ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.103
- Πόντοι
- 5.006
Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίειΑυτο το οπαπαρινα σαν τσιμπουκαδικο ακουγεται
Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίειΑυτο το οπαπαρινα σαν τσιμπουκαδικο ακουγεται
πηρε χαρα σημερα το μουνοπανο....Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίει
Καργαπηρε χαρα σημερα το μουνοπανο....
Πες μου ρε αδερφε οταν τον ξαναπας γηπεδο να ερθω να τον τσιμεντωσουμε εκει ανατολικα της 7 να σπασει η καντεμιαΑδελφέ ο χελ ο μουνις φταίει
Αφου δεν έγραψε κάτι σήμερα, ο άνθρωπος...Αδελφέ ο χελ ο μουνις φταίει
πες μου...το πανηγυριζουμε το Χ με τον βολο η οχι?Πες μου ρε αδερφε οταν τον ξαναπας γηπεδο να ερθω να τον τσιμεντωσουμε εκει ανατολικα της 7 να σπασει η καντεμια
στην σουιτα των φιλοξενουμενων πηγαινει συνηθωςΠες μου ρε αδερφε οταν τον ξαναπας γηπεδο να ερθω να τον τσιμεντωσουμε εκει ανατολικα της 7 να σπασει η καντεμια
σημερα επρεπε να ξεσκισουμε τον Βώλο του Μπέου....οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα, ειναι αποτυχια...πες μου...το πανηγυριζουμε το Χ με τον βολο η οχι?
αποκτα ενδιαφερον το πρωταθλημα με αυτες τις γκελες..βαζετε λιθαρακι να γινουμε κατι σαν την Αγγλια..σημερα επρεπε να ξεσκισουμε τον Βώλο του Μπέου....οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα, ειναι αποτυχια...
τουλαχιστον ας το παρει ο αρης....αποκτα ενδιαφερον το πρωταθλημα με αυτες τις γκελες..βαζετε λιθαρακι να γινουμε κατι σαν την Αγγλια..
ελαφρυ το χωμα που σκεπαζει την Μεγαλειοτατη
ε εισαι μουνηςτουλαχιστον ας το παρει ο αρης....
οχι εσεις τα μουνοπανα...
Σαλτα και γαμησου εσυ και βαρα μια στο καλοριφερ να πεσεις για υπνοΕντάξει,η διαιτησία έφταιγε,όλα καλά.Συνεχίζουμε με καταμαράν και ρεαμπτσουκ κανονικά
καραγκιοζιλικια.Μόλις διάβασα την ανακοινωση του Ολυμπιακού για διαιτησία.
Της ψωλης μας τον χαβα. Αυτά που κοροϊδεύουμε τα λουζομαστε...