Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τωρα το γαμησες.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι οι ελληνικες ομαδες δουλευουν ερασιτεχνικα και δεν εχουν καμια σχεση με ...Ευρωπη.
Στις ελληνικες ομαδες δεν τηρουνται καποιες βασικες προυποθεσεις οπως:
1. Ο προπονητης δε διαλεγει τους παικτες που θελει: Οχι, μεταγραφες κανει ο προεδρος, ο τεχν. διευθυντης, ο σκαουτερ, ο μανατζερ.
2. Τα ιατρικα τιμ ειναι για τον πουτσο: Αμετρητοι παικτες τραυματιζονται λες και πανε σε πολεμο, παιζουν ενω δεν πρεπει κλπ

Ειδικα σε αυτα τα 2 θεματα ο Ολυμπιακος ειναι σε επιπεδο νηπιαγωγειου. Γενικα υπαρχουν κι αλλα θεματα που ειμαστε πολυ μακρια ρε συ. Δε μπορουμε να συναγωνιστουμε τους ξενους σε βαθος χρονου. Αλλα ετσι ειμαστε γενικα σαν Ελληνες. Εγω ο Ελληναρας πχ ξερω οτι ειναι μαλακια σαν κινηση να παρω το Ριμπο ετσι οπως ηταν τοτε και οτι θα μπορουσα να δυναμωσω καλυτερα την ομαδα με αλλες κινησεις αλλα πως να το κανουμε, γουσταρω που ο προεδρος μου φερεται σαν οπαδος και ακουει τη μαλακια που του φωναζω στο γηπεδο και με καυλωνει αυτο.  

διαφωνώ...
αρνούμαι να δεχθώ ότι ο βάζελος του Κυράστα ή του Μαρκαριάν είχε καλύτερη ποιότητα από το γάβρο του Μπαάγιεβιτς ή του Λεμονή....
Ετσι απλά....
Ο γάβρος θα μπορούσε αυτά τα 10 χρόνια να έχιε πάρει Ουέφα.... Η Σέλτικ ή η Ρέιτζερς δεν είναι ούτε καλύτεροι σύλλογοι ούτε με περισσότερη οργάνωση.....

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία από ολους μας. Η ομάδα μας έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.Τα συμπεράσματά μας τον Οκτώβρη θα είναι πιο ασφαλή , όσο αφορά τον προπονητή και τους παίκτες :rockon:
αυτη τη στιγμη χρειαζεται να τελειωνουμε ΑΜΕΣΑ με το ανεκδοτο κετσπαγια και ν αποκτηθει ενας προπονητης!!καποιος που να ξερει τα στοιχειωδη!!!να παιζουν οι παικτες στις θεσεις τους,ν ανεβει η ψυχολογια και κυριως ν απομακρυνθει η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κουστωδια που ηρθε μαζι με τον ασχετο καρφλα στο λιμανι!!!
οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο!!!τωρα ποιον βρισκεις τετοια εποχη θα μου πεις..ελα μου ντε..αυτα να τα σκεφτοταν ο καισαρας που εδιωξε (καθαρα) για οικονομικους λογους τον ερνεστο...περαστικα μας!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτη τη στιγμη χρειαζεται να τελειωνουμε ΑΜΕΣΑ με το ανεκδοτο κετσπαγια και ν αποκτηθει ενας προπονητης!!καποιος που να ξερει τα στοιχειωδη!!!να παιζουν οι παικτες στις θεσεις τους,ν ανεβει η ψυχολογια και κυριως ν απομακρυνθει η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κουστωδια που ηρθε μαζι με τον ασχετο καρφλα στο λιμανι!!!
οσο πιο γρηγορα τοσο το καλυτερο!!!τωρα ποιον βρισκεις τετοια εποχη θα μου πεις..ελα μου ντε..αυτα να τα σκεφτοταν ο καισαρας που εδιωξε (καθαρα) για οικονομικους λογους τον ερνεστο...περαστικα μας!!!

αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να κλείσεις την τεράστια οικονομική τρύπα στο ταμείο......

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
εγώ δεν συζητάω τι έκανε το χάλι μου το μαύρο..
αυτό το έχουμε δεδομένο....
Εδώ μιλάμε για καλύτερο ποδόσφαιρο γενικά και τι κάνει ο τρόπος σκέψης του καθενός......

Το μόνο που κρατάω είναι ότι σήμερα (επειδή βλέπω και πολύ ισπανικό) μελαγχόλησα βλέποντας τα παλλικάρια με τα ερυθρόλευκα να παράγουν αυτό το ποδόσφαιρο.... Γιατί αυτά τα παλλουκάρια ανήκουν στον ισόβιο πρωταθλητή (δεν εξετάζω τον τρόπο-δεν είναι δυνατόν να παίρνεις διαρκως πρωτάθλημα μόνο παραγκάτος) ο οποίος μάλιστα πέρσι πήρε δια περιπάτου την κούπα......

Α καλα οκ. Αυτο που λες ισχυει αρκετα χρονια. Καποιοι δικοι μου, μου λενε οτι κλαιγομαι επειδη γκρινιαζω για το Θρυλο.
Εγω ειμαι πικραμενος αρκετα χρονια απο το Θρυλο. Εχω να τον δω πολλα χρονια να παιζει αυτο που θελω ΕΓΩ. Απλα το εχω παρει αποφαση. Καποιοι μου λενε οτι καλομαθα κλπ κλπ. Το αντιθετο ισχυει. Δεν καλομαθα τωρα απλα θυμαμαι τη μπαλα πριν πολλα χρονια και θελω το ιδιο. Η μπαλα που επαιζα καποτε, το παθος η ποιοτηταα με καλομαθε και οχι τα πρωταθληματα. ΞΕρεις ποια ειναι μια απο τις 3  φορές που εχω νιωσει περηφανος για τον Ολυμπιακο ?  Ηταν αγωνας που ΕΧΑΣΑ το ματς και ΕΧΑΣΑ το πρωταθλημα. Κι ομως εκεινο το βραδυ ευχαριστουσα το Θεο που εγινα Ολυμπιακος. Ηταν το Ολυμπιακος-ΑΕΚ=0-1 στο ΟΑΚΑ με Καραγκιοζοπουλο. Δε θα το ξεχασω ποτε και οχι λογω πικρας αλλα λογω περηφανιας.  
Τη μπαλα που επαιξα περυσι το Νοεμβριο θελω να βλεπω κι ας μην ξαναπαρω πρωταθλημα ποτε.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να κλείσεις την τεράστια οικονομική τρύπα στο ταμείο......
ρε φιλε τα οικονομικα ειναι γι αυτους που (υποτιθεται) βαζουν τα λεφτα...εμενα σα οπαδο μ ενδιαφερει να βλεπω μπαλλιτσα..κι οσο για τις τρυπες αυτοι που τις ανοιξαν να τις κλεισουν..κι αν δεν μπορουν στην εξοδο!!!δε χαθηακμε με σαλια,μπανασακηδες κι ενα σωρο λαμογια θα χαθουμε τωρα με γηπεδο,εμπορικες χρησεις και τσου λου???μην ακουτε τα σαπια του κοκκαλη...

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
 Ηταν αγωνας που ΕΧΑΣΑ το ματς και ΕΧΑΣΑ το πρωταθλημα. Κι ομως εκεινο το βραδυ ευχαριστουσα το Θεο που εγινα Ολυμπιακος. Ηταν το Ολυμπιακος-ΑΕΚ=0-1 στο ΟΑΚΑ με Καραγκιοζοπουλο. Δε θα το ξεχασω ποτε και οχι λογω πικρας αλλα λογω περηφανιας.  
Τη μπαλα που επαιξα περυσι το Νοεμβριο θελω να βλεπω κι ας μην ξαναπαρω πρωταθλημα ποτε.
μαζι σου αδρφε!!και για το 89 με λαγιος στο οακα (μεσα ημουν!) και για περυσι... :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α καλα οκ. Αυτο που λες ισχυει αρκετα χρονια. Καποιοι δικοι μου, μου λενε οτι κλαιγομαι επειδη γκρινιαζω για το Θρυλο.
Εγω ειμαι πικραμενος αρκετα χρονια απο το Θρυλο. Εχω να τον δω πολλα χρονια να παιζει αυτο που θελω ΕΓΩ. Απλα το εχω παρει αποφαση. Καποιοι μου λενε οτι καλομαθα κλπ κλπ. Το αντιθετο ισχυει. Δεν καλομαθα τωρα απλα θυμαμαι τη μπαλα πριν πολλα χρονια και θελω το ιδιο. Η μπαλα που επαιζα καποτε, το παθος η ποιοτηταα με καλομαθε και οχι τα πρωταθληματα. ΞΕρεις ποια ειναι μια απο τις 3  φορές που εχω νιωσει περηφανος για τον Ολυμπιακο ?  Ηταν αγωνας που ΕΧΑΣΑ το ματς και ΕΧΑΣΑ το πρωταθλημα. Κι ομως εκεινο το βραδυ ευχαριστουσα το Θεο που εγινα Ολυμπιακος. Ηταν το Ολυμπιακος-ΑΕΚ=0-1 στο ΟΑΚΑ με Καραγκιοζοπουλο. Δε θα το ξεχασω ποτε και οχι λογω πικρας αλλα λογω περηφανιας.  

ο Ολυμπιακός την καλύτερή του μπάλλα την είχε παίξει με την Λα Κορούνια...
Το καλύτερο παίγνιο του Τζιό... Αυτό το μΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ χι τελείωσε την αρχή μιας ομάδας που κατά τη γνώμη μου θα έγραφε ιστορία στην Ελλάδα για την ευρωπαική πορεία....
Πέραν βεβαίως της νοοτροπίας οφείλω να ομολογήσω ότι ο γάβρος στην Ευρώπη στα΄θηκε και άτυχος..... Μια στη ΛΑ Κορούνια και μια στο ΟΑΚΑ με Γιούβε...
Τεσπα.... Ο γάβρος του 96-98 έπαιζε μπαλλάρα.... Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα....

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
διαφωνώ...
αρνούμαι να δεχθώ ότι ο βάζελος του Κυράστα ή του Μαρκαριάν είχε καλύτερη ποιότητα από το γάβρο του Μπαάγιεβιτς ή του Λεμονή....
Ετσι απλά....
Ο γάβρος θα μπορούσε αυτά τα 10 χρόνια να έχιε πάρει Ουέφα.... Η Σέλτικ ή η Ρέιτζερς δεν είναι ούτε καλύτεροι σύλλογοι ούτε με περισσότερη οργάνωση.....

Ναι ρε απλα θα πρεπει καποια στιγμη να ερθει ενας καλος προπονητης ο οποιος θα κατσει 3-4 χρονια δουλευοντας σωστα. Και αυτο δεν προκειται να γινει ευκολα σε ελληνικη ομαδα. Και δε φταινε μονο οι προεδροι αλλα και οι οπαδοι. Αλλα χρειαζονται πολλα που δε γινονται στην Ελλαδα. πχ ηρθε ο Βαλβερδε. Πιστευω οτι αν καθοτανε 3 χρονια και επαιρνε παικτες που ηθελε θα μπορουσε να παρει πχ ΟΥΕΦΑ σε 2-3 χρονια. Ομως :
1. Ηρθε εχοντας πεντακαθαρο σκοπο να κατσει ΜΟΝΟ ενα χρονο. Αρα ο Κοκκαλης που το ηξερε αυτο δεν επρεπε να τον παρει καν.
2. Ζητησε 3-4 παικτες που τους ηξερε. Ατομικα μπορει να μην ηταν καλοι αλλα ηξερε οτι με αυτους θα μπορεσει να φτιαξει μια ομαδα οπως την ηθελε και ηξερε να την φτιαξει. Ε, ηρθε ενας μονο ο οποιος χαθηκε.
Γιατι ο Κυραστας αν καθοτανε αρκετα χρονια δε μπορουσε ? Συμφωνω οτι μπορουσε
Γενικα  βλεπω οτι ειναι δυσκολο να δημιουργηθουν οι συνθηκες για να φτασει μια ομαδα σε καλο ευρωπαικο επιπεδο.  

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εσεις ολοι πανυγηριζατε τα κλεμενα και τα χαρτινα αποθεωνατε τον πρακτορα που και καλα γαμουσε το βαζελο!τωρα το μαγαζι γυρισε αναποδα!γιατι ο πρακτορας σας πουλησε ολυμπιακοφροσυνη τοσα χρονια για να κανει τις δουλειες του!κανεις δεν αμφισβητει οτι ειναι καλος επιχειρηματιας και πρωτος στην επικοινωνια!μ'αυτα και μ'αυτα τα εστηνε ολα μια χαρα εσεις βολευοσαστε με το πρωταθλημα καθε χρονο και ολα καλα.αυτο που συμβαινει ειναι η τιμωρια για ολα αυτα που τοσα χρονια απαξιωσε,για την ειρωνια και την υπεροψια που κοιταζε τους παντες και τα παντα και δυστυχως μετεφερε και σε ολους εσας.αυτο θα πληρωσει τωρα την απαξιωση απο ολους εσας που τοσα χρονια τον αποθεωνατε Ο ΚΟΚΑΛΗΣ Ο ΘΕΟΣ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Η ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.τωρα εφτασε η ωρα της πληρωμης γιατι κακα συνιθησατε τοσα χρονια!αυτο δεν συμβαινει σε καμμια χωρα της ευρωπης πρωτος στο χωριο τελευταιος στην πολη!τωρα μην τον πιειτε λουστειτε τον!ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ο Ολυμπιακός την καλύτερή του μπάλλα την είχε παίξει με την Λα Κορούνια...
Το καλύτερο παίγνιο του Τζιό... Αυτό το μΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ χι τελείωσε την αρχή μιας ομάδας που κατά τη γνώμη μου θα έγραφε ιστορία στην Ελλάδα για την ευρωπαική πορεία....
Πέραν βεβαίως της νοοτροπίας οφείλω να ομολογήσω ότι ο γάβρος στην Ευρώπη στα΄θηκε και άτυχος..... Μια στη ΛΑ Κορούνια και μια στο ΟΑΚΑ με Γιούβε...
Τεσπα.... Ο γάβρος του 96-98 έπαιζε μπαλλάρα.... Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα....
Είσαι παπάρας.
Την καλύτερη μπάλα την έπαιξε με την Ρεαλ το 2007 στην Ισπανία.
Εκεί, με 10 παίκτες, έδειξε τι ψυχή έχει αυτή η ομάδα.
Και τι μπορεί να καταφέρει αν κάποιος (Τάκαρος) την εκμεταλλευτεί.
Αει γαμήσου, κλάψε, επέστρεψε το πασαπόρτι και φεύγοντας πάρε και τον καράφλα μαζί σου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα.
[size=20pt]Αν ειχαν αλλοι τετοια διατησια[/size] στην εδρα τους σημερα θα ειχαμε
1. Τεν Κατε να κλαιει
2. Πατερα να χτυπιεται
3. Οπαδους να λενε για παραγκες.

Εμεις κοιταμε την ομαδα μας που αυτη φταιει πρωτα και μετα τα αλλα. Ενδιαφερον θα χει φετος παντως. Φετος θα φανει παλι τι σημαινει καρδια του πρωταθλητη. Κατι μου λεει οτι το φετινο θα ειναι το πιο γλυκο. Και δε θα μπορει να μιλησει κανεις.  

Τι ειχε ρε μαγκα η διαιτησια σημερα?
Τι σου στερησε?

Πως πας να βγεις απο πανω ετσι ΠΟΥΣΤΙΚΑ κανοντας συγκρισεις με ''αναλογες''αντιδρασεις του Παναθηναικου,σε ενα ματς που τα κορακια δεν σου στερησαν απολυτως τιποτα?
Μεγαλοψυχιες της πουτσας οτι δεν μιλας για διαιτησια..

Πες καλυτερα οτι το 50-50 σου κακοφαινεται και ΔΕΝ το αντεχεις και ασε τις πιπες.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
καλά αν πούμε πως η διατησία μας πήγε χάλια απόψε θα είμαστε για χαστούκια!

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Τι ειχε ρε μαγκα η διαιτησια σημερα?
Τι σου στερησε?

Πως πας να βγεις απο πανω ετσι ΠΟΥΣΤΙΚΑ κανοντας συγκρισεις με ''αναλογες''αντιδρασεις του Παναθηναικου,σε ενα ματς που τα κορακια δεν σου στερησαν απολυτως τιποτα?
Μεγαλοψυχιες της πουτσας οτι δεν μιλας για διαιτησια..

Πες καλυτερα οτι το 50-50 σου κακοφαινεται και ΔΕΝ το αντεχεις και ασε τις πιπες.

1. Ποια μεγαλοψυχια ρε φιλε ? Ειπα εγω οτι ειμαι μεγαλοψυχος ? Ερχεσαι στα λογια μου με αυτο που λες. Το να μη στεκομαι στη διαιτησια που πιστευω οτι με αδικησε εγω το θεωρω λογικο, εσυ το θεωρεις μεγαλοψυχια...
2.Το ειδες το ματς ? Αν ναι τοτε εχουμε αλλη αποψη για τη διαιτησια, αν οχι μην κρινεις
3. Θεωρω απο τα λεγομενα σου οτι εσυ θεωρεις αδικια το να σου στερησει ο διαιτητης κατι καραμπινατο οπως πεναλτυ κλπ. Εγω δε θεωρω μονο αυτο. Παρα πολλα φαουλ αναποδα, εποπτες ασχετοι προς τη μια πλευρα, απιστευτη ανοχη σε καθυστερησεις. Ξεχνας ομως ρε φιλε. Ξεχνας οτι καποτε φωναζατε για σφαξιμο σε ματς στη Λεωφορο οταν ο διαιτητης ειχε δωσει ΕΝΑ αναποδο πλαγιο και ΕΝΑ φαουλ.
4. Στ αρχιδια μου το 50-50, το 70-30 και το 20-80. Στ αρχιδια μου. Εγω ποσταρα 10 μυνηματα που μιλαγα για την ομαδα μου και τα ασχημα της. Και απλα αυτο σχολιασα, οτι σε παρομοια θεση θα κλαιγοσασταν οπως κανετε παντα.

Αν σ ενοχλησε το σχολιο μου πες μου να παω να γαμηθω και οτι ειμαι μαλακας για το συγκεκριμενο σχολιο, αλλα κοψε τις παπαριες για πουστιες και μεγαλοψυχιες της πιπας. Δεν τα ειπα αυτα εγω

souhdos13

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
16
1. Ποια μεγαλοψυχια ρε φιλε ? Ειπα εγω οτι ειμαι μεγαλοψυχος ? Ερχεσαι στα λογια μου με αυτο που λες. Το να μη στεκομαι στη διαιτησια που πιστευω οτι με αδικησε εγω το θεωρω λογικο, εσυ το θεωρεις μεγαλοψυχια...

''Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα. ''

Aυτα ειναι τα λεγομενα σου στο μηνυμα που παρεθεσα πριν.
Οταν αναφερεσαι σε διαφορες επιπεδου,οτι δεν στεκεσαι πουθενα και οτι δεν βρισκεις αλλοθι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,δεν το παιζεις μεγαλοψυχος?Σορι ρε φιλε,τοτε εγω δεν ξερω ελληνικα ή παρεξηγησα το μηνυμα σου.

2.Το ειδες το ματς ? Αν ναι τοτε εχουμε αλλη αποψη για τη διαιτησια, αν οχι μην κρινεις
Το ειδα ολοκληρο,αν δεν το ειχα δει δεν προκειται ΠΟΤΕ να εμπαινα στην διαδικασια να απαντησω στο μηνυμα σου.

3. Θεωρω απο τα λεγομενα σου οτι εσυ θεωρεις αδικια το να σου στερησει ο διαιτητης κατι καραμπινατο οπως πεναλτυ κλπ. Εγω δε θεωρω μονο αυτο. Παρα πολλα φαουλ αναποδα, εποπτες ασχετοι προς τη μια πλευρα, απιστευτη ανοχη σε καθυστερησεις. Ξεχνας ομως ρε φιλε. Ξεχνας οτι καποτε φωναζατε για σφαξιμο σε ματς στη Λεωφορο οταν ο διαιτητης ειχε δωσει ΕΝΑ αναποδο πλαγιο και ΕΝΑ φαουλ.
Οχι φιλε μου.Αδικια δεν ειναι μονο το καραμπινατο πεναλτι,το καθαρο οφσαιντ και η κοκκινη που θα πνιξει το κορακι.
Οι διαιτητες εχουν 10000000000 τροπους να σε εμποδισουν και να σου γαμησουν το παιχνιδι.
Εννοειται ομως οτι η βαρυτητα του λαθους ειναι διαφορετικη.
Ολα αυτα που μου λες εσυ τωρα,τα αναποδα φαουλ,την ανοχη σε καρτες του αντιπαλου,να μου σφυριζει ο πουτανας γιος για να στησω την μπαλα μισο μετρο πιο δεξια σε φαουλ πισω απο την σεντρα,τις καθυστερησεις απο το 2ο λεπτο της αναμετρησης και τα σφυριγματα που σου γαμανε τον ρυθμο,ΤΑ ΖΩ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Παμε τωρα σ'αυτα που λες εσυ για το σημερινο παιχνιδι.
Τα αναποδα φαουλ που λες δεν υπαρχουν.Τουλαχιστον τα ριπλει δεν σε δικαιωνουν.
''Εποπτες ασχετοι απο την μια πλευρα''.Τι εννοεις?
Οι εποπτες μια χαρα ηταν σημερα και αν εχω χασει εγω καμια φαση,που δεν νομιζω,για θυμησε τη μου.
Καθυστερησεις αρχισαν να κανουν στο τελος και ενας ''επεσε κατω'' γυρω στο 85.
Για βαλε το Παναθηναικος-Ξανθη της προηγουμενης αγωνιστικης.Απο το 5ο λεπτο κανουν καθυστερησεις.Και οχι μονο ο Γκσπουρνινγκ,αλλα αρχιζουν να πεφτουν κατω οντας και καλα τραυματισμενοι.Απο το 5ο λεπτο. ;) ;)
Σημερα δεν εχεις απολυτως ΤΙΠΟΤΑ να πεις για την διαιτησια.Ηταν σχεδον τελειο το κορακι.

Σε ποιο ματς στην Λεωφορο αναφερεσαι?Ελπιζω μονο να μην εννοεις το 1-1 με τον Ευθυμιαδη επειδη το περιγραφεις τελειως λανθασμενα.
Ο Παναθηναικος οταν διαμαρτυρεται,στο 99% των περιπτωσεων,εχει γινει καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.

4. Στ αρχιδια μου το 50-50, το 70-30 και το 20-80. Στ αρχιδια μου. Εγω ποσταρα 10 μυνηματα που μιλαγα για την ομαδα μου και τα ασχημα της. Και απλα αυτο σχολιασα, οτι σε παρομοια θεση θα κλαιγοσασταν οπως κανετε παντα.

Το διαπιστωσα οτι ειχες ορεξη να κανεις κριτικη μονο στην ομαδα σου και να μιλησεις ποδοσφαιρικα.Οντως ποσταρες 10 μηνυματα με το περιεχομενο που αναφερεις.
Το μηνυμα που παρεθεσα τι το ηθελες?Προφανως στην ποδοσφαιρικη κουβεντα ειπες να βαλεις και λιγο σαλτσουλα απο προπαγανδα.

Αν σ ενοχλησε το σχολιο μου πες μου να παω να γαμηθω και οτι ειμαι μαλακας για το συγκεκριμενο σχολιο, αλλα κοψε τις παπαριες για πουστιες και μεγαλοψυχιες της πιπας. Δεν τα ειπα αυτα εγω

Γιατι να σε βρισω πισω απο ενα πισι?Δεν το συνηθιζω. ;)
Για τα υπολοιπα απαντησα προηγουμενως.

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
πρωτοσελιδο πρωταθλητη αυριο...... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ η ομαδα του καραφλα...

μπα θα εχει προστιμο απο ΕΣΡ. καπως πρεπει να καλυψει τον πουτσο...
το καλλο το εξωφυλλο για να μην πανε τσαμπα τα λεφτα που θα δωσει το φυλαει για την 12η αγωνιστικη ;)

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Ας υποθεσουμε πια οτι ο Ολυμπιακος εχει μεγαλυτερο ελειμα και απο αυτο της Ελλαδας. Αν ο Ντουντου , ο Ντιογο και ο Γκαλετι συνεχιζουν να κανουν τα τερτιπια τους με τον γλομπο και η ομαδα σερνεται, η τρυπα θα κλεισει ή θα εχουμε κανει το χατιρι των στερημενων?

Δεν μου αρεσει η συγκαταβατικοτητα που δειχνουν εδω μεσα ορισμενοι..
Μαλλον ξυπνησατε και πηρατε χαμπαρι οτι μονο αν μας πιασετε στον υπνο θα χαρειτε :cheesy:
Χλωμο ;)

ΥΓ Αν καλυψουμε την τρυπα τοτε μπορουμε εχοντας αποδειξει την αξια μας να κυβερνησουμε τον τοπο..?

ΥΓ2 Να μπαιναμε στο 44? Ντεμη τι πιστευεις...?

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Τι εξωφυλλο να εχει αραγε η Ναυτεμπορικη , σορυ η Σπορτντει ηθελα να πω... :think:  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Πουστη Χελακη ποιος στη χαρη σου τωρα....

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16

Η απογοητευτική εικόνα του Ολυμπιακού και η… γκέλα με την Καβάλα ήδη έδωσαν αφορμή για την προπονητολογία και τα πρώτα σενάρια. Τα… ψωμιά του Κετσπάγια είναι λίγα, αλλά το θέμα είναι ότι έχουν αρχίσει να βγαίνουν τα πρώτα ονόματα. Εκ των έσω προωθείται η λύση του Αλέκου Αλεξανδρή. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Θρύλου βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του Θρύλου, η οποία παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο και έχει καλά αποτελέσματα.

Πέρα από τον Αλέκο ακούστηκε και το δίδυμο Τζόρτζεβιτς - Κοβάσεβιτς για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Αμφότεροι βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με την Καβάλα και παρακολούθησαν τον αγώνα. Επιπλέον το όνομα που ακούγεται μετά το οικτρό θέαμα είναι και αυτό του Τάκη Λεμονή για να έρθει στον Πειραιά για την τρίτη του θητεία με την φόρμα του Ολυμπιακού.

Αυτά είναι σενάρια που ακούστηκαν αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Καβάλα και σίγουρα δεν είναι σοβαρά πράγματα. Είναι, όμως, φανερό ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια διανύει τις τελευταίες του ώρες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι τραγική και η καρέκλα του τρίζει.

...Απο το γνωστο πλεον gavros.gr και ως συνηθως ανυπογραφο.

Εγω παντως αν ημουν Λεμονης δεν θα του την ξαναεκανα τη χαρη του θειου... και με το δικιο του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom