You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.688
- Πόντοι
- 3.556
Τύπος Ποντενσε μου θυμίζει κάτι πρώην μου.
Ναι σε θέλω σαν τρελή αλλά δεν μπορώ κιόλας
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Ειναι αυστηρος ο μπαμπάς της, λες;Τύπος Ποντενσε μου θυμίζει κάτι πρώην μου.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.688
- Πόντοι
- 3.556
Δε ξέρω τι θέλω , μπορούμε να είμαστε φίλοι, είσαι μουνακιας δεν σε εμπιστεύομαι , είσαι μικρός , και θέλω και δε θέλω κλπ.οι φίλες μου λένε είσαι πεφτουλας και πολλά ακόμαΕιναι αυστηρος ο μπαμπάς της, λες;
Τα γράφω όλα στο σύγγραμμα μου , «η ερωτική ζωή του Γλειφομουνιξ»
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.404
- Πόντοι
- 28.246
Ασε τωρα τι θελει αυτος.Δε ξέρω τι θέλω , μπορούμε να είμαστε φίλοι, είσαι μουνακιας δεν σε εμπιστεύομαι , είσαι μικρός , και θέλω και δε θέλω κλπ.οι φίλες μου λένε είσαι πεφτουλας και πολλά ακόμα
Τα γράφω όλα στο σύγγραμμα μου , «η ερωτική ζωή του Γλειφομουνιξ»
Γιουσουφ Γιαζιτσι, θελεις; Ξεμεινε απο ομαδα και αυτος. Βεβαια, έχουν ξεμεινει και θηρία σπο ομάδα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.507
- Πόντοι
- 3.656
Λιόν: Τελειώνει η μεταγραφή του Ζαχά | NovasportsΣτην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Ουίλφριντ Ζαχά στη Λιόν.
www.novasports.gr
|
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.894
- Πόντοι
- 3.556
Σήμερα στις δύο το μεσημέρι η κλήρωση για το Europa League.
Η ώρα της κλήρωσης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό
Οι Πειραιώτες και οι Θεσσαλονικείς θα πάρουν δύο ομάδες από κάθε γκρουπ δυναμικότητας και θα παίξουν οκτώ παιχνίδια, συμμετέχοντας σε ενιαία βαθμολογία.
www.naftemporiki.gr
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.894
- Πόντοι
- 3.556
Αυτοί είναι οι οκτώ αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase του νέου Europa League
Ο Ολυμπιακός έμαθε τους αντιπάλους του στη League Phase του νέου Europa League. Δειτε τις οκτώ ομάδες που θα βρεθούν στον δρόμο των 'ερυθρόλευκων'.
www.sport24.gr
Απόσπασμα από το συνδεδεμένο άρθρο:
«Ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) έμαθε τους οκτώ αντιπάλους που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στη League Phase του νέου Europa League.
- ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ, εντός
- ΠΟΡΤΟ, εκτός
- ΜΠΡΑΓΚΑ, εντός
- ΛΙΟΝ, εκτός
- ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ, εντός
- ΜΑΛΜΕ, εκτός
- ΤΒΕΝΤΕ, εντός
- ΣΤΕΑΟΥΑ, εκτός
Η πρώτη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί 25-26 Σεπτεμβρίου, ενώ η όγδοη και τελευταία στις 30 Ιανουαρίου του 2025.»
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Ουτε παραγγελία να κάνατε
To χοντρό τον ρώτησες αν ήθελε τετοια κλήρωση να ρεζιλευτει κι αλλο ; Το καλυτερο του θα ηταν μια δυσκολη κληρωση να βγουν οι Νικολακοπουλοι και οι Βερβελεδες να ταισουν σανο τα αιγοπροβατα "ο,τι μεταγραφες κι αν καναμε δε θα μπορουσαμε να κοντραρουμε τα μεγαθηρια / το ροστερ μας ειναι μια χαρα για Ελλαδα".
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ποντένσε: 'Το έχει κάνει πάρα πολύ δύσκολο με αυτά που ζητάει'
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στο θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε τονίζοντας πως ο Πορτογάλος με τη στάση του έχει κάνει πολύ δύσκολη τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες.
www.sport24.gr
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Τελικά δε φταίνε οι αλητες οι Κινέζοι γίδια ; Φταίει ο Ποντενσε , όπως έφταιγε κι ο Φορτουνης ; Γιατί άραγε; Λέτε να πάει στην Αραβία με κάνα 5ρι μαξ; Φάτε φρέσκο σανό τώρα. Έχετε και θράσος να ονειρεύεστε πορείες στο Γιουρόπα. Ούτε απ' τη Λαμία δε περνάμε.
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Μην ξεχνάμε έχουμε και στην ομάδα μας παίκτες που έχουν ξεχωρίσει αλλά και τα νέα παιδιά".
Αντε γεια κοροιδαρες!!!
Αντε γεια κοροιδαρες!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.782
- Πόντοι
- 5.006
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις