baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.647
- Πόντοι
- 6.035
λιγο εγω λιγο εσυ λιγο η κακια στιγμη.Ναι,σώθηκες τώρα
Ρε μλκ,ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε αυτό το ματς απόψε από το συνονθύλευμα του βάζελου
λιγο εγω λιγο εσυ λιγο η κακια στιγμη.Ναι,σώθηκες τώρα
Ρε μλκ,ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως χάσαμε αυτό το ματς απόψε από το συνονθύλευμα του βάζελου
λιγο εγω λιγο εσυ λιγο η κακια στιγμη.
ακουσε κατι καντιλια ο μαλακας ο αβιλα για την μαλακια που εκανε πριν το σφυριξει το κορακι.
Χάσαμε και τα ψιλα μανακουσε κατι καντιλια ο μαλακας ο αβιλα για την μαλακια που εκανε πριν το σφυριξει το κορακι.
Βαλε και τριφυλι τιβι να δεις....καλα ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι;λιγο εγω λιγο εσυ λιγο η κακια στιγμη.
Θα μας τρελάνουν ρεΒαλε και τριφυλι τιβι να δεις....καλα ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι;
Μαλακα δεν πανε καλα τα τυπακια....μας βαζανε και τον ΑΜΕΑ τον Νικολογιαννη τον καρπαζοεισπρακτορα τι ελεγε πριν.Θα μας τρελάνουν ρε![]()
Μαλακα δεν πανε καλα τα τυπακια....μας βαζανε και τον ΑΜΕΑ τον Νικολογιαννη τον καρπαζοεισπρακτορα τι ελεγε πριν.
επειδη την μυριστικα εκανα κασ αουτ και απο 4 αποδοση που το επαιξα πηρα 3 αποδοση στο 86.Χάσαμε και τα ψιλα μαν
Και εγω χ στο 80επειδη την μυριστικα εκανα κασ αουτ και απο 4 αποδοση που το επαιξα πηρα 3 αποδοση στο 86.
βεβαια ειχα ακουσει και τον τακη και ειχα παιξει το μακαμπου να βαλει γκολ οποτε με την χασουρα αυτη πηρα 2 αποδοση δεν πειραζει καλη καρδια.Και εγω χ στο 80![]()
Εσυ σαλτα γαμησου και τραβα να τον παιξεις με καμμια Φερραρι...Ακομα ψαχνεται πως να δικαιολογησετε την πουτσα που φάγατε![]()
Εχει βγει το δεξι χερι του Χοντρου και εχει ξεμπροστιασει Μητσοτακη και κυβερνηση στη τηλεοραση για τις υποκλοπες και προτεινει να αποχωρησει η ομαδα απο το πρωταθλημα και οι αλλοι μυρωδια δεν εχουν παρει και λενε για μπαλα κτλ....
Ρε τα κανανε πανω τους εκει ειδικα που την εκαναν κομπολοι ο Κορεατης με τον Χαμες και αυτοι ειχανε κατι σαπιομπερναρ και σια και στην πρωτη λαθος πασα αρχιζαν τις αποδοκιμασιες.... ξαναζουααν τον εφιαλτη τους....Συνοπτικα σημερα εμεινε μια πικρια καθως η ομαδα μας δεν κερδισε ενα παιχνιδι που επρεπε απλα να το κερδισει..
Ωστοσο η σημερινη εμφανιση εμενα προσωπικα με εκανε να ξαναεμπιστεψω στην ομαδα μου (με δεδομενο οτι υπαρχουν και τα πλει οφ στο τελος)
Βεβαια αυτο που τρωμε γκολ παντα στην τελευταια φαση πρεπει να το κοιταξει ομαδα μας, αλλα οκ ας κρατησουμε τα θετικα του σημερινου ματς και ας εχουμε μια κρυφη ελπιδα οτι θα κανει καποιο στραβοπατημα ο Παναθηναικος και οτι η ομαδα μας μετα το σημερινο ματς θα δεσει στα επομενα παιχνιδια
Και οτι γινει στο τελος στα πλει οφ
![]()