rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 7.068
- Πόντοι
- 3.446
Ακουστηκες,παμε στο επομενο παρατραγουδοΚαι εγω ευχομαι να φυτρωσεις αρχιδια καποτε κοτουλα....
Ακουστηκες,παμε στο επομενο παρατραγουδοΚαι εγω ευχομαι να φυτρωσεις αρχιδια καποτε κοτουλα....
Θα παμε οπου γουσταρω εγω πουστρακι...εσυ πατα like σαν κοτουλα και βγαλε το σκασμο.Ακουστηκες,παμε στο επομενο παρατραγουδο
Ναι Αγγελικουλα μου ναι ναιΘα παμε οπου γουσταρω εγω πουστρακι...εσυ πατα like σαν κοτουλα και βγαλε το σκασμο.
Ναι πουτανιτσα μου ετσι θα λες...ναι ναι.Χαζο πουστρακι....Ναι Αγγελικουλα μου ναι ναι
Καλησπέρα ΚΥΡΙΕ Αθηναιε.καλησπερα ΚΑΙ εδω παιδια
Hellraiser Hellraiser βεντουζα τη μαυρη γατα θα την παρουμε παρτουζαΝαι πουτανιτσα μου ετσι θα λες...ναι ναι.Χαζο πουστρακι....
καλά μην το παρακάνεις κι εσύ...United ?...πρέπει να κάνεις κάνα μπάφο πρώτα ....Πω πω τι μαλακία ματς που μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο είναι αμφίρροπο. Εγώ ήθελα να κερδίζουμε 41-8 στην πρώτη περίοδο για να βλέπω την Γιουνάιτεντ με την Έβερτον ή σε επανάληψη την Αλ Σαμπαμ με την Αλ χιλαλ για να καμαρώσω τον Ποντενσε.
Όνειρο ζω μη με ξυπνάτεκαλά μην το παρακάνεις κι εσύ...United ?...πρέπει να κάνεις κάνα μπάφο πρώτα ....
μην κάνετε καμιά μαλακία στο Emirates την Τετάρτη τώρα που ανεβαίνουμε ...σε 15 μέρες κερδίστε την City κι όλα καλά...
&τους δυο θα κερδισουμε!!καλά μην το παρακάνεις κι εσύ...United ?...πρέπει να κάνεις κάνα μπάφο πρώτα ....
μην κάνετε καμιά μαλακία στο Emirates την Τετάρτη τώρα που ανεβαίνουμε ...σε 15 μέρες κερδίστε την City κι όλα καλά...
Αδερφέ, τι διαβάζω; Έγινες και εσύ μπεκρης; Άντε, έλα να τα πιούμε παρέα.σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
σε οποιον δεν αρεσει καλυτερα να αλλαξει ομαδα
Είναι διαταγή;Τέρμα η οχλαγωγία.
Ξεκινάει το 2ο ημίχρονο.
παιξτε σκορακι 2-1 ΟΦΗ
τι ονειρο ειδες φιλε μας?παιξτε σκορακι 2-1 ΟΦΗ
Τσακο λικέρπαιξτε σκορακι 2-1 ΟΦΗ
τι ονειρο ειδες φιλε μας?
εχω πληροφοριες απο τα ΠΟΛΛΑ χρονια ενασχολησης μου με τα κοινα του ποδοσφαιρουΤσακο λικέρ
ΘΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΩ 2 ΕΥΡΩ!!!!εχω πληροφοριες απο τα ΠΟΛΛΑ χρονια ενασχολησης μου με τα κοινα του ποδοσφαιρου