Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Dw4YuZYX0AAJPEl.jpg

:zfuck::zfuck::zfuck:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Για το μπασκετ τα ειχα πει απο το καλοκαιρι....μουνι τα εκανε ο Μπαρστοκας με Σιγκμα και Μπραζντεικις και δεν φτιαχνεται πλεον αυτο το πραγμα.Ο Βαζελος αν το πρεζονι δεν ειχε κανει την επικη μαλακια να παρει τον Σλουκα θα ειχε ηδη πολυ καλυτερη ομαδα οσον αφορα το υλικο απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Για το μπασκετ τα ειχα πει απο το καλοκαιρι....μουνι τα εκανε ο Μπαρστοκας με Σιγκμα και Μπραζντεικις και δεν φτιαχνεται πλεον αυτο το πραγμα.Ο Βαζελος αν το πρεζονι δεν ειχε κανει την επικη μαλακια να παρει τον Σλουκα θα ειχε ηδη πολυ καλυτερη ομαδα οσον αφορα το υλικο απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;
Δεν είμαι σε τρύπα ποτέ μπινέ....

:coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Εκλεισε και αυτος ο παιχταρας....

Εμεις θα περιμενουμε ποτε θα επικοινωνησει με τον εγκεφαλο του ο Μπαρστοκας....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.375
Πόντοι
28.246
Και μετα σου λεει εμπιστοσυνη στον Μπατζωκα. Καμια εμπιστοσυνη. Μην πω και στους Αγγελοπουλους...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.966
Πόντοι
3.656
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.

Ο Μπαρτζώκας φταίει ή οι αφοί με το μπατζετ που του δίνουν;

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Το χειρότερο είναι ότι οι πρόεδροι ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική. Δεν δίνουν μεγάλα συμβόλαια μην τυχόν και χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, δεν θέλουν κωλοχαρακτήρες παρά μόνο καλά παιδιά. Ναι μεν στήριξη σε Μπαρτζώκα αλλά δεν νομίζω να είμαι μόνος που είδε ότι έχουμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην δημιουργία. Επίσης λείπει το 4ροπεντάρι που λένε. Έβγαινε ο Μήτογλου να σουτάρει τρίποντο ανενόχλητος αφού ούτε ο Φαλ ούτε ο Μιλουτινοφ τον ακολουθούσαν.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Κάποτε πρέπει οι αφοί να καταλάβουν ότι για να πρωταγωνιστείς πρέπει να χώνεις χρήμα. Δεν γίνεται κάθε χρονιά με μικρό μπάτζετ να τα καταφέρνεις. Κρίμα. τίποτε άλλο. Βέβαια είμαστε στην αρχή αλλά με πορδές τα αυγά δεν βάφονται.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.797
Πόντοι
1.196

rsotos7

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2022
Κριτικές
24
Like
6.993
Πόντοι
3.446
Λουντζης>>Ναν

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
τι κανεις να χτυπησω ενα ροδι η μελι με γιαουρτι?
Εγώ λέω να αφήσει την διατροφή , και να πάμε για πιτογυρο να πιούμε και καμιά μπύρα να πάνε τά φαρμακια κάτω

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
Ο Μπαρτζώκας φταίει ή οι αφοί με το μπατζετ που του δίνουν;

Προφανώς και δεν προτίθενται/εχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν μπατζετ Τράκη που θα φτασει 25 μυρια οπως φαινεται αλλά δε νομίζω οτι θα έλεγαν όχι να δώσουν 1-2-3 εκ πανω αν το ζήταγε ο Μπαρτζώκας. Ασε που εξοικονομήσαμε 3εκ απο συμβολαια Βεζε-Σλου μονο , + 1,5 απ το buy out του Βεζε + 1,5 απ το sport pool της Ευρωλιγκας + τα διαρκειας που διπλασιαστηκαν +++...Κι απο εκεί που λεγαμε για Μιροτιτς και Τζειμς καταλήξαμε σε ...Σικμα και Μπραζντεικις , καπου ελεος δηλαδή. Επιλογές Μπαρτζώκα δηλαδή για να μη χαλάσει την ισορροπία και χάσει το σταριλίκι για τον εαυτό του. Φυσικά θα το φάει το κεφάλι του όπως πάει , δε βγάζει Χριστούγεννα αλλά τώρα είναι αργά. Λευκή πετσέτα. Κρίμα για τα καραγκιοζιλίκια που προηγήθηκαν με Α2 και "μεχρι τέλους".

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Κάποτε πρέπει οι αφοί να καταλάβουν ότι για να πρωταγωνιστείς πρέπει να χώνεις χρήμα. Δεν γίνεται κάθε χρονιά με μικρό μπάτζετ να τα καταφέρνεις. Κρίμα. τίποτε άλλο. Βέβαια είμαστε στην αρχή αλλά με πορδές τα αυγά δεν βάφονται.
Σχεδόν το ίδιο είναι το μπάτζετ με τον Παναθηναϊκό άντε 2Κ πάνω του Παναθηναϊκού

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.256
Πόντοι
1.336
Αν και ειμαι Παναθηναικος , μιλας σωστα
Μπαρτζωκας ο πιο κολοφαρδος προπονητης
1) Πηρε ευρωλιγκα με την ομαδα του Ιβκοβιτς και εφτιαξε ονομα
2) Πετυχε τον Παναθηναικο στις χειροτερες χρονιες της ιστοριας του και πηρε 2 πρωταθληματα
3) Ο Γουοκαπ ειναι σκασμενος και τον παιρνει να παιξει με τον Κολοσσο στη Ροδο λες κα δεν υπαρχει Λουντζης
Αποτελεσμα 2 ποντους εχτες ο Γουοκαπ
Με το ροτεισον που κανει , οταν γυρισουν οι τραυματισμενοι , θα μπουν στα πιτς οι τωρινοι
4) Ξερει οτι θα χασει Βεζενκοφ και διωχνει και Σλουκα.
Πολυ κομπλεξιικος προπονητης
ΥΓ Ο Τρακης το πηρε προσωπικα , αλλα πηρε και το ΟΑΚΑ για 40 χρονια ( να τα λεμε κι αυτα )

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Αν και ειμαι Παναθηναικος , μιλας σωστα
Μπαρτζωκας ο πιο κολοφαρδος προπονητης
1) Πηρε ευρωλιγκα με την ομαδα του Ιβκοβιτς και εφτιαξε ονομα
2) Πετυχε τον Παναθηναικο στις χειροτερες χρονιες της ιστοριας του και πηρε 2 πρωταθληματα
3) Ο Γουοκαπ ειναι σκασμενος και τον παιρνει να παιξει με τον Κολοσσο στη Ροδο λες κα δεν υπαρχει Λουντζης
Αποτελεσμα 2 ποντους εχτες ο Γουοκαπ
Με το ροτεισον που κανει , οταν γυρισουν οι τραυματισμενοι , θα μπουν στα πιτς οι τωρινοι
4) Ξερει οτι θα χασει Βεζενκοφ και διωχνει και Σλουκα.
Πολυ κομπλεξιικος προπονητης
ΥΓ Ο Τρακης το πηρε προσωπικα , αλλα πηρε και το ΟΑΚΑ για 40 χρονια ( να τα λεμε κι αυτα )
Πήρε το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια όπως ο γαύρος πήρε το Σεφ για 49 χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom