Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.011
Πόντοι
6.256
Σύμφωνα με το Sky Sports, η Γουλβς θα βάλει στα ταμεία της 5.9 εκατομμύρια ευρώ και θα κρατήσει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

10 ακατεβατα ζηταγε τοσο καιρο και καλα η Γουλβς.....ψοφα γαμημενο παχυδερμο!!!

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
25
Like
7.294
Πόντοι
3.446
Σύμφωνα με το Sky Sports, η Γουλβς θα βάλει στα ταμεία της 5.9 εκατομμύρια ευρώ και θα κρατήσει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

10 ακατεβατα ζηταγε τοσο καιρο και καλα η Γουλβς.....ψοφα γαμημενο παχυδερμο!!!
Μας κουρασατε με τον Ποντενσε

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.011
Πόντοι
6.256
Η καινουρια παραμυθα ειναι οτι παμε για τον Γιλμαζ της Γαλατα....αυτον που εχει μεγαλυτερη χρηματιστηριακη αξια απο τον Ποντενσε.Δηλαδη το παχυδερμο δεν μπορεσε να δωσει 6εκ να φερει εναν παιχτη που ηθελε σαν τρελος να παιξει σε εμας και θα φερει τον Τουρκαλα που πρεπει να σκασει τα διπλασια.:2funny:

• Like
Αντιδράσεις: stelda

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
5.006
εγω, οπως ξερουν οι παντες, δεν μασαω τα λογια μου και κανω σκληρη κριτικη στον βαγγελη μαρινακη.....παρολο που ειναι ο τελειοτερος προεδρος στον κοσμο ολων των εποχων...
ωστοσο, το οτι δεν κρατησε τον ποντενσε ειναι τεραστιο λαθος του...βασικα ηταν ο μονος παιχτης που επρεπε να κρατησει απο το περσινο ροστερ...
κριμα....και ξανα κριμα με την ατυχη δηλωση που εκανε σημερα...
:cry::cry::cry:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.011
Πόντοι
6.256
εγω, οπως ξερουν οι παντες, δεν μασαω τα λογια μου και κανω σκληρη κριτικη στον βαγγελη μαρινακη.....παρολο που ειναι ο τελειοτερος προεδρος στον κοσμο ολων των εποχων...
ωστοσο, το οτι δεν κρατησε τον ποντενσε ειναι τεραστιο λαθος του...βασικα ηταν ο μονος παιχτης που επρεπε να κρατησει απο το περσινο ροστερ...
κριμα....και ξανα κριμα με την ατυχη δηλωση που εκανε σημερα...
:cry::cry::cry:
Δεν πειραζει Τακη εχουμε νεα παιδια στην ομαδα...θα παιξουν αυτα.:2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
5.006

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.243
Πόντοι
5.006

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.011
Πόντοι
6.256
Ξεροχυνω ρε μαλακες με τους αντικαταστατες του Ποντενσε,του Φορτουνη και του Ορτα!!!Τι παιχταραδες ειναι αυτοι!!!:wanker:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσένα θα σου πω να πας κάτω για το μπαμ,να είσαι σε ετοιμότητα :sopase:
Πηγα για τον Καρμο και ξημερωθηκα....δεν ξαναπαω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
τζαλακωστας ακουγεται στους διαδρομους
images
:grin:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.160
Πόντοι
46.423
αυτη ειναι η μαλακια τυπε...αφου θα τα δωσεις που θα τα δωσεις τα φραγκα ρε προεδρε, δωστα στον νάνο να τελειωνουμε...:cry:

3 εκ ετήσιο συμβόλαιο δεν δίνει σε κανέναν.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
5.006
3 εκ ετήσιο συμβόλαιο δεν δίνει σε κανέναν.
αν του εδινε οσα δινει στον ελ καυλι, θα ειχανε αυτοι οι 2 τα μεγαλυτερα συμβολαια στην ομαδα....που θα ηταν και το λογικό...
αποκλειεται να αρνιοταν ο νανος...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
5.006
ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΝΤΙ ΘΑ ΠΑΩ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.142
Πόντοι
3.506
Το παχύδερμο τελικά με δικαίωσε. Πάνω που έλεγα πως θα με έκανε πουτανα όπως μου έλεγε μια πρώην μου να την κάνω

Πήρε τον Καρμο, όπως τον πήρε και μιλάει για υπέρβαση , λες και δε ξέρουμε από λογιστική η μασάμε σανό

Μας λέει για τα παλικάρια των ακαδημιών. Ιστορικά αυτή η χώρα βγάζει αξιοπρεπή μπακ και αμυντικά χάφ. Με τη φυγή ποντενσε και Κώστα χάνεις τους πιο τεχνικούς σου παίκτες. Αυτοί έπρεπε να μείνουν. Πιθανότατα και ο Ορτα καθώς ήταν καλός χειριστής μπάλας. Άντε να τους δούμε , και να δούμε ποιος θα αντικαταστήσει τις λομπες κι τριπλές του κοντου

Βγάζει τον κοντό στη σέντρα . Λες και το παιδί θα ερχόταν γι ένα σουβλάκι και ένα μιλκο. Σε λίγα χρόνια θα βγει και αυτός να μιλάει όπως ο Μιραλας

Και άντε πες , ότι ο κοντός όντως ζήτησε πολλά λεφτά. Τώρα τα ζήτησε το κωλοπαιδι; Γιατί αυτές οι κουβέντες θα έπρεπε να είχαν γίνει και ξεκαθαριστεί από τον Μάιο

Μαλακα χοντρε

Και ένα τελευταίο , η περσινή ομάδα σε αυτόν τον όμιλο θα έκανε περίπατο

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.160
Πόντοι
46.423
Ας κάνουμε λίγο υπομονή να δούμε τις νέες προσθήκες και θα υπάρξει χρόνος για κριτική στο μέλλον.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.142
Πόντοι
3.506
To χοντρό τον ρώτησες αν ήθελε τετοια κλήρωση να ρεζιλευτει κι αλλο ; Το καλυτερο του θα ηταν μια δυσκολη κληρωση να βγουν οι Νικολακοπουλοι και οι Βερβελεδες να ταισουν σανο τα αιγοπροβατα "ο,τι μεταγραφες κι αν καναμε δε θα μπορουσαμε να κοντραρουμε τα μεγαθηρια / το ροστερ μας ειναι μια χαρα για Ελλαδα".
Ακριβώς , η κλασική νοοτροπία του πουλημένου γαμημενου δημοσιογράφου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.142
Πόντοι
3.506
Ας κάνουμε λίγο υπομονή να δούμε τις νέες προσθήκες και θα υπάρξει χρόνος για κριτική στο μέλλον.
Κάθε χρόνο τα ίδια μαν, μέσα μέσα φτιάχνουμε μια καλή ομάδα και μετά τη διαλύουμε και φέρνουμε εξήντα καραβιες δανεικών στοιχημάτων κλπ

Αλλά τώρα μας λένε και για το ffp

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
25.011
Πόντοι
6.256
Το παχύδερμο τελικά με δικαίωσε. Πάνω που έλεγα πως θα με έκανε πουτανα όπως μου έλεγε μια πρώην μου να την κάνω

Πήρε τον Καρμο, όπως τον πήρε και μιλάει για υπέρβαση , λες και δε ξέρουμε από λογιστική η μασάμε σανό

Μας λέει για τα παλικάρια των ακαδημιών. Ιστορικά αυτή η χώρα βγάζει αξιοπρεπή μπακ και αμυντικά χάφ. Με τη φυγή ποντενσε και Κώστα χάνεις τους πιο τεχνικούς σου παίκτες. Αυτοί έπρεπε να μείνουν. Πιθανότατα και ο Ορτα καθώς ήταν καλός χειριστής μπάλας. Άντε να τους δούμε , και να δούμε ποιος θα αντικαταστήσει τις λομπες κι τριπλές του κοντου

Βγάζει τον κοντό στη σέντρα . Λες και το παιδί θα ερχόταν γι ένα σουβλάκι και ένα μιλκο. Σε λίγα χρόνια θα βγει και αυτός να μιλάει όπως ο Μιραλας

Και άντε πες , ότι ο κοντός όντως ζήτησε πολλά λεφτά. Τώρα τα ζήτησε το κωλοπαιδι; Γιατί αυτές οι κουβέντες θα έπρεπε να είχαν γίνει και ξεκαθαριστεί από τον Μάιο

Μαλακα χοντρε

Και ένα τελευταίο , η περσινή ομάδα σε αυτόν τον όμιλο θα έκανε περίπατο
Τσαμπα καις φαια ουσια τυπε....ο μεσος γαυρος ειναι ο πιο ηλιθιος οπαδος στο κοσμο.Μεχρι τον Μαρτιο περυσι εβριζε πατοκορφα τον Μαρινακη και απαιτουσε να παρει πουλο.Ευθυγραμμιστικαν ολοι οι πλανητες στο συμπαν και πηραμε με μια ομαδα τσιρκο το Κονφερενς κυριως χαρις στον Ισπανο Μπαμπη Τεννε και την προσθηκη Καρμο τον Γεναρη και ξεχαστηκαν ολα.

Η ανοργανωσια,οι τσαπατσουλιες,οι 3-4ες θεσεις στο πρωταθλημα,οι καραβιες δανεικων παιχτων....τα ξεχασε ολα ο κωλογαυρος.

Ειπαμε οι υπολοιποι που εχουμε λιγο μυαλο οτι τουλαχιστον να εβαλε μυαλο το παχυδερμο και να τα κανει ολα ομορφα και οργανωμενα.Και τι ειδαμε;Απο τους 5 βασικους παιχτες να ανανεωνει μονο τους 2 και αυτους τον ενα γιατι δεν ειχε προτασεις απο αλλες ομαδες και τον 2ο μεσω Νοτιγχαμ και γιατι εχει μεταπωλητικη αξια.Οι αλλοι 3 ολως τυχαιως που δεν ειχαν μεταπωλητικη αξια ηταν κωλοπαιδα που ζηταγανε τα μαλλιοκεφαλα τους.

Και τι αλλο ειδαμε;Να μενουν 5-6 μερες για το τελος των μεταγραφων και παλι να περιμενουμε μεχρι το τελευταιο λεπτο για να κλεισουμε το ροστερ της ομαδας....καμαρωνε κιολας το παχυδερμο οτι εμεις οπως ξερετε παντα κανουμε μεταγραφες τη τελευταια στιγμη.

Τι μας λενε ολα αυτα;Οτι με αυτο τον χοντρομπαλα το ταβανι μας ειναι αυτο και να μην περιμενουμε τιποτα περισσοτερο....θελει και all the way η φαλαινα που εκανε μπαλονακι και ξαναπαχυνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom