gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω αν έπρεπε να τον αποδοκιμάσετε και ούτε με πολυενδιαφέρει!Ένα απλό σχόλιο έκανα όπως σχολιάζουμε κάθε μαλακιούλα που γίνεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!Κατέγραψα μια πραγματικότητα!Εσείς ορυόσασταν στα ραδιόφωνα , γράφατε "καντήλια" στα φόρουμ ότι "Θα πάμε να τον κράξουμε" , "Δεν πάει άλλο", "Δεν είναι τσιφλίκι του η ομάδα","Θα γίνει χαμός το Σάββατο" και διάφορα τέτοια...και δεν μιλάμε για 1-2 γραφικούς , μιλάμε για μια μεγάλη μερίδα του κόσμου σας!Και ξαφνικά όταν έριξε την απειλή-γραμμή κάνατε τουμπέκα!Αυτή είναι η αλήθεια!Τι να κάνουμε?2. ΠΡΟΣ GATTO: Ρε αδερφέ, γιατί να τον κράξουμε τον Κόκκαλη; Στα τελευταία 15 χρόνια έχουμε πάει καλά και στην Ευρώπη κάποιες χρονιές (σαφώς και κάποιες άλλες κοιτούσαμε τρώγαμε τα μούτρα μας), αλλά έχουμε κουραστεί να ακούμε τη μουρμούρα Αεκτζήδων, Παναθηναϊκών και λοιπών φτωχών συγγενων στο πρωτάθλημα για το πώς το ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ. Θέλω να σου πω πως μπορεί να είμαστε ανικανοποίητοι για την Ευρώπη, αλλά πίστεψέ με δεν θα ήμαστε ικανοποιημένοι και 5 τσουλου να πάρουμε διαδοχικά.
Γιατί πάντα θέλουμε το παραπάνω. Καλύτερο ποδόσφαιρο, καλύτερες μεταγραφές, καλύτερο προπονητή, καλύτερη διοίκηση κλπ. Κάθε χρόνο για κάτι γκρινιάζουμε εμείς. Εσείς που πολεμάτε με σάλιο δανεικό να φτιάξετε ομάδα και γήπεδο, δεν διαμαρτύρεστε, απλά κοιτάτε τις φιέστες των άλλων και κάνετε υψηλή κριτική. Αυτή είναι η διαφορά μας.
Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε αγνώμονες. Γιατί λοιπόν να τον κράξουμε; Η λογική που τον έδιωξε είναι σωστή. Ας φέρει λοιπόν προπονητή και ας περάσουμε στους ομίλους. Εγώ μετράω εκ του αποτελέσματος φίλε μου. Αν φάει τσιμπούκι στας Ευρώπας, τότε θα τα ακούσει. Όπως τα άκουσε το Σεπτέμβρη πέρσι που δεν πέρασε όμιλο, επειδή έκανε αργά τις μεταγραφές. Είδες που φέτος τρέχει να κλείσει παίκτες;
Κάποιος ομοιδεάτης σου είπε για την επίσκεψη του Αγαπούλα στο δωματιάκι!Γιατί την έκανε όμως δεν μας είπε...την έκανε γιατί μια μεγάλη μερίδα της ορίτζιναλ του τα έχωνε...και συνέχισε να του τα χώνει και μετά την επίσκεψη!
Κι εγώ θα ήθελα ο κόσμος της ΑΕΚ να αντιδρά πιο έντονα και πιο ποσοτικά σε καταστάσεις όπως αυτή που βιώνει η ομάδα μου τα τελευταία χρόνια!Αλλά μην ξεχνάς ότι μια μεγάλη μερίδα κόσμου έχει αποκαθηλώσει και έχει βρίσει με τον χειρότερο τρόπο το μεγαλύτερο ίνδαλμα της ομάδας των τελευταίων ετών!Δεν μπορείς να πεις ότι ο κόσμος της ΑΕΚ δεν διαμαρτύρεται...