ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.087
- Πόντοι
- 5.006
Μπινε γαμημενε σλουκιαXaxaxaxa
Μπινε γαμημενε σλουκιαXaxaxaxa
Πρέπει να είναι ο μοναδικός παίκτης που ακόμα και άποντος ,βγαίνει από τους κορυφαίουςΑυτος και ο Μακισικ αξιζουν να τιμηθουν οταν τελειωσουν τις καριερες τους με τα ερυθρολευκα μονο και μονο για την αφοσιωση τους στα ιδανικα που πρεσβευει ο συλλογος....
Δεν ειναι μονο οι ποντοι στο μπασκετ...ο τυπος χθες ειχε 12 ασιστ αν δεν κανω λαθος.Πρέπει να είναι ο μοναδικός παίκτης που ακόμα και άποντος ,βγαίνει από τους κορυφαίους
Παίκτης με αρχίδια τιτάνα
Το έχει ξανακάνει στον ημιτελικό με την ΜονακόΔεν ειναι μονο οι ποντοι στο μπασκετ...ο τυπος χθες ειχε 12 ασιστ αν δεν κανω λαθος.
Άσε τη Ρεαλ είναι πεσμένηΚαπου εχει αρχιζει να κουραζει ο Ισπανος Μπαμπης Τεννες με τη μουρλα του....στα προηγουμενα παιχνιδια ο Βελντε ηταν βασικος και αλλαγη και τωρα για τη Τουμπα ειναι εκτος αποστολης.
Ο Ολιβειρα αλλαγη τις προαλλες εκτος αποστολης τωρα....
Βρες επιτελους ενα κορμο παιχτων που εμπιστευεσαι και δουλεψε με αυτους...ουτε στη Ρεαλ δεν κανει ο Αντσελοτι τοσες εξωφρενικες αλλαγες απο παιχνιδι σε παιχνιδι.
Άσε τη Ρεαλ είναι πεσμένη
Να πάει να γαμηθεί η ΡεάλΆσε τη Ρεαλ είναι πεσμένη
ΕτσιΝα πάει να γαμηθεί η Ρεάλ
Να χάνει συνέχεια
Και κλαρίνο και αρσεναλ,μλκ δε σας βλεπω βαθμολογία 10 πάτε με ήττα σήμεραΚαλημέρα σας.
Μετά από ψύχραιμη ενδοσκόπηση και σαν οπαδός του Θρύλου,
του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας,
θα ήθελα να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια
στην νεοιδρυθείσα ομάδα του Παναθηναϊκσπόρ
για το κλαρίνο της Παρασκευής.
Δεν μας άφησαν ούτε σταγόνα σπέρμα οι καργιόληδες.
Πάντα τέτοια φίλοι μου.
Ευλόγησον !
ε και ? καλύτερα..Και κλαρίνο και αρσεναλ,μλκ δε σας βλεπω βαθμολογία 10 πάτε με ήττα σήμερα
ναι ρε..άντε με τα απολειφάδια του Φρανκο..ουστ...Να πάει να γαμηθεί η Ρεάλ
Να χάνει συνέχεια
κάτι για πούστη γιο κ πουτάνα κόρη έχω υπόψη.....Παιδια ξερει καποιος απο εσας τι εχει καθε πατερας παοκτζης;