Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.710
Πόντοι
2.306
Τι κι αν της φεραμε πισω το Σασα , ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. Θα επικεντρωθει στο ευγενες σπορ του πεοθηλασμου για να γκαστρωθει οσο το δυνατον συντομοτερα και να εξασφαλιστει. Κατα τ' αλλα θελουν ισοτητα λεει και οποιος γελαει με τις φεμινιστικες πιπες ειναι σεξιστης. :jerking::jerking::jerking:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.802
Πόντοι
5.506
Όπως πάντα ξυπνήσατε με καθυστέρηση... Τα λέω εδω και ένα μήνα και φυσικά ήμουν ο Σάουρον.

Ότι έγινε με τον Καρμο που και καλα δεν ήθελε ο παίχτης γίνεται και με τον Ποντενσε.

Θα φάτε κάνα σαπακι τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών και θα πείτε και ευχαριστω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποικιλία κρεατικών, πατατοσαλάτα και μπύρες...
GHXWAAPXAAApSzY.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Η αλήθεια είναι οτι μεχρις στιγμής τον γλεντάει ο ραφλας. 20+ μυρια μεταγραφες εχει κανει με μηδεν εσοδα. Οποτε μια ρελανς την περιμενουμε αλλιως το "μπακαλης" θα ειναι κοπλιμεντο , ειδικα σε χρονια που γιορταζεις τα 100 και μετα απο ευρωπαικο τιτλο. Το αν θα φερει παιχτες ουσιας ή θα κουβαλησει καναν συνταξιουχο στρακαστρουκα θα το δουμε. Νομιζω οτι ο Μεντι προτιμαει το πρώτο. Θα μου πεις ποιος τον ρωτάει...
Θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις. Ο Πελιστρι και στον Ολυμπιακο να τον εφερνε, εμένα δεν μου εκανε. μια ζωη δανεικό τον εδινε η Γιουναιτεντ κσι προκοπή δεν έκανε πουθενά. Ενα ταλέντο πηρε και ως ταλέντο το πούλησε. Μπορει εδω να πιασει θα μου πεις και να φτιάξει όνομα.
Οσο για το 20αρικο. Και εμεις καποτε ο Κοκαλης για να χρυσωσει το χάπι σπο τον αποκλεισμό από την Ανορθωση εσταξε δεκα και εφερε Ντιογκο. Εκτος της πρωτης χρονιας ξανα ειδες Ντιογκο;

Σε αντιθεση με εσας, δεν με νοιαζει το ποσα θα δωσει. Φτανει να μου φερει παίχτες και να μην κοροιδευει. Και επιτελους, φτάνει με την μόστρα. Ο Ποντενσε συνδυάζει και τη μοστρα, και παιχτης κερκιδσς ειναι με φαντεζι ενέργειες, και την ουσία. Γιατι να μου ρισκαρει με εναν Ντεπαι εστω, λεω τωρα εγω, μην το δεσεις, προς τι το ρισκο. Τον Πορτογαλο τον ξερω και με ξερει. Και ναι, στην συγκεκριμενη περιπτωση να παει να γαμηθει ο Ζοτα να μου τον φερει δανεικό. Εκτος αν τον πεισει να μεινει. Αλλα και αυτος εκτελεστης είναι. Δημιουργια αντε μονο για παρτη του. Δεν μου λειπουν τετοιοι, ειμαι γεμάτος απο εκτελεστές.. Μαρτινς, Βελντε, Ελ Καβλι, και εχω και τον Γιαρεμτσουκ. Ταιστρες και ανακατοσουρες στην αντίπαλη περιοχη θελω σσν τον νανο.

ΥΓ. Τον Φορτουνη λογικα θα τον φερει πισω. Αλλα αντε να δω αν του φερει παιχτη, σε περιπτωση που δεν ειναι ο κοντος να τον σιγοντάρει, να μην τραβάει κουπι μονος του ολη την χρονια και να μπορει να παιζει στην ιδια εντεκαδα μαζι του εστω για μιση ωρα. Μια χαρα παιζανε μαζι και αλλαζανε τεσσερις θεσεις μεταξυ τους μεσα στο χορτάρι.

Τελευταία τροποποίηση:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.672
Πόντοι
46.423
Θα σκάσει η ... Μ Π Ο Μ Π Α ... σε λίγο ...

:tooth:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Λογικά έκανε πρόταση να μας τους ξαναδώσουν δανεικούς και βλέπουμε. Για αγορά μάλλον αποκλείεται.
Έχει δώσει (η έτσι λέει) ένα σωρό λεφτά για παλτά τόσα χρόνια. Και δε μπορεί να δώσει για αντικειμενικά καλούς παίχτες. Έδωσε έξι για Μπιελ και δε μπορεί να δώσει για Ορτα.

Πήγε να κάνει και καλά την υπέρβαση με Καρμο, αλλα δεν ήθελε ο παίχτης. Λες και δε ήξερε τι θελε ο παίκτης , αλλα πες ότι ο Καρμο είναι σαν κάτι πουτανες Ιταλίδες που γαμουσα πέρσι και δεν ξέρει τι θέλει.

Δε μπορεί να δώσει τα ίδια λεφτά για Ορτα και Ποντενσε; Όχι δεν αξίζει ο Ορτα. Λες και είχαμε πολλούς σαν τον Ορτα η μπορείς να βρεις καλό πασαδόρο με δυο μιλκο και ένα σουβλάκι.

Τώρα ο Κοντός που έκανε σαν τρελός να μείνει μας βγήκε κωλοπαιδι, και άδικα τον περιμέναμε.

Για τον Κώστα έχω αρχίσει να αμφιβάλλω ότι του δώσαμε καλό συμβόλαιο, πιο πιθανό να ήταν τιγκα στα μπόνους και ο παίκτης να είπε , με γαμησε ο χοντρός πέρσι που πήγε να μου κρεμάσει το δελτίο μη πιαστώ μαλακας πάλι.

Φταινε οι άλλοι και όχι εμείς. Κάνουμε σαν γκόμενες που μας φταίνε οι άντρες και όχι η κυτταρίτιδα στα κωλομερια και η ξυνιλα

Μαλακα Χοντρε ξηγησου σωστά αλλιώς θα βάλουμε λεφτά να αγοράσουμε καθρεφτάκια για να σου κάνει βουντού καμία γκομενα του Ηφαιστειου. Αιντε μαλακα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Έχει δώσει (η έτσι λέει) ένα σωρό λεφτά για παλτά τόσα χρόνια. Και δε μπορεί να δώσει για αντικειμενικά καλούς παίχτες. Έδωσε έξι για Μπιελ και δε μπορεί να δώσει για Ορτα.

Πήγε να κάνει και καλά την υπέρβαση με Καρμο, αλλα δεν ήθελε ο παίχτης. Λες και δε ήξερε τι θελε ο παίκτης , αλλα πες ότι ο Καρμο είναι σαν κάτι πουτανες Ιταλίδες που γαμουσα πέρσι και δεν ξέρει τι θέλει.

Δε μπορεί να δώσει τα ίδια λεφτά για Ορτα και Ποντενσε; Όχι δεν αξίζει ο Ορτα. Λες και είχαμε πολλούς σαν τον Ορτα η μπορείς να βρεις καλό πασαδόρο με δυο μιλκο και ένα σουβλάκι.

Τώρα ο Κοντός που έκανε σαν τρελός να μείνει μας βγήκε κωλοπαιδι, και άδικα τον περιμέναμε.

Για τον Κώστα έχω αρχίσει να αμφιβάλλω ότι του δώσαμε καλό συμβόλαιο, πιο πιθανό να ήταν τιγκα στα μπόνους και ο παίκτης να είπε , με γαμησε ο χοντρός πέρσι που πήγε να μου κρεμάσει το δελτίο μη πιαστώ μαλακας πάλι.

Φταινε οι άλλοι και όχι εμείς. Κάνουμε σαν γκόμενες που μας φταίνε οι άντρες και όχι η κυτταρίτιδα στα κωλομερια και η ξυνιλα

Μαλακα Χοντρε ξηγησου σωστά αλλιώς θα βάλουμε λεφτά να αγοράσουμε καθρεφτάκια για να σου κάνει βουντού καμία γκομενα του Ηφαιστειου. Αιντε μαλακα
Μουνοπανο και τα γυρισε κσι ο κοντος λεει ο κυρ Κώστας (ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ)

Εσεις, κυρ Κωστα μου μας γραφατε ο κοντός ελεγε Ολυμπιακός ή ΤΙΠΟΤΑ.

Για τον Ποντένσε τόνισε ότι δεδομένα θέλει να τον κρατήσει και πως ο παίκτης θέλει να μείνει. Ωστόσο, μετά το ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία, ο παίκτης ζητάει 3 εκατομμύρια ευρώ για να υπογράψει. Ποσό που οι «ερυθρόλευκοι» το θεωρούν μη αποδεκτό και λόγω του ύψους του συμβολαίου, αλλά και για λόγους ισορροπίας στα αποδυτήρια. Όπως και να ‘χει, το θρίλερ συνεχίζεται και είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν μεγάλες δυσκολίες, ωστόσο, η μόνη επιλογή είναι η αναμονή των εξελίξεων μέχρι την τελική έκβαση.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Για λογους ισσοροπιας μη αποδεκτο, λεει ο Κυρ Κωστσς. Οταν εφερνε τιν Μαρσελο για νσ ντερλικωνει στα βλάχικα κσι του εδωσε τριζα μυρια ηταν ισσοροπημενσ τα σποδυτηρια την στιγμη κιολας που ο Μολδαβος εβγσζε καστανα απο την φωτια και ακουγε τα εξ αμάξης σπο την κερκιδα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.672
Πόντοι
46.423

Ούφ ευτυχώς σωθήκαμε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246

Ούφ ευτυχώς σωθήκαμε.
Ναι, μαλακα μου σώθηκες. Σε χάλαγε. Θα βρει αλλον ο Βαγγελας. Το μονο σιγουρο. Το θεμα ειναι ποσο θα κανει το Ανναπουρλικι του (μαιντανιλικι) δηλαδη ο χοντρος με αυτον δεν ξερουμε ακομα και ποσο ο παιχτης θα εχει το μυαλο του στην ομαδα.

Θα πατησεις χαχα τωρα, το ξερω.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.672
Πόντοι
46.423
Ναι, μαλακα μου σώθηκες. Σε χάλαγε. Θα βρει αλλον ο Βαγγελας. Το μονο σιγουρο. Το θεμα ειναι ποσο θσ κανει το Ανναππυρλικι του (μαιντανιλικι) δηλαδη ο χοντρος με αυτον δεν ξερουμε ακομα και ποσο ο παιχτης θα εχει το μυαλο του στην ομαδα.

Θα πατησεις χαχα τωρα, το ξερω.

Να τα έλεγες πιο νωρίς.

Τώρα τον χάσαμε.

Fort5.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Να τα έλεγες πιο νωρίς.

Τώρα τον χάσαμε.

Fort5.jpg
Κατσε να δουμε πρωτα ποσο κιμπαρηδες ειναι οι σπονσορες που θα σταξουν το χρήμα. Γιατι και αυτος που βαζει το χρημα θελει και να παρει και κατι. Δεν παιρνουνε και τον Νευμαρ για να πεις χαλάλι και ας πανε τζαμπα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Για λογους ισσοροπιας μη αποδεκτο, λεει ο Κυρ Κωστσς. Οταν εφερνε τιν Μαρσελο για νσ ντερλικωνει στα βλάχικα κσι του εδωσε τριζα μυρια ηταν ισσοροπημενσ τα σποδυτηρια την στιγμη κιολας που ο Μολδαβος εβγσζε καστανα απο την φωτια και ακουγε τα εξ αμάξης σπο την κερκιδα.
Είχε φέρει και παππού Τουρέ που έκατσε έξι μήνες και που τόσο ντόμπρα είχε φερθεί στην πρώτη θητεία

Και να λέει στο ίδιο άρθρο το αρχιδι ο Νικολακόπουλος ότι ο Ποντενσε δεν έχει μεταπωλητική αξία και τι παικταράς ο Γουιλιαν. Που τον θυμάμαι στο φουτμπολ μάνατζερ πριν 15 χρόνια και νόμιζα ήταν στο γηροκομείο.

Παιχταράς και κομβικός , άλλο ένα ακριβό παλτό

Μαλακα χοντρέ γαμιεσαι. Κοιμήθηκε ο Δίας πέρσι και μετά από εκατό αλλαγές προπονητή και εξήντα καραβιες παικτών μας έκατσε κούπα και τώρα τα γαμησες όλα Αρχιδι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Είχε φέρει και παππού Τουρέ που έκατσε έξι μήνες και που τόσο ντόμπρα είχε φερθεί στην πρώτη θητεία

Και να λέει στο ίδιο άρθρο το αρχιδι ο Νικολακόπουλος ότι ο Ποντενσε δεν έχει μεταπωλητική αξία και τι παικταράς ο Γουιλιαν. Που τον θυμάμαι στο φουτμπολ μάνατζερ πριν 15 χρόνια και νόμιζα ήταν στο γηροκομείο.

Παιχταράς και κομβικός , άλλο ένα ακριβό παλτό

Μαλακα χοντρέ γαμιεσαι. Κοιμήθηκε ο Δίας πέρσι και μετά από εκατό αλλαγές προπονητή και εξήντα καραβιες παικτών μας έκατσε κούπα και τώρα τα γαμησες όλα Αρχιδι
Ο οποιος Τουρε πηρε ΠΕΝΤΕ εκατομμύρια πριμ υπογραφης. Και πληρωθηκε για καθε λεπτο συμμετοχης και ΠΕΝΤΟΧΛΙΑΡΟ. Γαματες ισσοροπιες.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.782
Πόντοι
5.006
Μουνοπανα εδω και τοσες σελιδες βριζετε τον προεδρο!
Θα παθει τιποτα με τις καταρες σας και θα το εχετε βαρος στη συνειδηση σας!
Γαμημενοι!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.166
Πόντοι
5.006
Γαμημενοι!
Πες τα Τάκη,βολλευ τι γινεται πολο κτλ θα πέσουν πουτσες :alivedick:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256
Τι έγινε παιδιά θα τα πάρει τελικά τα εκ του ο Φορτουνης; Δεν τον γάμησε ο Κουτσολιακος;:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Γαμημενοι!
Γαμησε μας ρε Τσουκαλα κι εσυ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.410
Πόντοι
28.246
Τι έγινε παιδιά θα τα πάρει τελικά τα εκ του ο Φορτουνης; Δεν τον γάμησε ο Κουτσολιακος;:2funny:
Υπάρχει λενε ανατροπη. Για εκει πσει η δουλειά. Θα παρει δωρακι και ο Δωνης. Ηδη σπο τον Κουρμπελη το πηρε το ρεγαλακι του.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.165
Πόντοι
6.256

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.166
Πόντοι
5.006
Έκλεισε και αυτός που τον περίμενε ο σούρας!
Βάλε καλαμακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom