John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.308
- Πόντοι
- 2.846
...γιάννη θα λέμε και θα κλαίμε...na πλενεις το στομα σου αμα μιλας για τον ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!
...γιάννη θα λέμε και θα κλαίμε...na πλενεις το στομα σου αμα μιλας για τον ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!!!
Το άλλο ανεκδοτο του σανοπρωτσθλητη τρεις μερες τωρα το ξερεις; Υπαρχει, λεει ενδιαφέρον για τον Μπιανκον απο ομαδα του εξωτερικού. Αλλα την ομαδα δεν την αναφερουν. Μαλακες ειναι; Κι αν βγουν και πουν δεν ξερω τι μαλακίες γραφουν εκει περα εμεις δεν ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμενο, τι κανουμε μετα;Αρκεί να μην το κάνετε σαν τον αλαφούζο...
Δεν εχω καταλάβει που διαφωνούμεΤο άλλο ανεκδοτο του σανοπρωτσθλητη τρεις μερες τωρα το ξερεις; Υπαρχει, λεει ενδιαφέρον για τον Μπιανκον απο ομαδα του εξωτερικού. Αλλα την ομαδα δεν την αναφερουν. Μαλακες ειναι; Κι αν βγουν και πουν δεν ξερω τι μαλακίες γραφουν εκει περα εμεις δεν ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμενο, τι κανουμε μετα;
Ασε μας ρε Τζον Τζον που μας δινουν 4 και το συζηταει ο χοντρος και ο παιχτης τελειωνει το συμβόλαιο σε δεκα μηνες. Και δεν ξερεις αν σου ανανεώσει.
Δεν υπαρχει προταση. Φιδεμπορες και κουτσαβακια ομαδων δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα....Δεν εχω καταλάβει που διαφωνούμε
ΟοοοοκΔεν υπαρχει προταση. Φιδεμπορες και κουτσαβακια ομαδων δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα....
Κι αν υπαρχει ειναι μικρότερη. Ειναι ι παιχτης που η ομαδα του τον εχει δεν παιζει σπο θεση ισχύος μιας και σε 4 μηνες υπογραφει ως ελευθερος.
ποτε ειναι το πρωτο ντερμπι ζεμπου?.... ντερμπι τεσπα ας το λεμε ετσι με τα καημενα που παιζουμε....Δεν υπαρχει προταση. Φιδεμπορες και κουτσαβακια ομαδων δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα....
Κι αν υπαρχει ειναι μικρότερη. Ειναι ι παιχτης που η ομαδα του τον εχει δεν παιζει σπο θεση ισχύος μιας και σε 4 μηνες υπογραφει ως ελευθερος.
5/10 στην Λεωφόρο.ποτε ειναι το πρωτο ντερμπι ζεμπου?.... ντερμπι τεσπα ας το λεμε ετσι με τα καημενα που παιζουμε....
Δεν μπορώ...ποτε ειναι το πρωτο ντερμπι ζεμπου?.... ντερμπι τεσπα ας το λεμε ετσι με τα καημενα που παιζουμε....
ενταξει....να σου πω? το διπλο του αστερα το κανατε λαβαρο η ακομα?Δεν μπορώ...
Νομίζω σε 2 αγωνιστικές έχετε λαμία
Θολωνουμε τα νερά φίδουλα...ενταξει....να σου πω? το διπλο του αστερα το κανατε λαβαρο η ακομα?
ναι...παλι θα το παρετε φετος....Θολωνουμε τα νερά φίδουλα...
Που να ξέρετε εσείς
Αυτή την Κυριακηποτε ειναι το πρωτο ντερμπι ζεμπου?.... ντερμπι τεσπα ας το λεμε ετσι με τα καημενα που παιζουμε....
Δευτέρα.Αυτή την Κυριακη
Θα σας πεταξουμε τα ματια εξω.Δευτέρα.
2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο
Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.
Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι
Ελπίζω να φέρει και τους 4Ξέρει πότε να χτυπήσει ο Μαρινάκης.
Μην ανησυχείς δεν είναι χθεσινός.
GamiesaiΘα σας πεταξουμε τα ματια εξω.