Επισκέπτης
στην φιεστα θα δωθουν ολα τα χρωστουμενα συν bonus ψυχικης οδυνης..Ποτε θα πληρωσει Δωρο Πασχα ο "Θειος"?
Εμενα δεν μου εδωσε!!!
στην φιεστα θα δωθουν ολα τα χρωστουμενα συν bonus ψυχικης οδυνης..Ποτε θα πληρωσει Δωρο Πασχα ο "Θειος"?
Εμενα δεν μου εδωσε!!!
Aαααα Μαλιστα !!!στην φιεστα θα δωθουν ολα τα χρωστουμενα συν bonus ψυχικης οδυνης..
λες να πουληθουν τα εισητηρια???Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενόψει του φιλικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΤΕΣΕ που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαΐου στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενημερώνει τους φιλάθλους για τα ακόλουθα:
Εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από την Τετάρτη 30 Απριλίου (από τις 10 το πρωί) και στα επανδρωμένα εκδοτήρια του σταδίου «Καραϊσκάκη». Κάθε φίλαθλος δικαιούται έως 2 εισιτήρια.
Επίσης όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια μέσω του επίσημου site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ( ), θα μπορούν να παραλαμβάνουν (με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και του αποδεικτικού αγοράς) τα εισιτήρια τους μόνο από τα επανδρωμένα εκδοτήρια και όχι από τους αυτόματους πωλητές εισιτηρίων, την Παρασκευή 2/5 από τις 10:00 έως τις 18:00, το Σάββατο 4/5 από τις 10:00 έως τις 15:00 και την Κυριακή 4/5 από τις 10:00 έως και την έναρξη του αγώνα.
*Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΙΤΕΣΕ.
*Την Πέμπτη 1/5 τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα παραμείνουν κλειστά.
*Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 15 ευρώ.
Μπα μονο εμεις οι "πρακτορες" θα ειμαστε!!!λες να πουληθουν τα εισητηρια???
γιατι θα κανουν & αλλη φιεστα???ολοι οι αλλοι θα πανε να δουν τους "Ηθικους"!!!!
Nαι Φιεστα του Βασιλιά Καρνάβαλουγιατι θα κανουν & αλλη φιεστα???
ακουσα θα ναι και η ρουλα βροχοπουλου...στους ηθικους...καλημερα πρακτορεςNαι Φιεστα του Βασιλιά Καρνάβαλου
και μετα Φιεστα - Αφιέρωμα στον Παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο και θα προβληθούν ταινίες της Μαρθας βουρτση του Ξανθοπουλου και του Μικρού Βασιλακη Καΐλα!!!!
καλημερα αμορφωτε ψηστη..ακουσα θα ναι και η ρουλα βροχοπουλου...στους ηθικους...καλημερα πρακτορες
Nαι βεβαια θα τιμηθει απο την παε αδεκαρα44 για τα δωρεαν μαθηματα Κλαψας που τους εκανε!!!ακουσα θα ναι και η ρουλα βροχοπουλου...στους ηθικους...καλημερα πρακτορες
Kαλημερα Χουλιγκαν - Δολοφονε , Στρατιωτη του ΚροκουςΚαλημέρα σε όλους του αμόρφωτους-υπαλλήλους-πράκτορες-τσιράκια-λεμέδες-ψευτοπρωταθλητές-χουλιγκανς...
καλημερα χαρτινοπετσινε υπερπρωταθλητη..Καλημέρα σε όλους του αμόρφωτους-υπαλλήλους-πράκτορες-τσιράκια-λεμέδες-ψευτοπρωταθλητές-χουλιγκανς...
Καλημερα φιλε Ζωγραφε!!!καλησπέρα "κλέφτες πρωταθλημάτων"
Αν η 100 χρονη πρασινομουχλιασμένη γριά δεν πάρει το πρωτάθλημα στο "καλαθάκι" ... θα γιορτάσει τα γενεθλια της με μια πούτσα-μαντολίνο και ουρά χαρταετού .... πάλι το μπασκετάκι τους έμεινε για μαντήλι παρηγοριάς
Πρωταθλητές σε όλα τα σπορ παντοτινοί .....χερογλύκανα και τσιμπουκοδρομίες !!!! .....
Η Όρκα βέβαια που ποστάριζε τις βαθμολογίες έχει πάρει φαίνεται τον πούλο και δεν βρίσκω τα ανάλογα ποστ ...
Ψωλιά απο τον έφηβο στο ποδόσφαιρο ... πουτσοροπαλιά από τον Ηρακλέα στο βόλεϊ .... έτσι και τους κάνει και την "κηδεία" ο Δράκος με την σπυριάρα .... θα ξεκινήσουν και συλλαλητήρια κατα του Ερασιτέχνη ...
Γιατι ειναι αρρώστια και μαλακία να είσι βάζελος σ' αυτή την κοινωνία .... καλά για τους γιούς της Μάρθας Βούρτση δεν το συζητάμε ....αλλά τουλάχιστον αυτοί δεν δηλώνουν πρωταθλητές σε όλα τα σπορ ....
και εγω σαν μπασκετικος να σας θυμισω πως με τη χανουμισσα βροχοπουλου ρουλα παιζουμε το σαββατο το πρωτο ματς των play offs...παλι 30 μου μυριζει...θα ναι και ο σοφο....Καλημερα φιλε Ζωγραφε!!!
στο εχω ξαναπει οτι τα ποσταρισματα σου ειναι Συλλεκτικα!!!
οι μαρθαβουρτσιδες ΔΕΝ δηλωνουν πρωταθλητες σε ολα τα σπορ ΜΟΝΟ στο "Ηθικο" Πρωταθλημα ποδοσφαιρου.....
Ελα φιλε Καλησπερα!καλησπερα αλανια....ξερει κανεις αν υπαρχουν εισητηρια για την κυριακη?δεν πιστευω να γιναν καπνος σημερα ε?κι αυριο ειναι κλειστα ρε γαμωτο...