοδο εκανε μεροκαματα ενα φιλαρακι στο μπασκετ και επειδη  δουλευε στην εξεδρα των vip οποτε ερχοταν τον πεταγαν εξω γιατι ολη η κερκιδα του την επεφτε.......

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Εχω παει σαραγο-τελ αβιβ και ειμαι μικρος.... :2funny: :2funny:
Τον βριζατε γιατι συγκεκριμενη περιοδο δεν ηταν στα πραγματα. Τον βαλαν μετα τα αφεντικα σας  μεσα ,λίγδωσε το αντερακι του και αρχισε τις εμπαθειες πολυ πριν το 2004.Πολυ πριν λεμε...Δεν ξεχναω που ουρλιαζε οταν εχασε ο γαυρος το πρωταθλημα απο την Αεκ στο μπασκετ λες και τον σκιζαν απο πισω με ροπαλα. Ασε σου λεω γιατι εκεινη τη περιοδο εκανε μεροκαματα ενα φιλαρακι στο μπασκετ και επειδη  δουλευε στην εξεδρα των vip οποτε ερχοταν τον πεταγαν εξω γιατι ολη η κερκιδα του την επεφτε.......
μαλακιες λες ειναι γνωστο πως ξεκινησε να μεταδιδει παιχνιδια μπασκετ του ολυμπιακου ειδικα οταν περνατε τα σερι πρωταθληματα
του ολυμπιακους τους πειραμε το 1997 απο τοτε αρχισε να κατηγορει πραγματα και καταστασεις οχι το 2004
αλλα οκ μονο και μονο επηδει ειναι φιλος με βασιλακοπουλο (ο μεγαλυτερος εχθος των γαυρων) αρκει για ολα τα αλλα
του εκανε και ο σωκρατες την δολοφονικη επιθεση για να χαλαρωσει και πλεον μονο ευρολιγα
οσο για την αεκ ειχε να παρει πρωταθλημα 30 χρονια λογικο να κανει ετσι
εδω βαζουνε να περιγραφει ο βερνικος ματς ολυμπιακου-παναθηναικου τι να λεμε τωρα και τον πουρουπουπου παιχνιδια του παναθηναικου στην ευρωπη...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ποιο Καραϊσκάκη, ποιος Βοτανικός και ποιο [glow=black,2,300]άρθρο 44[/glow];;;;
[size=16pt]Εδώ χάρισαν στον Κρόκους ολόκληρο πούλμαν!!!!!!! :o[/size]

Διαβάστε τις συνταρακτικές καταγγελίες του συναγωνιστή papaflesa!!!!

Καλά ας μην ήταν το κράτος που χάρισε δεκάδες εκατομμύρια στον ΟΣΦΠ,τις εγκαταστάσεις του Ρέντη,[size=12pt]το πανάκριβο τότε πούλμαν[/size] και θα σου έλεγα αν ο Κρόκους τον έσωνε...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom