Εσυ ναυτακι βρισε λιγο παναγιες και χριστους οπως εβριζες προχθές να δω κατι!!!ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
Και τι μας πειράζει τέτοιους ψάχνουμε να περνάμε την ώρα μας εύκολο γλέντιΚλασικός βαζελακος ατσακωτος, μπήκε σε 2-3 φόρουμ, διάβασε τις παπαριές που λένε οι λαγοί μεταξύ τους, και τώρα τις γράφει εδώ για να το παίξει ψαγμενος.
Ε μεγαλος ανθρωπος λες οτι εισαι,δεν ξερεις?Αυτός ο μπινες ο Ηλιόπουλος που γαμησαμε στο πούλμαν που ήταν?
Μη σας φυγει κανας ποντος,γλεντζεδεςΚαι τι μας πειράζει τέτοιους ψάχνουμε να περνάμε την ώρα μας εύκολο γλέντι
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Καλως τον φιλο Βλασση. Τι κανεις φιλε Βλασση;Εισαι πιο μλκς απ οτι δειχνεις τυπε........
Εσυ ΣΙΓΟΥΡΑ δε γαμησες κανεναν
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
Τι θα δεις ρε φρουιζελε ας έκανες αναφορά ρουφιανε συνηθισμένος είσαι σε εμένα δεν κουνιέται βλέφαρο να μου ρίξουν καμπάνα στα παπαρια μουΕσυ ναυτακι βρισε λιγο παναγιες και χριστους οπως εβριζες προχθές να δω κατι!!!
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.265
- Πόντοι
- 5.006
ειναι χορτάτος επειδη πηρε τιτλους επι δραχμης....επι σαρτζετακη........αν και νομιζω οτι πολυ συντομα θα ραψω το 7ο , και να μην το δω χορτατος ειμαι ναυτακι...
το 1996 πιτσιρικας ημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ σε ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ...
καπακι παρισι σηκωσα το 1ο ευρωπαικο...ουτε τα δισεγγονα σου ....
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 38.928
- Πόντοι
- 10.411
Ό,τι θυμάται χαίρεται ο κάθε αυτιστικός εδώ μέσαημουν και στο πεταλο του αμστερνταμ μου λεει ο σπρειτζης καγκελοβαφτης
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.257
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις μανΜη σας φυγει κανας ποντος,γλεντζεδες
Παρακολουθω την οπαδικη βια....δια πληκτρολογησεωςΚαλως τον φιλο Βλασση. Τι κανεις φιλε Βλασση;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
Έλα δικέ μου κάτσε και συ λιγο εδώ με τον άλλον μαζί να κάνουμε πρόγραμμαΜη σας φυγει κανας ποντος,γλεντζεδες
Ζαμαι μαν ζαμαιΜη βρίζεις μαν
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.257
- Πόντοι
- 5.006
Ρε μλκΈλα δικέ μου κάτσε και συ λιγο εδώ με τον άλλον να κάνουμε πρόγραμμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κατασκηνωση ήσουν?Ζαμαι μαν ζαμαι
Ολοι δικοι μας ειμαστε τυπε μουΈλα δικέ μου κάτσε και συ λιγο εδώ με τον άλλον να κάνουμε πρόγραμμα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
Τυπε μου στα αθλητικα βρίζω με βρίζουν στα παπαρια μου έτσι είναι αυτάΟλοι δικοι μας ειμαστε τυπε μου
Το βρισκω ......περιτοΤυπε μου στα αθλητικα βρίζω με βρίζουν στα παπαρια μου έτσι είναι αυτά
ο βρισας του βρισαντος,δεν εχει νοημα
Καβλαντα να γινεται ,ναι! Αλλα......
Καλη συνεχεια
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Ασε την οπαδικη βια και πες μου αν κανεις ζαφτι τον Σπανουλη να ερθετε να παιξουμε.Παρακολουθω την οπαδικη βια....δια πληκτρολογησεως
ΑπαπαΑσε την οπαδικη βια και πες μου αν κανεις ζαφτι τον Σπανουλη να ερθετε να παιξουμε.
Εγω θα το απεφευγα....πως εσυ εφυγες στο ημιχρονο με -20 ?
Ε,εγω δε θα ρχομουν καν
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.008
- Πόντοι
- 2.606
Δεν αισθάνομαι την αναγκη να απολογηθώ σε κανέναν τα αθλητικά και τα πολιτικά νηματα είναι για μπινελίκια καζουρες κλπ οποίος θέλει συμμετέχει και όποιος θέλει πληρώνει και το ανάλογο τίμημαΤο βρισκω ......περιτο
ο βρισας του βρισαντος,δεν εχει νοημα
Καβλαντα να γινεται ,ναι! Αλλα......
Καλη συνεχεια
Δεν στο ζητησε κανεις μανΔεν αισθάνομαι την αναγκη να απολογηθώ σε κανέναν τα αθλητικά και τα πολιτικά νηματα είναι για μπινελίκια καζουρες κλπ οποίος θέλει συμμετέχει και όποιος θέλει πληρώνει και το ανάλογο τίμημα
Εκαστος εφ ω εταχθη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 273
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 83