ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.529
- Πόντοι
- 5.006
Τα αρχιδια μου έχεις κωλομπαραεχω πληροφοριες απο τα ΠΟΛΛΑ χρονια ενασχολησης μου με τα κοινα του ποδοσφαιρου![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
![Alivedick :alivedick: :alivedick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/alivedick.gif)
![Alivedick :alivedick: :alivedick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/alivedick.gif)
![Piss :piss: :piss:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/piss.gif)
![Piss :piss: :piss:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/piss.gif)
Τα αρχιδια μου έχεις κωλομπαραεχω πληροφοριες απο τα ΠΟΛΛΑ χρονια ενασχολησης μου με τα κοινα του ποδοσφαιρου![]()
μουνηδες βρωμοστομοι παντουΜη βρίζεις μαν τον φίλο μας @athinaios44 ήρεμα![]()
μην τον αποπαιρνεις τον φιλο μας ρε αδερφεΤα αρχιδια μου έχεις κωλομπαρα![]()
Κωλομπαραδες, φίλε.μουνηδες βρωμοστομοι παντου![]()
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους 2-3 χιλιάδες που θυσιάσαν το κυριακάτικο μεσημεράκι τους για να πάνε να δουνε την ομάδα του αυτιστικού ξεφτίλα και των αδιάφορων κωλοπαιδιων του...
αλλα 2 γκολακια θελουμε
Πούτσαααααα 0-1![]()
Αθηναιο το 2 ευρω μου πισω ΡΕ ΜΟΥΝΙ!!!!!!!αλλα 2 γκολακια θελουμε![]()
Θα στα δώσει σε 10 λεπτα με δόσειςΑθηναιο το 2 ευρω μου πισω ΡΕ ΜΟΥΝΙ!!!!!!!
ολη την σεζον περυσι κυκλοφορουσε με κουστουμι, νομιζαμε ολοι οτι ηταν 36 χρονων και ειχε πλεον διοικητικη θεση στον ολυμπιακο...Μπιανκόν !!!
![]()