JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.904
- Πόντοι
- 3.446
Πέραν του τελικού αποτελέσματος η ομάδα εδω και 8 παιχνίδια δεν βλέπετε …? ..
Παλληκαρι ειναι, ναι. Αν διορθωσει την σεντρα του που δεν πετυχαινει ουτε γαιδουρι φορτωμενο στα εξι μετρα, εκει να δεις τι παλληκαρι απο τα λιγα θα ειναιΟ μολδαβος ειναι παλικαρι ! Τα δινει ολα! Μπραβο του συνολικα ,ανεξαρτητα απ το γκολ!
Εχεις δικιο,αλλα βελτιωνεται συνεχως απο περσιΠαλληκαρι ειναι, ναι. Αν διορθωσει την σεντρα του που δεν πετυχαινει ουτε γαιδουρι φορτωμενο στα εξι μετρα, εκει να δεις τι παλληκαρι απο τα λιγα θα ειναι
eideσ η σεντρα του αυτη τη φορα μπηκε γκολ.Παλληκαρι ειναι, ναι. Αν διορθωσει την σεντρα του που δεν πετυχαινει ουτε γαιδουρι φορτωμενο στα εξι μετρα, εκει να δεις τι παλληκαρι απο τα λιγα θα ειναι
Καλως η κακως η ομαδα αυτη θα ειναι για ολη την χρονια. Ποτε στα πανω της και ποτε στα κατω της.Πέραν του τελικού αποτελέσματος η ομάδα εδω και 8 παιχνίδια δεν βλέπετε …? ..
Δεν έχουν αναπληρωθεί τα κένα Ομάρ - Τσιμίκα στις θέσεις των fullback, και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη απο τον Μάρτινς σε κάποιο άλλα centerback εκτός Σίσε, Παπασταθόπουλου. Σύν ο τραυματισμός Φορτούνη, η κούραση του Βαλμπουενά (λογική), το ντεφορμάρισμα Ελ Αραμπί (κόλλησε covid απο δική του μαλακία). Τίκινιο, Ενικιέρου και οι υπόλοιποι καινούργιοι, ουσιαστικά δεν έχουν περιθώριο για προσαρμογή, μίας και η σεζόν τρέχει. Θεωρώ δεδομένο το double και την πρόκριση απο τον όμιλο. Η σειρά κατάταξης είναι σχετική.Καλως η κακως η ομαδα αυτη θα ειναι για ολη την χρονια. Ποτε στα πανω της και ποτε στα κατω της.
Δεν ξερω τι εχει παει στραβα φετος αλλα αυτην την ομαδα θα εχουμε για φετος.
Εγώ, όχι μόνο δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για double αλλά δεν έχω σίγουρο ούτε και μόνο το πρωτάθλημα. Πρέπει να το αποδεχτούμε τι ομάδα έχουμε φέτος. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασκηθεί κριτική και δεν θα ζητηθούν εξηγήσεις χωρίς, βέβαια, να έρθει και η απαξίωση.Δεν έχουν αναπληρωθεί τα κένα Ομάρ - Τσιμίκα στις θέσεις των fullback, και δεν υπάρχει εμπιστοσύνη απο τον Μάρτινς σε κάποιο άλλα centerback εκτός Σίσε, Παπασταθόπουλου. Σύν ο τραυματισμός Φορτούνη, η κούραση του Βαλμπουενά (λογική), το ντεφορμάρισμα Ελ Αραμπί (κόλλησε covid απο δική του μαλακία). Τίκινιο, Ενικιέρου και οι υπόλοιποι καινούργιοι, ουσιαστικά δεν έχουν περιθώριο για προσαρμογή, μίας και η σεζόν τρέχει. Θεωρώ δεδομένο το double και την πρόκριση απο τον όμιλο. Η σειρά κατάταξης είναι σχετική.
θεωρεις απιθανο ρε ζεμπου η ομαδα να δεσει να βρει ρυθμο και φορμα σε κανα μηνα και να μιλαμε παλι για διψηφιες διαφορες στο πρωταθλημα?Εγώ, όχι μόνο δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για double αλλά δεν έχω σίγουρο ούτε και μόνο το πρωτάθλημα. Πρέπει να το αποδεχτούμε τι ομάδα έχουμε φέτος. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασκηθεί κριτική και δεν θα ζητηθούν εξηγήσεις χωρίς, βέβαια, να έρθει και η απαξίωση.
Το πρώτο το θεωρώ τελείως απίθανο και μακάρι να βγω λάθος και να με τρολλάρετε όλοι σας μετά. Το δεύτερο μπορεί να συμβεί, αλλά, οι άλλοι θα χάσουν βαθμούς αλλά και εσύ δεν θα μπορείς να ξεφύγεις από τους βαθμούς που θα χάνεις, κυρίως με τους "μικρούς"θεωρεις απιθανο ρε ζεμπου η ομαδα να δεσει να βρει ρυθμο και φορμα σε κανα μηνα και να μιλαμε παλι για διψηφιες διαφορες στο πρωταθλημα?
απο εμενα δεκτη η γνωμη σου.. ξερω οτι εισαι ολυμπιακοςΤο πρώτο το θεωρώ τελείως απίθανο και μακάρι να βγω λάθος και να με τρολλάρετε όλοι σας μετά. Το δεύτερο μπορεί να συμβεί, αλλά, οι άλλοι θα χάσουν βαθμούς αλλά και εσύ δεν θα μπορείς να ξεφύγεις από τους βαθμούς που θα χάνεις, κυρίως με τους "μικρούς"
Μακάρι, να μην διώξει τον Προφεσόρ στην μέση της χρονιάς. Δεν του αξίζει, ό,τι και να γίνει. Ας τον χαιρετήσει στο τέλος της χρονιάς που λήγει και το συμβόλαιο.
Τρουμπάκη, ας προχωρήσουμε στα υπόλοιπα τώρα... Και ας τιμήσουμε λίγο και την ενημέρωση του αδερφού Άντζελο με μια φωτό.Υπογράφει ο Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό – Ολονύχτιες επαφές έφεραν το deal
Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας ο Γκάρι Ροντρίγκες.
σοβαρος εισαι τωρα?Εγώ, όχι μόνο δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για double αλλά δεν έχω σίγουρο ούτε και μόνο το πρωτάθλημα. Πρέπει να το αποδεχτούμε τι ομάδα έχουμε φέτος. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα ασκηθεί κριτική και δεν θα ζητηθούν εξηγήσεις χωρίς, βέβαια, να έρθει και η απαξίωση.