Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.492
- Πόντοι
- 8.846
οκ...Φίλε μου θα ήταν γελοίο να μην παραδεχτώ τα γεγονότα 2000-2022 υπέρ ποιανού ,,,,( υποστηρίζω την ομάδα μου με καθαρό μυαλό και όχι οπαδικά όπως όταν ήμουν νεαρός ) .
απλά με κόκκαλη (και μετά) χάθηκε το μέτρο. μην τα ξαναλέμε, πάντα κάποιος έκανε κουμάντο αλλά υπήρχαν κάποια όρια.Η κάθε ομάδα έχει κάνει εγκλήματα ,άλλη λιγότερα ,άλλη περισσότερα . Η κάθε ομάδα εγκληματούσε όσο την έπαιρνε .
αυτά μετα το 2000 έπαψαν να υπάρχουν, εξ ου και το να παρακολουθείς ποδόσφαιρο έπαψε να έχει σημασία. σταμάτησεο υγιής ενασχολισμός των φιλάθλων οι οποίοι απλώς έφυγαν. κι όλοι ξέρουμε ποιοι έμειναν...(οκ όχι στο 100% εννοείται)
οκ, αν και είμαι βάζελος δε διαφωνώΚαλύτερη ομάδα είναι η ΑΕΚ ,έχει συνοχή ,ομοιογένοια ,παίκτες που έδεσαν μεταξύ τους με τον χρόνο και ξέρει ο ένας το παίξιμο του άλλου .
συμφωνώ απόλυτα μολονότι η αεκ ήταν καλύτερη. όμως αδικηθήκατε 100% και υπήρχε σαφέστατη αλλοίωση αποτελέσματοςΣτον συγκεκριμένο αγώνα όμως , ο Ολυμπιακός δικαίως φωνάζει για αλλοίωση αποτελέσματος .
συμφωνώ απόλυτα.Έτσι όπως το βλέπω πάντως το μέλλον αντί να υπάρχει εξυγίανση θα αναπαράγονται οι παράγκες χρονικά υπό διαφορετικού χρώματος . Δεν υπάρχει σωτηρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο λόγος φυσικά δεν είναι η δόξα αλλά το χρήμα και θα τσακωνόμαστε εμείς για την βρωμιά τους και για το αν ήταν γκολ 'η πέναλτι . Τους έχει βαρεθεί η ψυχή μου γενικά γι'αυτό και έχω να πατήσω στο γήπεδο από το 2002 .
κι εγώ κάτι πήγα να ξανασχοληθώ αλλά τελικά εδώ δε μας σώζει ούτε βαρ, ούτε ο θεός ο ίδιος....
(έχει ένα δίκιο ο ζεμπού)