gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 18.154
- Πόντοι
- 3.506
Εμείς έχουμε ζήσει φυγή Δεληκάρη από τον Ολυμπιακό στη βαζέλα... Γαλάκο, Κυράστα, Βαμβακούλα, Σαργκάνη... Τι να μας πει ο Σλούκας ρε παιδιά;;;;
Εμείς έχουμε ζήσει φυγή Δεληκάρη από τον Ολυμπιακό στη βαζέλα... Γαλάκο, Κυράστα, Βαμβακούλα, Σαργκάνη... Τι να μας πει ο Σλούκας ρε παιδιά;;;;
Και εγώ την θυμάμαι μύστη ηλικία 50+...όπως θυμάμαι την μεγάλη πορεία της Ένωσης στο Ουέφα!!!!!!!Πόσω χρονών είσαι τύπε που έζησες φυγή Δεληκάρη ;![]()
Και για να συνεχίσω εγω το είπα πρώτος ...πάει για μεγάλα πράγματα φέτος στην Ευρώπη ...μέχρι και τελικό την βλέπωΕγώ βλέπω την ΑΕΚ φέτος τουλάχιστον στους 8 του Τσάμπιονς λιγκ!!!!!?
Και για να συνεχίσω εγω το είπα πρώτος ...πάει για μεγάλα πράγματα φέτος στην Ευρώπη ...μέχρι και τελικό την βλέπω
Και για να συνεχίσω εγω το είπα πρώτος ...πάει για μεγάλα πράγματα φέτος στην Ευρώπη ...μέχρι και τελικό την βλέπω
Όσο και να το κάνεις... Είμαι!!!Πόσω χρονών είσαι τύπε που έζησες φυγή Δεληκάρη ;![]()
Ντορσει πιστεύω και εγώ όχι. Αλλά μιροτιτσ δεν έλεγαν ότι έχουν μιλήσει και έχει καλές πιθανότητες?Ούτε Μιροτιτς ούτε Ντόρσεϊ θα πάρουμε.. Χαραλαμπόπουλος και Τανουλης λόγω ελληνικου διαβατηρίου..πάμε για 8-9 ξένους αναγκαστικά..άλλη ομάδα Ευρωλίγκα άλλη στο πρωτάθλημα στο οποίο με 6-6 Έλληνες -ξενους υστερεί κατά πολύ από τον ΠΑΟ..όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά τα δεδομένα αυτά είναι..
Ολυμπιακός: Την Δευτέρα στην Αθήνα οι Ιμπόρα και Κίνι.
Για τον Αντρε σκομα ειμαστε σε διαπραγματευσεις για τον δανεισμο του με υποχρεωτικη οψιον αγορας.Ολυμπιακός: Την Δευτέρα στην Αθήνα οι Ιμπόρα και Κίνι.
Μας την έφερε από πισω ο κοκακιας με τον Σλούκα
και ολα αυτα επειδη κερδισαμε τον βαζελο τελευταια αγωνιστικη στο καραισκακη...Και για να συνεχίσω εγω το είπα πρώτος ...πάει για μεγάλα πράγματα φέτος στην Ευρώπη ...μέχρι και τελικό την βλέπω