1. Ποια μεγαλοψυχια ρε φιλε ? Ειπα εγω οτι ειμαι μεγαλοψυχος ? Ερχεσαι στα λογια μου με αυτο που λες. Το να μη στεκομαι στη διαιτησια που πιστευω οτι με αδικησε εγω το θεωρω λογικο, εσυ το θεωρεις μεγαλοψυχια...
''Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα. ''
Aυτα ειναι τα λεγομενα σου στο μηνυμα που παρεθεσα πριν.
Οταν αναφερεσαι σε διαφορες επιπεδου,οτι δεν στεκεσαι πουθενα και οτι δεν βρισκεις αλλοθι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν το παιζεις μεγαλοψυχος?Σορι ρε φιλε,τοτε εγω δεν ξερω ελληνικα ή παρεξηγησα το μηνυμα σου.
2.Το ειδες το ματς ? Αν ναι τοτε εχουμε αλλη αποψη για τη διαιτησια, αν οχι μην κρινεις
Το ειδα ολοκληρο,αν δεν το ειχα δει δεν προκειται ΠΟΤΕ να εμπαινα στην διαδικασια να απαντησω στο μηνυμα σου.
3. Θεωρω απο τα λεγομενα σου οτι εσυ θεωρεις αδικια το να σου στερησει ο διαιτητης κατι καραμπινατο οπως πεναλτυ κλπ. Εγω δε θεωρω μονο αυτο. Παρα πολλα φαουλ αναποδα, εποπτες ασχετοι προς τη μια πλευρα, απιστευτη ανοχη σε καθυστερησεις. Ξεχνας ομως ρε φιλε. Ξεχνας οτι καποτε φωναζατε για σφαξιμο σε ματς στη Λεωφορο οταν ο διαιτητης ειχε δωσει ΕΝΑ αναποδο πλαγιο και ΕΝΑ φαουλ.
Οχι φιλε μου.Αδικια δεν ειναι μονο το καραμπινατο πεναλτι,το καθαρο οφσαιντ και η κοκκινη που θα πνιξει το κορακι.
Οι διαιτητες εχουν 10000000000 τροπους να σε εμποδισουν και να σου γαμησουν το παιχνιδι.
Εννοειται ομως οτι η βαρυτητα του λαθους ειναι διαφορετικη.
Ολα αυτα που μου λες εσυ τωρα,τα αναποδα φαουλ,την ανοχη σε καρτες του αντιπαλου,να μου σφυριζει ο πουτανας γιος για να στησω την μπαλα μισο μετρο πιο δεξια σε φαουλ πισω απο την σεντρα,τις καθυστερησεις απο το 2ο λεπτο της αναμετρησης και τα σφυριγματα που σου γαμανε τον ρυθμο,ΤΑ ΖΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Παμε τωρα σ'αυτα που λες εσυ για το σημερινο παιχνιδι.
Τα αναποδα φαουλ που λες δεν υπαρχουν.Τουλαχιστον τα ριπλει δεν σε δικαιωνουν.
''Εποπτες ασχετοι απο την μια πλευρα''.Τι εννοεις?
Οι εποπτες μια χαρα ηταν σημερα και αν εχω χασει εγω καμια φαση,που δεν νομιζω,για θυμησε τη μου.
Καθυστερησεις αρχισαν να κανουν στο τελος και ενας ''επεσε κατω'' γυρω στο 85.
Για βαλε το Παναθηναικος-Ξανθη της προηγουμενης αγωνιστικης.Απο το 5ο λεπτο κανουν καθυστερησεις.Και οχι μονο ο Γκσπουρνινγκ,αλλα αρχιζουν να πεφτουν κατω οντας και καλα τραυματισμενοι.Απο το 5ο λεπτο. ;) ;)
Σημερα δεν εχεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ να πεις για την διαιτησια.Ηταν σχεδον τελειο το κορακι.
Σε ποιο ματς στην Λεωφορο αναφερεσαι?Ελπιζω μονο να μην εννοεις το 1-1 με τον Ευθυμιαδη επειδη το περιγραφεις τελειως λανθασμενα.
Ο Παναθηναικος οταν διαμαρτυρεται,στο 99% των περιπτωσεων,εχει γινει καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.
4. Στ αρχιδια μου το 50-50, το 70-30 και το 20-80. Στ αρχιδια μου. Εγω ποσταρα 10 μυνηματα που μιλαγα για την ομαδα μου και τα ασχημα της. Και απλα αυτο σχολιασα, οτι σε παρομοια θεση θα κλαιγοσασταν οπως κανετε παντα.
Το διαπιστωσα οτι ειχες ορεξη να κανεις κριτικη μονο στην ομαδα σου και να μιλησεις ποδοσφαιρικα.Οντως ποσταρες 10 μηνυματα με το περιεχομενο που αναφερεις.
Το μηνυμα που παρεθεσα τι το ηθελες?Προφανως στην ποδοσφαιρικη κουβεντα ειπες να βαλεις και λιγο σαλτσουλα απο προπαγανδα.
Αν σ ενοχλησε το σχολιο μου πες μου να παω να γαμηθω και οτι ειμαι μαλακας για το συγκεκριμενο σχολιο, αλλα κοψε τις παπαριες για πουστιες και μεγαλοψυχιες της πιπας. Δεν τα ειπα αυτα εγω
Γιατι να σε βρισω πισω απο ενα πισι?Δεν το συνηθιζω. ;)
Για τα υπολοιπα απαντησα προηγουμενως.