Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Στα αλλα νεα, τα παιδια του Ολυμπιακου ειναι μικρα ακομα. Ακομα και 19χρονος. Δεν ειναι για να βγουν στο μεροκαματο. Ο Ζαφείρης, το καρφωσε πριν κανα δεκάλεπτο στην Λιλ. Οι Τσεχοι και οι Νορβηγοι τον βαλανε να δουλεψει πάντως. Αν τον ξςνα δείτε στο Ρεντη να μου το πειτε κι εμενα. Ειχε περασει απο το Ρεντη το 2019, αλλα οι ειδικοι αποφασισαν οτι δεν εχει το ταλεντο.

Μην ξεχασετε να βαλετε καμια κουπα με κρασι τωρα.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Εμενα το βαπτιστικό μου βγήκε ΑΕΚ ......κ αναγκαστικά του παίρνω Κοπιτσής κ Τσιάρτα ...δέκα χρόνων είναι ..να μην το στεναχωρησω:confused:

Mαλαδένη πάρτου. Ηταν της μοδας τοτε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Στα αλλα νεα, τα παιδια του Ολυμπιακου ειναι μικρα ακομα. Ακομα και 19χρονος. Δεν ειναι για να βγουν στο μεροκαματο. Ο Ζαφείρης, το καρφωσε πριν κανα δεκάλεπτο στην Λιλ. Οι Τσεχοι και οι Νορβηγοι τον βαλανε να δουλεψει πάντως. Αν τον ξςνα δείτε στο Ρεντη να μου το πειτε κι εμενα. Ειχε περασει απο το Ρεντη το 2019, αλλα οι ειδικοι αποφασισαν οτι δεν εχει το ταλεντο.

Μην ξεχασετε να βαλετε καμια κουπα με κρασι τωρα.

Παρακολουθείς ΚΑΙ Σλάβια εκτός απο Ολυμπιακο , Ριο Μαρε , Φορεστ , Β' Ισπανίας , Β' Γαλλίας , Β' Αργεντινης , Β' Πορτογαλίας και πρωτάθλημα βετεράνων Β' Παγκοσμίου πολέμου ;

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Πωπω... Εμενα η πρωτη μου αφίσα ήταν του Ντέταρι. Αναστοπουλο τον προλαβα στα τελειωματα.
Εγώ έχω φωτό πιτσιρικάς με το 9 fiat που του την βούτηξε ένας φίλος του πατέρα μου μετά το 4-0 στο Καραϊσκάκη με τον βαζελος (1-0 ) 4-0 στην παράταση και Χαρτ τρικ ο μουστακιας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Παρακολουθείς ΚΑΙ Σλάβια εκτός απο Ολυμπιακο , Ριο Μαρε , Φορεστ , Β' Ισπανίας , Β' Γαλλίας , Β' Αργεντινης , Β' Πορτογαλίας και πρωτάθλημα βετεράνων Β' Παγκοσμίου πολέμου ;
Έβαλα το cosmote για να δω κανένα αγώνα και είδα ότι έχει τον αγώνα της Σλάβια Πράγας με την Λιλ. Και μιας και ο Ζαφείρης πρόσφατα αποφασισε να παίξει για την εθνικη, (είχε δικαίωμα να παίξει για την Νορβηγία) είπα να δω τι παίχτης είναι εκτός από το YouTube που τον είδα και το τι γράφουν για αυτόν. Προς τι ο ντόρος δηλαδή.

Επίσης, ο Μιλτιάδης με τον Ροντινει αντάλλαξαν follow με τον Γουιλιαν στο instagram.... Άντε καλορίζικος.

Τελευταία τροποποίηση:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Έβαλα το cosmote για να δω κανένα αγώνα και είδα ότι έχει τον αγώνα της Σλάβια Πράγας με την Λιλ. Και μιας και ο Ζαφείρης πρόσφατα αποφασισε να παίξει για την εθνικη, (είχε δικαίωμα να παίξει για την Νορβηγία) είπα να δω τι παίχτης είναι εκτός από το YouTube που τον είδα και το τι γράφουν για αυτόν. Προς τι ο ντόρος δηλαδή.

Επίσης, ο Μιλτιάδης με τον Ροντινει αντάλλαξαν follow με τον Γουιλιαν στο instagram.... Άντε καλορίζικος.

Τι παιχτης ειναι τελικά ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
με ενα ταληρακι τον παιρνουμε ; ειναι κοντα σ αυτο που μας λειπει.
Με τοσα θα παει να τον πσρει ο χοντρος και αν τα δωσει. Οι Τσεχοι, δεν θα στον δώσουν τοσα.

Ας θυμηθουμε, για να καταλάβεις, τι θελω να πω. Και ο Φορτουνης ητανε στην ακαδημια του Ολυμπιακού. Κριθηκε οτι δεν κανει. Λογικα εβσλε και ο Κωστάκης το χεράκι του γιατι απο μικρος νομιζε οτι το ταλεντο του ειναι αρκετο και δικαιολογημενα εως ενα σημειο τον ξαποστειλαν μιας και ειδσν οτι το παιδι δεν ειχε ισθεση να στρωσει κωλο για δουλεια. Πηγε στον Αστερα Τριπολης. Απο εκει πηρε μεταγραφη στην Γερμανια. Και τον ριχνει ο Σαντος με την Εθνικη απέναντι στην Πολωνια και βγάζει ασιστ στον Σαλπιγγιδη και κερδιζει πέναλτι. Ο Μαρινακης γαμηθηκε να τον φερει πίσω. Αλλα με μικρο ποσο... Το εφερε τελικα μετα απο κανα χρονο πίσω. Βοηθησε παλι ο Κωστσκης γιατι και εκει δεν εδειξε δισθεση νσ στρωσει κωλο και οι Γερμανοι τον ξεφορτωθηκαν.

Τουτον εδω δεν τον βλεπω να το ριχνει στο ζαμαν φου.... Αρα ποιος ο λογος να θελουν να τον ξεφορτωθουν οι Τσεχοι. Θα κοιταξουν νσ σε ματωσουν. Και να μπει στους ομιλους του Τσου Λου αποψε η Σλαβια; χαιρετα μου τον πλατανο...
Σε λιγες μερες, θα κανει και ντεμπουτο με την Εθνικη... Ξανα χαιρετα μου το πλατάνο αν κανει καμια καλη εμφανιση σε περιπτωση που τον βαλει ο τιμιος απατεωνας.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306
Με τοσα θα παει να τον πσρει ο χοντρος και αν τα δωσει. Οι Τσεχοι, δεν θα στον δώσουν τοσα.

Ας θυμηθουμε, για να καταλάβεις, τι θελω να πω. Και ο Φορτουνης ητανε στην ακαδημια του Ολυμπιακού. Κριθηκε οτι δεν κανει. Λογικα εβσλε και ο Κωστάκης το χεράκι του γιατι απο μικρος νομιζε οτι το ταλεντο του ειναι αρκετο και δικαιολογημενα εως ενα σημειο τον ξαποστειλαν μιας και ειδσν οτι το παιδι δεν ειχε ισθεση να στρωσει κωλο για δουλεια. Πηγε στον Αστερα Τριπολης. Απο εκει πηρε μεταγραφη στην Γερμανια. Και τον ριχνει ο Σαντος με την Εθνικη απέναντι στην Πολωνια και βγάζει ασιστ στον Σαλπιγγιδη και κερδιζει πέναλτι. Ο Μαρινακης γαμηθηκε να τον φερει πίσω. Αλλα με μικρο ποσο... Το εφερε τελικα μετα απο κανα χρονο πίσω. Βοηθησε παλι ο Κωστσκης γιατι και εκει δεν εδειξε δισθεση νσ στρωσει κωλο και οι Γερμανοι τον ξεφορτωθηκαν.

Τουτον εδω δεν τον βλεπω να το ριχνει στο ζαμαν φου.... Αρα ποιος ο λογος να θελουν να τον ξεφορτωθουν οι Τσεχοι. Θα κοιταξουν νσ σε ματωσουν. Και να μπει στους ομιλους του Τσου Λου αποψε η Σλαβια; χαιρετα μου τον πλατανο...
Σε λιγες μερες, θα κανει και ντεμπουτο με την Εθνικη... Ξανα χαιρετα μου το πλατάνο αν κανει καμια καλη εμφανιση σε περιπτωση που τον βαλει ο τιμιος απατεωνας.

Δεν ειναι υποχρεωση του χοντρου να σκαμπαζει απο μπαλα αλλά των ηλιθιων που πληρώνει για να κανουν αυτη τη δουλεια. Α, ξεχασα τους εχει απολυσει ολους και κανει τις μεταγραφες μονος του με τον Καραπαππα. :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306

Αφηνω αυτο εδω για τους αμπαλους του νηματος που ακομα δεν εχουν κατανοησει τι σημαινει δημιουργια απ' τον αξονα και νομιζουν οτι θα βγει η χρονια με 2 εξτρεμ και καμιναδες.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Δεν ειναι υποχρεωση του χοντρου να σκαμπαζει απο μπαλα αλλά των ηλιθιων που πληρώνει για να κανουν αυτη τη δουλεια. Α, ξεχασα τους εχει απολυσει ολους και κανει τις μεταγραφες μονος του με τον Καραπαππα. :confused:
Σωστά. Βάλε και τους μαλακες που αν δεν είναι τουλάχιστον κατά το ήμισυ γνωστός ο παιχτης γκρινιάζουν ότι δεν εδώσε λεφτά για μεταγραφές.

Για φαντάσου, λέει να σου έβγαζε κατά τις 15 Ιούλη ότι ο Ολυμπιακός αγοράσε τον Ζαφείρη για αντι Φορτουνη, πριν μαθευτεί το όνομα του. Εσένα φαντάσου....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Σωστά. Βάλε και τους μαλακες που αν δεν είναι τουλάχιστον κατά το ήμισυ γνωστός ο παιχτης γκρινιάζουν ότι δεν εδώσε λεφτά για μεταγραφές.

Για φαντάσου, λέει να σου έβγαζε κατά τις 15 Ιούλη ότι ο Ολυμπιακός αγοράσε τον Ζαφείρη για αντι Φορτουνη, πριν μαθευτεί το όνομα του. Εσένα φαντάσου....
Drunk That 70S Show GIF by Peacock

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.658
Πόντοι
2.306

Το θέμα μας δεν είναι αν θα γκρινιάζω εγώ ή εσυ ή ο Χελ αλλά το αν η ομάδα θα παίζει μπαλα ή θα σερνεται. Μακάρι να είχε το σκαουτινγκ να φέρνει παιχταράδες που δε τους ξερει η μανα τους και να μπαινουν στο γήπεδο και να καταπινουμε τη γλώσσα μας. Αλλά ξερουμε όλοι οτι δε το έχει. Ο,τι σαπακι του πλασαρουν οι μανατζερ παιρνει κατα κανονα. Μιση χρονια αντεξε με τεχνικο διευθυντη περσι και ειδαμε 3-4 παιχτες της προκοπης, εστω δανεικους. Με τα "αν" και τα "για φαντασου" γινομαστε Αγιαξ. Αλλα δεν ειμαστε Αγιαξ , ειμαστε ο Ολυμπιακος του χοντρου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Το θέμα μας δεν είναι αν θα γκρινιάζω εγώ ή εσυ ή ο Χελ αλλά το αν η ομάδα θα παίζει μπαλα ή θα σερνεται
Είναι το θέμα μας. Γιατί θα του ζαλίζεις τ'αρχιδια στα social και αυτός σε θέλει ήρεμο. Αντί να σε γράψει στ'αρχιδια του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
ι. Μακάρι να είχε το σκαουτινγκ να φέρνει παιχταράδες που δε τους ξερει η μανα τους και να μπαινουν στο γήπεδο και να καταπινουμε τη γλώσσα μας.
Κάποτε αυτοπροταθηκα στην ομάδα να γίνει σκάουτερ από την Αφρική αλλά ο χοντρός δεν συγκινήθηκε :confused::cry:
Δες εδώ στη Σενεγάλη ....νέο mpape είχα βρει ...θα δίναμε στον πατέρα του δύο κατσίκες ( από αυτές με την πανώλη ).κ θα τον παιρνάμε ...δες ισορροπία σώματος χωρίς μπάλα βέβαια διότι πού λεφτά για να αγοράσουνε μπαλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom