Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ενταξει λογικο δεν ειναι τα δακρυα?ειπαμε θα χασουμε το πρωταθλημα αν συνεχισουμε ετσι.
Σιγουρα ο ολυμπιακος χρειαζεται ενισχυση και να συνελθουν ορισμενοι παιχτες.
Συμφωνω οτι για να συνελθουν πρεπει να τους βοηθα και το συστημα.Ο παπαρας ο τιμουρ εχει λιγο καιρο ακομα να αλλαξει τα πραγματα αλλοιος ερχεται αλλος.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Παρακολουθω οτι πλακωσαν πολλοι αλλοθρησκοι.. δεν πειραζει  οπως λεει και το τραγουδι,
αδερφια κι αδερφες γιναμε ολοι κολλητοι...

Απο την καλλη μας ειδαν..
                         Τωρα θα μας δουν απο την αναποδη..

αυτοι που νομιζουν οτι εχουν κι αλλες αρμοδιοτητες εκτος του να παιζουν μπαλα. Ασχετα αν ο γλομπος δεν κανει, η δουλεια τους ειναι αλλη.

Τιμουρ μ' αυτα που ειπες μαλλον μολις ...παραιτηθηκες.

Το πρωταθλημα για μας τωρα αρχιζει.. τωρα θα παιξουμε εμεις μπαλα...

ΜΟΝΟ Η 7

θα του κλασετε τα αρχιδια του προεδρου.και του τιμουρ.

το καλυτερο που εχει να κανει ο κοκκαλης ειναι να πεταξει ολη τη θυρα 7 εξω απο το καραισκακη.

καρκινωμα ειναι.

τα χει μαθει τα κακομαθημενα γαυρακια καθε χρονο με αγορασμενο πρωταθλημα και τωρα κανουνε σαν παιδακια. :cheesy:

καλος ειναι ο τιμουρ. να μεινει ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πας κατι να πεις αλλα το χαλας. Μη μας γαμας τωρα οτι ο βαζελος και η ΑΕΚ ειχε 50-50 στην εδρα του ολα αυτα τα χρονια. Αν θες να πω οτι ειχα τη διαιτησια στα μεταξυ μας , αντε να το δεχτω, αλλα οχι οι αλλοι ειχαν 50-50. Ο καθενας εχει τη διατησια στα ματς που μπορει. Η Λειβαδια παιζοταν 80-20 στην εδρα της πχ με τον Πανθρακικο αλλα με το Θρυλο πχ τη σφαζανε (παραδειγμα λεω για να καταλαβεις τι εννοω).
Γενικα δεν εχει νοημα αυτη η συζητηση αλλα αφου το φερε η κουβεντα ρε συ η διαιτησια του Θρυλου περυσι ηταν τουλαχιστον ουδετερη. Στα περισσοτερα παιχνιδια εκτός, οι αντιπαλοι επρεπε να παιζουν με 9 παικτες τουλαχιστον. 2-3  ελεεινα υπερ του σφυριγματα τα πηρε στις τελευταιες 4-5 αγωνιστικες που ολα ειχαν κριθει.  

διαφωνώ.
ο γάβρος πέρσι πήρε με μπαλλάρα τα παίγνια εκτός (π.χ. Ηρακλής που είχε κόντρα διαιτησία).
ο γάβρος πέρσι ήταν καλύτερος από όλους τους άλλους.
Απλά στο Καραισκάκη υπήρχει τρελλό σπρώξιμο και μάλιστα σε παίγνια που δεν χρειαζόταν βοήθεια.... ΤΙ να πρωτοθυμηθώ; ΤΟν εργοτέλη; τον Πανιώνιο;

ο κόκκαλης έχει κάνει τεράστιο κακό στο έμψυχο δυναμικό του γάβρου..
κακόμαθε τους παίκτες... Ηξεραν στα αποδυτήρια ότι και ψωλοβαρώντας θα πάρουν στο τέλος τους 3 βαθμούς....
Ο βάζελος όποτε πέρσι ψωλοβρόντησε έχασε συνολικά 15 βαθμούς.....
Οταν έπαιζε μπάλλα έριχνε χαλαρά 2-3 μπαλλάκια.....

το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στα ντέρμπυ.....
Ο Κόκκαλης είχε δημιουργήσει ένα σύστημα όπου από την 20η περίπου αγωνιστική ο γάβρος στα ντέρμπυ έπαιζε μονίμως για 2 αποτελέσματα, ενώ όλοι οι άλλοι έτρεχαν και δεν εφταναν.... Φέτος τέλειωσε το ψυχολογικό μειονέκτημα των άλλων, όπως και ο 12ος παίκτης στα παίγνια που η ομάδα φυσιολογικά δεν έπρεπε να κερδίσει...
Είναι αμέτρητες οι φορές που ο γάβρος έχει πάρει παίγνια που δεν διακιούτο παραπάνω από ένα πόντο....
Αυτό είχε καταντήσει τα τελευταία 2 χρόνια αηδία...

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία από ολους μας. Η ομάδα μας έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.Τα συμπεράσματά μας τον Οκτώβρη θα είναι πιο ασφαλή , όσο αφορά τον προπονητή και τους παίκτες :rockon:

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα.
Αν ειχαν αλλοι τετοια διατησια στην εδρα τους σημερα θα ειχαμε
1. Τεν Κατε να κλαιει
2. Πατερα να χτυπιεται
3. Οπαδους να λενε για παραγκες.

Εμεις κοιταμε την ομαδα μας που αυτη φταιει πρωτα και μετα τα αλλα. Ενδιαφερον θα χει φετος παντως. Φετος θα φανει παλι τι σημαινει καρδια του πρωταθλητη. Κατι μου λεει οτι το φετινο θα ειναι το πιο γλυκο. Και δε θα μπορει να μιλησει κανεις.  

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
διαφωνώ.
ο γάβρος πέρσι πήρε με μπαλλάρα τα παίγνια εκτός (π.χ. Ηρακλής που είχε κόντρα διαιτησία).
Απλά στο Καραισκάκη υπήρχει τρελλό σπρώξιμο και μάλιστα σε παίγνια που δεν χρειαζόταν βοήθεια.... ΤΙ να πρωτοθυμηθώ; ΤΟν εργοτέλη; τον Πανιώνιο;

κακόμαθε τους παίκτες... Ηξεραν στα αποδυτήρια ότι και ψωλοβαρώντας θα πάρουν στο τέλος τους 3 βαθμούς....

Ο Κόκκαλης είχε δημιουργήσει ένα σύστημα όπου από την 20η περίπου αγωνιστική ο γάβρος στα ντέρμπυ έπαιζε μονίμως για 2 αποτελέσματα, ενώ όλοι οι άλλοι έτρεχαν και δεν εφταναν.... Φέτος τέλειωσε το ψυχολογικό μειονέκτημα των άλλων, όπως και ο 12ος παίκτης στα παίγνια που η ομάδα φυσιολογικά δεν έπρεπε να κερδίσει...
Είναι αμέτρητες οι φορές που ο γάβρος έχει πάρει παίγνια που δεν διακιούτο παραπάνω από ένα πόντο....
ειδες τι κανεις?απο την μια γραφεις οτι ο ολυμπιακος ειχε καλυτερη ομαδα περσυ απο την αλλη οτι εχει καταντηση αηδια οτι παιρνει πετσινα πρωταθληματα ο ολυμπιακος.Ποιο απο τα δυο ισχυει?

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία από ολους μας. Η ομάδα μας έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.Τα συμπεράσματά μας τον Οκτώβρη θα είναι πιο ασφαλή , όσο αφορά τον προπονητή και τους παίκτες :rockon:
φιλε μου καλη η ψυχραιμια δεν λεω αλλα τι οκτωβρη μεχρι τελος του μηνα παιζονται πολλα και μπορει να χαθουν ολα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειδες τι κανεις?απο την μια γραφεις οτι ο ολυμπιακος ειχε καλυτερη ομαδα περσυ απο την αλλη οτι εχει καταντηση αηδια οτι παιρνει πετσινα πρωταθληματα ο ολυμπιακος.Ποιο απο τα δυο ισχυει?

τη θέση μου την έχω ξαναπεί πολλές φορές.
ο γάβρος θα είχε τον πλήρη σεβασμό μου εάν είχε πάρει τα 7-8 πρωταθλήματα που δικαιούτο και είχε κάνει 2-3 πορείες στους 4 που και αυτό το δικαιούτο....

η ελληνική νοοτροπία οδήγησε την συνολικά πληρέστερη ομάδα όλων των εποχών στην Ελλάδα στη μόνιμη ψύχωση του πρώτου στο χωριό...... Είναι αδιανόητο να έχεις παίκτες όπως οι Τζιό, Καρεμπέ, Τζόλε, Ζε Ελίας και Ζέτερεμπεργκ και συ να ασχολείσαι μόνο με τον αν θα πάρεις το Μάη τον κούπα στο πρωτάθλημα του Πας Γιάννινα και του Ιωνικού......

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει θυσιάσει κάνα δυό χρονιές για την Ευρώπη...
Σε τέτοια περίπτωση τώρα θα ήταν ευρωπαικά επιπέδου Πόρτο....
Αλλα πότε έγινε κάτι σωστό στην Ελλάδα;

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
διαφωνώ.

Τεσπα θα διαφωνουμε παντα σε αυτο το θεμα. Εγω νομιζω οτι οι μεγαλες ομαδες εχουν  ιδια αντιμετωπιση οταν παιζουν με μικροτερες. Δε δεχομαι οτι στην εδρα μου με παιζει 80-20 κι εσενα 50-50. Επισης δε συμφωνω που διαχωριζεις τη διαιτησια σε εντος-εκτος. Οταν εχεις την ευνοια την εχεις παντου.
Εγω περυσι αν θυμαμαι καλα σε ολο τον πρωτο γυρο εκανα 2-3 διπλα εκτός έδρας. Χ στον ΟΦΗ, Χ στη ΛΑρισα, ηττα στον Αρη, ηττα στον Αστερα Τριπολης. Και με οχι καλες διαιτησιες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Η διαφορα των γαυρων απο τους υπολοιπους.
Δε στεκομαστε στη διαιτησια για να βρουμε αλλοθι ρεεεεεεεεεε. Κοιταμε τα στραβα μας πρωτα.
Αν ειχαν αλλοι τετοια διατησια στην εδρα τους σημερα θα ειχαμε
1. Τεν Κατε να κλαιει
2. Πατερα να χτυπιεται
3. Οπαδους να λενε για παραγκες.

Εμεις κοιταμε την ομαδα μας που αυτη φταιει πρωτα και μετα τα αλλα. Ενδιαφερον θα χει φετος παντως. Φετος θα φανει παλι τι σημαινει καρδια του πρωταθλητη. Κατι μου λεει οτι το φετινο θα ειναι το πιο γλυκο. Και δε θα μπορει να μιλησει κανεις.  

κατσε να εχεις διαιτησια 50 50 οπως σημερα για 7 χρονια και θα σου πω εγω αν θα χτυπιεσαι σαν τρελος.. :2funny: :2funny:

οχι 7 χρονια. '

αλλα 2 παιχνιδια να σας παιξουν χωρις να σας ευνοησουν θα παθετε νευρικο κλονισμο :2funny: :2funny:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
πρωτοσελιδο πρωταθλητη αυριο...... ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ η ομαδα του καραφλα...

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
τη θέση μου την έχω ξαναπεί πολλές φορές.
ο γάβρος θα είχε τον πλήρη σεβασμό μου εάν είχε πάρει τα 7-8 πρωταθλήματα που δικαιούτο και είχε κάνει 2-3 πορείες στους 4 που και αυτό το δικαιούτο....

η ελληνική νοοτροπία οδήγησε την συνολικά πληρέστερη ομάδα όλων των εποχών στην Ελλάδα στη μόνιμη ψύχωση του πρώτου στο χωριό...... Είναι αδιανόητο να έχεις παίκτες όπως οι Τζιό, Καρεμπέ, Τζόλε, Ζε Ελίας και Ζέτερεμπεργκ και συ να ασχολείσαι μόνο με τον αν θα πάρεις το Μάη τον κούπα στο πρωτάθλημα του Πας Γιάννινα και του Ιωνικού......

Ο Ολυμπιακός έπρεπε να έχει θυσιάσει κάνα δυό χρονιές για την Ευρώπη...
Σε τέτοια περίπτωση τώρα θα ήταν ευρωπαικά επιπέδου Πόρτο....
Αλλα πότε έγινε κάτι σωστό στην Ελλάδα;

Καλα αυτο ειναι θεμα επιλογης ισως. Σιγουρα παντως δεν ειναι ευκολο ελληνικη ομαδα να τα κανει και τα 2. Γενικα ειναι δυσκολο ρε για ελληνικη ομαδα. Εχεις 30 αγωνες στην Ελλαδα οπου στους 25 πρεπει να παιξεις επιθετικα. Απο την αλλη εχεις 6-8 αγωνες στην Ευρωπη που πρεπει να παιξεις αμυντικα. Δεν ειναι ευκολο. Επισης θελει πολυ ευελικτο ροστερ.
Τωρα για την επιλογη, δεν ξερω πρεπει να μας ρωτησεις εναν εναν. Εσυ προφανως προτιμας να χαλασεις 2 πρωταθληματα για πορεια στην Ευρωπη. Εγω ειλικρινα δεν ξερω τι προτιμω. Το βλεπεις σαν αδυναμια αυτο. Μπορει και να ειναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τεσπα θα διαφωνουμε παντα σε αυτο το θεμα. Εγω νομιζω οτι οι μεγαλες ομαδες εχουν  ιδια αντιμετωπιση οταν παιζουν με μικροτερες. Δε δεχομαι οτι στην εδρα μου με παιζει 80-20 κι εσενα 50-50. Επισης δε συμφωνω που διαχωριζεις τη διαιτησια σε εντος-εκτος. Οταν εχεις την ευνοια την εχεις παντου.
Εγω περυσι αν θυμαμαι καλα σε ολο τον πρωτο γυρο εκανα 2-3 διπλα εκτός έδρας. Χ στον ΟΦΗ, Χ στη ΛΑρισα, ηττα στον Αρη, ηττα στον Αστερα Τριπολης. Και με οχι καλες διαιτησιες.

μα μόνο σ αυτά τα παίγνια σου στράβωσε το ματσάκι... Στον Αρη το έχασες γιατί δεν σκόρασες στο πρώτο 20 λεπτο....
στον ΟΦΗ ήταν η μόνη κόντρα διαιτησία που είχες πέρσι και στον Αστέρα Τρίπολης απλά ήσουθν κακός....
Βεβαίως σε πλείστες περιπτώσεις ήσουν πολύ χειρότερος στο Καραισκάκη και έπαιρνες 3ποντα....

Συνολικά βεβαιως ήσουν η καλύτερη ομάδα και δικαίως πήρες ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πρωτάθλημα...
Το κακό με τους γάβρους είναι ότι είστε τόσο κακομαθημένοι από τον πράκτορα που δεν ανέχεστε ούτε να σας "κλέβουν" παίγνια οι υποδεέστεροι.
Κοινώς το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο αδιάφορο και εξευτελισμένο γιατί με κάθε τρόπο έχετε καταφέρει να αναιρέσετε το μοναδικό λόγο για τον οποίο το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.
Να μπορεί ο χειρότερος να μπαίνει στο γήπεδο και να ξέρει ότι μπορεί στην κακή σου μέρα να σε κερδίσει... Οπως γίνεται στην Αγγλία και την Ισπανία για παράδειγμα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλα αυτο ειναι θεμα επιλογης ισως. Σιγουρα παντως δεν ειναι ευκολο ελληνικη ομαδα να τα κανει και τα 2. Γενικα ειναι δυσκολο ρε για ελληνικη ομαδα. Εχεις 30 αγωνες στην Ελλαδα οπου στους 25 πρεπει να παιξεις επιθετικα. Απο την αλλη εχεις 6-8 αγωνες στην Ευρωπη που πρεπει να παιξεις αμυντικα. Δεν ειναι ευκολο. Επισης θελει πολυ ευελικτο ροστερ.
Τωρα για την επιλογη, δεν ξερω πρεπει να μας ρωτησεις εναν εναν. Εσυ προφανως προτιμας να χαλασεις 2 πρωταθληματα για πορεια στην Ευρωπη. Εγω ειλικρινα δεν ξερω τι προτιμω. Το βλεπεις σαν αδυναμια αυτο. Μπορει και να ειναι

ο γάβρος και οι φίλαθλοι και ο πρόεδρος είχαν ωριμάσει και αυτό πήγε να κάνει με το Λεμονή......
Αλλά δυστυχώς και για το γάβρο και για την Ελλάδα, στο μάτς με την Τσέλσι στράβωσαν όλα.....
Ο Μπελούτσι ήταν ανέτοιμος και μόλις είχες χάσει Λούα και Γκαλέτι για ένα μαλακισμένο εντός έδρας παίγνιο.......
Τεσπα.....
Εγώ πιστεύω πως ο γάβρος μέχρι πέρσι είχε τις δυνατότητες να φτάσει μέχρι και ημιτελικά τσου λου ή τελικό ουέφα.... Η νοοτροπία των φιλάθλων και της διοίκησης ήταν αυτή που τα διάλυσε όλα.....
Δε θα ξεχάσω το παίγνιο με την Αρη εντός που ο Βαλβίδας έβαζε μέσα όλους τους βασικούς ενώ την Τετάρτη έπαιζε με γάλλους και ενώ ήτα 9 πόντους μπροστά....
Τραγική νοοτροπία συλλόγου.... Από την πρόεδρο μέχρι τον γυμναστή....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Το κακό με τους γάβρους είναι ότι είστε τόσο κακομαθημένοι από τον πράκτορα που δεν ανέχεστε ούτε να σας "κλέβουν" παίγνια οι υποδεέστεροι.
σημερα η ισοπαλια ηταν δικαιη.Εγω το μονο που ειδα απο τους γαυρους σημερα ηταν να μην ανεχοντε να βλεπουν ετσι την ομαδα.
Οπως σωστα ειπε καποιος αλλος φιλος αν ειχε ακυρωθει αυτο το γκολ στους βαζελες σημερα θα ειχε γινει επανασταση και η παραγκα θα οργιαζε.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
μα μόνο σ αυτά τα παίγνια σου στράβωσε το ματσάκι... Στον Αρη το έχασες γιατί δεν σκόρασες στο πρώτο 20 λεπτο....
στον ΟΦΗ ήταν η μόνη κόντρα διαιτησία που είχες πέρσι και στον Αστέρα Τρίπολης απλά ήσουθν κακός....
Βεβαίως σε πλείστες περιπτώσεις ήσουν πολύ χειρότερος στο Καραισκάκη και έπαιρνες 3ποντα....

Συνολικά βεβαιως ήσουν η καλύτερη ομάδα και δικαίως πήρες ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πρωτάθλημα...
Κοινώς το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τόσο αδιάφορο και εξευτελισμένο γιατί με κάθε τρόπο έχετε καταφέρει να αναιρέσετε το μοναδικό λόγο για τον οποίο το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ.
Να μπορεί ο χειρότερος να μπαίνει στο γήπεδο και να ξέρει ότι μπορεί στην κακή σου μέρα να σε κερδίσει... Οπως γίνεται στην Αγγλία και την Ισπανία για παράδειγμα......

Αν και θα ηθελα να μην το παω αλλου γιατι διαφωνω στο πιο βασικο, θα το παω.
Δεχομαι λοιπον ολα αυτα που λες. Αν το θες κι ετσι αυτο συμβαινει παντου. Νομιζω το χουμε ξανασυζητησει αυτο. Και στην Αγγλια και στην Ισπανια και παντου καθως και στο ποδοσφαιρο, στην κοινωνια, στο ταβλι, υπαρχουν κανονες πολλοι, ο εξης ενας : Περα απο τα αλλα, οποιος εχει τη δυναμη ευνοειται.
Πχ ισχυει οτι θα παρει το πρωταθλημα οποιος εχει παραγκα. Εχεις παραγκα ? Παρτο. Δεν εχεις  ? Κοιτα να φτιαξεις. Τι ζητας μεταγραφες ? Ζητα παραγκα. Αν ειχες παραγκα θα φωναζες ? Δεν εχεις παρει πρωταθληματα με παραγκα κι εσυ και αλλοι στο παρελθον ? Στο μπασκετ δεν εχεις παραγκα ? Ναι αλλα εχεις και καλυτερη ομαδα. Εχω το Θειο ? Ναι αλλα ο Θειος εκτος απο παραγκα εφερε και παικταραδες. Αυτο που θα θελα να μου πεις ειναι η αποψη σου για το τι ποσοστο δινεις εσυ προσωπικα στον καθε λογο που δεν πηρες πρωταθλημα. Σου λεω τα δικα μου.
Η παραγκα του Κοκκαλη 10%
Το οτι ειχες ψυχακια προπονητη 50%
Το οτι ειχες χειροτερο ροστερ 40%  

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Δεχομαι λοιπον ολα αυτα που λες. Αν το θες κι ετσι αυτο συμβαινει παντου. Νομιζω το χουμε ξανασυζητησει αυτο. Και στην Αγγλια και στην Ισπανια και παντου καθως και στο ποδοσφαιρο, στην κοινωνια, στο ταβλι, υπαρχουν κανονες πολλοι, ο εξης ενας : Περα απο τα αλλα, οποιος εχει τη δυναμη ευνοειται.
Πχ ισχυει οτι θα παρει το πρωταθλημα οποιος εχει παραγκα. Εχεις παραγκα ? Παρτο. Δεν εχεις  ? Κοιτα να φτιαξεις. Τι ζητας μεταγραφες ? Ζητα παραγκα. Αν ειχες παραγκα θα φωναζες ? Δεν εχεις παρει πρωταθληματα με παραγκα κι εσυ και αλλοι στο παρελθον ? Στο μπασκετ δεν εχεις παραγκα ? Ναι αλλα εχεις και καλυτερη ομαδα. Εχω το Θειο ? Ναι αλλα ο Θειος εκτος απο παραγκα εφερε και παικταραδες. Αυτο που θα θελα να μου πεις ειναι η αποψη σου για το τι ποσοστο δινεις εσυ προσωπικα στον καθε λογο που δεν πηρες πρωταθλημα. Σου λεω τα δικα μου.
μεσα εισαι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

εγώ δεν συζητάω τι έκανε το χάλι μου το μαύρο..
αυτό το έχουμε δεδομένο....
Εδώ μιλάμε για καλύτερο ποδόσφαιρο γενικά και τι κάνει ο τρόπος σκέψης του καθενός......

Το μόνο που κρατάω είναι ότι σήμερα (επειδή βλέπω και πολύ ισπανικό) μελαγχόλησα βλέποντας τα παλλικάρια με τα ερυθρόλευκα να παράγουν αυτό το ποδόσφαιρο.... Γιατί αυτά τα παλλουκάρια ανήκουν στον ισόβιο πρωταθλητή (δεν εξετάζω τον τρόπο-δεν είναι δυνατόν να παίρνεις διαρκως πρωτάθλημα μόνο παραγκάτος) ο οποίος μάλιστα πέρσι πήρε δια περιπάτου την κούπα......

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ πιστεύω πως ο γάβρος μέχρι πέρσι είχε τις δυνατότητες να φτάσει μέχρι και ημιτελικά τσου λου ή τελικό ουέφα....

Τωρα το γαμησες.
Η δικη μου αποψη ειναι οτι οι ελληνικες ομαδες δουλευουν ερασιτεχνικα και δεν εχουν καμια σχεση με ...Ευρωπη.
Στις ελληνικες ομαδες δεν τηρουνται καποιες βασικες προυποθεσεις οπως:
1. Ο προπονητης δε διαλεγει τους παικτες που θελει: Οχι, μεταγραφες κανει ο προεδρος, ο τεχν. διευθυντης, ο σκαουτερ, ο μανατζερ.
2. Τα ιατρικα τιμ ειναι για τον πουτσο: Αμετρητοι παικτες τραυματιζονται λες και πανε σε πολεμο, παιζουν ενω δεν πρεπει κλπ

Ειδικα σε αυτα τα 2 θεματα ο Ολυμπιακος ειναι σε επιπεδο νηπιαγωγειου. Γενικα υπαρχουν κι αλλα θεματα που ειμαστε πολυ μακρια ρε συ. Δε μπορουμε να συναγωνιστουμε τους ξενους σε βαθος χρονου. Αλλα ετσι ειμαστε γενικα σαν Ελληνες. Εγω ο Ελληναρας πχ ξερω οτι ειναι μαλακια σαν κινηση να παρω το Ριμπο ετσι οπως ηταν τοτε και οτι θα μπορουσα να δυναμωσω καλυτερα την ομαδα με αλλες κινησεις αλλα πως να το κανουμε, γουσταρω που ο προεδρος μου φερεται σαν οπαδος και ακουει τη μαλακια που του φωναζω στο γηπεδο και με καυλωνει αυτο.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom