1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Τυπάρας που χαϊδεύει τα βυζιά του και τρωει τα μούσια του στην εξέδρα όλα τα λεφτά
Πες και για τον Κορδον τυπε....Δεν είναι προπονητής αυτός. Τέλος.
ΟΥΦ.
Γεννουν και τα κοκορια του Χοντρου τυπε....περασε προκριματικο γυρο χωρις αριστερο μπακ και 2 συνταξιουχους βασικους στην 11αδα μας.Αμα καταφερει να πεισει και εκεινον τον Ορτεγκα που παζαρευει 1 μηνα ισως να προλαβουμε στη ρεβανς να εχουμε αριστερο μπακ!!!Ετσι ονειρευομαστε τονΠανθρακικοΟλυμπιακο!!!!! Μεγάλε πρόεδρε βαζω κοκα κολα στην υγεια σου!
Περιμενουμε τωρα με την Τσουκαριτσκαπως τελος παντων να δουμε πως θα παιξει ο μαλακας στον παγκο. Που μου εκανε τον Ολυμπιακο οτι ο βαζελος περυσι. Δηλαδη, ξεκιναμε τον αγωνα με πρωτο στοχο να μην φαμε γκολ. Αντε να τον δω με την κωλοπετινιτσα πως θα παιξει.Ο Μαρτινεθ φταιει τυπε....επρεπε στη προετοιμασια να του εχει μαθει μπαλα.
Είδαμε και εσάς το 5+0 έγινε πρόκριση βαρ 97 κτλ,Τρουμπακηδες σας πήγε το σκατο στην καλτσα
Πέρασα πανάξια μια υπερομαδα ρε μουνηΕίδαμε και εσάς το 5+0 έγινε πρόκριση βαρ 97 κτλ,
Έρχονται προσθήκες ρε δε γαμιεσται με τον αλλον Παρέα μαζιΠεριμενουμε τωρα με την Τσουκαριτσκαπως τελος παντων να δουμε πως θα παιξει ο μαλακας στον παγκο. Που μου εκανε τον Ολυμπιακο οτι ο βαζελος περυσι. Δηλαδη, ξεκιναμε τον αγωνα με πρωτο στοχο να μην φαμε γκολ. Αντε να τον δω με την κωλοπετινιτσα πως θα παιξει.
Και αμυντικό που ειπες οτι δεν εχεις βασκκο αμυντικο παλι ο Φρειρε μαζι ςκ τον Ρετσο σε βγαλανε παλικαρι αποψε.
Ποια υπερομαδα ρε μλκ χα χαΠέρασα πανάξια μια υπερομαδα ρε μουνη
Ετσι τυπε περιμενε....οπως περιμενουμε και εμεις απο τον Μαιο μεταγραφες ετσι θα περιμενεις και εσυ.Περιμενουμε τωρα με την Τσουκαριτσκαπως τελος παντων να δουμε πως θα παιξει ο μαλακας στον παγκο. Που μου εκανε τον Ολυμπιακο οτι ο βαζελος περυσι. Δηλαδη, ξεκιναμε τον αγωνα με πρωτο στοχο να μην φαμε γκολ. Αντε να τον δω με την κωλοπετινιτσα πως θα παιξει.
Και αμυντικό που ειπες οτι δεν εχεις βασκκο αμυντικο παλι ο Φρειρε μαζι ςκ τον Ρετσο σε βγαλανε παλικαρι αποψε.
Εγω με τον προπονητη τα εχω. Και με αυτους τους παιχτες την ειχα να την περασω την Γκενγκ χωρις να καρδιοχτυπησουμε.Έρχονται προσθήκες ρε δε γαμιεσται με τον αλλον Παρέα μαζι
Έρχονται, αλλά δεν έχουμε όριο στον αριθμό των αλλαγών από γύρο σε γύρο;Έρχονται προσθήκες ρε δε γαμιεσται με τον αλλον Παρέα μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια υπερομαδα ρε μλκ χα χα
Τι ερχονται βρε μαλακα και εσυ;Ποτε θα προλαβουν ολοι αυτοι να ενσωματωθουν και να παιξουν;Παλι με τους ιδιους θα πας και στον επομενο γυρο.....Έρχονται προσθήκες ρε δε γαμιεσται με τον αλλον Παρέα μαζι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια υπερομαδα ρε μλκ χα χα
Ναι καλά οκ,ρε μλκ θα με τρελάνεις με μισό ροστερ πέρασες την μισο πρωταθλήτρια Βελγίου,και όχι καφενείο και γκρινιαζειςΕγω με τον προπονητη τα εχω. Και με αυτους τους παιχτες την ειχα να την περασω την Γκενγκ χωρις να καρδιοχτυπησουμε.
Ε ναι τη φιναλιστ του Βελγιου με χειροτερο ροστερ απο το πουτσοροστερ το περυσινο την ειχες ανετα εσυ Μουρινιο.....Εγω με τον προπονητη τα εχω. Και με αυτους τους παιχτες την ειχα να την περασω την Γκενγκ χωρις να καρδιοχτυπησουμε.
Ο,τι και να οσυ φερει, δεν προκειται να παιξει αλλιως αυτος. Φοβάται ο μαλακας, δεν το βλεπεις;Ετσι τυπε περιμενε....οπως περιμενουμε και εμεις απο τον Μαιο μεταγραφες ετσι θα περιμενεις και εσυ.
Υ.Γ
Μιλησα για αριστερο μπακ οχι για αμυντικο.....μαντεψε στο επομενο παιχνιδι ποια θα ειναι τα βασικα σου μπακ;Κινι και Ανδρουτσος....ειμαι σιγουρος οτι αμα ειμαστε για το πουτσο θα φταιει ο Μαρτινεθ.
Σιγά βρε μλκ εσύ έξυπνιδη με τα τσουκοατσουκα παιζειςΤι ερχονται βρε μαλακα και εσυ;Ποτε θα προλαβουν ολοι αυτοι να ενσωματωθουν και να παιξουν;Παλι με τους ιδιους θα πας και στον επομενο γυρο.....