Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
Το Σάββατο έχει κίτρινη πούτσα γαυρακια
Σας περιμένουμε με τις ψωλες πάρα ποδα
ωωωωωω ο φίλος μου !!!Το Σάββατο έχει κίτρινη πούτσα γαυρακια
Ετοιμάζουν κίτρινη κόλαση τα παιδιά πανωμόνο μη ξεχαστείς και το πάρεις με την όπισθεν
...hell βλέπω.Ετοιμάζουν κίτρινη κόλαση τα παιδιά πανω
Κανει ντελιβερι τωρα στην Βικτωρία, δεν μπορεί....hell βλέπω.
λες?
Είναι ωραία η ψωλη του οφη;;Σε έφερε σε οργασμο;;;Το Σάββατο έχει κίτρινη πούτσα γαυρακια
Τώρα θα γευτείς την δικιά μΕίναι ωραία η ψωλη του οφη;;Σε έφερε σε οργασμο;;;
Ακόμα σε ποναει το μπαράζ στο ΒολοΤώρα θα γευτείς την δικιά μ
Πουστογαυρε
Ηρθε η κοτα του Βικελιδης τωρα. Την Κυριακη να φαει καμια ψωλια θα κρυφτει στο κοτετσι όπως πάντα. Γνωστη τακτική. Το χει η Θεσσαλονικη σε Τουμπα και Βικελιδης.Τώρα θα γευτείς την δικιά μ
Πουστογαυρε
Το Σάββατο ρε βαθύχαζεΗρθε η κοτα του Βικελιδης τωρα. Την Κυριακη να φαει καμια ψωλια θα κρυφτει στο κοτετσι όπως πάντα. Γνωστη τακτική. Το χει η Θεσσαλονικη σε Τουμπα και Βικελιδης.
Τι Σαββατο βραδυ, τι Κυριακη πρωί, Γαμαικανε. Στα μεσα Οκτωμβρη θα σε ξανα δουμε αν φας ψωλιτσα.Το Σάββατο ρε βαθύχαζε
Έχει γερή πουτσα
Άρη Άρη πουστη ξεκωλιαρη σου γαμω τον Πύργο το ΛευκοΤο Σάββατο ρε βαθύχαζε
Έχει γερή πουτσα
Ασε το Πυργο το Λευκο ρε συ..Άρη Άρη πουστη ξεκωλιαρη σου γαμω τον Πύργο το Λευκο
Τυπε, δεν ειναι εδω, σου ειπα που είναι. Τωρα εχει πιασει Ομονοια. Εχει πολλη δουλεια. Θα σε ενημερωσει ο ιδιος μολις τελειωσει.Εδώ μου αρέσει καλύτερα από το δικό μας...
Θα επωφεληθώ της παροιμιώδους φιλοξενίας σας
Καμιά εργασία δεν είναι ντροπή...τον περιμένω...Τυπε, δεν ειναι εδω, σου ειπα που είναι. Τωρα εχει πιασει Ομονοια. Εχει πολλη δουλεια. Θα σε ενημερωσει ο ιδιος μολις τελειωσει.
Τυπε, κανε μου μια χαρη. Ο, τι ισχυει για εσενα ισχυει και για τον Αντζελο. Τα δυο μουνοπανα απο κειθε πανω, Γαμαικανος και Φακιρης, εχουν προσβάλλει σφοδρα τον Αντζελο. Μην τους καλεις και πολυ εδω μεσα. Τα απολυτως απαραίτητα, και πολυ είναι.Πέραν αυτού όμως, εδώ μέχρι και @Γαμαικανος. έχει...
Γλού γλού γλούΤο Σάββατο έχει κίτρινη πούτσα γαυρακια