Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.956
Πόντοι
26.141
Τι ιστορία είμαι αυτός ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν ( Τσέλσι Άρσεναλ ) που λέμε ότι πήραμε στα 36 του ?:think:
Θα αρχίσω να βρίζω αλλά μετά τον ιμπορα κ το μάθημα που μάς δίδαξε ,ας περιμένουμε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.132
Πόντοι
5.006
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ουπς τι εγινε προβατινες μου;Παλι καλα που υπαρχει η Νοτιγχαμ και πηραμε για 1 χρονο δανεικο τον Καρμο.....:2funny:
Μπα παραμυθι είναι ρε

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Τι ιστορία είμαι αυτός ο Βραζιλιάνος Γουίλιαν ( Τσέλσι Άρσεναλ ) που λέμε ότι πήραμε στα 36 του ?:think:
Θα αρχίσω να βρίζω αλλά μετά τον ιμπορα κ το μάθημα που μάς δίδαξε ,ας περιμένουμε

Παιχτουρα μεγάλη. Θα δώσει λαμψη στα μπουζουκια της παραλιακής και στα ιαματικά λουτρα της Αιδηψου. Στο γηπεδο θα γελαει ο κοσμος.

Tι μαθημα σας διδαξε ο Ιμπορα ; Οτι ενας παιχτης μπορεί να είναι παρτάλι και να περπατάει στο γήπεδο για 9 μηνες αλλα αν τον 10ο κανει 1,5 ματς αξιοπρεπες δειχνοντας λιγο ενδιαφερον για το αθλημα , θεοποιειται απ' τον κοσμο του θρυλου ;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.956
Πόντοι
26.141
Παιχτουρα μεγάλη. Θα δώσει λαμψη στα μπουζουκια της παραλιακής και στα ιαματικά λουτρα της Αιδηψου. Στο γηπεδο θα γελαει ο κοσμος.

Tι μαθημα σας διδαξε ο Ιμπορα ; Οτι ενας παιχτης μπορεί να είναι παρτάλι και να περπατάει στο γήπεδο για 9 μηνες αλλα αν τον 10ο κανει 1,5 ματς αξιοπρεπες δειχνοντας λιγο ενδιαφερον για το αθλημα , θεοποιειται απ' τον κοσμο του θρυλου ;
Να κρατάς τις ωραίες στιγμές από τον κάθε έρωτα της ζωής σου ...κ όταν χρειάστηκε ο ιμπορα ήταν λίρα εκατό ....όταν έπρεπε να παίξει ,έπαιξε ....
Αφού σκέφτομαι να βγάλω από το εφηβικό δωμάτιο μου την αφισα του Αναστόπουλου κ μα βάλω του ιμπορα ( μαζί πάντα με την αφίσα της kim. basinger):confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Να κρατάς τις ωραίες στιγμές από τον κάθε έρωτα της ζωής σου ...κ όταν χρειάστηκε ο ιμπορα ήταν λίρα εκατό ....όταν έπρεπε να παίξει ,έπαιξε ....
Αφού σκέφτομαι να βγάλω από το εφηβικό δωμάτιο μου την αφισα του Αναστόπουλου κ μα βάλω του ιμπορα ( μαζί πάντα με την αφίσα της kim. basinger):confused:

Πωπω... Εμενα η πρωτη μου αφίσα ήταν του Ντέταρι. Αναστοπουλο τον προλαβα στα τελειωματα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.956
Πόντοι
26.141

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.602
Πόντοι
46.423
Ο κοντός θα έρθει στην Ελλάδα.

Να με θυμηθείτε.

:wink:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.956
Πόντοι
26.141
Και diana . ηταν η πρωτη μου φανελα , δωρο απ' το νονο. Kαι πρωτη μπασκετικη φανελα με Λακτα.
Εμενα το βαπτιστικό μου βγήκε ΑΕΚ ......κ αναγκαστικά του παίρνω Κοπιτσής κ Τσιάρτα ...δέκα χρόνων είναι ..να μην το στεναχωρησω:confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Στα αλλα νεα, τα παιδια του Ολυμπιακου ειναι μικρα ακομα. Ακομα και 19χρονος. Δεν ειναι για να βγουν στο μεροκαματο. Ο Ζαφείρης, το καρφωσε πριν κανα δεκάλεπτο στην Λιλ. Οι Τσεχοι και οι Νορβηγοι τον βαλανε να δουλεψει πάντως. Αν τον ξςνα δείτε στο Ρεντη να μου το πειτε κι εμενα. Ειχε περασει απο το Ρεντη το 2019, αλλα οι ειδικοι αποφασισαν οτι δεν εχει το ταλεντο.

Μην ξεχασετε να βαλετε καμια κουπα με κρασι τωρα.

• Like
Αντιδράσεις: stelda

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Εμενα το βαπτιστικό μου βγήκε ΑΕΚ ......κ αναγκαστικά του παίρνω Κοπιτσής κ Τσιάρτα ...δέκα χρόνων είναι ..να μην το στεναχωρησω:confused:

Mαλαδένη πάρτου. Ηταν της μοδας τοτε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.956
Πόντοι
26.141

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Στα αλλα νεα, τα παιδια του Ολυμπιακου ειναι μικρα ακομα. Ακομα και 19χρονος. Δεν ειναι για να βγουν στο μεροκαματο. Ο Ζαφείρης, το καρφωσε πριν κανα δεκάλεπτο στην Λιλ. Οι Τσεχοι και οι Νορβηγοι τον βαλανε να δουλεψει πάντως. Αν τον ξςνα δείτε στο Ρεντη να μου το πειτε κι εμενα. Ειχε περασει απο το Ρεντη το 2019, αλλα οι ειδικοι αποφασισαν οτι δεν εχει το ταλεντο.

Μην ξεχασετε να βαλετε καμια κουπα με κρασι τωρα.

Παρακολουθείς ΚΑΙ Σλάβια εκτός απο Ολυμπιακο , Ριο Μαρε , Φορεστ , Β' Ισπανίας , Β' Γαλλίας , Β' Αργεντινης , Β' Πορτογαλίας και πρωτάθλημα βετεράνων Β' Παγκοσμίου πολέμου ;

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
740
Πόντοι
96
Πωπω... Εμενα η πρωτη μου αφίσα ήταν του Ντέταρι. Αναστοπουλο τον προλαβα στα τελειωματα.
Εγώ έχω φωτό πιτσιρικάς με το 9 fiat που του την βούτηξε ένας φίλος του πατέρα μου μετά το 4-0 στο Καραϊσκάκη με τον βαζελος (1-0 ) 4-0 στην παράταση και Χαρτ τρικ ο μουστακιας

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.398
Πόντοι
28.246
Παρακολουθείς ΚΑΙ Σλάβια εκτός απο Ολυμπιακο , Ριο Μαρε , Φορεστ , Β' Ισπανίας , Β' Γαλλίας , Β' Αργεντινης , Β' Πορτογαλίας και πρωτάθλημα βετεράνων Β' Παγκοσμίου πολέμου ;
Έβαλα το cosmote για να δω κανένα αγώνα και είδα ότι έχει τον αγώνα της Σλάβια Πράγας με την Λιλ. Και μιας και ο Ζαφείρης πρόσφατα αποφασισε να παίξει για την εθνικη, (είχε δικαίωμα να παίξει για την Νορβηγία) είπα να δω τι παίχτης είναι εκτός από το YouTube που τον είδα και το τι γράφουν για αυτόν. Προς τι ο ντόρος δηλαδή.

Επίσης, ο Μιλτιάδης με τον Ροντινει αντάλλαξαν follow με τον Γουιλιαν στο instagram.... Άντε καλορίζικος.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom