οι βαζελοι ειναι σαν τα αρειανα της βορειου Ελλαδος..
που εισαι εσυ χαμενος?
οι βαζελοι ειναι σαν τα αρειανα της βορειου Ελλαδος..
τρελε που εισαι?οι βαζελοι ειναι σαν τα αρειανα της βορειου Ελλαδος..
που εισαι εσυ χαμενος?
πολλες ταινιες με τον σουπερμαν βλεπεις.
παλι δειρατε κλειστο συνδεσμο
ρε μαλακες ελαιοχρωματιστες σοβατζηδες και κουφωματαδες ειστε?
ελατε σε κανα συνδεσμο που ειναι ανοικτος,αλλα τι λεω στο παγκρατι 30 ατομα σας ετρεξαν και ησασταν 100 για αυτο βαλατε και την βομβα μετα,τα μεσανυχτα που λειπουν ολοι
χεστες
καλα αυτο το εχω προσεξει εδω κ καιρο.ολα καλα εκει κατω?τι εγινε με το χθεσινο?τι ειπατε,δεν διαβασα καθολουτρελε που εισαι?
σας παρακολουθω αλλα δεν συμμετεχω...
δεν βλεπεις τι γινεται?ολοι ειδικοι εδω ειναι.
Ακομα και εδω ψευτης εισαι μικρουλη κανενας απο τους Νεμεατες δεν με βριζει εκτος απο εναν noοb οποιος τους πουλησε ολους αυτους που λες για να κανετε κουμαντο εσεις οι παικταραδεςΓιατί άραγε όπου και να πας σου βρίζουν τη μάνα σου?
Εδώ σα σιχαμένος βάζελος, αλλού σα το ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ της νεμέας, μια ζωή μες την πουστιά.
Ακομα και εδω ψευτης εισαι μικρουλη κανενας απο τους Νεμεατες δεν με βριζει εκτος απο εναν noοb οποιος τους πουλησε ολους αυτους που λες για να κανετε κουμαντο εσεις οι παικταραδες
οτι μου δωσατε πηρατε περαστικα σας λοιπον ;)
πρεπει να ετσουξε πολυ παντως ξερεις εσυ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
εχετε γαμηθεί ρε παλιοπουστες σε κλώνους...
μια παύλοι μια ασημένιες παλάμες...
βάλτε τη στην παλάμη σας και ρίχτε μια γρήγορη να ξεκαβλώ.
ναι ολος μα ολος εσενα σε φτυνουν σε καθε σερβερ το κομματι μου το εκανα νομιζες φλωρακο πως μπορεις να με κανεις οτι θελειςΠουστράκι, σε έφτυνε όλος ο σερβερ και εσύ νομίζες ότι ψιχαλίζει.
Αλλά σε βαζέλα να εξηγήσεις τι είναι πουστιά μπορείς ??? Δεν μπορείς ... Μπορείς όμως να τον γράψεις στα πελέ σου.
Δεν σε γαμάω μωρή λούγκρα.
οι ολυμπιακοι δεν ειπαμε τπτ μας προλαβανε οι αλλοι.καλα αυτο το εχω προσεξει εδω κ καιρο.ολα καλα εκει κατω?τι εγινε με το χθεσινο?τι ειπατε,δεν διαβασα καθολου
γιατι τους εβαλες γκαζακια εχτες???οι ολυμπιακοι δεν ειπαμε τπτ μας προλαβανε οι αλλοι.
δεν χρειαζεται,οι ειδικοι τις κανουν τις αναλυσεις.γιατι τους εβαλες γκαζακια εχτες???
ναι ολος μα ολος εσενα σε φτυνουν σε καθε σερβερ το κομματι μου το εκανα νομιζες φλωρακο πως μπορεις να με κανεις οτι θελεις
α στο τελος coco bloco ;)
και εμεις οι βαζελες που λες κατι πουστρακια σαν εσενα τα ΓΑΜΑΜΕ
τι μπορει να κανει ενα καταραμενο μηχανημα τι?
θα τους ξεκωλιασει ο πουτιν,μην στεναχωριεσαι..ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ , ΚΑΡΑΦΛΗ ΚΟΤΑΡΑ
ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ
καλημερα δοκιμε χουλιγκανοπρεζακια..Καλημέρα στους σκοτεινούς πράκτορες του [size=15pt]ΘΡΥΛΟΥ[/size]