brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 2.606
Δεν μου κουνιέται βλέφαρο
Δεν μου κουνιέται βλέφαρο
Παπακανελλος? Μπακουλας? Κουτσιδης?..... Θα δειξει...Είδα ο Γιοβάνοβιτς μίλησε χωρίς να υπάρχει λόγος σε συνέντευξη και για τον Κωστούλα μάλλον είναι η επόμενη κλήση του στην εθνική κάτι που θα δώσει μεγαλύτερη ευχέρεια στο Βάσκο να προωθήσει για βασικό σε μερικές αγωνιστικές και τρίτο από την ομάδα νέων και δεν λέω για τον Αποστολόπουλο μπράβο πολλά μπράβο μακριά τα σκουπίδια που έφερε η κουραδομηχανη στα 100 χρόνια του συλλόγου και στήριξη στον Βάσκο μέχρις εσχάτων θα είμαστε ασπίδα του μέχρι τέλους
Από άποψη σωματοδομής ο κουτσιδης είναι ο πιο έτοιμος να παίξει αύριο αλλά δεν χρειαζόμαστε παίχτη εκεί άρα ένας από τους δυο πρώτους εγώ θα πόνταρα σε παπακανελλο μετά τον τραυματισμό του ΤούρκουΠαπακανελλος? Μπακουλας? Κουτσιδης?..... Θα δειξει...
Είναι στις καυλες τους ρεΓια το πουτσο καβαλα....ακομα ενα παιχνιδι που το αντιπαλο γκαρντ κανει παιχνιδι καριερας απεναντι στα δικα μας.Να τρως κοντα στους 90 ποντους απο τον βαζελο παει και ερχεται...αλλα να τρως 90 ποντους απο τη Βιλερμπαν τοτε εισαι τερμα για τον πουτσο.
Α και Βεζενκοφ αγορινα κανε και ενα διαλλειμα απο τη κωλαρα της Νικολ....τα ποδια σου δεν μπορεις να παρεις.
Ρωσίδα σιγουραειχαμε ματς σημερα?
Ελα Τακη ξεκινα να τον παιζεις....ειχαμε ματς σημερα?
Ναι, ο Williams-GossΕδω και καιρο κανουν παρελαση βιζιτες στο ΣΕΦ....
Σε ενα πανηγυρικο κλεισιμο του ομιλου με την Καραμπαγκ θα μπορουσε να κατεβασει μια ενδεκαδα ως εξης: Τζολακης - Αποστολοπουλος, Ρετσος, Ροντινει, Καρμο - Εσσε, Μουζακιτης, Τσικινιο - Παπακανελλος, Ζελσον, Κωστουλας - 6 παικτες απο την ακαδημια βασικοι κ στον παγκο Κουτσιδης - Μπακουλας......Από άποψη σωματοδομής ο κουτσιδης είναι ο πιο έτοιμος να παίξει αύριο αλλά δεν χρειαζόμαστε παίχτη εκεί άρα ένας από τους δυο πρώτους εγώ θα πόνταρα σε παπακανελλο μετά τον τραυματισμό του Τούρκου
Α να χαθεις παλιομουναρα βραδιατικα....
*Για τον αγώνα δε σχολιάζω. Πάμε για Πέμπτη μάγκες!