Η αλήθεια είναι οτι μεχρις στιγμής τον γλεντάει ο ραφλας. 20+ μυρια μεταγραφες εχει κανει με μηδεν εσοδα. Οποτε μια ρελανς την περιμενουμε αλλιως το "μπακαλης" θα ειναι κοπλιμεντο , ειδικα σε χρονια που γιορταζεις τα 100 και μετα απο ευρωπαικο τιτλο. Το αν θα φερει παιχτες ουσιας ή θα κουβαλησει καναν συνταξιουχο στρακαστρουκα θα το δουμε. Νομιζω οτι ο Μεντι προτιμαει το πρώτο. Θα μου πεις ποιος τον ρωτάει...
Θα σου πω κατι και αν θελεις το πιστευεις. Ο Πελιστρι και στον Ολυμπιακο να τον εφερνε, εμένα δεν μου εκανε. μια ζωη δανεικό τον εδινε η Γιουναιτεντ κσι προκοπή δεν έκανε πουθενά. Ενα ταλέντο πηρε και ως ταλέντο το πούλησε. Μπορει εδω να πιασει θα μου πεις και να φτιάξει όνομα.
Οσο για το 20αρικο. Και εμεις καποτε ο Κοκαλης για να χρυσωσει το χάπι σπο τον αποκλεισμό από την Ανορθωση εσταξε δεκα και εφερε Ντιογκο. Εκτος της πρωτης χρονιας ξανα ειδες Ντιογκο;
Σε αντιθεση με εσας, δεν με νοιαζει το ποσα θα δωσει. Φτανει να μου φερει παίχτες και να μην κοροιδευει. Και επιτελους, φτάνει με την μόστρα. Ο Ποντενσε συνδυάζει και τη μοστρα, και παιχτης κερκιδσς ειναι με φαντεζι ενέργειες, και την ουσία. Γιατι να μου ρισκαρει με εναν Ντεπαι εστω, λεω τωρα εγω, μην το δεσεις, προς τι το ρισκο. Τον Πορτογαλο τον ξερω και με ξερει. Και ναι, στην συγκεκριμενη περιπτωση να παει να γαμηθει ο Ζοτα να μου τον φερει δανεικό. Εκτος αν τον πεισει να μεινει. Αλλα και αυτος εκτελεστης είναι. Δημιουργια αντε μονο για παρτη του. Δεν μου λειπουν τετοιοι, ειμαι γεμάτος απο εκτελεστές.. Μαρτινς, Βελντε, Ελ Καβλι, και εχω και τον Γιαρεμτσουκ. Ταιστρες και ανακατοσουρες στην αντίπαλη περιοχη θελω σσν τον νανο.
ΥΓ. Τον Φορτουνη λογικα θα τον φερει πισω. Αλλα αντε να δω αν του φερει παιχτη, σε περιπτωση που δεν ειναι ο κοντος να τον σιγοντάρει, να μην τραβάει κουπι μονος του ολη την χρονια και να μπορει να παιζει στην ιδια εντεκαδα μαζι του εστω για μιση ωρα. Μια χαρα παιζανε μαζι και αλλαζανε τεσσερις θεσεις μεταξυ τους μεσα στο χορτάρι.