ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.143
- Πόντοι
- 5.006
Και αυτό και τα άλλα φίλε που αναφέρω.Για τη γυναίκα του άκουσα κι εγώ ότι του έφαγε πολλά.
Και αυτό και τα άλλα φίλε που αναφέρω.Για τη γυναίκα του άκουσα κι εγώ ότι του έφαγε πολλά.
ΘΑ γραψει καποιος συμφωνα με προηγουμενα ποστ...ΕΣΥ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΣ????
εγω γκρινιαζα γιατι ομαδες επιπεδου ντεφσκι-λουνγκο τις περνας και σε ασχημο φεγγαρι---και ειναι ΕΥΡΩΠΗ=ΕΣΟΔΑ=ΠΡΕΣΤΙΖ τιποτα παραπανω...-------
λοιπον μερικοι ζουν σε αλλον κοσμο, εποχες ζαχοβιτς,τζιοβανι,ιερα,γκαλετι ΠΕΡΑΣΑΝΕ πλεον δεν υπαρχουν ΛΕΦΤΑ για τετοιες μεταγραφες ===παιχτες που να κανουν την διαφορα----ο el arambi βγηκε λιρα 100 εξαιρεση---
ρε φιλε ειχες ΟΜΑΡ -ΤΣΙΜΙΚΑ στις πτερυγες....βαλμπενουα ΝΕΟΤΕΡΟ--ΚΑΙ EL ARABI ΝΕΟΤΕΡΟ--Το προβλημα δεν ειναι ουτε τα μπακ,ουτε ο Ελ Αραμπι ουτε κανενας αλλος...το προβλημα ειναι ο μαλακας ο Μαρτινς.
Ειχε φτιαξει ενα συστηματακι που δουλευε σε επιθεση και αμυνα και εβλεπες και μπαλιτσα και μετα τη ψωνισε και αρχισε τους πειραματισμους πρωτα με τα 3 στοπερ και τωρα με τα 2 σεντερ φορ.Εντωμεταξυ τοσα παιχνιδια εχουμε δωσει φετος αναθεμα και αν εχει παιξει η ιδια 11αδα σε 2ο συνεχομενο ματς ή το ιδιο συστημα...
Αποφασιζεις οτι θα παιξεις με 2 σεντερ φορ αρα μειον εναν στη μεσαια γραμμη και μου ξεκινας τον μαλακα τον Μπουχαλακη σαν 8αρι και πισω του τον Εμβιλα....ποιος θα μοιρασει τη μπαλα;Ο ετοιμοθανατος Βαλμπουενα;
Ειναι δυνατον να βλεπεις στις προπονησεις τον Λοπεζ και τον Ονιεκορου και να αποφασιζεις να ξεκινησεις βασικο τον πρωτο που ειναι εκτος τοπου και χρονου;
Φετος εχουμε παρει απειρους μεσους κα εξτρεμ και ενα γαμημενο μπακ που χρειαζομασταν δεν πηραμε παρα μονο τον δανεικο Πολωνο....
Για ολα αυτα ευθυνεται ξεκαθαρα ο Μαρτινς και κανενας αλλος...η διοικηση ακομα και τωρα παει να του παρει Ροντριγκεζ και Σιοβα.Του εχει κανει ΟΛΑ τα χατηρια μεταγραφικα παρολο που τα σκατωσε επικα και μας πεταξε εκτος ομιλων Τσουλου.
ΑΥΤΟ ακριβως ειναι και το μειζον προβλημα-Η ομάδα εδώ και πολλούς μήνες δεν έχει το πασινγκ γκειμ που έβγαλε τα πρώτα δυο χρόνια επι μαρτινς.
θυμάμαι την μπάλα να βγαίνει απο άμυνα προς επίθεση με τρομερή ψυχραιμία και ακρίβεια πασας.
απο τη μια χάσαμε όλους τους ακραίους (άμυνα και επίθεση) συν ότι ο βαλμπουενα γέρασε.
να δούμε οι καινούργιοι αν θα ανταποκριθούν,λεφτά πάντως πέσανε.