Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Αδερφε, δεν το σχολιάσα εκεινη την ωρα περιμενωντας να τελειωσει το μαδομουνι με τους δυο μαλακες και θα χανοταν το ποστ.
Με τον Μαρινακη προεδρο ο Ολυμπιακος εχει κατακτησει 10 πρωταθληματα, 4 κυπελλα Ελλαδας, 4 νταμπλ, δυο Ευρωπαϊκά.
Συνολο 16 τιτλοι. (τα νταμπλ δεν τα λογαριαζω)
Με αλλα λογια, επισης, τα τελευταία 14 χρονια ο Ολυμπιακος εχει μεινει ΑΤΙΤΛΟΣ μολις 3 (τρεις) χρονιές.

Ο ενας (Χελ) παει το μπινελικι συννεφο και ο αλλος (daystalker) ζηταει απο τον john100 να τον διδαξει πως κανεις ατιτλος ή στην καλυτερη δυο κυπελλα Ελλαδας στα τελευταία 14 χρόνια. Ενω την προηγουμενη χρονια του σηκωσε το πιο βαρυτιμο τροπαιο...

Το θέλουν το γαμησι τους και θα το εχουν. Αχαριστια. Το μεγαλυτερο κακουργημα που δεν δικαζεται.
Ε, θα το έχουν...

Ειπαμε να βρίσουμε, να κανουμε κριτικη αλλα ελεος με την απαξιωση για ενα παιχνιδι, ενα κυπελλο, ενα πρωτάθλημα.
Ποτε Πηραμε ?? Που Τα Ειδες Τα 2 Ευρωπαικα ? . Το youth Λιγκ Εννοεις ?????? Γιατι Το 1963 Στο Βαλκανικο .... Δεν ηταν Ο Μαρινακης ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.589
Πόντοι
28.246
Ποτε Πηραμε ?? Που Τα Ειδες Τα 2 Ευρωπαικα ? . Το youth Λιγκ Εννοεις ?????? Γιατι Το 1963 Στο Βαλκανικο .... Δεν ηταν Ο Μαρινακης ?
Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια είπα.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.837
Πόντοι
3.446
Aλλο λεω εγω ομως...και δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν εδω μεσα...Αλλα εσεις εχετε κανει το κλαμα επιστημη...
Επιστήμονες, κάτι μου θυμίζει...:grin:

Μπίρλα δεν είναι θέμα για αντιδικίες, προσωπικά πιστευω ότι εδώ κλαίγεστε περισσότερο.
Χωρίς καμία τρολιά, με πάσα ειλικρίνεια από βάζελο που ούτε να φτύσει τον χοντρό, εδώ μέσα κάπου τον αδικείτε και η μίρλα σας κάπου αδικεί και το σύλλογο. Τον δικό σας.
Εμένα πούτσα μου, χαβαλέ κάνω με δικαιώματα που κάποιοι από εσας δίνουν...
Αυτά :hi:

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Ο Μεγας @Elganador Εκανε Λικε σε μνμ μου !!! Με Τιμα Αυτο !!!!
Αρχοντα !!! Σε Εχω Για Ειδωλο εδω μεσα !!!! Αγαπω να Διαβαζω της Ποιητικες κριτικες σου ! Και Το να σε Ακολουθω!! Με εχει Σωσει Απο Βεβαιο (σεξουαλικο) Θανατο !!!!!

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Γεια σου Γιάννη κουκιά σπέρνω.

Τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια είπα.
Καταλαβα Ρε Φιλε τι ειπες!! Με Μαρινακη Προεδρο!!!! Τα τελευταια 14χρ !..... Και Ρωταω ! Οταν λες 2 ? Ποια Εννοεις ???

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.589
Πόντοι
28.246
Επιστήμονες, κάτι μου θυμίζει...:grin:

Μπίρλα δεν είναι θέμα για αντιδικίες, προσωπικά πιστευω ότι εδώ κλαίγεστε περισσότερο.
Χωρίς καμία τρολιά, με πάσα ειλικρίνεια από βάζελο που ούτε να φτύσει τον χοντρό, εδώ μέσα κάπου τον αδικείτε και η μίρλα σας κάπου αδικεί και το σύλλογο. Τον δικό σας.
Εμένα πούτσα μου, χαβαλέ κάνω με δικαιώματα που κάποιοι από εσας δίνουν...
Αυτά :hi:
Καλομαθημένοι είμαστε τυπε. Δεν έχουμε συνηθίσει στις φαπες. Και όταν τις τρώμε πονάει περισσότερο. Εσείς είστε συνηθισμένοι έχετε πάθει ανοσία.

Όπως έχει μεγαλώσει ο κάθε ένας....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.589
Πόντοι
28.246

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Youth league και conference.

Helooooooo....
Τωρα Συναιννοηθηκαμε... Εγω Αυτο Δε Το Πιανω !!! Αφηνω Τα (κατω τον 19 ) Στην Ακρη... Και Ξερεις Γιατι !....

Γιατι Σε Ολες Της Χωρες Οσοι Ειναι Δυνατοι Δε Πανε ΚΑΝ εκει !!! ΜΕΓΑ παραδειγμα ! = Lamine Yamal 17χρονο Μπαρτσα ! Αντρες... Και Εθνικη Αντρες !
Και Δεκαδες Μαζι ! Οπως κι Ο Μεσσι στα 17 πηγε Αντρικο !!!!

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
6.837
Πόντοι
3.446
Καλομαθημένοι είμαστε τυπε. Δεν έχουμε συνηθίσει στις φαπες. Και όταν τις τρώμε πονάει περισσότερο. Εσείς είστε συνηθισμένοι έχετε πάθει ανοσία.

Όπως έχει μεγαλώσει ο κάθε ένας....
Είμαστε μεγαλείο τύπε.
Δώσε σεβασμό

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Δεν Λεω Οτι Δε το Χαρηκαμε Ολοι !!!!!!!! Και Νομιζω Και Απο Αλλες Ομαδες Το Χαρηκαν !!! Γιατι Διχνει Οτι Υπαρχει ΜΕΛΛΟΝ !!!!
Μην Αρχιζεις να βριζεις και να Κραζεις Παλι !!!!!!!!!!!
Απλα Ρε Φιλε........... ΝΑΙ μεν !!!.......... ΑΛΛΑ Κατ'εμε ! 1 ευρωΤιτλο Εχουμε ! Γιαιτι 1 εχει Η Αντρικη Ομαδα !!!

ΕΝΑ !!!!!! Αλλ και αυτο Με τα Κιαλια Το Βλεπουν Οι ΑΛΛΟΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Εχει Βρωμισει το site ρε φιλε !! Απο Χθες Εχεις Κατουρισει ολο το Μαγαζι.... Αμαν Ποια !! Κοτετσια Κατουρα !!! Γαματε και λιγο Ρε !!!!.....
ΟΚ ! μπουδελα κομ ρε φιλε ! αλλα εδω Εχουμε και ενα φορουμ Και μιλαμε για την Ομαδα...
Μη Σιχενομαστε !!!!!!!!!!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.589
Πόντοι
28.246
Εχει Βρωμισει το site ρε φιλε !! Απο Χθες Εχεις Κατουρισει ολο το Μαγαζι.... Αμαν Ποια !! Κοτετσια Κατουρα !!! Γαματε και λιγο Ρε !!!!.....
ΟΚ ! μπουδελα κομ ρε φιλε ! αλλα εδω Εχουμε και ενα φορουμ Και μιλαμε για την Ομαδα...
Μη Σιχενομαστε !!!!!!!!!!!!
Στ αρχιδια μας τυπε! Χεστηκα τυπε! Δεν γαμαω ειμαι!!!! ανικανος τυπε!!
Εμενα βρηκες!!!!! να παραθέτεις συνεχεια!
!!....!....!!!!

Sorococo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
796
Πόντοι
81
Τι Εσενα Βρηκα ? Αφου Εσυ μονο κραζεις Συνεχεια ! Και Ανευαζει Αυτα !!

Τελος Παντον !! Σου Απανταω σε Τιποτε Αλλο !!!
Κανε οτι θες !......... Και Συγνωμη κιολας !!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom