Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.681
Πόντοι
46.423
Πως τα φέρνει η τύχη ...

Την άλλη Πέμπτη παίζουμε με Μπράγκα του Καρβαλιάλ, Όρτα και Μπρουμά ...

Η αδρεναλίνη στα ύψη.

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.193
Πόντοι
206
Δεν ηθελε να περασει εργομετρικα ο μπυροκοιλιας σου ρε μαλακα!!!:2funny:

Ο βρωμερος Χοντρος πηγε να φερει σε μια ομαδα με σαπακια και γερους εναν μπυροκοιλια που 2 χρονια δεν εχει παιξει 2 90λεπτα συνεχομενα!!!

Να βγουνε οι ψυχραιμοι Ολυμπιακαρες του κωλου να μας διασκεδασουν με τις μαλακιες τους!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι τετοια απαισιοδοξια τυπε;Απευθειας θα προκριθουμε και μαλιστα πρωτοι!!!
Όχι τύπε καμία απαισιοδοξία απλά μίλησα βάση δυναμικής των ομάδων. Όπως είδες έγραψα σε παραπάνω μου σχόλιο μακάρι να βγούμε έστω και στην 8η θέση να περάσουμε απευθείας. Αν βγούμε 1οι ακόμη καλύτερα. Έχει ψωμί ακόμη τώρα αρχίσαμε άλλωστε

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.574
Πόντοι
2.306
Όχι τύπε καμία απαισιοδοξία απλά μίλησα βάση δυναμικής των ομάδων. Όπως είδες έγραψα σε παραπάνω μου σχόλιο μακάρι να βγούμε έστω και στην 8η θέση να περάσουμε απευθείας. Αν βγούμε 1οι ακόμη καλύτερα. Έχει ψωμί ακόμη τώρα αρχίσαμε άλλωστε

Παιξε το σπίτι σου στο στοίχημα. Δε χάνεται η πρώτη θέση . Για την απευθείας πρόκριση δε το συζητάμε καν εννοείται. Μη σου πω οτι θα προκριθουμε απευθειας στον τελικό για να μην ταλαιπωρούνται οι αντίπαλοι.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
ο ιμαμης ο καινουργιος ειναι καλος?

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.193
Πόντοι
206
Παιξε το σπίτι σου στο στοίχημα. Δε χάνεται η πρώτη θέση . Για την απευθείας πρόκριση δε το συζητάμε καν εννοείται. Μη σου πω οτι θα προκριθουμε απευθειας στον τελικό για να μην ταλαιπωρούνται οι αντίπαλοι.
Απ'το στόμα σου και στου Θεού το αυτί
Όσον αφορά για τον στοιχηματισμό που είπες θα με φιλοξενήσεις εσύ αν μία στο δις το χάσω:2funny:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.681
Πόντοι
46.423
Και για να σταματήσει το παραμύθι με τον Ποντένσε.

Απόσπασμα από την συνέντευξή του :-

Για την απόφασή του να πάει στη Σαουδική Αραβία: «Θεωρώ ότι το να κερδίζεις μια ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι που αισθάνθηκα ότι απροσδόκητα ήταν αυτό που έψαχνα. Αφού το πέτυχα, αισθάνθηκα ότι δεν απέμειναν πολλά να κάνω στην Ευρώπη. Το να έρθω στη Σαουδική Αραβία αυτή την περίοδο με την ανάπτυξη που έχει, θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ καλό βήμα για την καριέρα μου. Είχα τη Γουλβς αλλά αισθάνθηκα ότι δεν ήταν ένα πρότζεκτ που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Αυτό για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, αισθάνθηκα ότι ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα και έπρεπε να την αποδεχθώ».

Για το τι στόχους έχει: «Έχω ακόμα πολλούς. Στην Αγγλία και στην Ελλάδα μεγάλωσα σαν παίκτης. Η κατάκτηση του Conference League με τον Ολυμπιακό μου τόνωσε το ηθικό και πλέον είμαι εδώ για να γίνω ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ξέρω ότι υπάρχει πολλή ποιότητα, αλλά ξέρω επίσης πως έχω μια πολύ καλή ομάδα. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να επιστρέψω στην Πορτογαλία. Η τρέχουσα επιθυμία μου είναι να παραμείνω στο εξωτερικό και όπως εξελίσσεται το ποδόσφαιρο στη Σαουδική Αραβία, εδώ είναι το μέρος που θέλω να είμαι τα επόμενα χρόνια», είπε ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.918
Πόντοι
6.256
Ρε τυποι ειλικρινα....εχετε δει μεγαλυτερο μαλακα απο την Αννουλα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ο ιμαμης ο καινουργιος ειναι καλος?
Κατσε να υπογραψει πρωτα....μπορει να εφαγε κανα ταψι ιμαμ και να μην μπορει να περασει εργομετρικα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.918
Πόντοι
6.256
Για τον Ουνάς, ο Κώστας Νικολακόπουλος είπε ότι το πρωί τρέλανε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού αφού αρνήθηκε να περάσει από ιατρικά και εργομετρικά, προφανώς, όμως, το έκανε γιατί ισχύει η πληροφορία από τη Γαλλία ότι αργά τη νύχτα του ήρθε μεγαλύτερη προσφορά από το Κατάρ.

:2funny::2funny::2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.937
Πόντοι
3.506
Τύποι προς υπεράσπισή σας, που εντάξει σκατά παίξατε βέβαια, δε νομίζω ότι συνειδητοποιήσατε τι παιχνίδι έκανε η λυών, τι ποιοτικούς παίχτες έχει, πόσο φοβερούς αυτοματισμούς είχε που βγήκαν κυριολεκτικά όλοι (και με ευθύνη σας).
Και λίγα φάγατε αλλά δεν είναι και το πιο κατάλληλο παιχνίδι για συμπεράσματα.
Επίσης αποφασίστε αν τελικά είστε καλοί ή όχι, γιατί διπολικός κατάντησα στο νήμα σας...
ή πέστε το γνωστό "σκατά έξω αλλά οι καλύτεροι μέσα :grin::confused::grin::confused: να τελειώνουμε
Ρε μαγκα αν είχες τους περσινούς μπαλαδορους να μοιράσουν παιχνίδι να κάνουν φάσεις και να είναι απειλητικοί , δε θα φαινόταν τόσο η Λυόν

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.843
Πόντοι
2.846
Ρε μαγκα αν είχες τους περσινούς μπαλαδορους να μοιράσουν παιχνίδι να κάνουν φάσεις και να είναι απειλητικοί , δε θα φαινόταν τόσο η Λυόν
Ναι ρε τύπε, ας πούμε ότι θα ήταν έτσι...ας πούμε.
Αλλά ΘΑ ΗΤΑΝ, δεν είναι...
Κι εμείς αν είχαμε ζάετς στο κέντρο αλλιώς θα ήταν...:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Ναι ρε τύπε, ας πούμε ότι θα ήταν έτσι...ας πούμε.
Αλλά ΘΑ ΗΤΑΝ, δεν είναι...
Κι εμείς αν είχαμε ζάετς στο κέντρο αλλιώς θα ήταν...:confused:
Καλα οταν την δεις την Λυον, Μαρσειγ περσινη, ελα να μιλήσουμε...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
παιχταρας τυπε...
ευτυχως γλιτωσαμε απο τον απατεωνα τον ουνας...
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:
Μιλαμε δεν υπαρχουν αυτοι οι τύποι εκει περα. Οση μπαλα ξερουν τοσο καριοληδες ειναι.
Γι αυτο και εχουν προκοψει λιγοι...

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.228
Πόντοι
5.006
Μιλαμε δεν υπαρχουν αυτοι οι τύποι εκει οερσ. Οση μπαλα ξερουν τοσο καριοληδες ειναι.
Γι αυτο και εχουν προκοψει λιγοι...
μην συγκρινεις τον απατεωνα τον ουνας που δεν εχει κανει απολυτως τιποτα στην καριερα του με τον γιαζιζι που εχει σταθερα νορμαλ ποσοστα σε ολη την καριερα του...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
μην συγκρινεις τον απατεωνα τον ουνας που δεν εχει κανει απολυτως τιποτα στην καριερα του με τον γιαζιζι που εχει σταθερα νορμαλ ποσοστα σε ολη την καριερα του...
Εμενα αλλο με καιει με τον Γιαζιτισι.

Τι θεση παιζει;

Μας βλέπω να εχουμε νεο Ζιοβανι που κανεις δεν ηξερε που να τον βαλει να παιξει.
Δεν συγκρινουμε την ποιοτητα του ενος και του αλλου αλλα βρες του θεση.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.228
Πόντοι
5.006
Εμενα αλλο με καιει με τον Γιαζιτισι.

Τι θεση παιζει;

Μας βλέπω να εχουμε νεο Ζιοβανι που κανεις δεν ηξερε που να τον βαλει να παιξει.
Δεν συγκρινουμε την ποιοτητα του ενος και του αλλου αλλα βρες του θεση.
αντι φορτουνης

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.159
Πόντοι
28.246
Δεν το βλεπω....

Αυτο που ισως βλεπω είναι ο Βασκος, αν μείνει, να τον βαζει εκει που εβαζε τον Γιοβετιτς. Παιξε σε ελευθερο ρολο, δηλαδη πισω απο τον επιθετικο, πλαγια, δεκαρι, κανε και τον φουνταριστο.
Και ο βασκος τετοιον παιχτη ζητησε αλλα του εφερε Γιαρεμτσουκ. Ο οποιος ειναι καλος παιχτης αλλα οχι για εκει που τον εβαλε χτες και οσα του ζητησε να κανει. Η με Ελ Καμπι θα παιξεις ή με Γιαρεμτσουκ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom