ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 486
Ο κερδισμένος της αγωνιστικής είναι η ΑΕΚ φίλε μου όχι εμείς και θα το δεις την Κυριακή δυστυχώςΕντάξει είμαστε , εντάξει
Ο κερδισμένος της αγωνιστικής είναι η ΑΕΚ φίλε μου όχι εμείς και θα το δεις την Κυριακή δυστυχώςΕντάξει είμαστε , εντάξει
Εγώ δεν κλαίω φίλε μου γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ο Αλαφούζος είναι γατάκι και δεν μπορεί και να ήθελε να κάνει κάτι .εσείς από πέρσι κλαιγεστε και θέλετε να ρίξετε την κυβέρνηση για όλα τα λάθη του χοντρού .τώρα όμως που ο λαθρεμπορας σας πάρει την ΕΠΟ είναι αργά
Γράψε τα φίλε μου μπας και το εμπεδώσουν γιατί κάνουν ακριβώς αυτό που μας κατηγορούσαν 20 και χρόνια . Ομάδα καλή έχουμε λέει ο βενζινάς (που όντως έχουν ) ,ας την σιγουρέψω όμως και με μια παράγκα ,στα ριπαπά μας ποιος θα το πάρει ,ο χοντρός να φύγει και το μαγαζί γωνία θα έρθει στα ίσα του . Αυτό είναι το πρόβλημα μας .Κοίτα. Καταρχάς δεν έχουμε ομάδα να διεκδικήσουμε τίποτα με ή χωρίς ΕΠΟ. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι , γι αυτό και απ ο,τι βλεπεις εδω μεσα ολοι το χοντρο βριζουμε. Σε αντίθεση με εσας που βαφτίζατε πέτσινα πρωταθλήματα που χάνατε με 25 βαθμούς . Συνεπώς , αλίμονο σε σας και τον ΠΑΟΚ , εμεις δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
Κατά δεύτερον , ο Ψιψινελος ελεγχει την ΕΠΟ εδω και 5 χρόνια , δε την απέκτησε πέρσι. Όταν είχαμε καλύτερη ομάδα και μοιράζαμε 4ρες , μια χαρά τα παίρναμε τα πρωταθλήματα. Ένα κυπελάκι κατέφερε να κλεψει ο λαθρεμπορας κι αυτό με πουστιά.
Κατα τρίτον , αργά ή γρήγορα θα την ξαναπάρουμε την ΕΠΟ , ο λαθρεμπορας ειναι 75 χρονων κι ο Ατζουν που θα σας πουλήσει ο Αλαφουζος θα κλαιει την ωρα και τη στιγμή. Και όταν ξαναπάρουμε την ΕΠΟ , πολύ φοβάμαι οτι θα δεις πραγματική παράγκα , όχι τις μαλακίες που λέγατε τα προηγούμενα χρόνια.
Εχει φαει πολυ ξύλο γι’ αυτοκαι ο κουγιας κακογερασε.
και το πεναλτυ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ.Ρε σεις, δεν ντρεπεστε?
το βλεπω ξανα στη cosmote, οχι χερι ΧΕΡΟΥΚΛΑ του Μασουρα…
τι καταντια ειναι αυτη η δικη σας ρε?
Το πεναλτι πιθανον να ηταν, για να ειμαι ειλικρινης.και το πεναλτυ ΠΕΝΑΛΤΑΡΑ.
Φτιάξατε παράγκα από το 2000, και τώρα - για πρώτη/δεύτερη φορά τη λούζεστε...από το γελοίο παπάρα τιγρούλη με την πάντα ομαδίτσα αεκ.Κοίτα. Καταρχάς δεν έχουμε ομάδα να διεκδικήσουμε τίποτα με ή χωρίς ΕΠΟ. Και αυτό το γνωρίζουμε όλοι , γι αυτό και απ ο,τι βλεπεις εδω μεσα ολοι το χοντρο βριζουμε. Σε αντίθεση με εσας που βαφτίζατε πέτσινα πρωταθλήματα που χάνατε με 25 βαθμούς . Συνεπώς , αλίμονο σε σας και τον ΠΑΟΚ , εμεις δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
Κατά δεύτερον , ο Ψιψινελος ελεγχει την ΕΠΟ εδω και 5 χρόνια , δε την απέκτησε πέρσι. Όταν είχαμε καλύτερη ομάδα και μοιράζαμε 4ρες , μια χαρά τα παίρναμε τα πρωταθλήματα. Ένα κυπελάκι κατέφερε να κλεψει ο λαθρεμπορας κι αυτό με πουστιά.
Κατα τρίτον , αργά ή γρήγορα θα την ξαναπάρουμε την ΕΠΟ , ο λαθρεμπορας ειναι 75 χρονων κι ο Ατζουν που θα σας πουλήσει ο Αλαφουζος θα κλαιει την ωρα και τη στιγμή. Και όταν ξαναπάρουμε την ΕΠΟ , πολύ φοβάμαι οτι θα δεις πραγματική παράγκα , όχι τις μαλακίες που λέγατε τα προηγούμενα χρόνια.
μαλιστα πιθανον .η μολυνση η δικη μας κατα την γνωμη σου δεν ειχε βαρ τωρα υπαρχει ΚΑΙ ΔΕΝ υπαρχουν δικαιολογιες.Το πεναλτι πιθανον να ηταν, για να ειμαι ειλικρινης.
αλλα λογω γενικοτερης μαλακυνσης που σας δερνει, καλως δεν σας το δωσε
Το πέναλντι ήτανΤο πεναλτι πιθανον να ηταν, για να ειμαι ειλικρινης.
αλλα λογω γενικοτερης μαλακυνσης που σας δερνει, καλως δεν σας το δωσε
Φίλε μου οπαδός έχω σταματήσει να είμαι πολλά χρόνια ,σαν φίλαθλος θα σου δώσω την απάντηση . Το πρωτάθλημα θα πάει στην καλύτερη ομάδα η οποία θα έχει και την καλύτερη βρώμικη συμπεριφορά παρασκηνιακά . Ο ΠΑΟΚ τώρα δένει σαν σύνολο αλλά έχει ένα μεγάλο μείον ,καταλαβαίνεις ποιο είναι ,νομίζω ,,,,,Σόρυ που το γράφω τώρα φίλοι ολυμπιακοι .σφαγή και πέρσι και τώρα με Κούλα ..αλλά όταν μας νικήσατε με ρεαμπτσουκ πανηγύριζατε τώρα που θα πάρει δεύτερο σερί ο Μελισσανίδης.καταλαβατε το λάθος; σας ?
Σβησε το πιθανον και κλεισαμε…μαλιστα πιθανον .η μολυνση η δικη μας κατα την γνωμη σου δεν ειχε βαρ τωρα υπαρχει ΚΑΙ ΔΕΝ υπαρχουν δικαιολογιες.
Γράψε τα φίλε μου μπας και το εμπεδώσουν γιατί κάνουν ακριβώς αυτό που μας κατηγορούσαν 20 και χρόνια . Ομάδα καλή έχουμε λέει ο βενζινάς (που όντως έχουν ) ,ας την σιγουρέψω όμως και με μια παράγκα ,στα ριπαπά μας ποιος θα το πάρει ,ο χοντρός να φύγει και το μαγαζί γωνία θα έρθει στα ίσα του . Αυτό είναι το πρόβλημα μας .
αρα με βαρ δικαιολογουνται τα λαθη και ειναι δικαιο ενω πριν χωρις βαρ δεν δικαιολογουνται λαθη και ειναι πετσινος ο ολυμπιακος.Μια χαρα κλεισαμε τοτε.Σβησε το πιθανον και κλεισαμε…
για το βαρ τυπε μου σε προτρεπω να δεις το αθλημα (μαζικης καταναλωσης) που το εισηγαγε πρωτο στον αθλητισμο: το Αμερικανικο ποδοσφαιρο ( οχι με το ονομα var αλλα ως review).
Εκει να δεις λαθη που γινονται με εμπειρια 20 και πλεον χρονων.
και εκει παιζουν με τα εκατοστα…
Εγώ Παναθηναϊκός είμαι δεν με νοιάζει ο ΠΑΟΚ .ο Μελισσανίδης κάνει κουμάντο χαιρω πολύ .. γι'αυτό επιμένω αφού πέρσι το βλέπατε το μοιραίο να έρχεται μπορούσατε έστω να το σταματήσετε η έστω να το καθυστερήσετε αλλά παραμονή του ματς ΟΣΦΠ -παο βγαλε ανακοίνωση η 7 τώρα γιατί πάλι σκουζετε δεν καταλαβαίνωΦίλε μου οπαδός έχω σταματήσει να είμαι πολλά χρόνια ,σαν φίλαθλος θα σου δώσω την απάντηση . Το πρωτάθλημα θα πάει στην καλύτερη ομάδα η οποία θα έχει και την καλύτερη βρώμικη συμπεριφορά παρασκηνιακά . Ο ΠΑΟΚ τώρα δένει σαν σύνολο αλλά έχει ένα μεγάλο μείον ,καταλαβαίνεις ποιο είναι ,νομίζω ,,,,,