ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.121
- Πόντοι
- 5.006
Βρε αντε γαμησου τελμπεχαναθα γαμηθεις και με ημι-αυτονομο οφ-σαιντ
Βρε αντε γαμησου τελμπεχαναθα γαμηθεις και με ημι-αυτονομο οφ-σαιντ
κυφηνα θα γαμηθεις και εσυ σαν τον μπουγατσα φιλο μαςΒρε αντε γαμησου τελμπεχανα
Καλύτερα αυτοςΗ καλύτερη δυνατή λύση για μέχρι τέλος της χρονιας μιας και δεν υπάρχει χρόνος για διαπραγματεύσεις με όσους έχουν συμβολαιο και εμείς καιγόμαστε.
Αν και υπάρχουν λύσεις ελεύθερων παιχτών.
ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ θα μας καλέσετε.κυφηνα θα γαμηθεις και εσυ σαν τον μπουγατσα φιλο μας
Έλα με το κωλο μαϊμού Έλα μπανάνα στη μπανάθακυφηνα θα γαμηθεις και εσυ σαν τον μπουγατσα φιλο μας
ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ θα μας καλέσετε.
η οργη μου θα σας γαμησειΈλα με το κωλο μαϊμού Έλα μπανάνα στη μπανάθα
θα μας κλασετε ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ.η οργη μου θα σας γαμησει
ΔΕΝ θελω ΕΣΥ ειδικα φιλε-Τρουμπ να νιωσεις την οργη μουθα μας κλασετε ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ.
Φύγε μορη μπανάνα βγήκες από το λαγουμι σου κωλομπαραΔΕΝ θελω ΕΣΥ ειδικα φιλε-Τρουμπ να νιωσεις την οργη μου
ασε να την ΥΠΟΣΤΟΥΝ οι αλλοι
ΟΧΙ! θα παω με τους φιλους μου τους ολυμπιακους...ΔΕΝ θελω ΕΣΥ ειδικα φιλε-Τρουμπ να νιωσεις την οργη μου
Θα σε βρίσω και θα σε βαρεσω ρε!ΔΕΝ θελω ΕΣΥ ειδικα φιλε-Τρουμπ να νιωσεις την οργη μου
σαν τι να γινει? ολα αυτα ειναι υπέρ μας...Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον sport fm....το ότι είναι του Αλαφούζου το ξέραμε ...το ότι έχει αρχίσει τα ανυπόγραφα άρθρα πριν καλά καλά λήξει το ματς να μιλά για παράγκες και άλλα ευτράπελα πάει πολύ.....
Έχουν μαζευτεί πολλοί δεκαευροι ....θα σκοτώσουν κόσμο αυτοί δεν το έχουν σε τίποτα....σαν τι να γινει? ολα αυτα ειναι υπέρ μας...
εφετο θα παρουμε ακομα ενα παραγκισιο πρωταθλημα...
και το κοντερ θα γραφει 49 πρωταθληματα και οι αλλοι ουτε τα μισά....συν ενα ευρωπαικο τροπαιο...
ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΈ ΤΥΠΕ.....ετσι θα συνεχιζεται μεχρι να σβησει ο ηλιος...
Στο μεταξύ Εμμέσως πλην σαφώς έχουν αρχίσουν και τα παίρνουν με τον Τζορμπα που το παραγαμησε χαχαχαχΚάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον sport fm....το ότι είναι του Αλαφούζου το ξέραμε ...το ότι έχει αρχίσει τα ανυπόγραφα άρθρα πριν καλά καλά λήξει το ματς να μιλά για παράγκες και άλλα ευτράπελα πάει πολύ.....
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτόν τον sport fm....το ότι είναι του Αλαφούζου το ξέραμε ...το ότι έχει αρχίσει τα ανυπόγραφα άρθρα πριν καλά καλά λήξει το ματς να μιλά για παράγκες και άλλα ευτράπελα πάει πολύ.....
σαν τι να γινει? ολα αυτα ειναι υπέρ μας...
εφετο θα παρουμε ακομα ενα παραγκισιο πρωταθλημα...
και το κοντερ θα γραφει 49 πρωταθληματα και οι αλλοι ουτε τα μισά....συν ενα ευρωπαικο τροπαιο...
ΔΕΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΟΤΈ ΤΥΠΕ.....ετσι θα συνεχιζεται μεχρι να σβησει ο ηλιος...
Μην δίνετε σημασία.Έχουν μαζευτεί πολλοί δεκαευροι ....θα σκοτώσουν κόσμο αυτοί δεν το έχουν σε τίποτα....