Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.300
Πόντοι
5.097
Δες την στο site του αντ1
βαριεμαι απο βδομαδα καθιερωνω καθημερινα 11 το βραδυ η ωρα του μπραμπ ολοι θα πινουμε ενα σφηνακι τουλαχιστον 11-12. :coffee:
κηρυσω την εναρξη του εορτασμου.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.965
Πόντοι
10.411
σημερα μελι και γιαουρτι...
ειμαι χαρουμενος γιατι κερδισαμε
JfXEPVt.gif

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Για το μπασκετ τα ειχα πει απο το καλοκαιρι....μουνι τα εκανε ο Μπαρστοκας με Σιγκμα και Μπραζντεικις και δεν φτιαχνεται πλεον αυτο το πραγμα.Ο Βαζελος αν το πρεζονι δεν ειχε κανει την επικη μαλακια να παρει τον Σλουκα θα ειχε ηδη πολυ καλυτερη ομαδα οσον αφορα το υλικο απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Για το μπασκετ τα ειχα πει απο το καλοκαιρι....μουνι τα εκανε ο Μπαρστοκας με Σιγκμα και Μπραζντεικις και δεν φτιαχνεται πλεον αυτο το πραγμα.Ο Βαζελος αν το πρεζονι δεν ειχε κανει την επικη μαλακια να παρει τον Σλουκα θα ειχε ηδη πολυ καλυτερη ομαδα οσον αφορα το υλικο απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;
Δεν είμαι σε τρύπα ποτέ μπινέ....

:coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εκλεισε και αυτος ο παιχταρας....

Εμεις θα περιμενουμε ποτε θα επικοινωνησει με τον εγκεφαλο του ο Μπαρστοκας....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Και μετα σου λεει εμπιστοσυνη στον Μπατζωκα. Καμια εμπιστοσυνη. Μην πω και στους Αγγελοπουλους...

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.656
Πόντοι
2.306
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.891
Πόντοι
3.656
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.

Ο Μπαρτζώκας φταίει ή οι αφοί με το μπατζετ που του δίνουν;

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Το χειρότερο είναι ότι οι πρόεδροι ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική. Δεν δίνουν μεγάλα συμβόλαια μην τυχόν και χαλάσουν οι ισορροπίες στα αποδυτήρια, δεν θέλουν κωλοχαρακτήρες παρά μόνο καλά παιδιά. Ναι μεν στήριξη σε Μπαρτζώκα αλλά δεν νομίζω να είμαι μόνος που είδε ότι έχουμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και στην δημιουργία. Επίσης λείπει το 4ροπεντάρι που λένε. Έβγαινε ο Μήτογλου να σουτάρει τρίποντο ανενόχλητος αφού ούτε ο Φαλ ούτε ο Μιλουτινοφ τον ακολουθούσαν.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Κάποτε πρέπει οι αφοί να καταλάβουν ότι για να πρωταγωνιστείς πρέπει να χώνεις χρήμα. Δεν γίνεται κάθε χρονιά με μικρό μπάτζετ να τα καταφέρνεις. Κρίμα. τίποτε άλλο. Βέβαια είμαστε στην αρχή αλλά με πορδές τα αυγά δεν βάφονται.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
15
Like
1.794
Πόντοι
1.196

Stories

Νέο!