Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 197K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Αρκεί να μην το κάνετε σαν τον αλαφούζο...
Το άλλο ανεκδοτο του σανοπρωτσθλητη τρεις μερες τωρα το ξερεις; Υπαρχει, λεει ενδιαφέρον για τον Μπιανκον απο ομαδα του εξωτερικού. Αλλα την ομαδα δεν την αναφερουν. Μαλακες ειναι; Κι αν βγουν και πουν δεν ξερω τι μαλακίες γραφουν εκει περα εμεις δεν ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμενο, τι κανουμε μετα;

Ασε μας ρε Τζον Τζον που μας δινουν 4 και το συζηταει ο χοντρος και ο παιχτης τελειωνει το συμβόλαιο σε δεκα μηνες. Και δεν ξερεις αν σου ανανεώσει.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.308
Πόντοι
2.846
Το άλλο ανεκδοτο του σανοπρωτσθλητη τρεις μερες τωρα το ξερεις; Υπαρχει, λεει ενδιαφέρον για τον Μπιανκον απο ομαδα του εξωτερικού. Αλλα την ομαδα δεν την αναφερουν. Μαλακες ειναι; Κι αν βγουν και πουν δεν ξερω τι μαλακίες γραφουν εκει περα εμεις δεν ενδιαφερόμαστε για τον συγκεκριμενο, τι κανουμε μετα;

Ασε μας ρε Τζον Τζον που μας δινουν 4 και το συζηταει ο χοντρος και ο παιχτης τελειωνει το συμβόλαιο σε δεκα μηνες. Και δεν ξερεις αν σου ανανεώσει.
Δεν εχω καταλάβει που διαφωνούμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246
Δεν εχω καταλάβει που διαφωνούμε
Δεν υπαρχει προταση. Φιδεμπορες και κουτσαβακια ομαδων δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα....
Κι αν υπαρχει ειναι μικρότερη. Ειναι παιχτης που η ομαδα που τον εχει δεν παιζει σπο θεση ισχύος μιας και σε 4 μηνες υπογραφει ως ελευθερος.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.308
Πόντοι
2.846
Δεν υπαρχει προταση. Φιδεμπορες και κουτσαβακια ομαδων δεν υπαρχουν μονο στην Ελλαδα....
Κι αν υπαρχει ειναι μικρότερη. Ειναι ι παιχτης που η ομαδα του τον εχει δεν παιζει σπο θεση ισχύος μιας και σε 4 μηνες υπογραφει ως ελευθερος.
Οοοοοκ

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.954
Πόντοι
5.506
Κι αν υπαρχει ειναι μικρότερη. Ειναι ι παιχτης που η ομαδα του τον εχει δεν παιζει σπο θεση ισχύος μιας και σε 4 μηνες υπογραφει ως ελευθερος.
ποτε ειναι το πρωτο ντερμπι ζεμπου?.... ντερμπι τεσπα ας το λεμε ετσι με τα καημενα που παιζουμε....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.279
Πόντοι
28.246

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.146
Πόντοι
216
αντε θα εχετε να λετε μονο για τον κοντο τωρα κατα πασα πιθανοτητα εκλεισε ο καρμο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.950
Πόντοι
3.506
2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο

Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.

Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.843
Πόντοι
46.423
2 βδομάδες μεινανε. Θα ρίξω τρελό μπινελίκι αν ο χοντρός δεν κάνει τίποτα. Επικές σκηνές όπως έχω κάνει με πρώην μου , σαν καθαρόαιμο τοξικό σερνικο

Άκουσα ότι ακόμα κοιτάμε να πουλήσουμε Ραντζέλοβιτς που τον είχαμε πουλήσει πέρσι στους Ρώσους. Μαλακα Πολντο γαμιεσαι.

Θα βγει να μας πει ότι η ομάδα ήταν όντως 90% έτοιμη όταν το ζήτησε ο Μεντι

Ξέρει πότε να χτυπήσει ο Μαρινάκης.

Μην ανησυχείς δεν είναι χθεσινός.

Drakontas

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2021
Like
1
Πόντοι
0
Μην αγχώνεστε για τις μεταγραφές ,ότι πρέπει να γίνει θα γίνει