PAPARIAMANTOLES
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Οχι αλλους σαβουροπροπονητες . Λεμονης Τωρα
Ρεαμτσουκ γιατί παιζει?
Αφου ειναι ταυρος ρε Τακη?οποιοσδηποτε αλλος ηταν στην θεση του ρεαμπτσουκ και ειχε εστω και ενα ιχνος ενσυναισθησης και δικαιοσυνης, θα τον ειχανε βρει κρεμασμενο απο το πολυφωτο του σπιτιου του...
ρεαμπσουκ συνεχιζει, ξεδιαντροπος ξεκαθαρα, να δεχεται να παιζει στην ενδεκαδα του ολυμπιακου, χωρις ιχνος ντροπης...
Αφου ειναι ταυρος ρε Τακη?
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Ρέαμπτσιουκ έως το 2025! | to10.gr
Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Μολδαβού αριστερού μπακ.www.to10.gr
τεραστια ευκαιρια πλεον να στεφθει πρωταθλητης σεπτεμβριου ο βαζελος....
ΣΗΚΩΝΩ ΗΔΗ ΚΟΥΠΑ !!
ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΕΚ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ
Το Δεκέμβριο θα μπουνοταν μπουνε στην οπαπαρινα, θα ειναι αχτυπητοι
Αυτο το οπαπαρινα σαν τσιμπουκαδικο ακουγεταιοταν μπουνε στην οπαπαρινα, θα ειναι αχτυπητοι
Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίειΑυτο το οπαπαρινα σαν τσιμπουκαδικο ακουγεται
πηρε χαρα σημερα το μουνοπανο....Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίει
Καργαπηρε χαρα σημερα το μουνοπανο....
Πες μου ρε αδερφε οταν τον ξαναπας γηπεδο να ερθω να τον τσιμεντωσουμε εκει ανατολικα της 7 να σπασει η καντεμιαΑδελφέ ο χελ ο μουνις φταίει
Αφου δεν έγραψε κάτι σήμερα, ο άνθρωπος...Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίει
πες μου...το πανηγυριζουμε το Χ με τον βολο η οχι?Πες μου ρε αδερφε οταν τον ξαναπας γηπεδο να ερθω να τον τσιμεντωσουμε εκει ανατολικα της 7 να σπασει η καντεμια
στην σουιτα των φιλοξενουμενων πηγαινει συνηθωςΠες μου ρε αδερφε οταν τον ξαναπας γηπεδο να ερθω να τον τσιμεντωσουμε εκει ανατολικα της 7 να σπασει η καντεμια
σημερα επρεπε να ξεσκισουμε τον Βώλο του Μπέου....οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα, ειναι αποτυχια...πες μου...το πανηγυριζουμε το Χ με τον βολο η οχι?
αποκτα ενδιαφερον το πρωταθλημα με αυτες τις γκελες..βαζετε λιθαρακι να γινουμε κατι σαν την Αγγλια..σημερα επρεπε να ξεσκισουμε τον Βώλο του Μπέου....οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα, ειναι αποτυχια...
τουλαχιστον ας το παρει ο αρης....αποκτα ενδιαφερον το πρωταθλημα με αυτες τις γκελες..βαζετε λιθαρακι να γινουμε κατι σαν την Αγγλια..
ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει την Μεγαλειοτατη