Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.171
- Πόντοι
- 2.606
σε όλα, ράντισμα με τσίπουρο παντούΣτο γιαούρτι ή συνοδεία στο ρόδι?
σε όλα, ράντισμα με τσίπουρο παντούΣτο γιαούρτι ή συνοδεία στο ρόδι?
Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;
Ποια Μαγισσα βρε τραχανοπλαγια σκατατζη να πουμε!!!εχασα και τη μαγισσα για να βλεπω τον ηλιθιο φαλ να παιζει 30λεπτα.
Δεν είμαι σε τρύπα ποτέ μπινέ....Για το μπασκετ τα ειχα πει απο το καλοκαιρι....μουνι τα εκανε ο Μπαρστοκας με Σιγκμα και Μπραζντεικις και δεν φτιαχνεται πλεον αυτο το πραγμα.Ο Βαζελος αν το πρεζονι δεν ειχε κανει την επικη μαλακια να παρει τον Σλουκα θα ειχε ηδη πολυ καλυτερη ομαδα οσον αφορα το υλικο απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;
εχει καταντησει ο σκατατζης να βλεπεις σιριαλ σαν κατι γεροντοκόρεςΠοια Μαγισσα βρε τραχανοπλαγια σκατατζη να πουμε!!!
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.
Λουντζης>>ΝανΠιο «ζεστό» από ποτέ του Ναν για Ολυμπιακό - Ποια η στάση που κρατούν παίκτης και «ερυθρόλευκοι»
Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση του Κέντρικ Ναν, με τον παίκτη να μοιάζει ολοένα και πιο κοντά στην μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στον Πειραιά!www.sportal.gr
Εγώ λέω να αφήσει την διατροφή , και να πάμε για πιτογυρο να πιούμε και καμιά μπύρα να πάνε τά φαρμακια κάτωτι κανεις να χτυπησω ενα ροδι η μελι με γιαουρτι?
Ο Μπαρτζώκας φταίει ή οι αφοί με το μπατζετ που του δίνουν;
Σχεδόν το ίδιο είναι το μπάτζετ με τον Παναθηναϊκό άντε 2Κ πάνω του ΠαναθηναϊκούΚάποτε πρέπει οι αφοί να καταλάβουν ότι για να πρωταγωνιστείς πρέπει να χώνεις χρήμα. Δεν γίνεται κάθε χρονιά με μικρό μπάτζετ να τα καταφέρνεις. Κρίμα. τίποτε άλλο. Βέβαια είμαστε στην αρχή αλλά με πορδές τα αυγά δεν βάφονται.
Αν και ειμαι Παναθηναικος , μιλας σωσταΡισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.
Πήρε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια όπως ο γαύρος πήρε το Σεφ για 49 χρόνιαΑν και ειμαι Παναθηναικος , μιλας σωστα
Μπαρτζωκας ο πιο κολοφαρδος προπονητης
1) Πηρε ευρωλιγκα με την ομαδα του Ιβκοβιτς και εφτιαξε ονομα
2) Πετυχε τον Παναθηναικο στις χειροτερες χρονιες της ιστοριας του και πηρε 2 πρωταθληματα
3) Ο Γουοκαπ ειναι σκασμενος και τον παιρνει να παιξει με τον Κολοσσο στη Ροδο λες κα δεν υπαρχει Λουντζης
Αποτελεσμα 2 ποντους εχτες ο Γουοκαπ
Με το ροτεισον που κανει , οταν γυρισουν οι τραυματισμενοι , θα μπουν στα πιτς οι τωρινοι
4) Ξερει οτι θα χασει Βεζενκοφ και διωχνει και Σλουκα.
Πολυ κομπλεξιικος προπονητης
ΥΓ Ο Τρακης το πηρε προσωπικα , αλλα πηρε και το ΟΑΚΑ για 40 χρονια ( να τα λεμε κι αυτα )