Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
οι βαζελοι ειναι σαν τα αρειανα της βορειου Ελλαδος..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
που εισαι εσυ χαμενος?
τρελε που εισαι?
σας παρακολουθω αλλα δεν συμμετεχω...
δεν βλεπεις τι γινεται?ολοι ειδικοι εδω ειναι. :2funny:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
:2funny: :2funny:
παλι δειρατε κλειστο συνδεσμο
ρε μαλακες ελαιοχρωματιστες σοβατζηδες και κουφωματαδες ειστε?
ελατε σε κανα συνδεσμο που ειναι ανοικτος,αλλα τι λεω στο παγκρατι 30 ατομα σας ετρεξαν και ησασταν 100 για αυτο βαλατε και την βομβα μετα,τα μεσανυχτα που λειπουν ολοι
χεστες
πολλες ταινιες με τον σουπερμαν βλεπεις.
τελικα δεν μας ειπες? κολλησε η μυτη του τρομπετιστα της θυρας 7?
αν κολλησε, να προσεχει το αυτι του, απο εδω κ στο εξης, κ να μην κρυβετε κ βαζει αλλους μπροστα στο παγκρατι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τρελε που εισαι?
σας παρακολουθω αλλα δεν συμμετεχω...
δεν βλεπεις τι γινεται?ολοι ειδικοι εδω ειναι. :2funny:
καλα αυτο το εχω προσεξει εδω κ καιρο.ολα καλα εκει κατω?τι εγινε με το χθεσινο?τι ειπατε,δεν διαβασα καθολου

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Γιατί άραγε όπου και να πας σου βρίζουν τη μάνα σου?  
Εδώ σα σιχαμένος βάζελος, αλλού σα το ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ της νεμέας, μια ζωή μες την πουστιά.  

Ακομα και εδω ψευτης εισαι μικρουλη κανενας απο τους Νεμεατες δεν με βριζει εκτος απο εναν noοb οποιος τους πουλησε ολους αυτους  που λες για να κανετε κουμαντο εσεις οι παικταραδες  :jerking:
οτι μου δωσατε πηρατε περαστικα σας λοιπον  ;)
πρεπει να ετσουξε πολυ παντως  :birdman: ξερεις εσυ  :grin:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ερωτηση....κρισεως...μεχρι τωρα ξεραμε οτι ο λογος που δεν ηρθε ο γιοβανοβιοτς στην ζελα ηταν οτι δεν του αρεσε το ελληνικο πρωταθλημα,το θεωρουσε υποδεεστερο...
ερωτηση νο 2...
τωρα που ερχεται γιατι δεν ασχολειται ο ζελας απο την στιγμη που μπορει το καλοκαιρι να τον αποκτησει ελευθερο την στιγμη που εδινε του κοσμου το χαρτι για να τον παρει σαν μεταγραφη αλλα αυτος δεν ερχοταν λογω ''πρωταθληματος'' ;;;;; :think: :think:
ερωτηση νο 3...ειναι αληθινη μια δηλωση του γιοβανοβιτς (καλοκαιρινη) οτι δεν θελει να παει σε ενα CLUBπου δεν εχει συχνη παρουσια στο τσου λου μεσω πρωταθληματος;;;;
ερωτηση νο 4...μηπως ο παιχτης εκλασε στα ισια τον ''πρεσβη''(και μονον αυτον) αλλα τα εδω γιουσουφακια- δημοσιοκαφροι-υπαλληλοι διαστρεβλωσαν την πραγματικοτητα για να μην φανει το κλασιμο στον πρεσβη και το εκαναν να φαινεται σαν γενικο κλασιμο στο συγκεκριμενο πρωταθλημα;;;;;
ελα ομως που η αληθεια παει μπροστα...ελα που ο παιχτης τρελλαθηκε με την προοπτικη να παιξει στον θρυλο και σχεδον παρακαλαει να γινειο η συγκεκριμενη μεταγραφη ,και να ερθει σε ενα πρωταθλημα που υποτιθεται οτι δεν το ηθελε με τιποτα....
α ρε γιδια πως σας δουλευουν......οσο θα κανουν κουμαντο οι δημοσιογραφοι υπαλληλοι δεν προκειται να δειτε ασπρη μερα....
ωραιος ο ονουατσι της καβαλας...ο αθεοφοβος βγηκε ευθεως και δηλωσε στη νοβα οτι η μεγαλυτερη ομαδα στην ελλαδα ειναι ο θρυλος και εχει μεγαλη διαφορα απο τους υπολοιπους...σιγα να μη ξερει αυτος... :2funny: :2funny:
οποις διαφωνει με αυτα που εχω πει για τον σερβο ας μου απαντησει γιατι δεν κανει κινηση κανενας απο μεριας παο απο την στιγμη που μενει ελευθερος και δηλωνει οτι ερχεται στον θρυλο...
και γιατι λεει μονο στον θρυλο και οχι στην ελλαδα γενικοτερα;;;οεο;;;; :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ακομα και εδω ψευτης εισαι μικρουλη κανενας απο τους Νεμεατες δεν με βριζει εκτος απο εναν noοb οποιος τους πουλησε ολους αυτους  που λες για να κανετε κουμαντο εσεις οι παικταραδες  :jerking:
οτι μου δωσατε πηρατε περαστικα σας λοιπον  ;)
πρεπει να ετσουξε πολυ παντως  :birdman: ξερεις εσυ  :grin:

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ  :grin:

Πουστράκι, σε έφτυνε όλος ο σερβερ και εσύ νομίζες ότι ψιχαλίζει.
Αλλά σε βαζέλα να εξηγήσεις τι είναι πουστιά μπορείς ??? Δεν μπορείς ... Μπορείς όμως να τον γράψεις στα πελέ σου.

Δεν σε γαμάω μωρή λούγκρα.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
εχετε γαμηθεί ρε παλιοπουστες σε κλώνους...
μια παύλοι μια ασημένιες παλάμες...
βάλτε τη στην παλάμη σας και ρίχτε μια γρήγορη να ξεκαβλώ.

τι λέει ο άνθρωπος, που τους είδε τους κλώνους τώρα :idiot:?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Πουστράκι, σε έφτυνε όλος ο σερβερ και εσύ νομίζες ότι ψιχαλίζει.
Αλλά σε βαζέλα να εξηγήσεις τι είναι πουστιά μπορείς ??? Δεν μπορείς ... Μπορείς όμως να τον γράψεις στα πελέ σου.

Δεν σε γαμάω μωρή λούγκρα.
ναι ολος μα ολος  :grin: εσενα σε φτυνουν σε καθε σερβερ  :grin: το κομματι μου το εκανα νομιζες φλωρακο πως μπορεις να με κανεις οτι θελεις  :2funny: :2funny:
α στο τελος coco bloco  ;)
και εμεις οι βαζελες που λες κατι πουστρακια σαν εσενα τα ΓΑΜΑΜΕ  :grin:
τι μπορει να κανει ενα καταραμενο μηχανημα  :grin: τι?  :rockon: :rockon:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ναι ολος μα ολος  :grin: εσενα σε φτυνουν σε καθε σερβερ  :grin: το κομματι μου το εκανα νομιζες φλωρακο πως μπορεις να με κανεις οτι θελεις  :2funny: :2funny:
α στο τελος coco bloco  ;)
και εμεις οι βαζελες που λες κατι πουστρακια σαν εσενα τα ΓΑΜΑΜΕ  :grin:
τι μπορει να κανει ενα καταραμενο μηχανημα  :grin: τι?  :rockon: :rockon:

Δεν ξέρεις καν ποιός είμαι μωρή πούστρα και μιλάς για φτύσιμο?  :jerking: Καλός μαλάκας είσαι.
Αυτό που λες εσύ «το κομμάτι μου» κάποιοι άλλοι το λένε μπέσα. Αλλά τι σου λέω τωρα!!

Πούστη βάζελε σκατόψυχε.  :2on1:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.161
Πόντοι
42.697
ο πουστης καραφλός Γεωργιανός έδωσε συνεντευξη στα ΝΕΑ (σημερινό φυλλο).

«ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»
Παρακαλούσαν να χάνουμε
"

Ο Κετσπάγια δεν κρατιέται. Όπως τότε που «κατάπινε» τα χιλιόμετρα με τη φανέλα της ΑΕΚ και έκανε τον κόσμο να πετάγεται από ενθουσιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πάμε να του κάνουμε ερώτηση για το τι κέρδισε στο Λιμάνι ή ποιος κέρδισε και το ποτάμι αγριεύει...

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε από τη συμμετοχή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι πως τα έκανα όλα εγώ ή ότι έγινε από μένα μόνο. Η περίοδος ήταν μεταβατική για την ομάδα, είχαν φύγει παίκτες- κλειδιά από τον Ολυμπιακό και είναι πολύ δύσκολο να ξαναέρθουν ποδοσφαιριστές τέτοιας αξίας. Αυτό, σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς έκανε δύσκολο το έργο. Δεν μπορούσαν οι παίκτεςονόματα να βοηθήσουν την ομάδα. Έπρεπε σε γρήγορο χρονικό διάστημα να ετοιμαστεί ο Ολυμπιακός. Αλλά μου γινόταν πόλεμος από την πρώτη ημέρα! Παρακαλούσαν να χάνουμε. Να γίνει η στραβή! Οι δημοσιογράφοι ποτέ δεν με είδαν με θετική ματιά. Είπαν αρχικά πως δεν ήμουν καλή επιλογή και ό,τι και να γινόταν επέμεναν στην άποψή τους. Ποτέ δεν χώνεψαν όσα καταφέραμε! Έλεγαν “εδώ δεν είναι Ανόρθωση”! Για να δικαιωθούν για όσα υποστήριζαν στην αρχή. Αλλά όταν χτυπούσαν εμένα, γινόταν κακό στους παίκτες και τον Ολυμπιακό! Τι κέρδισα εγώ από τον Ολυμπιακό; Αυτή η ομάδα θα μπορούσε να μου κάνει και ζημιά. Όχι να με βοηθήσει. Αλλά όχι, δεν το κατάφεραν! Ήθελα κι εγώ να φύγω! Μετά το ματς με την Άλκμααρ θα έβγαινα μπροστά στους δημοσιογράφους και θα έλεγα
Μετά το ματς με την Άλκμααρ θα έβγαινα μπροστά στους δημοσιογράφους και θα έλεγα όσα με έπνιγαν για 3 μήνες
όσα με έπνιγαν για τρεις μήνες! Το σύστημα με πολέμησε. Ακόμη και οι οργανωμένοι σε τυχαία συνάντησή μας κάτι πήγαν να μου πουν, αλλά τους έγραψα κανονικά! Μα, ποιος κάνει κουμάντο; Όλοι είχαν τα προσωπικά τους οφέλη για να φύγω!».

Παίρνει μια ανάσα. Και τον ρωτάμε αν όντως έπαιζε αμυντικά ως φιλοσοφία ζωής και παιχνιδιού.

«Αμυντικά; Με ό,τι έχεις πορεύεσαι. Να έπαιζα επιθετικά και να ήμουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ; Αν γινόταν να αγωνιζόμασταν αλλιώς, θα το κάναμε. Αυτούς τους ποδοσφαιριστές είχα, με αυτούς δούλεψα. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά! Υπήρχαν τραυματισμοί. Το ξεχνάτε; Αυτά για το “αμυντικό ποδόσφαιρο” λέγονται μόνο για να δικαιολογήσουν γιατί έφυγα! Δεν υπολόγιζαν κανέναν. Ούτε τους παίκτες. Ούτε την ομάδα. Έλεγαν για μένα, αλλά χτυπούσαν τον Ολυμπιακό! Πότε είναι καλό και επιθετικό το ποδόσφαιρο, δηλαδή; Βλέπετε τι συμβαίνει στην Ιταλία και την Ισπανία; Εκεί παίζουν επιθετικά; Αυτά είναι παραμύθια! Εσείς θέλετε τους ξένους προπονητές να παίρνουν τα εκατομμυριάκια και να φεύγουν! Χωρίς να έχουν αφήσει τίποτα πίσω τους! Εγώ όμως δεν λέω παραμύθια. Όχι, δεν είμαι παραμυθάς!».

Έλεγαν πως ο Ολυμπιακός γινόταν Ανόρθωση.

«Και λοιπόν; Αυτό ήταν το πρόβλημα; Ελλάδα και Κύπρος είχαν από μία ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ! Το πρόβλημα ήταν η Ανόρθωση; Ότι ήμουν τεχνικός από τη Γεωργία; Η Ανόρθωση των 5 εκατ. ευρώ προϋπολογισμού απέκλεισε τον Ολυμπιακό των 70 εκατ. ευρώ!».

Έπαιζα αμυντικά; Αυτούς είχα, με αυτούς δούλεψα.
Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά. Αλλά να έπαιζα επιθετικά και να ήμουν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ;

Μόνο σκληρή δουλειά υπόσχομαι

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήδη ανέλαβε την Εθνική Γεωργίας. Με όνειρα. Με στόχο να δώσει ώθηση σε μια ομάδα που στερείται διακρίσεων.

«Δεν θέλω να πω ότι πάμε για πρόκριση και τέτοια. Σε 10 ματς όμως στα προκριματικά είχαμε μόνο 3 ισοπαλίες. Και με αντιπάλους που σε παλαιότερες εποχές τους κερδίζαμε. Θα κάνω τη δουλειά μου επαγγελματικά, όσο μπορώ καλύτερα, όπως την κάνω πάντα. Δεν μένω σε συμβόλαια. Μακάρι να πάμε καλά και να συνεχίσω. Αν δω ότι δεν μπορώ, φεύγω! Ούτε σε φιλικό δεν παίρναμε τη νίκη. Θα δω τι θα βρω εκεί και ανάλογα θα παίξουμε. Ο Κούπερ; Δεν ξέρω τι ευθύνες μπορεί να έχει. Είμαστε δύσκολοι άνθρωποι οι Γεωργιανοί. Ίσως να θέλαμε στη χώρα μου κάτι διαφορετικό».

«Μίλησα πρώτα μαζί του και μετά στη γυναίκα μου»

Ήταν ο πρώτος που συνάντησα όταν ήμουν στα γραφεία του Ολυμπιακού. Του μίλησα πριν και από τη γυναίκα μου! “Πώς πας;” τον ρώτησα», λέει ο Κετσπάγια για το θέμα του Στολτίδη. «Ενδιαφέρθηκα. Αλλά μετά δεν τον έβλεπα 100% έτοιμο να βοηθήσει. Να ξέρετε, είχα 25 παίκτες και δεν είναι εύκολο για τον προπονητή. Έπρεπε να ετοιμάσω την ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο προπονητής βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τα πάντα και περάσαμε. Δεν έχω παράπονο. Μην είστε τυφλοί! Ορισμένοι περίμεναν την αποτυχία! Ήθελαν η ομάδα να έχει προβλήματα».

Και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σε θέση αμυντικού χαφ;

«Αυτό ήταν το θέμα; Ήθελα να τον δω και σε άλλη θέση, όχι μόνο ως σέντερ μπακ. Μόνο στην Ελλάδα δεν δίνονται ευκαιρίες στους νέους. Και στον Μήτρογλου έδωσα τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Έπαιζαν όσοι ήταν έτοιμοι. Όσοι προσπαθούσαν. Για μένα μιλά η δουλειά μου. Είμαι εδώ για να φτιάχνω ομάδες! Δεν το χώνεψαν και η κατάσταση στις εξέδρες ήταν αρνητική. Αλλά είμαι περήφανος. Εδώ κυνηγήσατε τον Ρεχάγκελ που σας έδωσε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, εγώ θα γλίτωνα;».

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ  ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ , ΚΑΡΑΦΛΗ ΚΟΤΑΡΑ

ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Καλημέρα στους σκοτεινούς πράκτορες του [size=15pt]ΘΡΥΛΟΥ[/size]

33hl.jpg

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αμάν... Ρε σεις αυτοί εδώ βγάλαν και γλώσσα  ;;;;  :pipa3: :pipa3: :s&m_1:

pegasuslarget1041100682.jpg

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
τραυματισμος παικτη,σωρεια αντικειμενων σε παγκο και αγωνιστικο χωρο 20λεπτη διακοπη αγωνα και η τιμωρια 5000 αφου η υπερασπιση των λαγων στηριχτηκε σε εκθεση της αστυνομιας
περσι εμεις φαγαμε 8 αγωνιστικες κεκλεισμενων και 80000 προστιμο ενω η βαζελα αθωωθηκε
συνεχιστε ετσι και θα εξαλειφθει η βια απο το βολευ μουνοπανα,δεν χορταινετε το ξυλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom