sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 189
- Like
- 50.425
- Πόντοι
- 26.141
Doga kanario εννοείς;φερε ενα πρεσα καναριο
Doga kanario εννοείς;φερε ενα πρεσα καναριο
πρεσα καναριο ξαδελφακι του κανε κορσοDoga kanario εννοείς;
Τέτοιο ;;πρεσα καναριο ξαδελφακι του κανε κορσο
στειλε ενα
Κ εγώ σαν αυτό θα σου φερω που σου ανέβασα στη φωτογραφία αλλά θα έχει πιστοποιητικά γνησιότητας σε πρέσα Κανάριοι με σφραγίδες Χάγης σφραγίδες Βρυξελλών σφραγίδες Στρασβούργου ..
Κ εγώ σαν αυτό θα σου φερω που σου ανέβασα στη φωτογραφία αλλά θα έχει πιστοποιητικά γνησιότητας σε πρέσα Κανάριοι με σφραγίδες Χάγης σφραγίδες Βρυξελλών σφραγίδες Στρασβούργου ..
Άστο επάνω μου
Καθαρόαιμο στα χαρτιά 100%![]()
Στο έχω ...με μαύρη ρίγα απο πάνωπεριμενω κανισακι ρεντ βελβετ
Το πηρε ο Ολυμπιακος γι αυτο.Δεσυλας τώρα
Κατά τη γνώμη μου δεν ήταν πεναλντι
Ακούμπησε τα δαχτυλα αλλά κάθε χέρι δεν είναι πεναλντι
Ο χοντρός με κατσίκα κοιμήθηκε δεν εξηγείταιΣτα μεταγραγικα νεα. Οι Αγγλοι το προχωρανε κι αλλο. Βεβαια, δεν εχουν αδικο. Ο Βαγγελας δεν κωλωνει στις οψιον. Αλλωστε τζάμπα ειναι οι ρητρες αν δεν ειναι υποχρεωτικές.
![]()
«Αυτή την πρόταση έκανε ο Ολυμπιακός για τον Άντονι»
Μέσο που ασχολείται με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρεται στην πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για τον Άντονι.www.sport-fm.gr
Καποια στιγμη στο δευτερο γκολ ακουω τον εκφωνητή να λεει οτι η Φορεστ σε ολο το πρωταθλημα μεχρι τωρα παιζει με 35% κατοχη. Κλασικο Πορτογαλικο ποδόσφαιρο δηλαδή τους έχει βάλει να παιζουν ο Εσπιριτο Σαντος.Ο χοντρός με κατσίκα κοιμήθηκε δεν εξηγείται
Φορεστερ 3 επιθέσεις 3 γκολ
Θα παρειβκαμμια κούπα και θα τπυ χτίσουν εκκλησιες
Μαγκιαβτης ας παίζει και με 25Καποια στιγμη στο δευτερο γκολ ακουω τον εκφωνητή να λεει οτι η Φορεστ σε ολο το πρωταθλημα μεχρι τωρα παιζει με 35% κατοχη. Κλασικο Πορτογαλικο ποδόσφαιρο δηλαδή τους έχει βάλει να παιζουν ο Εσπιριτο Σαντος.