baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
εχασα και τη μαγισσα για να βλεπω τον ηλιθιο φαλ να παιζει 30λεπτα.Δεν είχα δει ότι έχουν βγάλει και ταινία για το μπάσκετ
Πριν λίγο είδα το τρέιλερ
εχασα και τη μαγισσα για να βλεπω τον ηλιθιο φαλ να παιζει 30λεπτα.Δεν είχα δει ότι έχουν βγάλει και ταινία για το μπάσκετ
Πριν λίγο είδα το τρέιλερ
Στο γιαούρτι ή συνοδεία στο ρόδι?βάλε και λίγο τσίπουρο όμως
ειναι η ωρα του μπραμπουλη ΟΛΟΙ θα πινουμε ενα σφηνακι στην υγεια του.βάλε και λίγο τσίπουρο όμως
Δες την στο site του αντ1εχασα και τη μαγισσα για να βλεπω τον ηλιθιο φαλ να παιζει 30λεπτα.
σημερα μελι και γιαουρτι...τι κανεις να χτυπησω ενα ροδι η μελι με γιαουρτι?
βαριεμαι απο βδομαδα καθιερωνω καθημερινα 11 το βραδυ η ωρα του μπραμπ ολοι θα πινουμε ενα σφηνακι τουλαχιστον 11-12.Δες την στο site του αντ1
σημερα μελι και γιαουρτι...
ειμαι χαρουμενος γιατι κερδισαμε
σε όλα, ράντισμα με τσίπουρο παντούΣτο γιαούρτι ή συνοδεία στο ρόδι?
Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;
Ποια Μαγισσα βρε τραχανοπλαγια σκατατζη να πουμε!!!εχασα και τη μαγισσα για να βλεπω τον ηλιθιο φαλ να παιζει 30λεπτα.
Δεν είμαι σε τρύπα ποτέ μπινέ....Για το μπασκετ τα ειχα πει απο το καλοκαιρι....μουνι τα εκανε ο Μπαρστοκας με Σιγκμα και Μπραζντεικις και δεν φτιαχνεται πλεον αυτο το πραγμα.Ο Βαζελος αν το πρεζονι δεν ειχε κανει την επικη μαλακια να παρει τον Σλουκα θα ειχε ηδη πολυ καλυτερη ομαδα οσον αφορα το υλικο απο εμας...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ελα μωρη καμπια βγηκες απο τη τρυπα σου;
εχει καταντησει ο σκατατζης να βλεπεις σιριαλ σαν κατι γεροντοκόρεςΠοια Μαγισσα βρε τραχανοπλαγια σκατατζη να πουμε!!!
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.
Ρισπεκτ στον Τράκη. Μπορεί να είναι πουστης, πρεζάκιας και ψυχοπαθής αλλά μετά το περσινό ξεφτίλισμα που τους κάναμε το πήρε προσωπικά και κάνει τα πάντα για την ομάδα του. Προφανώς δεν τίθεται καν συζήτηση για τους εγχώριους τίτλους πλεον, ο ένας φέρνει ο,τι παιχταρά μπορεί να φέρει κι εμείς ο,τι φτηνό σαπάκι βρίσκουμε για να μη θιχτεί ο εγωισμός του Μπαρτζώκα που την έχει δει Πόποβιτς με ξένα αρχίδια. Κάτι που δε με ενοχλεί ιδιαίτερα για να είμαι ειλικρινής, κάναμε την υπέρβασή μας 2 χρόνια. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λόγω κομπλεξ να μην κάνουμε 1-2 διορθωτικές κινήσεις , χάσαμε 2 ευρωπαικά.