You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Θα το δώσει και θα το χασουν
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Αεκακι μια ζωή μικρή ομάδα θα είσαστε. Ακομα κι έτσι χρειάζεστε τον διατητη για να κερδίσετε. Γαμημενα κωλοχανουμια .
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 2.306
Πώς κατάντησες βρε ταλαίπωρε χοντρέ να σε γαμάει ο ...Μπαλτάκος με τον νιαου ;;;!!!! Βρες την τσίπα και παραιτήσου βρε μαλάκα , σεβάσου τον εαυτό σου αφού δε σέβεσαι εμας!
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.935
- Πόντοι
- 1.336
Γελάνε και οι πέτρες , ήλθαν οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου . Όλα καλά τώρα
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.050
- Πόντοι
- 456
2 χρονια κάνει όργια ο λαθρέμπορας, τώρα το καταλάβαμε?Γελάνε και οι πέτρες , ήλθαν οι εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου . Όλα καλά τώρα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Το καλύτερο πουτανακι του Ψιψινελ ο Χοντρός....του έχει στρώσει τον σβέρκο από τη καρπαζια.
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.935
- Πόντοι
- 1.336
Τέτοιο ξεβράκωμα παρασκηνιακά έχει να γίνει από τα πέτρινα χρόνια . Χοντρέ άντε γαμήσου και παραιτήσου .
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.276
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε μαλακιες λες και με το νιάου τη προηγούμενη στη τζάμπα σοφια χ ηρθσμε σφαγείο,και μετά κερδισαμε εσάς Ολυμπιακός είμαστε τυπε κανένας δεν μας κέρδισε στις τελευταίες αγωνιστικεςΣόρυ που το γράφω τώρα φίλοι ολυμπιακοι .σφαγή και πέρσι και τώρα με Κούλα ..αλλά όταν μας νικήσατε με ρεαμπτσουκ πανηγύριζατε τώρα που θα πάρει δεύτερο σερί ο Μελισσανίδης.καταλαβατε το λάθος; σας ?
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 2.306
Σόρυ που το γράφω τώρα φίλοι ολυμπιακοι .σφαγή και πέρσι και τώρα με Κούλα ..αλλά όταν μας νικήσατε με ρεαμπτσουκ πανηγύριζατε τώρα που θα πάρει δεύτερο σερί ο Μελισσανίδης.καταλαβατε το λάθος; σας ?
Αν δεν είχες κάνει τα φετινά καραγκιοζιλίκια με Χουανκαρ , θα σου έλεγα οτι συμφωνώ , σαν φίλαθλος , όχι σαν οπαδός. Πλεον , σαν φίλαθλος , εύχομαι να το πάρει ο μπΑΟγκ , τουλάχιστον μέχρις στιγμής παίζει καθαρά κι έχει και συμπαθητική ομαδούλα.
ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 486
Είχες ευκαιρία πέρσι να μην το πάρει ο λαθρεμπορας τώρα που τα μπετά της παράγκας θα γίνουν πολυκατοικία με το δεύτερο σερί μην γκρινιάζεις εγώ αυτό λέωΤυπε μαλακιες λες και με το νιάου τη προηγούμενη στη τζάμπα σοφια χ ηρθσμε σφαγείο,και μετά κερδισαμε εσάς Ολυμπιακός είμαστε τυπε κανένας δεν μας κέρδισε στις τελευταίες αγωνιστικες
ELMOUNIO
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.750
- Πόντοι
- 486
Εννοείται ότι θες να το πάρει ο ΠΑΟΚ .όπως και εγώ να μην τι πάρεις εσύ . όσον αφορά τα καραγκιοζιλικα που λες άλλοι τα έχουν κάνει πολλάκις φίλε μου οπότε λογικό να σου γυρίσει μπούμερανγκ δεν σου φταίω εγώΑν δεν είχες κάνει τα φετινά καραγκιοζιλίκια με Χουανκαρ , θα σου έλεγα οτι συμφωνώ , σαν φίλαθλος , όχι σαν οπαδός. Πλεον , σαν φίλαθλος , εύχομαι να το πάρει ο μπΑΟγκ , τουλάχιστον μέχρις στιγμής παίζει καθαρά κι έχει και συμπαθητική ομαδούλα.
White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.935
- Πόντοι
- 1.336
Ρε παιδιά θα τρελαθώ με αυτόν τον καρνάβαλο προπονητή που έφερε . Η ομάδα έπαιζε ,πίεσε ,έτρεχε και έκανε αυτό που έκανε και στην Λαμία .Άλλαξε όλη την ομάδα ,,,πωωω πονάνε τα ματάκια μου .
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.654
- Πόντοι
- 2.306
Εσυ κλαίγεσαι όμως , όχι εγώ. Και ξαναλέω , σου μιλάω ως φίλαθλος και μόνο. Ως οπαδός στ'αρχίδια μου όποιος κι αν το πάρει.Εννοείται ότι θες να το πάρει ο ΠΑΟΚ .όπως και εγώ να μην τι πάρεις εσύ . όσον αφορά τα καραγκιοζιλικα που λες άλλοι τα έχουν κάνει πολλάκις φίλε μου οπότε λογικό να σου γυρίσει μπούμερανγκ δεν σου φταίω εγώ
Μεταξύ μας πάντως με την ομάδα που έχεις δεν παίζει να τα βγάλεις πέρα με την παράγκα της Ψιψινελ. Θες 2-3 μεταγραφές ενδεκάδας για να ελπίζεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις