spartakos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
στα Μάτριξ του Καραισκάκη θα έχει λίγο από Ρίμπο έτσι για να χαρούν κάτι οπές από τρανς...θα δειξει θα δειξει και την αεκ δηλαδη?παιζει φιλικο?
στα Μάτριξ του Καραισκάκη θα έχει λίγο από Ρίμπο έτσι για να χαρούν κάτι οπές από τρανς...θα δειξει θα δειξει και την αεκ δηλαδη?παιζει φιλικο?
Ναι φέρτε τον και στο γήπεδο ... και τότε θα δούμε ποιος θα χαρεί περισσότερο !!!στα Μάτριξ του Καραισκάκη θα έχει λίγο από Ρίμπο έτσι για να χαρούν κάτι οπές από τρανς...
ουστ ρε βρωμόσκυλο απο εδώη ΝΕΤ σε παράλληλη σύνδεση με το τσίρκο Μεντράνο...
μωρή ψιψίνα άντε στο κλαψομουνίαση θρεντ σας να κλάψετε όλοι μαζί.Α και ξέχασα,έχετε αγώνα αύριο για τη δεύτερη θέση.αεκ γερα τ@ρχιδι@ μου ξαναΧορηγός θα είναι μεγάλη χαρτοβιομηχανία...
Φίλε έχω σταματήσει να ασχολούμαι με κλώνους ( όσους καταλαβαίνω φυσικά!)μωρή ψιψίνα άντε στο κλαψομουνίαση θρεντ σας να κλάψετε όλοι μαζί.Α και ξέχασα,έχετε αγώνα αύριο για τη δεύτερη θέση.αεκ γερα τ@ρχιδι@ μου ξανα
Πολύ πονηρή είσαι μωρή ψιψίναΦίλε έχω σταματήσει να ασχολούμαι με κλώνους ( όσους καταλαβαίνω φυσικά!)
Περαστικά! ;)
Ο spirosbouf είναι κλώνος; Ρε chris πόσα ονόματα έχεις; Να σου πω κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω; Εντάξει τα πολλά nick αλλά και όλα με άλλο όνομα; Εννοώ Χρήστος, Σπύρος!!! Πως λέγεσαι τελικά θα μάθουμε; Μάλλον όχι!!!Φίλε έχω σταματήσει να ασχολούμαι με κλώνους ( όσους καταλαβαίνω φυσικά!)
Περαστικά! ;)
ρε μεγαλε δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα μου την εχεις δωσει πολυ ασχημα!!!Ο spirosbouf είναι κλώνος; Ρε chris πόσα ονόματα έχεις; Να σου πω κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω; Εντάξει τα πολλά nick αλλά και όλα με άλλο όνομα; Εννοώ Χρήστος, Σπύρος!!! Πως λέγεσαι τελικά θα μάθουμε; Μάλλον όχι!!!
το Σπύρος είναι του πεθερού του κατά λάθος ποστάρει με αυτό....Ο spirosbouf είναι κλώνος; Ρε chris πόσα ονόματα έχεις; Να σου πω κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω; Εντάξει τα πολλά nick αλλά και όλα με άλλο όνομα; Εννοώ Χρήστος, Σπύρος!!! Πως λέγεσαι τελικά θα μάθουμε; Μάλλον όχι!!!
ρε μεγαλε δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα μου την εχεις δωσει πολυ ασχημα!!!
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ!!!!
αδελφε εγω μαθημα σε Ολυμπιακους ΔΕΝ κανω !!!ψιτ! ! !παλιόγατα
www.smilies.4-user.de] [/url]ρε μεγαλε δεν ειχα σκοπο να απαντησω αλλα μου την εχεις δωσει πολυ ασχημα!!!
ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΒΛΑΚΑ!!!!
ρε βλακα Σαπιοκοιλια στο ειπα και πριν ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....το Σπύρος είναι του πεθερού του κατά λάθος ποστάρει με αυτό....
πως να με γαμήσεις αφού από το αλκοολίκι δεν την βλέπεις ούτε με καθρέπτη..ρε βλακα Σαπιοκοιλια στο ειπα και πριν ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....
μην Κωλοτριβεσαι αλλο.......ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΩ.
www.smilies.4-user.de] [/url]ρε βλακα Σαπιοκοιλια στο ειπα και πριν ουτε για φτυσιμο δεν εισαι....
μην Κωλοτριβεσαι αλλο.......ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΩ.
www.smilies.4-user.de] [/url]Chris μην τρελαίνεσαι ρε!!! Έτσι σε θέλουμε!!! Με το κανονικό σου όνομα!!!