Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
τελος κ ο ερνεστος.να ζησουμε νατον θυμομαστε.
Αμήν. Τελικά έπιασαν τόπο τα ευχέλαια.
Αν και δεν έπρεπε να είχε φύγει ο Σιρ Τάκης πέρσι.
τελος κ ο ερνεστος.να ζησουμε νατον θυμομαστε.
εγω θα μιλησω για τελος εποχης. Να με θυμηθηται τι σας λεω. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Ενα προπονητη της προκοπης ειχαμε τα τελευταια χρονια και παει κι αυτος....τελος κ ο ερνεστος.να ζησουμε νατον θυμομαστε.
κουρασε η ολη κατασταση,απο δεκεμβρη μεχρι απριλιο.
Δεν νομίζω,αυτοί θα έβρισκαν κ εκεί ευκαιρίες,αφορμές και λόγους για να πλακωθούν.αδερφέ ένα θα σου πω.....
[size=10pt][size=10pt]εάν όλα τα μαλακιστήρια που πλακώνονται στις μάπες τα πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή σε Καμπ Νου, Ανφιλντ και μερικά άλλα θα θεωρούσαν τελείως ανούσιο μετά να πλακώνονται στα τσαντήρια.......[/size][/size]
Ότι έπαθα κ γω στο Wembley,όταν παίξαμε με την Arsenal.[size=10pt][size=10pt]Οταν γύρισα πίσω ένιωθα περισσότερο θλίψη παρά δέος.[/size][/size]
[size=10pt][size=10pt]Δέος ένιωσα μόνο όταν αντίκρυσα για πρώτη φορά το γήπεδο. Μετά δεν ήθελα απλά να βγω από μέσα.........[/size][/size]
Καλα μην τρελενομαστε,τι εκανε ο Βαλβερδε στον Ολυμπιακο,περα απο το να φτιαξει πρικα στον Οσκαρ???Οτι εκανε ο και ο Σεγκουρα περσυεγω θα μιλησω για τελος εποχης. Να με θυμηθηται τι σας λεω. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Ενα προπονητη της προκοπης ειχαμε τα τελευταια χρονια και παει κι αυτος....
Καλα μην τρελενομαστε,τι εκανε ο Βαλβερδε στον Ολυμπιακο,περα απο το να φτιαξει πρικα στον Οσκαρ???Οτι εκανε ο και ο Σεγκουρα περσυ
τελικα μεγαλυτερη εκδικηση για τον Βαλβερδε δεν υπαρχει.Ερχεται ο προπονητης που τον απεκλεισε απο το CL.
ποιος θα ειναι ο επομενος προπονητης;
α ΛΕΜΟΝΗΣ
β ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Γ ΣΕΓΚΟΥΡΑ
Δ Δωνης
ε αγνωστος ξενος;
Τσιμουδιά στην χιέστα γαυράκια γιατί θα σηκωθεί να φύγει ο θείος!
Μόνο για εσάς δεν έχουνε γράψει ότι ενδιαφέρεται ο Βγενό!Αν ρίξετε κάνα μπινελίκι σήμερα θα το διαβάσουμε κι αυτό!Και θα έρθει ο Βγενόπουλος !!
Μόνο για εσάς δεν έχουνε γράψει ότι ενδιαφέρεται ο Βγενό!Αν ρίξετε κάνα μπινελίκι σήμερα θα το διαβάσουμε κι αυτό!
ας καθοτανε ρε φιλε....τον εδιωξε κανενας;;;;;εγω θα μιλησω για τελος εποχης. Να με θυμηθηται τι σας λεω. ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. Ενα προπονητη της προκοπης ειχαμε τα τελευταια χρονια και παει κι αυτος....
τους αγγελοπουλους θα τους κραξουν η οχι?
Ούτε κιχ δεν βγάλατε γαυράκια...έτσιιιιιιιιιιιιιι!
Δεν την παρακολούθησα αλλά έμαθα τι έγινε!Δεν είναι και τόσο δύσκολο...Παρκολουθησες βλεπω τη φιεστα ... ωραιος, μπορεις να μου πεις ομως γιατι?
α) για να δεις πως ειναι να σηκωνεις κουπα?
β) για να δεις αν θα την πουμε στον Κοκκαλη?
γ) για να δεις αν θα παρουμε κι αλλον <<ΑΕΚαρα>> (οχι οτι το θελουμε το ατριχο αρχιδι, αλλα αυτο ειναι δικη μας υποθεση) προπονητη?
Για πες μου γιατι με εχει φαει η περιεργια.
Και αλλη φορα αν θες να μας κανεις πλακιτσα σε ολυμπιακους καλλυτερα να το εχεις παρει πρωτα το κυπελακι ακομα κι αν παιζεις με καμια δεκαρια παραπανω.. κι οσο για την τσιμουδια , οχι εσεις σε μας αυτα που εμπαινε ο μπικ Μακ στο δωματιακι και βαραγατε προσοχες, τα ξεχασες..? Γι΄αυτο αστο..