sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.099
- Πόντοι
- 26.141
Νιαμου ραντεβού θανάτου την άλλη εβδομάδα διότι λείπω αυτηνα
Ναι εγινεΝιαμου ραντεβού θανάτου την άλλη εβδομάδα διότι λείπω αυτηνα
Ευχαριστώ που με σκέφτεσαιΝαι εγινε
Οκ μπολικο εΕυχαριστώ που με σκέφτεσαι
Στέλνω μπακλαβά με Σιρόπι από μέλι σεμπρεβιβα
Ασφαλώς ,,,από το καλάθι της νοικοκυράςΟκ μπολικο ε
Ασφαλώς ,,,από το καλάθι της νοικοκυράς
Ευχαριστώ που με σκέφτεσαι
Στέλνω μπακλαβά με Σιρόπι από μέλι σεμπρεβιβα
Καρύδι; Το καρύδι είναι πανάκριβοΣτείλε και σε μένα έναν μπακλαβά με μπόλικο καρύδι σε παρακαλώ πολύ.
Νιαμου ραντεβού θανάτου την άλλη εβδομάδα διότι λείπω αυτηνα
Καρύδι; Το καρύδι είναι πανάκριβο
Πιο πολύ συμφέρει σπόρο κοκαινης παρά καρύδι
Αμην παναγια μου. Και επειδη εχουμε δυο δεξια φουλ μπακ αυτην την στιγμη, μακαρι να τον βαλει στην θεση 8. Αντε και τον βαλει και του βγει, οπως εκανε με τον Ντοη που τον εβαλε ως κοφτη.Επιστρέφει στην πρώτη ομάδα ο Ανδρούτσος, τον υπολογίζει κανονικά ο Μεντιλίμπαρ
Αλλαγή στάτους για τον Θανάση Ανδρούτσο, που από 'κομμένος', υπολογίζεται πλέον κανονικά από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, για την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.www.sport24.gr
Αμην παναγια μου. Και επειδη εχουμε δυο δεξια φουλ μπακ αυτην την στιγμη, μαλαρι να τον βαλει στην θεση 8. Αντε και τον βαλει και του βγει, οπως εκανε με τον Ντοη που τον εβαλε ως κοφτη.
Δεν ειναι συμπαθεια μου. Ειναι ο πιο αδικημενος και μαλιστα απο την μητρα της ομαδας. Αυτος πρωτη φορα στην ζωη του κλωτσησε μπαλα στον Ολυμπιακο. Οχι στα Τρικαλα...Η συμπάθειά σου.
Μακάρι να πάρει τις ευκαιρίες του.
Απ' όσο θυμάμαι δεν είναι και Μπακ το παιδί,ο Μαρτίνς τον έβαζε εκείΔεν ειναι συμπαθεια μου. Ειναι ο πιο αδικημενος και μαλιστα απο την μητρα της ομαδας. Αυτος πρωτη φορα στην ζωη του κλωτσησε μπαλα στον Ολυμπιακο. Οχι στα Τρικαλα...
Ο Τρικαλινος σωθηκε και εκανε καριερα στον Ολυμπιακο. Την δικαιουταν και την εκανε. Αυτον τον Ανδρουτσο τον γαμησε ο απατεωνας Μαρτινς.
Με εξαιρεση τον Ρετσο κανεις δεν επιασε απο τη φουρνια του Μπεντο.Βλεπε Μανθατη Νικολαου ΑνδρουτσοΔεν ειναι συμπαθεια μου. Ειναι ο πιο αδικημενος και μαλιστα απο την μητρα της ομαδας. Αυτος πρωτη φορα στην ζωη του κλωτσησε μπαλα στον Ολυμπιακο. Οχι στα Τρικαλα...
Ο Τρικαλινος σωθηκε και εκανε καριερα στον Ολυμπιακο. Την δικαιουταν και την εκανε. Αυτον τον Ανδρουτσο τον γαμησε ο απατεωνας Μαρτινς.