Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.867
Πόντοι
3.556
Το αποτέλεσμα δεν ήταν βαρύ, δεν ήταν τραγικό. Μπορούσαμε και χειρότερα.:grin:

Υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης για το προσεχές μέλλον, ώστε η ομάδα να ανέβει σταδιακά.

zevgarips

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2024
Like
1.230
Πόντοι
201
Το αποτέλεσμα δεν ήταν βαρύ, δεν ήταν τραγικό. Μπορούσαμε και χειρότερα.:grin:

Υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης για το προσεχές μέλλον, ώστε η ομάδα να ανέβει σταδιακά.
of course

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
τυχεροι ειμαστε :tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
τυχεροι ειμαστε :tooth:
Ρε μαλακα Χοντρε δεν μπορω!!!:2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.982
Πόντοι
46.423
Λίγο αυτοσυγκράτηση στα σχόλια δεν κάνει κακό.

Η χθεσινή ήττα ήταν αναμενόμενη.

Η Λυών είναι ανώτερη ομάδα από εμάς με πολύ ποιοτικούς παίκτες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
Τον εφαγες μορη γαμιολα το παιχτη:tooth:
χασαμε τον παιχταρα με τον μαλακα μεσα απο τα χερια μας:confused:
Πληροφορίες λένε ότι ο Αλγερινός εξτρέμ, που έφτασε χθες μετά τα μεσάνυχτα στην Αθήνα, αρνείτο να περάσει εργομετρικά και είχε μια γενικότερα προβληματική συμπεριφορά. :tooth:

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
3
Like
1.758
Πόντοι
486
Φίλε όλοι αυτό θέλουμε αλλά ειναι πολυ δύσκολο να βγεις στους πρωτους 8 αν αναλογιστείς πόσες ποιοτικές (μεγάλες) ομάδες παίζουν για τις 8 πρώτες θέσεις αφού είναι πλεον ενας ομιλος με 36 ομάδες
Ευσεβής πόθος είναι αυτός φίλε και θέλουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Μαζί σου ότι υπάρχουν και άλλες ποιοτικότερες ομάδες και θα δεινοπαθήσουμε αλλά με λίγη τύχη θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αλλιώς μέσω του μπαράζ τουλάχιστον

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Τον εφαγες μορη γαμιολα το παιχτη:tooth:
Δεν ηθελε να περασει εργομετρικα ο μπυροκοιλιας σου ρε μαλακα!!!:2funny:

Ο βρωμερος Χοντρος πηγε να φερει σε μια ομαδα με σαπακια και γερους εναν μπυροκοιλια που 2 χρονια δεν εχει παιξει 2 90λεπτα συνεχομενα!!!

Να βγουνε οι ψυχραιμοι Ολυμπιακαρες του κωλου να μας διασκεδασουν με τις μαλακιες τους!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευσεβής πόθος είναι αυτός φίλε και θέλουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας. Μαζί σου ότι υπάρχουν και άλλες ποιοτικότερες ομάδες και θα δεινοπαθήσουμε αλλά με λίγη τύχη θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε αλλιώς μέσω του μπαράζ τουλάχιστον
Γιατι τετοια απαισιοδοξια τυπε;Απευθειας θα προκριθουμε και μαλιστα πρωτοι!!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.982
Πόντοι
46.423
Πως τα φέρνει η τύχη ...

Την άλλη Πέμπτη παίζουμε με Μπράγκα του Καρβαλιάλ, Όρτα και Μπρουμά ...

Η αδρεναλίνη στα ύψη.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
3
Like
1.758
Πόντοι
486
Δεν ηθελε να περασει εργομετρικα ο μπυροκοιλιας σου ρε μαλακα!!!:2funny:

Ο βρωμερος Χοντρος πηγε να φερει σε μια ομαδα με σαπακια και γερους εναν μπυροκοιλια που 2 χρονια δεν εχει παιξει 2 90λεπτα συνεχομενα!!!

Να βγουνε οι ψυχραιμοι Ολυμπιακαρες του κωλου να μας διασκεδασουν με τις μαλακιες τους!!!

Γιατι τετοια απαισιοδοξια τυπε;Απευθειας θα προκριθουμε και μαλιστα πρωτοι!!!
Όχι τύπε καμία απαισιοδοξία απλά μίλησα βάση δυναμικής των ομάδων. Όπως είδες έγραψα σε παραπάνω μου σχόλιο μακάρι να βγούμε έστω και στην 8η θέση να περάσουμε απευθείας. Αν βγούμε 1οι ακόμη καλύτερα. Έχει ψωμί ακόμη τώρα αρχίσαμε άλλωστε

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.691
Πόντοι
2.306
Όχι τύπε καμία απαισιοδοξία απλά μίλησα βάση δυναμικής των ομάδων. Όπως είδες έγραψα σε παραπάνω μου σχόλιο μακάρι να βγούμε έστω και στην 8η θέση να περάσουμε απευθείας. Αν βγούμε 1οι ακόμη καλύτερα. Έχει ψωμί ακόμη τώρα αρχίσαμε άλλωστε

Παιξε το σπίτι σου στο στοίχημα. Δε χάνεται η πρώτη θέση . Για την απευθείας πρόκριση δε το συζητάμε καν εννοείται. Μη σου πω οτι θα προκριθουμε απευθειας στον τελικό για να μην ταλαιπωρούνται οι αντίπαλοι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.214
Πόντοι
2.606
ο ιμαμης ο καινουργιος ειναι καλος?

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
3
Like
1.758
Πόντοι
486
Παιξε το σπίτι σου στο στοίχημα. Δε χάνεται η πρώτη θέση . Για την απευθείας πρόκριση δε το συζητάμε καν εννοείται. Μη σου πω οτι θα προκριθουμε απευθειας στον τελικό για να μην ταλαιπωρούνται οι αντίπαλοι.
Απ'το στόμα σου και στου Θεού το αυτί
Όσον αφορά για τον στοιχηματισμό που είπες θα με φιλοξενήσεις εσύ αν μία στο δις το χάσω:2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.982
Πόντοι
46.423
Και για να σταματήσει το παραμύθι με τον Ποντένσε.

Απόσπασμα από την συνέντευξή του :-

Για την απόφασή του να πάει στη Σαουδική Αραβία: «Θεωρώ ότι το να κερδίζεις μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι που αισθάνθηκα ότι απροσδόκητα ήταν αυτό που έψαχνα. Αφού το πέτυχα, αισθάνθηκα ότι δεν απέμειναν πολλά να κάνω στην Ευρώπη. Το να έρθω στη Σαουδική Αραβία αυτή την περίοδο με την ανάπτυξη που έχει, θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου. Είχα τη Γουλβς αλλά αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ένα πρότζεκτ που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αυτό για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, αισθάνθηκα ότι ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και έπρεπε να την αποδεχθώ».

Για το τι στόχους έχει: «Έχω ακόμα πολλούς. Στην Αγγλία και στην Ελλάδα μεγάλωσα σαν παίκτης. Η κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό μου τόνωσε το ηθικό και πλέον είμαι εδώ για να γίνω ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ξέρω ότι υπάρχει πολλή ποιότητα, αλλά ξέρω επίσης πως έχω μια πολύ καλή ομάδα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Η τρέχουσα επιθυμία μου είναι να παραμείνω στο εξωτερικό και όπως εξελίσσεται το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία, εδώ είναι το μέρος που θέλω να είμαι τα επόμενα χρόνια», είπε ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.959
Πόντοι
6.256
Ρε τυποι ειλικρινα....εχετε δει μεγαλυτερο μαλακα απο την Αννουλα;

ο ιμαμης ο καινουργιος ειναι καλος?
Κατσε να υπογραψει πρωτα....μπορει να εφαγε κανα ταψι ιμαμ και να μην μπορει να περασει εργομετρικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom