Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 198K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
τελος κ ο ερνεστος.να ζησουμε νατον θυμομαστε.
κουρασε η ολη κατασταση,απο δεκεμβρη μεχρι απριλιο.
εγω θα μιλησω για τελος εποχης. Να με θυμηθηται τι σας λεω. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Ενα προπονητη της προκοπης ειχαμε τα τελευταια χρονια και παει κι αυτος.... :headbang:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
αδερφέ ένα θα σου πω.....
[size=10pt][size=10pt]εάν όλα τα μαλακιστήρια που πλακώνονται στις μάπες τα πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή σε Καμπ Νου, Ανφιλντ και μερικά άλλα θα θεωρούσαν τελείως ανούσιο μετά να πλακώνονται στα τσαντήρια.......[/size][/size]
Δεν νομίζω,αυτοί θα έβρισκαν κ εκεί ευκαιρίες,αφορμές και λόγους για να πλακωθούν.

[size=10pt][size=10pt]Οταν γύρισα πίσω ένιωθα περισσότερο θλίψη παρά δέος.[/size][/size]
[size=10pt][size=10pt]Δέος ένιωσα μόνο όταν αντίκρυσα για πρώτη φορά το γήπεδο. Μετά δεν ήθελα απλά να βγω από μέσα.........[/size][/size]
Ότι έπαθα κ γω στο Wembley,όταν παίξαμε με την Arsenal.
Ειδικά όταν μου ευχήθηκαν "καλή διασκέδαση" την στιγμή που μπαίναμε στο γήπεδο,έμεινα ολίγον τι μαλάκας!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
εγω θα μιλησω για τελος εποχης. Να με θυμηθηται τι σας λεω. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Ενα προπονητη της προκοπης ειχαμε τα τελευταια χρονια και παει κι αυτος.... :headbang:
Καλα μην τρελενομαστε,τι εκανε ο Βαλβερδε στον Ολυμπιακο,περα απο το να φτιαξει πρικα στον Οσκαρ???Οτι εκανε ο και ο Σεγκουρα περσυ

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Καλα μην τρελενομαστε,τι εκανε ο Βαλβερδε στον Ολυμπιακο,περα απο το να φτιαξει πρικα στον Οσκαρ???Οτι εκανε ο και ο Σεγκουρα περσυ

Πες τα!!! Πάμε όλοι μαζί κι ένα τραγουδάκι για τον Βαλβέρδε που μας φεύγει με φόντο την φαληρική παραλία... :referee: :referee: :referee:

[size=15pt]LOS BANDOLEIROS - Ελ πορόμ-πομ-πέρο-(περό)[/size]

οοοοο ΛΕ!

(χτύπημα τακουνιού στο έδαφος)

Πορόμ.

Πορόμ πομ πομ.

Πορόμ!

ΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑ ΛΑ.

Πορόμ!

Κομέσο ε σά για με σά.

Πορόμ!

Πορόμ πομ πομ.

Πορόμ πομ, πομ, πορόμ πομ πομ πέρο περόμ.

Ε πα!

Ε πα ε σού γκιτάδο ωγι έ!

Πορόμ πομ πομ.

Πορόμ πομ, πομ, πορόμ πομ πομ πέρο περόμ!

(σόλο γκιθάρας)

(τσίνγκι, τσίνγκι, κλόινγκ)

(τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου)

(τσίνγκι, κλινγκ, τσίνγκι, κλινγκ)

(τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου, τούκου)

Πορόμ!

(σόλο τρομπέτας)

(μπουρ, μπουρ, μπουοοοοόρ)

Πορόμ!

Πορόμ πομ πομ.

Ι γιό.

Ι γιό κον τον λέρο κλάρο κερόμ.

Πορόμ!

Πooooooορόμ πομ πομ.

Πooooooορόμ ΠΟΜ ΠΟΟΟΟΟΟΟ, ΠΟΜ ΠΟΟΟΟΟΟΟ, ΠΟΜ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΠΟΜ ΠΟΜ!

Ολέι!

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
τελικα μεγαλυτερη εκδικηση για τον Βαλβερδε δεν υπαρχει.Ερχεται ο προπονητης που τον απεκλεισε απο το CL.
ποιος θα ειναι ο επομενος προπονητης;
α ΛΕΜΟΝΗΣ
β ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γ ΣΕΓΚΟΥΡΑ
Δ Δωνης
ε αγνωστος ξενος;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τελικα μεγαλυτερη εκδικηση για τον Βαλβερδε δεν υπαρχει.Ερχεται ο προπονητης που τον απεκλεισε απο το CL.
ποιος θα ειναι ο επομενος προπονητης;
α ΛΕΜΟΝΗΣ
β ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γ ΣΕΓΚΟΥΡΑ
Δ Δωνης
ε αγνωστος ξενος;

αλεφαντος

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τσιμουδιά στην χιέστα γαυράκια γιατί θα σηκωθεί να φύγει ο θείος!  :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μόνο για εσάς δεν έχουνε γράψει ότι ενδιαφέρεται ο Βγενό!Αν ρίξετε κάνα μπινελίκι σήμερα θα το διαβάσουμε κι αυτό! :grin:

Στο ράδιο οι μπαοκτζήδες "πλακώνονται" με τα χανούμια για το ποια ομάδα να αναλάβει.
Εμείς γιατί να μείνουμε στην απέξω;;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας καθοτανε ρε φιλε....τον εδιωξε κανενας;;;;;
μονος του δεν διαλεξε να φυγει;;;;
αφου δεν υπογραψε.....δεν του εκαναν προταση;;;;;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τους αγγελοπουλους θα τους κραξουν η οχι?

Εγώ δε ξέρω πολλά σχετικά με το volleyball αλλά όποιος ξέρει ας πει τπτ.

Full άρθρο για όλο το σκηνικό με Βαλβέρδε.

www.sport-fm.gr/article/175932]Κόκκαλης: «Αν με βρίσουν, έφυγα»![/url]

085141.jpg

*απόσπασμα*

Όσον αφορά το όλο στόρι της απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο, ο κ. Κόκκαλης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως: «Λένε ότι εγώ δεν ήθελα τον Βαλβέρδε και ότι ήταν όλα επικοινωνιακά. Ακούστε, λοιπόν, τι έχει γίνει: του έκανα μία πρόταση τον Δεκέμβριο και δεν μου απάντησε. Μου είπε: "Πρόεδρε, σε δύο μήνες". Πήγα τον Φεβρουάριο και μου είπε ότι δεν ήταν έτοιμος, ζήτησε να τα πούμε τον Μάρτιο. Εριξα πάλι τα μούτρα μου και πήγα τον Μάρτιο και μου είπε ότι πάλι ότι δεν ήταν έτοιμος. Μου είπε, όμως, ότι δεν μπορώ να υπολογίζω σε συνεργασία για δύο χρόνια, αλλά για έναν. Στη συνάντηση που κάναμε τον Απρίλιο, είπαμε για ένα χρόνο, αλλά εκεί μου είπε: "Αν με ζητήσει μια ομάδα από τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Βαλένθια, να μπορώ να φύγω ανά πάσα στιγμή χωρίς κυρώσεις". Να είναι ελεύθερος, δηλαδή. Τότε του είπα να μπορούμε κι εμείς να λύσουμε το συμβόλαιο χωρίς αποζημίωση. Μου απάντησε ότι "όχι, αυτό δεν γίνεται, δεν είναι σωστό". Και μου ζήτησε να τα συζητήσουμε με τον μάνατζέρ του».

Τα λοιπά του Δ.Σ.

Πέραν της απόφασής του να λήξει τη συνεργασία με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο κ. Κόκκαλης βρήκε ευκαιρία να αναφερθεί σε ορισμένες εμμονές και απόψεις του Ισπανού τεχνικού σε θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Ιδού, λοιπόν, τι είπε ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ για:

Την απόκτηση του Ζαϊρί: «Διαρρέουν από την πλευρά του Βαλβέρδε ότι δεν γνώριζε τη μεταγραφή του. Αφού δεν είχε κλείσει ο ίδιος, τι να κάναμε; Να περιμέναμε πότε θα κλείσει; Κι αν στο μεταξύ ο Ζαϊρί πήγαινε στον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ; Αν είχε απαντήσει εγκαίρως και είχαμε ανανεώσει τη συνεργασία μας, φυσικά και θα συζητούσαμε όλες τις μεταγραφές».

Τους παίκτες που είχε ζητήσει ο Βαλβέρδε: Μου ζητούσε συνέχεια πέρυσι τον Εθκέρο και τον Ντε λα Πένια. Αυτός είναι μεγαλύτερος από μένα», ήταν η καλύτερη ατάκα του, ενώ ανέφερε ότι ζητούσε διαρκώς και τον Γέστε. Τον Ντε λα Πένια θυμήθηκε και ο Γιώργος Λούβαρης, καθώς είπε «κι εμένα μου τον είχαν προτείνει πριν από πέντε χρόνια».

Τους Λάτιν του Ολυμπιακού: «Με ρώτησε τι θα κάνουμε αν έρθουν προτάσεις για παίκτες, όπως ο Ντιόγο, ο Γκαλέτι και ο Ντουντού. Του είπα λοιπόν ότι δεν θα τους πουλήσουμε. "Γιατί;", με ρώτησε και του απάντησα ότι δεν μπορούμε να τους αναπληρώσουμε».

Τους νεαρούς που ήθελε ο Ισπανός να δοθούν δανεικοί: «Για τον Νηκλιτσιώτη και τον Σοϊλέδη να το καταλάβω. Να δώσουμε όμως και τον Γιάννη και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο; Γιατί; Για να φέρνουμε τους 30άρηδες που ήθελε; Να πάρει εκείνος το πρωτάθλημα και να φύγει κι εμείς να μην έχουμε κάνει τίποτε με τους Νέους».

Σωστός σε γενικές γραμμές & η ατάκα "Αυτός είναι μεγαλύτερος από 'μένα" ήταν τέλεια. :2funny: :2funny: :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ούτε κιχ δεν βγάλατε γαυράκια...έτσιιιιιιιιιιιιιι! :2funny:

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Ούτε κιχ δεν βγάλατε γαυράκια...έτσιιιιιιιιιιιιιι! :2funny:

Παρκολουθησες βλεπω τη φιεστα ... ωραιος, μπορεις να μου πεις ομως γιατι?
α) για να δεις πως ειναι να σηκωνεις κουπα?
β) για να δεις αν θα την πουμε στον Κοκκαλη?
γ) για να δεις αν θα παρουμε κι αλλον <<ΑΕΚαρα>> (οχι οτι το θελουμε το ατριχο αρχιδι, αλλα αυτο ειναι δικη μας υποθεση) προπονητη?

Για πες μου γιατι με εχει φαει η περιεργια.
Και αλλη φορα αν θες να μας κανεις πλακιτσα σε ολυμπιακους καλλυτερα να το εχεις παρει πρωτα το κυπελακι ακομα κι αν παιζεις με καμια δεκαρια παραπανω.. κι οσο για την τσιμουδια , οχι εσεις σε μας αυτα που εμπαινε ο μπικ Μακ στο δωματιακι και βαραγατε προσοχες, τα ξεχασες..? Γι΄αυτο αστο..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παρκολουθησες βλεπω τη φιεστα ... ωραιος, μπορεις να μου πεις ομως γιατι?
α) για να δεις πως ειναι να σηκωνεις κουπα?
β) για να δεις αν θα την πουμε στον Κοκκαλη?
γ) για να δεις αν θα παρουμε κι αλλον <<ΑΕΚαρα>> (οχι οτι το θελουμε το ατριχο αρχιδι, αλλα αυτο ειναι δικη μας υποθεση) προπονητη?

Για πες μου γιατι με εχει φαει η περιεργια.
Και αλλη φορα αν θες να μας κανεις πλακιτσα σε ολυμπιακους καλλυτερα να το εχεις παρει πρωτα το κυπελακι ακομα κι αν παιζεις με καμια δεκαρια παραπανω.. κι οσο για την τσιμουδια , οχι εσεις σε μας αυτα που εμπαινε ο μπικ Μακ στο δωματιακι και βαραγατε προσοχες, τα ξεχασες..? Γι΄αυτο αστο..
Δεν την παρακολούθησα αλλά έμαθα τι έγινε!Δεν είναι και τόσο δύσκολο...
Όλο τσαμπουκάδες είσασταν στα ραδιόφωνα και στα φόρουμ και τελικά κοκοκο στην φιέστα!
Άστο εσύ...είναι γνωστό ποιοι είναι προβατάκια και ποιοι όχι! ;)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Πολυμετοχικός και ο Ολυμπιακός...

.....Στο μεταξύ στην ανακοίνωση που εκδόθηκε, προαναγγέλλεται και η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης για τις 22 Ιουνίου, με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, με παράλληλη κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι ο Σωκράτης Κόκκαλης «ανοίγει την πόρτα» σε νέους επενδυτές, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέτοχοι της εταιρείας.

«Έχει ορισθεί ήδη χρηματοοικονομικός σύμβουλος, προκειμένου να καθορισθούν οι λεπτομέρειες της αύξησης αυτής» καταλήγει η ανακοίνωση.

Και γι' αυτό το θέμα ο κ. Μώραλης εξήγησε πως πρόθεση της ομάδας είναι να αυξηθεί το Μετοχικό Κεφάλαιο με την είσοδο νέων επιχειρηματιών στην ομάδα, για τους οποίους πάντως δεν έχει γίνει κάποια συγκεκριμένη κουβέντα.

Για τον λόγο αυτόν άλλωστε, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει αναθέσει σε χρηματοοικονομική εταιρεία την έρευνα για τον ακριβή τρόπο που μπορεί να γίνει η παραπάνω κίνηση, ενώ από την πλευρά της η ΠΑΕ θα αναζητήσει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο «μάτι», με τους ήδη υπάρχοντες μέτοχους.

Ο λόγος έχει να κάνει με την αποφυγή κάθε πιθανής σύγκρουσης, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις πολυμετοχικότητας (φωτογράφισε σαφώς τον Παναθηναϊκό), ενώ όπως τονίστηκε επίσημα, η αύξηση του Μ.Κ. θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιούνιο.

Newsroom ΔΟΛ 9.5.2009

....πολυμετοχικός ΟΣΦΠ με προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια, τεχνικό διευθυντή τον Αλέφαντο, μεγαλομέτοχο τον Κόκαλη και πρόεδρο τον Κοσκωτά.....και κηπουρό τον Νικοπολίδη :) :) :) :) :)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
1. Αν ισχύουν αυτά που είπε για τον Βαλβέρδε και την πρόταση , καλώς έφυγε. Θ΄λω φιλόδοξο προπονητή. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είπα πως θέλω και προπονητή για τουλάχιστον 3 χρόνια ΣΤΑΘΕΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός. Ας είναι και ο Αλέφαντος. Ο Βαλβολίν μας έπρηξε τα αρχίδια μέχι να πει το "θέλω να μείνω" όπως ακριβώς μας έπριζε τα αρχίδια ο Ριβάλντο 2 συνεχόμενες χρονιές. Και έφυγε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και ο φραγκοφονιάς.
Το θεωρώ σωστή επιλογή!

2. ΠΡΟΣ GATTO: Ρε αδερφέ, γιατί να τον κράξουμε τον Κόκκαλη; Στα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πάει καλά και στην Ευρώπη κάποιες χρονιές (σαφώς και κάποιες άλλες κοιτούσαμε τρώγαμε τα μούτρα μας), αλλά έχουμε κουραστεί να ακούμε τη μουρμούρα Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και λοιπών φτωχών συγγενων στο πρωτάθλημα για το πώς το ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ. Θέλω να σου πω πως μπορεί να είμαστε ανικανοποίητοι για την Ευρώπη, αλλά πίστεψέ με δεν θα ήμαστε ικανοποιημένοι και 5 τσουλου να πάρουμε διαδοχικά.
Γιατί πάντα θέλουμε το παραπάνω. Καλύτερο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταγραφές, καλύτερο προπονητή, καλύτερη διοίκηση κλπ. Κάθε χρόνο για κάτι γκρινιάζουμε εμείς. Εσείς που πολεμάτε με σάλιο δανεικό να φτιάξετε ομάδα και γήπεδο, δεν διαμαρτύρεστε, απλά κοιτάτε τις φιέστες των άλλων και κάνετε υψηλή κριτική. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε αγνώμονες. Γιατί λοιπόν να τον κράξουμε; Η λογική που τον έδιωξε είναι σωστή. Ας φέρει λοιπόν προπονητή και ας περάσουμε στους ομίλους. Εγώ μετράω εκ του αποτελέσματος φίλε μου. Αν φάει τσιμπούκι στας Ευρώπας, τότε θα τα ακούσει. Όπως τα άκουσε το Σεπτέμβρη πέρσι που δεν πέρασε όμιλο, επειδή έκανε αργά τις μεταγραφές. Είδες που φέτος τρέχει να κλείσει παίκτες;

3. Για το νέο προπονητή. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πώς θα λέγεται. Αρκεί να μείνει 3 χρόνια μίνιμουμ. Συμβόλαιο από την αρχή και στήριξη μέχρι τέλους. Και θέλω να έρθουνε παίκτες που να μπορούν να μείνουνε στην ομάδα περισσότερο από 2 χρόνια. Το ρόλο του Τζόλε και του Άτζα στα αποδυτήρια του χρόνου θα τον έχει ο Γκαλέτι, και αυτό δεν ξέρω πόσο καλό είναι δυστυχώς. Δεν είναι Έλληνας, είναι ξένος, όσο και να έχει αφομοιωθεί. Αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν βλέπω άλλον ηγέτη στην ομάδα. Ίσως ο Μπελούτσης...αλλά κι αυτός με 1,5 χρόνο στην ομάδα δεν με πείθει ακόμα.

5. Κάθε χρόνο τα ίδια. Μόλις τελειώνει το πρωτάθλημα αρχίζετε την καραμέλα πως δεν μιλάμε, διαλυόμαστε και δεν φωνάζουμε, μπάχαλο η ομάδα μας κλπ. Και κάθε χρόνο ξεχνάτε πως παίζετε πλάυ οφφ και εμείς κάνουμε σχεδιασμό. Προσέξτε μην κάνετε καμιά ισοπαλία και βγείτε τρίτοι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom